0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie zmieści się za cholerę. A jak wszyscy dopiszą.. to
Tetuś obrączki podobają mi się bardzo
Czyli 9.02 najwcześniej :PPP O ile bedziecie mnie w ogóle chciały :>
kienka poprawinowa sliczna,widze ze czerwien dominuje w tym roku!!!
ee noo tego bo Ci nastrzelam mokrym pasem po gołej dupie(perwers ) pewnie że TAK
Martuś nie martw się na zapas...jakoś się pomieszczą...my skorzystalismy z listy rezerwowej Obrączki ładniutkie.... ja szukałam zupełnie innych...musiało się cosik na nich świecić i tylko tym różnią się od Twoich wybranek Dekoracja na samochodzik...miodzio Pifko szykiujemy się w lutym...
Tetuniu kochana, trzymaj się mocniutko i powtarzaj sobie często te słowa Jurka Kilera _________________
tete, neuuuu... A tak bajdełej, niedługo zapraszam do siebie...Urządzimy jakiś babski wieczorek, zlot czarownic.....razem z Panem Jackiem Danielsem...W przyszłym tygodniu będę miała dostawę To jak, piszesz się?? Po sesyji ofkors
jesteś dzielna
Nie zostaniesz tu sama przeciez. A ze czesc spraw zostanie Tobie na glowie..chyba juz taki babski los _________________
Tetusiu, uszka do góry! pewno uszy mam nie od parady będą sterczeć. G chce jak najlepiej dlanas!!!!więc porostu są rzeczy wazne i wazniejsze(ahhh jak łatwo klepie sie formółki--ale ja musze zaczac w nie wierzyć) dzięki MetuśCarla ma rację - tkai juz los przyszłych Panien Młodych, że na ich głowie wiekszość.. A Ty będziesz miała teraz iście panieńskie zycie. Pomysl jak cudowny będzie Wasz slub.. Nic sie nie martw. Upijemy Cię i nie będziesz się smutać
Tetuś nie wiem jak Cię pocieszyć... ... wierzę, że silna z Ciebie babeczka i dasz sobie radę. ... a ja będę mocno 3mała kciuki, zeby sytuacja się odmieniła i Twój narzeczony mógł spokojnie zostać w Szczecinie
Carla jak się ciesze że mówisz że nie zostane sama..przeciez mam Was.i to nie tylko puste slogany!!!!!!
Wiem cos o tym
no ba Carla-się wie że Carla wie