Autor Wątek: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet  (Przeczytany 137135 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
"Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet
« Odpowiedź #870 dnia: 14 Grudnia 2006, 21:09 »
nie przesadzaj z tymi uszami, bo ci uszy urwe jak na pocztowej bede ;)

odnośnie kiecy.. byłoby mi szkoda takiej kasy na wypozyczenie kiecy na 1 wieczór..  :roll:  nawet na sesje po  slubie ( w tygodniu) nie bedziesz jej miała :( a popatrz mna allegro.. moze ktos bedzie sprzedawał .. wtedy bedzie na własnośc i za dużo nizszą cene niz wypozyczenie..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #871 dnia: 14 Grudnia 2006, 21:58 »
eeeh dziewczyny wiecie jak przewrotna jest natura ludzka(czyt. kobieca :mrgreen: ) zwasze moze wyskoczyc ale...
...w moim przypadku w sukni nr2 czułam sie tak niepoprawnie sexi...ja nie wiem jak wam to opisac aby nie wzbudzac waszego politowania :roll: ...
ale doszłam do wniosku ze czuc sie tyko sexi to ja moge w Rockerze(klubie) kidey ide G zarzucic biodrem  w kturąś z sobót!

na moim ślubie mam sie czuć jak kobieta mojego mężczyzny.
a w jedynce czułam sie tak. jak w drugiej skórze! :P
Nr 2 jest bardziej"bogata" tak okresliła to moja psiapsióła..ale ja wiem że całe życie wolałam prostsze rzeczy! 8)
tak wiec na 99% zostane przy mojej sukni,1% to moja furtka :mrgreen:

Monia----Ty kochana tak sie nie rwij do urywania mi uszu...kto od Ciebie w hurtowni zamówienie odbierze skoro bede wtedy głuchołazem zupełemnym????? :mrgreen:

ps mówiłam Wam jak bardzo Was lubie???? :o
nie?
noto BRDZO WAS CENIE I LUBIE
ps2 dzis dokonalismy z G zakupu przentów dla rodzinki.i bardzo sie ciesze!!! :serce:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #872 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:08 »
Druga suknia też śliczna, ale musiałabym zobaczyc zdjęcia, żeby coś powiedziec

No i 1800 za wypożyczenie :shock: dużo, tyle kosztowała suknia nowa, która mi się podobała u mnie w jednym salonie

Ps. My też dziś byliśmy po prezenty dla rodziny :D

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #873 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:12 »
Tete: dla pocieszenia dodam, ze za wypozyczenie swojej sukni place 1400 tyle, ze ja nie chce zadnej innej a na kupno takiej czy uszycie musiabym przeznaczyc duzo wiecej :|
Siadz na spokojnie i zastanow sie ktora wolisz. Sama musisz podjac decyzje :wink:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #874 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:14 »
Cytat: "Gemini"
No i 1800 za wypożyczenie  

zgadzam sie.
choć "dużo" robi wielką różnice :mrgreen:
moja znajoma w tym samym salonie zapłaciła 2700 za samo wypożyczenie..kieca jej kosztowała prawie 5600..masakra :roll:

przeciez chodzi o to aby czuc sie wyjątkowo i przytym komfortowo prawda?

Geminii-jak ja Ci zazdroszcze mieszkania TAM gdzie mieszkasz..masz tak blisko góry..Kraków..
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #875 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:16 »
Cytat: "tete"
przeciez chodzi o to aby czuc sie wyjątkowo i przytym komfortowo prawda?

Dokladnie :wink:

Geminii-jak ja Ci zazdroszcze mieszkania TAM gdzie mieszkasz..masz tak blisko góry..Kraków..

A Ty masz blisko morze :wink: Ja tam wole morze chociaz to nasze takie troszke zimne jest :|

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #876 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:16 »
No do gór to ja też mam kawałek :lol:

Ale za to Ty masz bliżej nad morze, a tego to ja Ci z kolei zazdroszczę :wink:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #877 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:19 »
eee! ja jestem maniak gór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze i wszedzie GÓRY! nim zaczełam bywac u Was jedyne strony to były strony TOPRu i  KATMANDU!

mnie morze nie wciąga.
ja sie ostanio kulałam 14h aby wejść Kozi Wierch.
ehhh rozmarzyłam się  :depresja:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #878 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:21 »
Cytat: "carlunia"
Siadz na spokojnie i zastanow sie ktora wolisz. Sama musisz podjac decyzje

popieram i dodam tylko ze moje obie przyjaciolki za wypozyczenie placily podobne pieniadze ... ale nie zalowaly bo mialy na sobie cos wymarzonego i takiego bez polsrodkow ...  :wink:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #879 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:23 »
A my jedziemy do Zakopanego jeszcze w tym roku, na Sylwestra :jupi:

Jeszcze nigdy nie byłam w Zakopanym :oops:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #880 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:26 »
Cytat: "Gemini"
Jeszcze nigdy nie byłam w Zakopanym

to pokochasz je calym sercem - ja wszystkie gory zeszlam - uwielbiam wspinaczke i tatry  :wink:  ale jeszcze bardziej narty  :wink:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #881 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:26 »
jak mi zdjęć nie pokrzesz to...
..to nie wiem co.
bede płakać :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #882 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:27 »
Ja zawsze kochalam wode. Wszystko jedno czy to jezioro czy morze. Lato bez wody to meczarnia ale moze dlatego tak mam bo sie wychowalam tu, gdzie pelno jest jezior i do morza tez niedaleko :mrgreen: A gory..nigdy nie lubilam pod gore chodzic do szkoly :mrgreen: Moze stad nie przepadam za gorami :wink:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #883 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:27 »
gdzie bedziecie Gemini stacjonować/???

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #884 dnia: 14 Grudnia 2006, 23:06 »
A mamy kwaterę na Krzeptówkach "U Jaśka" :lol: chyba

Jak tylko będziemy mieli jakieś zdjęcia na pewno pokażę :D

to pokochasz je calym sercem

Mam nadzieję :D

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #885 dnia: 14 Grudnia 2006, 23:11 »
Gemini- ja będe czekać.
 a jesli dobze kojarze-bedziecie miec ładnie schludnie za dobrą cene!!!!!!!!!!!!!!!!!
dlamnie to zawsze jest priorytet jak gdzies sie kulam!! :mrgreen:

eeeeeeeeeee
kobiety! uczulenie sie stało!!!!!!!! na ramionach-plecach twarzy dłoniach!!!!!!!!!!!masa krost mi wyskoczyła!!!!!!!!!!! :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :roll:  :roll:  :roll:  :evil:  :evil:  :roll:  skąd TO?? swędzi i piecze!!!!!!!!
buuuuu :(  :x  :|

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #886 dnia: 14 Grudnia 2006, 23:16 »
HA !!!!!!!!!! avata tez mam nie od parady!!! zobaczcie na uszka mistrza Jody!!!! :mrgreen:
luz. czas spać :D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #887 dnia: 14 Grudnia 2006, 23:40 »
Na pewno zdam relację po powrocie :D

Tete masz w domu wapno? Jak masz to wypij sobie, powinno trochę pomóc na uczulenie

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #888 dnia: 15 Grudnia 2006, 00:11 »
Tete, to uczulenie to jak nic od mierzenia kiecek - zostań przy tej pierwszej  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: Coś chyba jest w tym, że ten pierwszy wybór zawsze jest najlepszy  :mrgreen:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #889 dnia: 15 Grudnia 2006, 09:34 »
Cytat: "Kllusia"
zostań przy tej pierwszej    Coś chyba jest w tym, że ten pierwszy wybór zawsze jest najlepszy

dokładnie :)

(przynajmniej mam taką nadzieje :) )

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #890 dnia: 15 Grudnia 2006, 09:39 »
ufff nachłeptałam sie tego wapna wczoraj-dzis juz jest troszke lepiej :mrgreen:  jest mniej krost.
aaaa mój (kolejny!!!) slubny koszmarek: ze ide na solar w srode przed weselem-a potem na twarzy dekolcie plecach jest masa plam! :twisted:  :twisted:  :twisted:
szok! i za zadne skarby nie chce to ustrojstwo zejsc :evil:
Boże żeby żadnej z nas nic takiego sie nie przytrafiło! :roll:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #891 dnia: 15 Grudnia 2006, 09:42 »
slubny koszmarek: ze ide na solar w srode przed weselem-a potem na twarzy dekolcie plecach jest masa plam!    

:mrgreen:  :mrgreen:
A nie myslalas o AirbrushTaning?? TZn 30 min, i jeste spieknei opalona..efekt na 10 -14 dni..bez grożby takich efektów które ci się sniły :) A nawet lepsze naiwlżenie , ujędrnienie - lux :) :idea:  :!:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #892 dnia: 15 Grudnia 2006, 09:54 »
lila sobie cos takiego fundnęła i wyglądała bardzo ładnie..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #893 dnia: 15 Grudnia 2006, 10:16 »
Cytat: "Vall"

A nie myslalas o AirbrushTaning

ha!!! własnie sie nad tym zastanawiam...i chyba TO zrobie! ja na 99% specyfików do czyszczenia łóżek solaryjnych mam uczulenie-nie smiejcie sie ale potrafie isc ze swoim dezynfekcyjnym sprzetem(mam w hurtowni specjalne a 99% solarów rozciencza te specyfiki-efekt-zadna dezynfekcja).Tak wiec chyba sie wybiore na ten air Brusch :mrgreen:
Cytat: "monia"
wyglądała bardzo ładnie..

to mało powiedziane :lol: B-O-M-B-A-S-T-Y-C-Z-N-I-E WYGLADAŁA! :mrgreen:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #894 dnia: 15 Grudnia 2006, 10:27 »
eeeeeeeeeee
kobiety! uczulenie sie stało!!!!!!!! na ramionach-plecach twarzy dłoniach!!!!!!!!!!!masa krost mi wyskoczyła!!!!!!!!!!!           skąd TO?? swędzi i piecze!!!!!!!!
buuuuu  

Martuś Ty się ciesz, ze to nie przezd weselem ;)
Więc ogólnie problemu nie ma, jak to się mówi, samo weszło, samo wyjdzie ;)
Wczoraj odwiedził mnie Merkunek z całą swoją rodzinką, było baaaaaaaaaardzo miło, Kubik przecudkowy, zaczął sie do mnie usmiechac juz od drzwi, a przy stole stroil miny, zeby mnie rozsmieszyć, repertuar min ma bardzo bogaty ponad 10 spokojnie  i wszystkie superos śmieszne ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #895 dnia: 15 Grudnia 2006, 10:51 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
Wczoraj odwiedził mnie Merkunek
jak wy macie fajnie z tym odwiedzaniem :lol:  :serce:

ale wyobrazcie sobie temat plam i syfów na dwa dni przed uroczystością??!!
 masakra masakry :shock:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #896 dnia: 15 Grudnia 2006, 11:01 »
ale wyobrazcie sobie temat plam i syfów na dwa dni przed uroczystością??!!
masakra masakry

no dokładnie ;)
więc teraz to żaden problem :)

mi na sczzęście nic przed samym slubem nie wyskoczyło i nie "wyplamiło" ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #897 dnia: 15 Grudnia 2006, 11:33 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
a przy stole stroil miny, zeby mnie rozsmieszyć, repertuar min ma bardzo bogaty ponad 10 spokojnie  i wszystkie superos śmieszne ;)

:mrgreen: ten typ tak ma ;-)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #898 dnia: 15 Grudnia 2006, 13:27 »

teraz nad tym cudem..baza matująca(ja mam bardzo mieszaną cere) moze któras uzywała?
 sorki ze nie pamietam ale czy któras z Was bedzie do slubu malowała sie sama???jesli tak to czego bedziecie uzywały?

Świecący nosek? Błyszczące czoło? No tak, z tym można sobie bardzo łatwo poradzić dzięki rozmaitości wszelkiego typu pudrów, absorbentek i tym podobnych produktów. Ja jednak nie przepadam za pudrami (chyba, że „bez koloru”, ale i w tym przypadku przydałoby się lusterko), absorbentki często zostają w domu… Czy jest jakiś sposób, by zmatowić buzię bez lusterka, na długo i bez specjalnych kombinacji? Jest: Lancome Pure Focus T-Zone.

Przyjemna dla oka tubka (o pojemności 30 ml) zawiera cudo: gęsty, przezroczysty (i jakby matowy) żel, który można stosować zarówno jako bazę pod makijaż, jak i w ciągu dnia na umalowaną już buzię, jako swego rodzaju maziowaty „puder”.

Pure Focus to preparat antybakteryjny, który ma nam zapewnić długotrwały mat. A czy zapewnia? O, tak! Wystarczy naprawdę odrobinka, by pokryć miejsca tego wymagające a efekt bardzo długo się utrzymuje (oczywiście w upalne dni potrzebna jest poprawka, jednak to żaden problem - nawet nie musicie mieć lusterka). Kosmetyk ten nie warzy się, nie robią się „kluchy”, podkład po nim się ślizga, aż miło! No i nie spowodował u mnie żadnego uczulenia, ani wysypu niespodzianek! A - w moim przypadku - to już prawdziwy sukces…

Nakładanie produktu to łatwizna: nie musicie obawiać się o jakieś „mazy” - żel pokrywa buzię przeźroczystą warstewką, więc nawet, jeśli nieco „przedobrzycie”, nikt tego nie zauważy.
 to jego opis :mrgreen:
qrcze ale cena 110 zł to troszku duzo-ale jesli naprawde potrafii pyszczek zmatowic..

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #899 dnia: 15 Grudnia 2006, 14:13 »
co prawda nie uzywalam bazy ale z tej serii mialam zel do mycia twarzy i jest ok ale bez cudotworczego dzialania.Ostatni odkrylam Orgins, nie wiem czy oni sa w Polsce ale kosmetyki sa super :!:  :!:  :!: Mysle ze jak masz swiecaca cere to bez matujacych papierkow ryzowych sie nie obejdziesz.
Wiem ze nie lubisz pudru, ale mam cos wartego polecenia Estee Lauder- Beautiful Bride, photo perfect duo.Specjalnie stworzony z mysla o pannach mlodych,jest lekki i prawie nie widoczny a rzeczywiscie matuje i redukuje zaczerwienienia na twarzy.sklada sie ze sloiczka z pudrem i malego kompaktu, ktory mozesz wziasc ze soba na wesele w celu przypudrowywania noska.nie wiem ile to kosztuje ja zakupilam to juz dawno, ale sloiczek jest maly wiec mysle ze duzo nie bedzie ale warto. W ogole Estee Lauder maja cala serie poswiencona panna mlodym, warto do nich zajrzec
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]