Tetuś, ja też mam muzykę ze Shreka na swoich przygotowaniach, jak pamietasz

Bardzo mi przykro, ze G wyjeżdza ale pomysl sobie, że zarobi na wasze przyszłe zycie, a to jest ważne, a jakie dla Niego ważne!!!!!!!!!
Mój M na szczęscie może zarabiac dodatkowo nie wyjeżdzając z kraju, ale ostatnio miał urlop od srody i od tej srody własnie łącznie z całym weekendem, pracował dodatkowo w swoim pokoju z przerwą na obiad i wieczorkiem na wyjście do kina. tak więc Mężusia raczej mimo, ze był w domku, to jednak nie miałam, ale zarobił dodatkowo tyle, co przez cały miesiąc chodząc do pracy, tak więc niezła sumka wpłynęła na nasz "fundusz remontowy", ale tyrał od 10.00 do 18.00 codziennie przez te 5 dni.
Cieszę się Tetuś, ze myslisz w związku z tym dniem również o Rodzicach, nawet nie wiesz ile Im dajesz szczęscia, ja dałam się uczesać na slub tak, jka chcielei mimo, ze miałam inną fryzurkę za faworytkę, ale jak zobaczyłam, jak bardzo Im na tym zalezy i pomyśłałam sobie, ze mogłoby to troszeczkę zepsuć Im ten dzień, to odpuściłam, zważywszy, ze akurat w tym temacie było mi wszystko jedno, jak np mieliby jakies inne żądania, które absolutnie psułyby mi moją wizję tego dnia, to miałabym zagwozdkę

, ale w przypadku takich drobiazgów, nawet nie ma co się zastanawiac, więc niech wisi GODNE PRZYWITANIE GOŚCI

o Monice, nawet ciężko pisac cokolwiek, az strach pisać w zasadzie...