Autor Wątek: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet  (Przeczytany 139659 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
"Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet
« Odpowiedź #690 dnia: 5 Grudnia 2006, 16:17 »
Cytat: "Kllusia"
nie gryzą cię te koraliki pod paszkami

nie wcale!!!wracając do tematu kiecy-jest ona wyjątkowo wygodna-delikatna jak ja( :wink:  tak mówiła pani w salonie-ja uwazam ze jestem delikatna jak myśliwiec B-52 :mrgreen: )nie przeszkadza mi w ruchu(oglądacie zdjecie gdzie niema dodanej halki-pani potem zaproponowała ze spróbujemy dołożyć-bedzie "bardziej bogato 8) )Nie ogranicza mi ona ruchów-jest taka"moja"..cóż esej mozna byłoby napisac..

teraz dziewczynki HASŁO DODATKI: ja bym sie widziała w welonie(najlepiej bez,ale chyba zrobie to dla G :mrgreen: ) do pupy z jakimis kamyczkami ,bez diademu,ew.żywe kwiaty(tylko jakie i jaki bukiet??)
czekam na wszelkie sugestie!!!  :blagam:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #691 dnia: 5 Grudnia 2006, 16:20 »
i tez mysle ze dekolt mógłby byc bardziej "ostry" drapiezny(troszke ginie w porównaniu do pleców) :?:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #692 dnia: 5 Grudnia 2006, 16:59 »
jeśli chodzi o dekolt to zgadzam się z irishanią -
Cytat: "irishania"
Tete nie kombinuj, jak tobie sie tak podoba to niech tak zostanie  
a ty jestes przyzwyczajona do dekoltow czy wolisz taki styl jak w tej sukni bo powiem cie ze jak nie jestes przyzwyczajona do odslaniania babelkow to bedziesz na nie zerkala co minute czy aby nie za duzo wyszlo czy stanika nie widac itp  i ogolnie bedzie ci srednio komfortowo

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #693 dnia: 5 Grudnia 2006, 17:03 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
napisał/a:
Tete nie kombinuj, jak tobie sie tak podoba to niech tak zostanie
a ty jestes przyzwyczajona do dekoltow czy wolisz taki styl jak w tej sukni bo powiem cie ze jak nie jestes przyzwyczajona do odslaniania babelkow to bedziesz na nie zerkala co minute czy aby nie za duzo wyszlo czy stanika nie widac itp i ogolnie bedzie ci srednio komfortowo

powiem ci ze tak było w przypadku sukni z CMŚ..CZUŁAM SIE W NIEJ "NIEPEWNIE" w tej mógłbybyc troche większy..ale przeciez i  tak nie wygląda źle prawda? :roll:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #694 dnia: 5 Grudnia 2006, 17:19 »
tete, mi się bardzo podoba ta twoja sukienka! i dekolt ładnie się prezentuje; ja bym nie  chciała mieć większego, bo czułambym się niepewnie
moim zdaniem jest oki!

a wydaje mi się ze tak i tak nie mogłabys przerobic dekoldu w tej kiecce, bo ja "tylko" wypozyczasz

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #695 dnia: 5 Grudnia 2006, 17:35 »
bedzie taki dekolt a nie inny..zato na poprawiny poszaleje..długo walczyam z G temat poprawin(wkoncu to 40zł za obiad/za osobe a biorac pod uwage fakt ze bedziemy mieli na weselu ok 130 osób mozna sie spodziewac ze na popr. bedzie połowa!zakupie sobie kiece z gorsetem! :mrgreen:
myslicie ze caliowate kwiaty bedą psowały do kiecy mojej?
jako dziezcyna marzyłam o margaretkach białch+bladoróżowych we włosach i w bukiecie-ale moja siostra zapalona florystka mówi ze margaretki mogą sie gryźć z kiecką :?:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #696 dnia: 5 Grudnia 2006, 17:45 »
hej tete ja tez mysle ze odnosnie dekoldu dobry jest taki jaki jest a jakbys zrobila i nie podobaloby Ci sie to bylo by gorzej a tak mysle ze jest idealnie dopasowany :mrgreen:  
co do bukietu to moze jakis zywy kolor ja bede myslalam aly bukiet troszke pokrywal sie z wystrojem sali ale sama jeszcze nie wiem 8)
a butki juz masz??
buziaki

[/url]

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #697 dnia: 5 Grudnia 2006, 17:56 »
nie lae chyba  zdecyduje sie Ryłko..sprawdzone! i moge rozmiar z neta sciągnąć!(nr 35)-normalnie cięzko mi pantofle zakupić..
kwiaty...mi marza sie białe  tulipany na stołach w srednio-wysokich wazonach-one wygladaja wg mnie bardzo elegancko!

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #698 dnia: 5 Grudnia 2006, 18:40 »
Tete: jak tylko wypozyczasz suknie to z przerobieniem dekoltu moglby byc problem. A poza tym jak Tobie sie podoba tak jak jest to nie ma o czym gadac :mrgreen: Wygladasz super w tej kiecce.
Tulipany tez mi sie podobaja. Ja sie jeszcze do konca nad kwiatami nie zastanawialam, ale chyba pora zaczac :roll:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #699 dnia: 5 Grudnia 2006, 20:47 »
z kwiatow wszedzie ładowałabym storczyki

margaretki sa bardziej 'dziewicze" na imprezy typu komunia czy dla dziewczynki sypiacej kwiatki..

ja bym ciebie w storczykach widziała..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #700 dnia: 5 Grudnia 2006, 21:03 »
Tez myslalam o stroczykach, ale nie jestem narazie na nic zdecydowana. Jeszcze jest czas. Niedlugo moze zaczne lazic po kwiaciarniach. Nawet wiem gdzie w pierwszej kolejnosci pojde :wink:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #701 dnia: 5 Grudnia 2006, 21:09 »
ale wieczór!!!mikołajkowy.. :mrgreen:
umówilismmy sie z G "rzadnych prezentów"
ja mu (znaczy Mikołaj..nie wytrzymał i juz dał dzis :wink: ) płyte"set up"(muza przesadzona..energetyczna jak red bull) +nowy numer Playboa+duzy kubek z napisem Kocham Cie Na zawsze

on mi moje ukoachne Allure Sensuelle..wytesknione(bo drogie  :( ) ale takie hmm niepoprawnie sexi...
teraz G po winko pomknął!! :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  Mikołajki jak ta llala!

ps czy sądzicie ze to zboczenie ze w pierwszej kolejnosci spiesze sie podzielić z Wami moją radoscią????? :roll:  :mrgreen:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #702 dnia: 5 Grudnia 2006, 21:11 »
Cytat: "monia"
storczykach widziała..

Monius Ty miałas storczyki prawda??? mi Twoja wiązana i fryzura+kwiaty dech zaparły..musze sie nad nimi zastanowić..
margaretki odpadją na 10000%
jeszzce bukiet podobny do Madziulka po głowie mi pełza...

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #703 dnia: 5 Grudnia 2006, 21:20 »
Cytat: "tete"
ps czy sądzicie ze to zboczenie ze w pierwszej kolejnosci spiesze sie podzielić z Wami moją radoscią????? Rolling Eyes Mr. Green

Tete: przeciez to naturalne na forum :mrgreen: Przynajmniej na naszym :wink: Ja z kazdym dolem do Was biegne to wypada tez sie dzielic radosnymi nowinami i dobrym nastrojem :wink:  :D  :D

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #704 dnia: 5 Grudnia 2006, 22:14 »
tete sukieneczka jest przesliczna gratuluje wyboru  :wink:
wygladasz rewelacyjnie  :wink:

myslicie ze caliowate kwiaty bedą psowały do kiecy mojej?

mysle ze callie w kombinacji z innymi kwiatami np. rozami moga byc super
jest caly watek z pieknymi bukietami w dziale kwiaty i mozna cos podpatrzec :)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #705 dnia: 5 Grudnia 2006, 23:01 »
Tete zazdroszczę wieczorku

Ja siedzę sama, bo mój M. pojechał towar rozwieśc, będzie dopiero jutro :(

Nie lubię jak go nie ma w nocy w domu, ale cóż, taka praca :(

Co do bukietu, myślę, że mogły by byc calle, tylko w jakimś żywym kolorze, albo róże ( ja z kolei wszędzie ładowałabym róże :lol: )

Welon jak najbardziej do pupy, ale raczej bez kamyków, nie wiem czy z dośc bogato zdobionym gorsetem nie byłoby to zbyt wiele szczęścia naraz, chociaż najlepiej będzie jak przymierzysz i taki i taki, może akurat będzie pasowało i będzie ślicznie :)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #706 dnia: 5 Grudnia 2006, 23:05 »
tak.. welonik gładki..  bez lamówki.. ten który masz wpiety do przymiarki jest zacny.. :)

calla do tej suknie to tez dobry pomysł..

a z tum dzieleniem się info.. o ciazy pierwszymi osobami które poinformowałam były liliann, sylvi i asia..  ;)

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #707 dnia: 5 Grudnia 2006, 23:08 »
Cytat: "Gemini"
Tete zazdroszczę wieczorku

Ja siedzę sama, bo mój M. pojechał towar rozwieśc, będzie dopiero jutro Sad

Nie lubię jak go nie ma w nocy w domu, ale cóż, taka praca Sad

Nie martw sie Gemini. Ja tez tu sama siedze i gadam z P. przez telefon. I przy okazji Wam na forum pisze :wink: Jedyne pocieszenie :roll:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #708 dnia: 5 Grudnia 2006, 23:12 »
Ja, podobnie jak Monia, storczykami bym cały świat obsadziła - orchidee to w końcu kwiaty miłości, eleganckie, oryginalne, egzotyczne i erotyczne  :mrgreen: A przy tym jakieś takie świeże, niewinne - dla mnie ten bukiet jest magiczny, choc dla Ciebie niekoniecznie w bieli

Nie mogłam sie oprzeć  :oops:  
A tak nawiasem mówiąc to Vallusi konkurencja rośnie, aż miło  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: Oczywiście w kwestii rozwoju wąteczku Tete

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #709 dnia: 5 Grudnia 2006, 23:12 »
Carlunia, to razem posiedzimy  :piwo_2:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #710 dnia: 5 Grudnia 2006, 23:52 »
Cytat: "Gemini"
Carlunia, to razem posiedzimy Piwo

Czyli jednak nie jestem sama :wink:  :mrgreen:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #711 dnia: 6 Grudnia 2006, 00:21 »
Cytat: "Kllusia"
niekoniecznie w

cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale w jakim kolorze :roll: ?

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #712 dnia: 6 Grudnia 2006, 00:23 »

chodziło mi o ten bukiet ze ...słów mi zabrakło!!!!!!! dzieki kllusia!!!
monia!to mnie pociesza...ze do fixu mi daleko :mrgreen:

co do call...w główce-od zawsze są.......

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #713 dnia: 6 Grudnia 2006, 09:36 »
ja natomiast wszedzie wsadzałabym eustomy, ale też i tulipany, więc z tymi drugimi jestem po twoej myśli. Orchidee tez przecudne!!!!!!!!!!!!!!!! Bukiet Martini na slubie cywilnym byl cudkowy!!!!!!!!!!!!
welon bez lamówki długość do pupy, ale z kryształkami!!!!
Ja dziś też po Mikołajkach, mam cudownego Mężusia!!!!!!!!!!!! :serce:  :serce:  :serce:

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #714 dnia: 6 Grudnia 2006, 09:46 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
dziś też po Mikołajkach, mam cudownego Mężusia!!!!!!!!!!!!  

ja mam cudownego NARZECZONEGO :serce:  męża za  :mrgreen: 179 DNI
DZIS BUSZUJE W NECIE ZA BUKIETEM!!!

dziś życze Wam samych cudownych DNI!!!!  :bukiet:    :brawo:    :uscisk:   NIECH DZISIEJSZY MIKOŁAJ PRZYNIESIE W PREZENCIE SAMA RADOŚĆ!!!!

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #715 dnia: 6 Grudnia 2006, 10:28 »
eustomy sa  delikatne i mało zywotne.. jesli beda planowac sesję po slubie czy cos w tym rodzaju to pozdychają do tego czasu..  lepiej stoją jednak storczyki, calle , słoneczniki itp ..

marta.. w dziale kwiatowym ( w faq) masz zgromadzone tematy o bukietach.. obejrzyj sobie storczyki, calle i inne..

kolor - a to juz twoja ropbota.. w czym się najlepiej czujkesz..

mój bukiet byl moja niespodzianka. do samego konca nie wiedziałam jak bedzie wyglądał.. dzień wczesniej dostałam gałazke brudnorózowych storczyków i kazali mi zanieśc to do fryca ( do wpiecia we fryzurkę)..

wiele kolorków do ciebie bedzie pasowało.. masz sniadą cerę, ciemne włosy.. własciwie wszystko  pasuje.. twój wybór..

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #716 dnia: 6 Grudnia 2006, 10:33 »
mój bukiet byl moja niespodzianka. do samego konca nie wiedziałam jak bedzie wyglądał.. dzień wczesniej dostałam gałazke brudnorózowych storczyków i kazali mi zanieśc to do fryca ( do wpiecia we fryzurkę)..

ja bym chyba na zawal zeszla gdybym nie wiedzial jai bedzie moj bukiet :mrgreen:  odwazna jestes :mrgreen:

[/url]

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #717 dnia: 6 Grudnia 2006, 10:40 »
pasowało.. masz sniadą cerę, ciemne włosy.. własciwie wszystko pasuje.. twój wybór..

wiesz Moniu,ja sobie mysle ze kieca jest  elegancka w swojej prostocie..to moze z kwiatami poszakeje(tylko zeby nie był bukiet za duzy-bo jestem niska) chciałabym miec intensywny kolorek i ciekawa kompozycje..bardzo podobał mi sie bukiet Twój i Lilian(choc bardzi różne) tak sie zastanawiam nad takim np. "rozkiem" w żywych kolorach..

chciałabym tez miec cosik żywego we włosach! :?:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #718 dnia: 6 Grudnia 2006, 10:45 »
chciałabym tez miec cosik żywego we włosach!

ale myslisz o kwiatkach  :?:  :idea:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
(żadne inne stworzonka :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: )

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #719 dnia: 6 Grudnia 2006, 10:50 »
ta Vall.... :lol:  ew. jakies wodorosty :mrgreen: