Autor Wątek: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet  (Przeczytany 136611 razy)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
"Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet
« Odpowiedź #1950 dnia: 7 Marca 2007, 10:53 »
Tetuś, ja też mam muzykę ze Shreka na swoich przygotowaniach, jak pamietasz ;)

Bardzo mi przykro, ze G wyjeżdza ale pomysl sobie, że zarobi na wasze przyszłe zycie, a to jest ważne, a jakie dla Niego ważne!!!!!!!!!
Mój M na szczęscie może zarabiac dodatkowo nie wyjeżdzając z kraju, ale ostatnio miał urlop od srody i od tej srody własnie łącznie z całym weekendem, pracował dodatkowo w swoim pokoju z przerwą na obiad i wieczorkiem na wyjście do kina. tak więc Mężusia raczej mimo, ze był w domku, to jednak nie miałam, ale zarobił dodatkowo tyle, co przez cały miesiąc chodząc do pracy, tak więc niezła sumka wpłynęła na nasz "fundusz remontowy", ale tyrał od 10.00 do 18.00 codziennie przez te 5 dni.

Cieszę się Tetuś, ze myslisz w związku z tym dniem również o Rodzicach, nawet nie wiesz ile Im dajesz szczęscia, ja dałam się uczesać na slub tak, jka chcielei mimo, ze miałam inną fryzurkę za faworytkę, ale jak zobaczyłam, jak bardzo Im na tym zalezy i pomyśłałam sobie, ze mogłoby to troszeczkę zepsuć Im ten dzień, to odpuściłam, zważywszy, ze akurat w tym temacie było mi wszystko jedno, jak np mieliby jakies inne żądania, które absolutnie psułyby mi moją wizję tego dnia, to miałabym zagwozdkę ;), ale w przypadku takich  drobiazgów, nawet nie ma co się zastanawiac, więc niech wisi GODNE PRZYWITANIE GOŚCI ;)

o Monice, nawet ciężko pisac cokolwiek, az strach pisać w zasadzie...

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #1951 dnia: 7 Marca 2007, 20:59 »
Tete - ku mojemu zdziwieniu, musze napisac, ze dzisiejsze nauki nie byly zle....Byly nawet bardzo fajne :) Ksiezulek mnie zaskoczyl!!!! Bylo niezle :) Mam nadzieje ze nie bedziesz miala jutro wielkiego kaca ;)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1952 dnia: 7 Marca 2007, 21:36 »
Tetus: rozumiem Twoja obawe i smutek z powodu wyjazdu G. Sama wiesz ile razy na forum sie uzalalam ze moj P wyjechal albo wyjedzie. Teraz od czasu slubu a to juz prawie miesiac, tak sie przyzwyczailam ze jestesmy non stop razem, cala dobe w zasadzie, ze nie moglam sobie miejsca znalezc jak pojechal. Na szczescie sa telefony, chociaz to nie to samo :mdleje:
Takie mamy nieciekawe czasy, ze po to aby byc razem, czesto trzeba sie rozstac na jakis czas. Smutne, ale czesto sie zdarza obecnie :drapanie:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1953 dnia: 8 Marca 2007, 03:42 »
Marcia, zachorowałam na Kancelarię - przez Ciebie.

Monika :przytul:  Napisała mi, że żadne słowa nie przyniosą jej ukojenia, aczkolwiek są jej bardzo porzebne. Połakałam się.
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #1954 dnia: 8 Marca 2007, 07:38 »
Cytat: "lady_yes"
Marcia, zachorowałam na Kancelarię - przez Ciebie

Mnie się ta pisoenka śni po nocach... więc chyba mam tą samą chorobę  :drapanie:

Monika

Strasznie mi przykro i smutno się zrobiło, choć jej nie znam...jest z mojego miasta. okropne, że takie rzeczy mogą się zdarzyć... brak słów

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1955 dnia: 8 Marca 2007, 10:36 »
Połakałam się.
wiem.czuje to samo.
Cytat: "katarzyna_84"
... więc chyba mam tą samą chorobę

no ba! bo jest deliszys :taktak:
ja tak mam -przezmnie (jesli chodzi o muze) 'chorują różne osoby..ostatnio mój kumpel  na Soyke"love is crazy"

wczoraj zakupiąłm bielizne ślubną+pończochy(rajstopy dostałam gratis)dzis (jesli czas pozwoli i panie w Novii będą miały lepszy dzien) chce sie wybrac przed zamknieciem..dobrac welon-ubrac stanik.zaopatrzyłam sie w aparat off cors :brewki:

teraz sen z oczu spędzaja mi buty..juz wczoraj miałam zamówić sobie w e-sklepie Ryłko(tylko tam wypatrzyłam 34-35)bardzo podobają mi sie na 7cm obcasie(a przy moim wzroscie bylyby wskazane,nawet Di wczoraj na naukach zauważyła"jaka ty malutka jesteś") -ale nie wiem czy wytrzymam w nich całą noc :drapanie:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1956 dnia: 8 Marca 2007, 10:46 »
Cytat: "tete"
lady_yes napisał/a:
Połakałam się.
wiem.czuje to samo

i ja :(

zaopatrzyłam sie w aparat off cors

czyli można liczyć w najbliższym czasie na fotorelacje :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1957 dnia: 8 Marca 2007, 10:52 »
Cytat: "oosta"
czyli można liczyć w najbliższym czasie na fotorelacje

pewnie!!!
jesli okaże się  że panie w Novii powiedza że mogę przyjść dziś :brewki:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1958 dnia: 8 Marca 2007, 11:58 »

a może cos takiego?
i mają rozm.35! czy któras wie jak to jest ze sklepami netowymi?

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1959 dnia: 8 Marca 2007, 11:59 »

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1960 dnia: 8 Marca 2007, 12:05 »
czy któras wie jak to jest ze sklepami netowymi

ja nie kupowałam nigdy butów przez neta..trochę bałabym się, że nie będa dobrze wyglądać na mojej nodze..że rozmiar będzie nie dobry..a czy te buty znalazłaś właśnie na necie :?:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #1961 dnia: 8 Marca 2007, 12:14 »
tete, jak znajdziesz sklep Kaludii to możesz śmiało kupować :brewki: albo podpytaj o rzmiarówkę w cm - wtedy będzie łatwiej. Niestety nie dobierzesz butów pod względem dopasowania do stopy, bo każdy ma inną budowę i może być potem problem a wygodne buty ważna rzecz :drapanie:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1962 dnia: 8 Marca 2007, 16:23 »
Cytat: "Maja"
Niestety nie dobierzesz butów pod względem dopasowania do stopy

no właśnie w tym największy problem..objętość może być różna..ale wiem, że są sklepy, które najpierw wysyłają próbki zanim ostatecznie złoży się zamówienie..

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1963 dnia: 8 Marca 2007, 18:11 »
Szczerze mowiac tez obawialabym sie kupic buty przez net. A na wesele to w ogole skoro cala noc bede musiala w nich tanczyc :drapanie: A w sklepach nic nie znalazlas??

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1964 dnia: 8 Marca 2007, 19:24 »
Tete w sprawie butów proponuje zagladac do sklepu Klaudia na Bogusława - tam jest duzy wybor butów w wielu nietypowych rozmiarach :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1965 dnia: 8 Marca 2007, 23:27 »
ehhh net działa :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
a mój G własnie powiedział że poraz kolejny nie bedzie tego'durnego musznika' ubierał :blant:

więc streszcze dzien:
*praca huragan....ostatnio niewiem w co łapy włożyć.Musze TU wszem i wobec napisac jedna rzecz:
nasza Moniaze swoją Zuzią w brzuszku wygląda ślicznie!
* byłam w Novii

Cytat: "carlunia"
Szczerze mowiac tez obawialabym sie kupic buty przez net. A na wesele to w ogole skoro cala noc bede musiala w nich tanczyc  A w sklepach nic nie znalazlas??
a tam znalazłam!!!!!! 7cm żywego obcasa ale stabilnego wg mnie wygodne i w rozm 35!!!!!!!!!!!!!zachwycona jestem!
dobrałam welon(ale bedzie na zammówienie,robiony 'cięty' z nitka (nie lamówą)megakrótki :skacza:

teraz czas na fotencje :brewki:
nim je zapodam powiem Wam że dla pewności przymierzyłam 4inne kiece i d*** goła najswobodniej czułam się w Pireo.
Ztym że trzeba ją drastycznie zmniejszyć od ostatniej przymiarki schudłam o 1 nr z (38 na 36) i mi brzydko dekolt ramiona wiszą...Pani kierowniczka prosiła mnie ze jesli mam zamiar chudnąć to ew. z ud i tyłka bo cyt"nie wyrobie z nastepną porcją przeróbek"
dziś był dobry dzien.w salonie było wyśmienicie.Wprawdzie atmosfera nie taka jak w CMŚ ale cóż,przeciez nie można wymagać od różnych ludzi charakteru p.Moniki z CMŚ.Było naprawde miło.Na poczatku była akcja"anty perłowa"(znaczy  moja 'obroża perłowa) ale potem jak juz miałam podpiete włosy było w miare ok.
Nastepny temat:p.z Novii mówią że bukiet z calli bedzie za duży,ciężki do tak delikatnej subtelnej kiecy..jak sadziecie:czy moje złote callie będą wspólgrać z musznikiem i kamizelą lekko złotawą G przy współudziale mojej śnieżnobiałej kiecy :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1966 dnia: 8 Marca 2007, 23:29 »

prosze tu mój profil(Małysz miałby pole do popisu na moim nosku-zjeżdzalni :skacza: )

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #1967 dnia: 8 Marca 2007, 23:31 »
tete - sliucznusia sukienka i peiknie sie prezentujesz kochana  :skacza:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1968 dnia: 8 Marca 2007, 23:32 »

prosze nie patrzcie dziś na moją zmęczoną poszarzałą twarz...musze wypocząć-nie wygladam dobrze....

jak ja się ciesze że jutro jade do Rodziców :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1969 dnia: 8 Marca 2007, 23:32 »
Cytat: "megan"
tete - sliucznusia sukienka i peiknie sie prezentujesz kochana  

jak ja Ci ślicznie dziękuje-za słowa wsparcia!!!!!!!!!! :uscisk:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1970 dnia: 8 Marca 2007, 23:37 »

tak prezentuje się dół w 'mojej' halce.(oile któraś cosik zobaczy)

teraz trzeba iść spać. Znaczy się jeszcze muzyki posłuchac,Dziś mój naj naj kumpel(który jest dlamnie jak naj naj kumpela) stwierdził że gdyby zabrano mi muzykę i książki to byłoby tak jakby mi ktoś odciął tlen.Coś w tym jest., :drapanie:

dobranoc Wam kochane Kobietki :skacza:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #1971 dnia: 8 Marca 2007, 23:39 »
skosik w kiecusi fajowy  :skacza:

dobranoc tetus - wypocznij kochana  :przytul:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1972 dnia: 8 Marca 2007, 23:46 »
Cytat: "megan"
skosik w kiecusi fajowy  

dobranoc tetus - wypocznij kochana  

dzinks Megan!!!!!dzis poprawiłam sobie humor bardzo-musze Wam otym powiedziec:rano G przybiegł do pracy mojej z tulipanami.Potem zakupił mi MerzSpecial(niewiem jak to sie pisze)-choc to mało rozmatyczne ale miłe..potem sama sobie zakupiłam przeogromną torbe KappAlh(lubie bardzo te firme) a jeszcze później 'przypadkiem zaszłam do apteki i zakupiłam obrzydliwie drogi krem do mojego tłusto-wrażliwego ryjka..wyrzuty sumienia przyszły potem(znazcy przed chwilką..) na pocieszenie sostałam od pani w aptece tonik LaRoche matujący..hihi dobre i to :los:

niewiem jak Wy ale ja uwielbiam takie dni jak ten-dzisiejszy..kiedy człowiek myśli że wszystko będzie dobrze.. :brawo_2:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1973 dnia: 9 Marca 2007, 00:07 »
teraz to już na bank spać :skacza:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1974 dnia: 9 Marca 2007, 00:26 »
Ja robie zakupki na allegro ale zawsze jest to wielka niewiadoma czy but bedzie dobry . Dlatego lepiej jak kupis zna miescju
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1975 dnia: 9 Marca 2007, 00:26 »
czas sie zacząć leczyć z nałogu :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  i spać :drapanie:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1976 dnia: 9 Marca 2007, 00:28 »

Ja robie zakupki na allegro ale zawsze jest to wielka niewiadoma czy but bedzie dobry .
dlaego ja na 'weselne'wybrałam te które 'czuje i widze' masz 100% racji..co innego widziec,a co innego czuć but na stopie :tupot:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1977 dnia: 9 Marca 2007, 08:38 »
Tetus wygladasz bajecznie!!!! Sliczna suknia (ze wlascicielka tez to juz wszyscy wiemy :) )

Co do musznika....Powiem Ci ze Ar od razu powiedział ze "tej ścierki to on nie zalozy" i bedzie miał krawat...

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #1978 dnia: 9 Marca 2007, 09:01 »
Marta, wyglądasz BAJECZNIE!

Dopiero te fotki oddaja pełen urok tej sukienki i Twoja urodę.
Jestes prześliczną kobietką  :przytul:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1979 dnia: 9 Marca 2007, 09:13 »
Cytat: "DjJeyDi"
Tetus wygladasz bajecznie!!!! Sliczna suknia (ze wlascicielka tez to juz wszyscy wiemy  )

prosze nie zawstydzaj mnie :mdleje:  :mdleje:  dziękuje Ci bardzo :uscisk: