Witam Was!Wczoraj mialam popoludniowke a tu tyle osob mnie odwiedzilo:)Jestescie kochane
Co do kieliszkow,to nie szkoda mi ich:)nie byly drogie bo tylko 16zł:)wiec jak cos to sobie kupie takie drugie hihi ale na serio to po slubie chce kupic na pamiatke kiedliszki gdzie beda nasze imiona i data slubu:)
Co do tych kwiatkow to tez mnie na poczatku wkurzaly i chcialam je odczepic a wszyscy mi mowia ze one uroku dodaja i teraz sama nie wiem
Dosiado kupowalam je w Baloniku ale na Dobrzeckiej:)
przypomnij mi jesli mozesz co bedziecie tanczyc na 1 taniec???
Bedziemy tanczyc do utworku"Dwa serca gorące"
A co do panienskiego to tez kiedys mielismy takie podejscie ze robimy wspolna impreze ale teraz doszlismy do wniosku ze wpolne imprezy bedziemy miec zawsze a wieczor panienski i kawalerski raz w zyciu!Jedyna okazja zeby w meskim i damksim gronie sie wyszalec i ...dla mnie jest to cos wyjatkowego:)dlatego postanowilismy ze robimy osobno,ja opropcz tego robie impreze dla swojej zmiany z pracy ale dlatego ze u nas taka tradycja ze jak jest okazja to trzeba postawic i ...fajna atmosferka.
Jeszcze mi sie przypomnialo ze musze zakupic pudeleczka na ciasto dla gosci
Dzis kolejny dzionek kiedy pieknie swieci sloneczko i chce sie zyc,wczoraj to mialam taki humor w pracy,a wrecz glupawke hehe ze non stop sie smialam;)
Ale po prostu jestem naprawde szczesliwa,co raz mniej dni do mojego slubu wiec az chce sie zyc!!!!