Autor Wątek: C&A on-line, czyli wszystko o tym jak kupić za mniej.  (Przeczytany 2438167 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline oszukanatajna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: dawno dawno temu
Odp: C&A on-line, czyli wszystko o tym jak kupić za mniej.
« Odpowiedź #3780 dnia: 14 Maja 2013, 09:08 »
Cytat: anusiaaa link=topic=46903. msg1898555#msg1898555 date=1368514057
Tajne koleżanki, rozumiem Wasz ból i żal, ale już po przysłowiowych "ptakach".

Adiana i Netula wywalone od Was z forum, sprzedały nam info, my świetnie się bawimy, a wy się wkurzacie. . . po co!

teraz w wersja humorystyczna:
piszemy Wam o tym wszystkim, żeby Was przestrzec, bo może ona (adiana) zbiera wasze dane i adresy mailowe do niecnych celów (kto wie co taki mały, podły człowiek wymyśli:))

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #3781 dnia: 14 Maja 2013, 09:11 »
Tak Ola, są fajne, mam na sobie 36 i kończą się tuż pod pępkiem.

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #3782 dnia: 14 Maja 2013, 09:13 »
przeciez to jak omijac kwote 59 bylo juz dawno podane na oitwartym forum na gazecie

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3783 dnia: 14 Maja 2013, 09:18 »

Adiana a 38 doszły już do Ciebie ??
bo ja byłabym chętna jakby okazały się za duże  ;D

Cytat: anusiaaa link=topic=46903. msg1898555#msg1898555 date=1368514057
Tajne koleżanki, rozumiem Wasz ból i żal, ale już po przysłowiowych "ptakach".

Adiana i Netula wywalone od Was z forum, sprzedały nam info, my świetnie się bawimy, a wy się wkurzacie. . . po co!

teraz w wersja humorystyczna:
piszemy Wam o tym wszystkim, żeby Was przestrzec, bo może ona (adiana) zbiera wasze dane i adresy mailowe do niecnych celów (kto wie co taki mały, podły człowiek wymyśli:))

rozbawiłaś mnie do łez  ;)

Offline igikara
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3784 dnia: 14 Maja 2013, 09:21 »
Netula i dlatego zostało utworzone zamkniete forum.  Zresztą jakoś szybko bluzka widmo przestała działać 8).
Jeszcze mi się rzuciła w oczy instrukcja jak mieć produkt za 0zł.
Więcej dyskutować nie zamierzam.
Miłego polowania życzę.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3785 dnia: 14 Maja 2013, 09:28 »
jak mieć produkt za 0 zł? ??? Dlaczego ja tego nie wiem??? ;D

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3786 dnia: 14 Maja 2013, 09:34 »
Bo nie czytałas uważnie  ;D

Justyś - mam dwie pary na 36 i 38 i nie ma żadnej różnicy w nich  ??? I teraz nie wiem w ile wciskam swój tyłeczek...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3787 dnia: 14 Maja 2013, 09:38 »
aha, szkoda  ;D

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #3788 dnia: 14 Maja 2013, 09:40 »
Netula dziękuję za zmierzenie spodenek :)

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #3789 dnia: 14 Maja 2013, 09:41 »
jak mieć produkt za 0 zł? ??? Dlaczego ja tego nie wiem??? ;D
to było na pierwszej stronie  wątku, ale dotyczyło sytuacji, gdy działał bon 20, więc teraz i tak nieaktualne :) każdy ma prawo do swoich emocji i  tzw. "oszukane" już dosadnie wyjaśniły swoje stanowisko, więc jeszcze raz zachęcam do współpracy, bo niedługo nowe wyprzedaże i wspólne tworzenie nowych baz (przecież te wasze "tajne" nie są na wieczności ;).)..a C&A to raczej tylko zaciera ręce z radości, że im magazyny opróżniamy  i w żadne dochodzenia bawić się nie będzie  ;)

Offline oszukanatajna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: dawno dawno temu
« Odpowiedź #3790 dnia: 14 Maja 2013, 09:45 »
Cytat: ~anulka~ link=topic=46903. msg1898561#msg1898561 date=1368514315

Dziewczyny - ja Was też po części rozumiem, naprawdę.  Ale nie wiem co chcecie teraz zdziałać? Że przestaniemy lubić Adianę, Netulę czy Ricardo? Wg mnie to nie jest nic strasznego. . .  Ja nie raz i nie dwa dawalam ściągać w szkole :P Zarywałam noce na naukę a ktoś potem ode mnie zżynał i nie czułam się poszkodowana, BA! Cieszyłam się nawet że mogę komuś pomóc w potrzebie :)

ehhh no nie mogę się powstrzymać. . . 
nie, nie chcemy zdziałać tego, że przestaniecie lubić adianę, netulę, ricardo i tym podobne :) każdy ma prawo darzyć sympatią kogo chce czy to złodziei, krętaczy, krety, można nawet ich oklaskiwać :)
poza tym jest drobna różnica pomiędzy udostępnianiem SWOJEJ pracy gdzie się chce i jak się chce a perfidnym podkradaniem i kopiowaniem CUDZEJ pracy

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3791 dnia: 14 Maja 2013, 09:47 »

A wracając do tematu to czekam z niecierpliwościa na potwierdzenie wysyłki i mam pytanie.
Czy jak wybieram opcje przedpłaty, to mnie przekierowuje na jakies payyou czy inne bzdety i zamowienie jest juz zamknięte, czy dopiero jak zrobiue przelew...no bo wiecie czas  ucieka i wczoraj wziełam za pobraniem, ale chorestwo drogie ::)

Może ktoś mi odpowiedzieć  ::) ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline wikki2
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3792 dnia: 14 Maja 2013, 09:48 »
Cytat: igikara link=topic=46903. msg1898568#msg1898568 date=1368514973
Pomijając już kwestię wynoszenia od cwanych informacji, pozostaje jeszcze druga sprawa. 
To forum jest otwarte, każdy może wejść i przeczytać instrukcje  wykorzystywania kodów wielokrotnie, jak ominąć tą minimalną kwotę do zamówienia. 
Piękne informacje C&A podałyście  ::)
to by było wybawienie dla Was i Waszych rodzin, jakby Wam tak uniemożliwili kupowanie.

Rozumiem  dziewczyn z tajnego forum.   Taka sytuacja może spowodować u zakupoholika wzrost napięcia i rozdrażnienie.  Największy dramat rozpoczyna się jednak wtedy, kiedy osoby cierpiące na szał kupowania nie mogą dokonać upragnionej czynności, wtedy pojawia się nie tylko złość, ale wręcz agresja, zawód, smutek, strach, niepokój, bo takie osoby nie są w stanie robić nic innego, tylko myśleć o zakupach.  A wy im  w tym wszystkim przeszkadzacie i utrudniacie.  Wyprzedaże to prawdziwy raj na ziemi dla nich.  Stworzyły tajne forum, tyle godzin spędziły na tworzeniu bazy (jakieś 30 - 40 % każdego dnia).  Mogłyby przez ten czas zrobić coś pożytecznego, spędzić czas z rodziną.  A Wy tak po prostu ten ich włożony trud  tak sobie z ręki do ręki przekazujecie :D
Efektem niepohamowanego pociągu do zakupów jest sterta niepotrzebnych ubrań.  Liczy się jedna myśl - zaspokoić zakupowy głód.  Uzależnieni wydadzą każdą złotówkę na ubrania.  Nałóg obsesyjnego kupowania niszczy życie nie tylko osoby, która na niego cierpi, ale i jego rodzinę.  Powodem jest  kurczący się budżet. 

Osoby cierpiące na zakupoholizm w początkowej fazie kupują artykuły potrzebne, atrakcyjne dla nich, jednak z czasem zakupoholicy kupują wszystko, co znajdzie się w zasięgu ręki często są to rzeczy niepotrzebne, nieprzydatne, bo w końcu nie jest ważne, co kupują, tylko sam fakt że to robią i że w danej chwili doświadczają przyjemności, która za moment niestety zmieni się w narastające poczucie winy. 

Taka mieszanka emocji przyczynia się często do konfliktów z otoczeniem oraz do rozwoju poważnych zaburzeń psychicznych zwłaszcza objawów depresyjnych.  Nie dziwcie się zatem ze Was tak licznie zaatakowano.  One nie chcą się dzielić z Wami tymi informacjami, odczuwają satysfakcję z każdej okazyjnie kupionej rzeczy.  Spróbujcie im pomóc.  One sobie mogą nie zdawać sprawy ze mają jakiś problem.  Powinny Wam dziękować, bo dzięki Wam maja mniejsze pole do popisu.  Ich mężowie i dzieci tez na tym zyskają, ich budżet również :D

Adiana jest zdrowa, bo niema problemu z tym, ze tymi wiadomościami dzieli się z innymi.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #3793 dnia: 14 Maja 2013, 09:51 »
Pomijając już kwestię wynoszenia od cwanych informacji, pozostaje jeszcze druga sprawa. 
To forum jest otwarte, każdy może wejść i przeczytać instrukcje  wykorzystywania kodów wielokrotnie, jak ominąć tą minimalną kwotę do zamówienia. 
to by było wybawienie dla Was i Waszych rodzin, jakby Wam tak uniemożliwili kupowanie.

Rozumiem  dziewczyn z tajnego forum.   Taka sytuacja może spowodować u zakupoholika wzrost napięcia i rozdrażnienie.  Największy dramat rozpoczyna się jednak wtedy, kiedy osoby cierpiące na szał kupowania nie mogą dokonać upragnionej czynności, wtedy pojawia się nie tylko złość, ale wręcz agresja, zawód, smutek, strach, niepokój, bo takie osoby nie są w stanie robić nic innego, tylko myśleć o zakupach.  A wy im  w tym wszystkim przeszkadzacie i utrudniacie.  Wyprzedaże to prawdziwy raj na ziemi dla nich.  Stworzyły tajne forum, tyle godzin spędziły na tworzeniu bazy (jakieś 30 - 40 % każdego dnia).  Mogłyby przez ten czas zrobić coś pożytecznego, spędzić czas z rodziną.  A Wy tak po prostu ten ich włożony trud  tak sobie z ręki do ręki przekazujecie :D
Efektem niepohamowanego pociągu do zakupów jest sterta niepotrzebnych ubrań.  Liczy się jedna myśl - zaspokoić zakupowy głód.  Uzależnieni wydadzą każdą złotówkę na ubrania.  Nałóg obsesyjnego kupowania niszczy życie nie tylko osoby, która na niego cierpi, ale i jego rodzinę.  Powodem jest  kurczący się budżet. 

Osoby cierpiące na zakupoholizm w początkowej fazie kupują artykuły potrzebne, atrakcyjne dla nich, jednak z czasem zakupoholicy kupują wszystko, co znajdzie się w zasięgu ręki często są to rzeczy niepotrzebne, nieprzydatne, bo w końcu nie jest ważne, co kupują, tylko sam fakt że to robią i że w danej chwili doświadczają przyjemności, która za moment niestety zmieni się w narastające poczucie winy. 

Taka mieszanka emocji przyczynia się często do konfliktów z otoczeniem oraz do rozwoju poważnych zaburzeń psychicznych zwłaszcza objawów depresyjnych.  Nie dziwcie się zatem ze Was tak licznie zaatakowano.  One nie chcą się dzielić z Wami tymi informacjami, odczuwają satysfakcję z każdej okazyjnie kupionej rzeczy.  Spróbujcie im pomóc.  One sobie mogą nie zdawać sprawy ze mają jakiś problem.  Powinny Wam dziękować, bo dzięki Wam maja mniejsze pole do popisu.  Ich mężowie i dzieci tez na tym zyskają, ich budżet również :D

Adiana jest zdrowa, bo niema problemu z tym, ze tymi wiadomościami dzieli się z innymi.

haha przepraszam  ale pojechalas.. ;))))
ale bez kitu moze cos w tym jest.....

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #3794 dnia: 14 Maja 2013, 09:52 »
Przyznać się, która robi zwroty na poczcie na Seledynowej? Wczoraj nastawiłam się na niezłą przeprawę a pani: oooo, c&a? to ja już wszystko wiem ;D

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3795 dnia: 14 Maja 2013, 09:55 »
:D :D :D

Też robiłam wczoraj zwrot i pani pod nosem, "do ca.....jak to było"

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #3796 dnia: 14 Maja 2013, 09:57 »
ja na 1go Maja zwracam

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3797 dnia: 14 Maja 2013, 10:01 »
rozmiar 128
rozmiar 98
dziewczyny naprawde wróćmy do głównego tematu wątku, jakieś dodatkowe żale to się na pw załatwia :)
ja nie na Seledynowej, ale też wyeedukowałam Panie z poczty, teraz już wiedzą, co to paczka syntetyczna i który druk mają mi oddać ;)
[/color]

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3799 dnia: 14 Maja 2013, 10:11 »
słynna katana na 110

Offline .caril.

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #3800 dnia: 14 Maja 2013, 10:13 »
miśka, jak tam zwrot?
ja nadal nie dostałam maila, więc dziś dzwonię - muszę tylko numery zamówień znaleźć.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #3801 dnia: 14 Maja 2013, 10:15 »
moja mama stara pocztowka mowi ze juz miala tez zwroty c&a i wie od razu ze syntetyczna przesylka za free.. i cieszy sie ze ona wiedzisla  juz dawno i uczyla dziewcxyny kumpelki jak to sie robi ;D
moja  krew  8)

Offline nielubiezbytcwanych
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.03.2002
« Odpowiedź #3802 dnia: 14 Maja 2013, 10:17 »

haha przepraszam  ale pojechalas.. ;))))
ale bez kitu moze cos w tym jest.....

wikki2, dobry tekst :) Szkoda, że mnie nie dotyczy ;) Zakupy w C&A to nie treść mojego życia :)  Już skorzystałam z rady jednej z Was i zwarłam poślady, poćwiczyłam też, aby w łaszkach z C&A super wyglądać :D

Poważnie nic nie rozumiecie? No a takie normalne, rozsądne, mądre z Was babki są.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3803 dnia: 14 Maja 2013, 10:18 »
ja dzisiaj idę z 3 paczkami, zobaczymy jak to będzie ale obawiam się że ciężko  ;D

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3804 dnia: 14 Maja 2013, 10:19 »
miśka, jak tam zwrot?
ja nadal nie dostałam maila, więc dziś dzwonię - muszę tylko numery zamówień znaleźć.
na koncie nadal kasy nie mam, ale jeszcze czekam cierpliwie :) za to dostałam maila o rozliczeniu zwrotu  z paczki, której nie odbierałam - nie wiem, czy to tak standardowo piszą, bo jeśli chcą mi oddać za coś, co nie płaciłam, to bardzo chętnie ;)
pola279 zaczynam wierzyć w cuda - mój ukochany trencz się pojawił, co prawda rozmiar za duży, ale nawet on uciekł mi z koszyka :( także dziewczyny wielka prośba, jeśli jakimś cudem traficie jeszcze na niego, rozmiar 98/104 to bierzcie dla mnie w ciemno, odwdzięczę się z nawiązką

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #3805 dnia: 14 Maja 2013, 10:22 »
Tuż pod pępkiem - to co dla mnie  :P Chyba wezmę w cenie regularnej, cóż począć  ::)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #3806 dnia: 14 Maja 2013, 10:23 »
Niech ktoś przepędzi stąd te czarownice! Zaśmiecają nasze forum swoimi pitolkowymi problemami WRRRRRRRRRRRRR

Jak macie coś do Adiany to załatwcie to na privie. Nas to naprawdę nie interesuje.

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3807 dnia: 14 Maja 2013, 10:23 »
miśka, ten z minnie ?

Wczoraj po 17 też był, ale juz tylko na głównej - jak weszłam w jego link to był wyprzedany.

koszulki na 92
bluzeczka 92

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3809 dnia: 14 Maja 2013, 10:27 »
tak dokładnie ten, córka by oszalala ze szczęścia, ale już go raczej nie upoluje, bo w takiej cenie to naprawdę super gratka - a do Ciebie ten większy rozmiar idzie?