kuchasiu po raz kolejny chyle czolo przed twoimi super organizacyjnymi umiejetnosciami
Bardzo dziekuje dziewczyny za wszystkie komplementy ktore kierujecie w moja strone,az sie zawstydzilam:)
Co foteczek koszul to napewno beda,tylko nie mam jeszcze ich w domu gdyz wszystko bylo dobre ale bylo trozke za dlugie te koszule i panie w sklepie powiedzialy ze oni je skroca,bo to jest szwalnia i przy tym sklep a do tego wlascicielem tych koszul sa moi sasiedzi.Maja bardzo dobre gatunkowo koszule no i ceny tez nie wysokie bo 40zł a w innym sklepie pytalam o cene koszuli slubnej a oni na to 120 zł to mi szczeka opadla:)
Tak wiec koszule w domku beda okolo wtorku:)I wtedy zrobie foteczki z calym zestawieniem,garniturek plus krawacik:)
A plany na dzisiejszy niesttey pochmurny dzionek to:
WIZYTA U TESCIOW RAZEM Z MOIMI RODZICAMI:)
ODWIEDZIC PRZY OKAZJI BABCIE ŁUKASZKA
No i musimy jechac do jednej cioci Łukasza gdyz jej corka ostatnio nam zadzwonila ze przeprasza ale nie przyjdzie na wesele bo szefowa nie chce dac jej wolnego(ona pracuje w restauracji i akoraty tez maja tam wesele)ale kuzynka ma rodzenstwo i w takiej sytuacji chcemy jej brata zaprosic z os towarzyszaca:)
A poki co moje sloneczko jest w pracy a ja musze uszykowac nam ubranka no i siebie zrobic na bustwo:)