Marta082008 i barka, witajcie!
Dzięki za wszystko opinie o rady co do zwolnienia i szkoły rodzenia. Ja to zawsze mam jakis problem

W sumie podjęłam decyzję, że w grudniu pójdę na to L4, ale tydzień później, niż chciałam, bo okazało się, że koleżanka z działu idzie na urlop i moja nieobecność nieźle by namieszała... ech... no nie mogę tak tego zostawić, zagryzę zęby i wytrzymam jeszcze te trzy tygodnie

Ostatnio coraz więce dyskutujemy z moim P. i resztą rodzinki nad imieniem dla małej. Tak jak mówiłam, ja to bym chciała najbardziej Zuzę, ale okazuje się, że mój mąż to już niekoniecznie... Tak więc temat jest otwarty i na razie zbieram propozycje, odrzucając te niedorzeczne i wpisując na listę te bardziej znośne. I tak, obecne zestawienie "Potwencjalnych Innych Imion Dla Zuzanny" (w skrócie PIIDZ) się ma:
Julia
Maja
Barbara
Aleksandra
Karolina
Paula
Kaja
Klaudia
Co to tym myslicie? Może jakieś małe głosowanie, żebym miała argument w ostatecznej rozgrywce?

Małż najbardziej obstaje za Barbarą (po moim trupie - to imię jego pierwszej miłości

) i za Paulą (bo on chciała syna Pawła Juniora, więc z braku laku niech chociaż Paula będzie). Mnie z powyższych chyba najbardziej pasują Ola i Paula... no i Zuzia of course, tak łatwo skóry nie sprzedam

PS. Ostatnio coraz gorzej sypiam... Nie wiem, czy to przez coraz większy brzuchol, czy co innego, ale po prostu nie mogę znaleźć wygodnej pozycji godzinami i jak zombie snuję się pół nocy po domu. Mam "rogala" do spania, ale niewiele on pomaga. Macie jakieś sprawdzone sposoby na sen?