Autor Wątek: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet  (Przeczytany 138050 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
"Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet
« Odpowiedź #1560 dnia: 30 Stycznia 2007, 16:27 »
dobra kobiety!!padam -uwielbiam dni0huragany w pracy :pogrzeb:  :pogrzeb:  :pogrzeb:  może wieczorem nadrobie wszystko :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1561 dnia: 30 Stycznia 2007, 16:30 »
tia.. ja tez.. a u mnie pada wiara w ludzi ... jak czasami czlowiek zna sprawe od drugiej strony zupelnie inaczej patrzy na media.. az sie w glowie nie miesci z czego potrafia zrobic sensacje w tivi. szok.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1562 dnia: 31 Stycznia 2007, 09:19 »
buuuuuuuuuu wczoraj całe popłudnie forum nie było czynne..przynajmniej umnie :afro: dopiero dziś-pierwsze co-zagladam co u Was słychać?

ja dzis humor mam dobry..do fryzjera sie wybieram(na Pocztowej do Evolution-może któras tam łepek robiła??) długości diametralnie nie zmniejszam,tylko lekko wycieniuje i mleczną czekoladkę sobie nałoże :taktak:
w sprawie poduchy-nadal smród-wczoraj pani z wielka gembą na mnie ze przeciez odesłała pięniądze na konto w środe(tamtą!!!) ja jej na to że nadal nie mam wpływu na konto-i że czekam nadal...ehhh płakać sie chce jak cos takiego sie słyszy..

wkurzyła mnie pewna kwestai sukienkowa:mianowicie po rozmowie z panią w Novii(pytałam czy moge isc welon sobie dobrac) napąmknęłam że trzeba przy okazjii zmniejszyć ramiączka bo mi brzydko odstają(są zaduże) a ona na to"eee nie są za duże(konkternie jedno ramie mi odstaje) pani jest troche nie wymiarowo krzywa!!!! :pogrzeb:  :pogrzeb:  :pogrzeb:  :pogrzeb:  :pogrzeb:  matko i córo! jak tak można do klientki powiedziec??????powiedziałam że "może i jestem niewymiarowa ale pani obowiązkiem jest dopasowac te suknie do mojej niewymiarowosci" :boks_4:  :boks_4:  :boks_4:  ciśnienie podniosła mi lepiej niż kawa :drapanie:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #1563 dnia: 31 Stycznia 2007, 10:03 »
Cytat: "tete"
a ona na to"eee nie są za duże(konkternie jedno ramie mi odstaje) pani jest troche nie wymiarowo krzywa!!!!

:mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

To się nazywa tupet!! :ckm:

Tetuś nie przejmuj się, a obsłudze w Novii już niejedno słyszałam  :brewki:

A suknie masz piękną!

do fryzjera sie wybieram

czyli na fotkę możemy liczyć??  :taktak:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #1564 dnia: 31 Stycznia 2007, 10:08 »
"może i jestem niewymiarowa ale pani obowiązkiem jest dopasowac te suknie do mojej niewymiarowosci"

i bardzo dobrze jej powiedzialas  :brawo_2:  sama nie wiem czy nie zglosilabym takiego czegos do jakiegos kierownika...

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #1565 dnia: 31 Stycznia 2007, 10:09 »
no co za baba  :Kill:  :Kill:  :Kill: pewnie ma jakieś oko scentrowane - bezczelny małpiszon  :boks_4:

Cytat: "dziubasek"
czyli na fotkę możemy liczyć??

no właśnie  :tupot:  :tupot:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1566 dnia: 31 Stycznia 2007, 10:12 »
czyli na fotkę możemy liczyć??

no ba! :brawo_2:
Tetuś nie przejmuj się, a obsłudze w Novii już niejedno słyszałam

wiem wiem Aniu!juz przy 1 podejsciu do salonu-jedna babka mnie załamała(ta druga jest OK) tak jakby pracowała tam za kare :drapanie:  :drapanie:  trktowała mnie zgóry itp..gdyby nie to ze tak dobrze czuje sie w suknii od nich olałabym Novie i wróciła do CMŚ a wiem że p.Monika wyczarowalby mi równie prostą suknie! :blant: i byłoby to w sprzyjajacym klimacie!

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #1567 dnia: 31 Stycznia 2007, 10:35 »
ło matko, ale tupet, ale cieszę się,z e jej odpowiedziałas co jej sie należało ;)
ciekawa jestem jej reakcji ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1568 dnia: 31 Stycznia 2007, 10:46 »
Cytat: "**sloneczko**"
pewnie ma jakieś oko scentrowane - bezczelny małpiszon nooo :skacza:
dziewczynki dzięki za dobre słowo!
nie mówiłam Wam ale przez jej zachowanie rozwazałam zmiane sukni(i przepadniecie zaliczki) az mi sie normalnie niedobrze z nerwów zrobiło..w jej głosie zabrzmiało to tak jakbym Qwasimodo conajmniej była :pogrzeb:
nawet nic G nie mówiłam-bo by sie wsciekł :boks_4:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1569 dnia: 31 Stycznia 2007, 11:08 »
Witatj Tete!!! wpadam do Ciebie dość późno ale dopiero teraz robi się luźniej w moim życiu. Jeszcze jutro egzamin, potem pisanie ostatniego rodziału i obrona. teraz będe mieć nieco wiecej czasu na forumowanie wiec pewnie nadrobie zaległości. :) życze wspaniałych przygotowań i chętnie przyłączę sie do odliczania :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1570 dnia: 31 Stycznia 2007, 11:28 »
Ewelina_Michał,  :hello:  witaj na moich włościach!!! bardzo mi miło :skacza:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1571 dnia: 31 Stycznia 2007, 19:41 »
tetuś ja wiem, że takie baby to się powinno :Kill:

Ale pomyśl, warto rezygnowac z sukienki? Dasz radę jakoś, a zawsze możesz jej odpyskowac tak, żeby jej w pięty poszło, albo poprosic o rozmowę jej bezpośredniego przełożonego, jestem pena, że zmięknie

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #1572 dnia: 31 Stycznia 2007, 22:15 »
Ja też bym Tetuś nie rezygnowała, zawsze możesz poprosic o obsługe te druga milszą babeczke  :przytul: A sukienusię masz śłiczna, chyba troche szkoda teraz się wzcofywac i tracic kase
A TZ troche też znam - kilkanaście lat temu w Strzeszowie nad jeziorem był taki fajny ośrodek stoczniowy - moja teściowa zabierała do niego małą Anią. Jak miała 3 latka chodziła z babcia na piechote !!! ze Strzeszowa do T-Z  i z powrotem przez takie pola kukurydzy  :brawo_2: Dzielna dziewczynka - to chyba z 6 km na takie małe nóżki  :brawo_2:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1573 dnia: 31 Stycznia 2007, 23:26 »
JA jakaś ślepa jestem i kiecy nie widzę :drapanie:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1574 dnia: 31 Stycznia 2007, 23:35 »
Tete: wiesz, ze sa ludzie i taborety. Nastepnym razem bym podziekowala tej pani za obsluge po prostu i poprosila kogos innego. A z sukni nie warto dla takiej bzdziagwy rezygnowac ;)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1575 dnia: 31 Stycznia 2007, 23:38 »
Oj Tetus widze, że ostre przejścia miałas...ehhh... I bardz dobrze ja potrakotwala... Carla ma racje
Cytat: "carlunia"
sa ludzie i taborety

Wogóle musze powiedziec, ze starsznie zapieprzasz z wąteczkiem :) Super..tlyko kurna nie wiem kiedy nadrobie zaległości!!!! :drapanie:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #1576 dnia: 1 Lutego 2007, 00:53 »
Cytat: "Vall"
Wogóle musze powiedziec, ze starsznie zapieprzasz z wąteczkiem

ja tez ale nadrabiam nadrabiam :mdleje:
co do babki na maxa niektore to sa jakies chore bo ja juz babek za lada nie czaje :dno: ale szkoda rezygnowac z sukni jak cos to zapytaj o kierownika i juz :brewki:
klimacik miasteczka super :skacza:  ja tak samo jak wy kocham moje miasto a to szczecin i szczerze to nie wyobrazam sobie mieszkac w mniejszym miasteczku ale tak to jest jedni wola tu inni tam :skacza: zreszta chyba wyjedziemy wiec bede tesknic za szcecinem :afro:
wiesz tete z ta kawalerka dobry pomysl rzeby kupic zawsze swoje to swoje i nie bedziesz nikomu placic tylko bedzie wasze  :drapanie:

spoko jak cosik to ja tez sie posze na spotkanko  :brewki:  :brewki:  :brewki:

i chcialam ci powdziekowac tetus za info o butkach na poprawiny juz je zakupilam :brawo_2:

buziaki :przytul:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1577 dnia: 1 Lutego 2007, 07:07 »
Hejjj! ja już o świcie :) no ale cóż. dziś egzamin więc już stałam sie pouczyć ;/ . A co do Sukni. Dokładam się do tego co mówią dziewczyny - nie rezygnuj przez jakąs głupią babę. Nie warto. Może ona miała zły dzień, a jesli sie sytuacja powtórzy to faktycznie jzapytaj o :kierowniczkę" albo skorzystaj z usług innej pani w tym salonie. musi byc jakieś inne wyjście.
trzymam kciuki bo na pewno będzie ok :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1578 dnia: 1 Lutego 2007, 12:44 »
Cytat: "tylunia"
chcialam ci powdziekowac tetus za info o butkach na poprawiny juz je zakupilam

nie ma zaco!!!!bardzo sie ciesze ze t-z (miasteczko) wydaje Ci się klimatyczne..bo takie jest :brawo_2:
Cytat: "Ewelina_Michał"
trzymam kciuki bo na pewno będzie ok
dzięki!
Cytat: "Vall"
Wogóle musze powiedziec, ze starsznie zapieprzasz z wąteczkiem
no ba! ale na pocieszenie powiem Ci że u ciebie to ja sobie normalnie notatki drobne robie-zeby czegoś nie pominąć :skacza:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1579 dnia: 1 Lutego 2007, 13:00 »
Kllusiu!!!!kal miło!!!! :taktak: Δosrodek nadal jest( z tym ze przejety przez Pogoń-Szczecin) dorabiałam sobie w nim jako kelnerka w w wakcje!!!!dzielna ta Twoja córa :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:

Gem-wczoraj była umnie Monia w pracy,pogadałam sobie z nią a ona domnie"i poco te nerwy,szkoda zdrowia" rzeczywiscie niepotrzebnie sie wkurzam (najczesciej na rzeczy na które nie mam wpływu :nerwus:  :nerwus:  :nerwus: )Wiązanke okolicznościową to ja jej puszcze jak bede miała kiece odebrac :szczeka:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #1580 dnia: 1 Lutego 2007, 14:31 »
Wiązanke okolicznościową to ja jej puszcze jak bede miała kiece odebrac  

bardzo dobrze  :brawo_2:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1581 dnia: 1 Lutego 2007, 17:57 »
Wiązanke okolicznościową to ja jej puszcze jak bede miała kiece odebrac

hehe to się będzie działo..hihi ale do tego czasu może pani nadrobi troszkę i postara sie być lepsza. Ale wiesz...najbardziej to ci życze byś gdy będziesz odbierała suknie tak się nią zachwyciła że o wszystkim co było złe żebyś zapomniała :)  :skacza:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1582 dnia: 1 Lutego 2007, 22:40 »
u ciebie to ja sobie normalnie notatki drobne robie-zeby czegoś nie pominąć
:skacza: teraz to luzik..mozesz spokojnie odłozyc notesik..nic tam sie nie dzieje....  :drapanie:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1583 dnia: 1 Lutego 2007, 23:54 »
Wiązanke okolicznościową to ja jej puszcze jak bede miała kiece odebrac :szczeka:

Jak to czasami dobrze "przespac" sie  z problemem. Rano od razu inne spojrzenie na swiat :skacza:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1584 dnia: 2 Lutego 2007, 17:16 »
na chwilkę przywitac sie wpadłam..megahuragan w pracy!!!!!!!może w  wekend Was nadrobie :afro:

ps dzi równe 4mce do ślubu :skacza:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #1585 dnia: 2 Lutego 2007, 20:19 »
A no już szybciutko leci czas...nim się obejrzysz bedziesz z uśmiechem wspominac przygotowania....tylko 4 miesiące...a my już dobre 4 mce z kawałkiem po ślubie...a wydawałoby się że to tak niedawno było :skacza:

Wogóle  nie przejmuj się głupią babą.... :klnie: ... musi zrobić i tyle...a napewno nie rezygnuj ze swojej wymarzonej sukienki... :drapanie: A na koniec powiedz jej co o niej myślisz...może zacznie się zastanawiać zanim trzepnie jęzorem... :dno:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #1586 dnia: 3 Lutego 2007, 13:20 »
Pokaż jej tetus co Ty myslisz o takich babsztylach :D  :pogrzeb:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1587 dnia: 3 Lutego 2007, 18:45 »
Marcia, co u Ciebie :drapanie:

To jak z tym spotkankiem :brewki:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1588 dnia: 4 Lutego 2007, 22:38 »
jestem jestem....wróciłam  z teatru właśnie :brawo_2: przednia sztuka.

przepraszam Was za to ze Was zaniedbuje :mdleje:  :mdleje:  :mdleje: ale ostatnio na nic nie mam czasu....maskra..

wyjazd G stał sie rzeczywistością..ale nie chce Was zamęczać..jest mi przykro..zajebiście przykro..i sie ciesze G zaczyna realizowac swoje marzenia!!!!dostał juz pozwolenie na budowe warsztatu,jest pełen dobrych myśli.Ja wiem że zostane sama -ale nie samotna mam Rodzinke i Was!!!!!Przeciez niejednokrotnie w życiu mamy pod górkę prawda>??????ale od tego mamy rozum wolną wole żeby podołać...żeby wytrzymać....G mówi że nie dopusci do tesknoty zamną..bedzie pracował za 2 :blant:
a wróci(na 99%) w piatek ok 15 a wyjedzie (znaczy sie wypłynie-co tez mnie piecze musze zadzwonic do ekipy z mojej Polonii zeby zabukowac mu kabine..) w poniedziłek  po ślubie wieczorem.Powiem Wam że juz za nim tesknie ..tak bardzo... :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki: Jednak logika i rozum mówią:"nie pokazuj jak bardzo ci smutno"..

przepraszam że nie czytam Was kochane na bieżącno-jutro wraca szef-może wtedy bede miała więcej czasu....nadrobie na bank..kazdy watek z osobna i wszystkie razem :los:
moja psiapsiuła (z jej mężczyzną wyjezdza mój  małż przyszły) stwierdziła że nie życzy takiej tesknoty nikomu....
ale przeciez mam twardą dupe-wytrzymam nie :blant:  :blant:  :blant:  :blant:  :blant: ???

ostatnio mierzyłam butki poprainowe-oczywiscie czerwone do kiecy-i rozm. 36 był tak bardzo za duzy ze az panie w salonie stwierdziły ze kicha..
jedyne 35 które były dobre były w Ginno Rossi na jednym pasku (na palcu) z cyrkoniami i kosztowały 375zł!!!szkoda mi tyle wydac na "wizytowe buty"-zato wyszłam z kozaczkami klasycznie prsotymi za 320zł po przecenie :skacza: poprawiło mi to humor!!!!!
zaproszenia doszły!!!!(bez błędu) :tupot:  a pięniążki za poduche wróciły na konto.

Cytat: "lady_yes"
Marcia, co u Ciebie  

To jak z tym spotkankiem  

Olciu-czy moge Ci wysłać własne namiary na priv-bardzo bardzo bardzo chce się z Tobą i z reszta spotkać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1589 dnia: 4 Lutego 2007, 22:41 »

i macie cosik co mi bezustannie poprawia humor!!!!!uwielbiam ten moment :brawo_2:  :brawo_2: