Autor Wątek: C&A on-line, czyli wszystko o tym jak kupić za mniej.  (Przeczytany 2437707 razy)

Offline sarmaxarica

• maniak
Odp: C&A on-line, czyli wszystko o tym jak kupić za mniej.
« Odpowiedź #3750 dnia: 13 Maja 2013, 23:05 »
Cytat: Netula link=topic=46903. msg1898204#msg1898204 date=1368459473
Cytat: sarmaxarica link=topic=46903. msg1898192#msg1898192 date=1368458381
Netula Ciebie pewnie zbanowały za to,że "wiedziałaś,jakie grzechy Aga popełnia" ;) i nic im nie na gazecie nie wyśpiewałaś a jednocześnie tutaj zaglądałaś.   8)
no wlasnie. . .

To niesamowite.  Mam te trzy dychy na karku, a nadal ludzie mnie zadziwiają.  Netula, po co skomlałaś, aby Cię nie wyrzucać??? No, na prawdę fajne z Was babki  :D Tajne to samo zło i należy im się :) Gratuluję Robin Hoodzie  ::)
Dziewczyno 30letnia czemu na siłę ferment wprowadzasz?Jak masz za mało zajęć lub nie wiesz co zrobić z energią,zamiast umieszczać tu uwagi frustrata,proponuję odszukaj wątek "Być Fit-oto jest wyzwanie" (na pewno sobie poradzisz) i zacznij dbać o tężyznę fizyczną,byś pięknie w ciuszkach c&a wyglądała. :)

Offline nielubiezbytcwanych
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.03.2002
« Odpowiedź #3751 dnia: 13 Maja 2013, 23:12 »
Cytat: sarmaxarica link=topic=46903. msg1898492#msg1898492 date=1368479142
Cytat: nielubiezbytcwanych link=topic=46903. msg1898451#msg1898451 date=1368475927
Cytat: Netula link=topic=46903.  msg1898204#msg1898204 date=1368459473
Cytat: sarmaxarica link=topic=46903.  msg1898192#msg1898192 date=1368458381
Netula Ciebie pewnie zbanowały za to,że "wiedziałaś,jakie grzechy Aga popełnia" ;) i nic im nie na gazecie nie wyśpiewałaś a jednocześnie tutaj zaglądałaś.    8)
no wlasnie.  .  . 

To niesamowite.   Mam te trzy dychy na karku, a nadal ludzie mnie zadziwiają.   Netula, po co skomlałaś, aby Cię nie wyrzucać??? No, na prawdę fajne z Was babki  :D Tajne to samo zło i należy im się :) Gratuluję Robin Hoodzie  ::)
Dziewczyno 30letnia czemu na siłę ferment wprowadzasz?Jak masz za mało zajęć lub nie wiesz co zrobić z energią,zamiast umieszczać tu uwagi frustrata,proponuję odszukaj wątek "Być Fit-oto jest wyzwanie" (na pewno sobie poradzisz) i zacznij dbać o tężyznę fizyczną,byś pięknie w ciuszkach c&a wyglądała.  :)

Ferment same wprowadziłyście.  Gratulacje! Wyjątkowe zdolności :)
A fit jestem na co dzień.  Dziękuję za troskę.  Wczoraj 10 km z kijami, dziś 55 minut z Jillian.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #3752 dnia: 14 Maja 2013, 00:00 »
yyyyyy ale o co chodzi-bo się zgubiłam?
ja mam jakies deficyty mózgowe chyba-nie trybie upychaczy-zapychaczy-tajniaków i nie-tajniaków-zwyczajnie zakupy robie ;D ;D ;D ;D
laski z kosmicznego(bo pojęcia nie mam o co chodzi w nim) forum-dajcie spokój,toż kodów do odpalania głowic jądrowych nie wyniosła ::) ::) ::) podzielila sie swoją wiedzą  jedynie ::),a (żeby nie bylo-zakupów takich nie robie-bo jak ww nie umiem ogarnąc tego)wsio wg mnie rozbija sie o to ze np 10twarzy polowało na majtkowy 6pak za 9.99 a teraz to juz 20 lasek poluje na te majtki.Życia szkoda na nerwy.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #3753 dnia: 14 Maja 2013, 00:20 »
no nie mogłam sie powstrzymac-1sze skojarzenie :P nt

tajemna wiedza i ogon grzechotnika obowiązkowo ;)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline milcia

• Chuck Norris
  • W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym ;)
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #3754 dnia: 14 Maja 2013, 00:40 »
vonka juz patrzę :)

A jeszcze pytanie mam z innej beczki:
Dostałam potwierdzenie zamówienia za pobraniem:  dziękujemy Pani(u) za zamówienie w naszym sklepie C&A on-line.
Zlecenie otrzymaliśmy 09.05.13 06:42:15

I do dziś nic o wysyłce nie wspominają. Paczkowacz o mnie zapomniał?  ???
ja tez nie mam jeszcze maila o wysylce, jutro powinien być

Dziś szły potwierdzenie z 8 maja dopiero  :D
Jutro powinnaś dostać.
Timber 27.12.2009 Nuśka  27.06.2013
BOY
GIRL

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3755 dnia: 14 Maja 2013, 01:23 »
Ja zamawialam 10 i dzisiaj dostałam maila z wysyłka.

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #3756 dnia: 14 Maja 2013, 07:03 »
hej wszystkim, coś się u Was dzieje ciekawego w schowkach? u mnie raczej spokój, chyba, że ktoś chce jeszcze wrzucane tu już jeansy męskie i bermudy to wkleję
Tete świetna ilustracja graficzna :ok: proponuję ignorować wypowiedzi naszych zgorzkniałych koleżanek z "tajnego forum", my tu sobie pomagamy coś fajnego upolować i na tym skupmy energię :)

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #3757 dnia: 14 Maja 2013, 07:05 »
Tete ma racje szkoda życia na takie beznadziejne dyskusje, dajcie juz spokój, przypomina mi to bitwę na ciuchy masakra
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3758 dnia: 14 Maja 2013, 07:42 »
Cytat: moniq link=topic=46903. msg1898511#msg1898511 date=1368507951
Tete ma racje szkoda życia na takie beznadziejne dyskusje, dajcie juz spokój, przypomina mi to bitwę na ciuchy masakra

Nie rozumiecie, prawda??? Nie chodzi o CIUCHY, ale o świńskie zachowanie.

Kończę cytatem: 
Adiana:
Nooo :D ja cały czas dostaje priwy i wysyłam.

Patrycja a może im skopiujemy całe archiwum co ? Ja wezmę dziewczynki a Ty chłopców ? Musimy się zabezpieczyć gdyby odkryli nasza krecia robotę tu ?

ricardo:
A jak skopiować archiwum? Wiesz, że ja nie ten teges w komputerach, tylko podstawy, nawet ciasteczek jeszcze nie czyściłam :) za każdym razem mam w głowie tę piosenkę " uuuuuuuuuuu, pięć ciastek" :) mc hammer czy inny podobny.

Ja priwów nie dostaję :) i dobrze, bo nie mam co wysyłać :) co miałam to wklepałam tutaj i co chwilę coś usuwam ze swoich zapisów.  A Ty się narobiłaś z tymi linkami. . .  A weź Ty mi prześlij co masz dla dziewczynki i dla niemowlaków :) hahaha :P

A kto ma nas odkryć? Chyba, że ktoś nas podkopie, ale kto miałby to zrobić? Jak ktoś jest i tu i tam to tylko korzysta bo ma 2 razy więcej linków.

Adiana:
Nie wiem, ale wyszukiwarka chyba pokaże watek jak się dobrze słowa kluczowe dobierze w google co ?

Skopiować ich archiwum - miałam na myśli całą ich bazę z podziemia z linkami, to co tam potworzono.  Przenieść sobie gdzieś i dać dostęp reszcie.

Ulubione na pewno można jakoś zapisać i wysłać.  skoro daje rade skopiować schowek i wysłać jako aktywne łącza :D

Udanych zakupów!!!

Offline oszukanatajna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: dawno dawno temu
« Odpowiedź #3759 dnia: 14 Maja 2013, 08:03 »
przywitam się i ja tajna oszukana :)

chociaz wiem, że to jak grochem o ścianę, mleko się rozlało itp.

nie chodzi o to, że adiana podzieliła się z Wami wiedzą jak kupować na C&A, bo to jest wiedz ogólnodostępna, wystarczy wygooglować, nie chodzi o linki, które każdy może sobie wyszukać

chodzi o kradzież naszej pracy, jaką włożyłyśmy w porządkowanie tysiąca linków, skatalogowanie ich i opisanie. . .  chodzi o naszą bazę, którą ona radośnie sobie skopiowała i przesyła Wam na maile. . .
chodzi też o zwykłe poczucie ludzkiej przyzwoitości. . . 

adiana sama nazywa siebie i ricardo kretami cytat:
"Patrycja a może im skopiujemy całe archiwum co ? Ja wezmę dziewczynki a Ty chłopców ? Musimy się zabezpieczyć gdyby odkryli nasza krecia robotę tu ?", więc zdaje sobie sprawę, że jej działanie nie jest w porządku. . .  jest jeszcze kilka jej wypowiedzi na nasz temat, przy których nóż się w kieszeni otwiera, ale to świadczy tylko i wyłącznie o poziomie tej osoby

to tyle w temacie, rozumiem Was, bo każdy chce kupować taniej i nie mam nic przeciwko, jeżeli robi to wykorzystując własną energię i czas. . .
zrozumcie Nas, dlaczego czujemy się zdradzone i oszukane. . .

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3760 dnia: 14 Maja 2013, 08:18 »
Ja Was trochę rozumiem, naprawdę, czujecie się w jakiś sposób "zdradzone", bo taki sobie założyłyście swój "klub" i finito. Ale naprawdę jak się tak głębiej zastanowić, to zycie jest tak krótkie, tak nieprzewidywalne, naprawdę warto kruszyć kobie o kilka szmatek?

Już na pewno Adiane wywaliłyście z wielkim hukiem, obgadałyście sprawę we własnym gronie i znów jesteście same i nikt Wam nie będzie linków "kradł" a nowa wyprzedaż idzie :D

Dajcie spokój dziewczyny, wiem, ze macie nas tu teraz za tępe krowy, albo swinie nawet :D chamówy i w ogóle wszystko co najgorsze, ale uwierzcie jesteśmy normalnymi kobietami, w większości wszystkie mamy ponad 3 dychy na karku, warto się zachowywać jak obrażone dziecko w piaskownicy?

Czil ałt dziewczyny i chodźcie do nas :) Na letniej wyprzedaży wtedy nikt nam nie podskoczy :D

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #3761 dnia: 14 Maja 2013, 08:26 »
Poziomów nie komentuję, bo widzę coście popisały na mój temat jeszcze zanim przeczytałyście cały ten wątek. widziałam też jakie jesteście stałe w uczuciach :D
Nigdy nie ukrywałam tego, że "skopiowałam" linki - napisałam to wyraźnie - czyż nie ? I jak widać, chętnych na nie było sporo...

Co tam dzisiaj w schowkach ?

Offline oszukanatajna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: dawno dawno temu
« Odpowiedź #3762 dnia: 14 Maja 2013, 08:27 »
Cytat: Gemini link=topic=46903. msg1898523#msg1898523 date=1368512290

Dajcie spokój dziewczyny, wiem, ze macie nas tu teraz za tępe krowy, albo swinie nawet :D chamówy i w ogóle wszystko co najgorsze,

oj nie, Was mamy za normalne ;) ale Wasze peany na cześć "matki biologicznej i założycielki wątku - adiany", "matki chrzestnej wątku - netuli" i ricardo, są grubo nie na miejscu :)

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #3763 dnia: 14 Maja 2013, 08:32 »
oszukanatajna przeczytaj watek jeszcze raz..  bo ja naprawde nie widze zeby ktos " mnie wznosil na niebiosa" tu

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3764 dnia: 14 Maja 2013, 08:34 »
:D :D :D W zasadzie to sama się wzniosłaś - wiem, że to był żart, ale jak widzisz, łapią się czegokolwiek aby narobić smrodu.

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3765 dnia: 14 Maja 2013, 08:39 »
Cytat: Adiana link=topic=46903. msg1898526#msg1898526 date=1368512780
Poziomów nie komentuję, bo widzę coście popisały na mój temat jeszcze zanim przeczytałyście cały ten wątek.  widziałam też jakie jesteście stałe w uczuciach :D
Nigdy nie ukrywałam tego, że "skopiowałam" linki - napisałam to wyraźnie - czyż nie ? I jak widać, chętnych na nie było sporo. . .

Co tam dzisiaj w schowkach ?

To proszę o cytat tego poziomu.  Pogrążasz się.  Nie rób z siebie ofiary.  To jest już śmieszne.

Offline Asiq
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #3766 dnia: 14 Maja 2013, 08:42 »
Przychodzę po przedłużonym weekendzie, bo cały czas liczę na te kolorowe spodnie za 15 zł...i co widzę?
Kwasy na naszym spokojnym forum...
Źle się dzieje w państwie Duńskim :)

Czy któraś z Was dziewczyny monitoruje sytuację w kwesti wspomnianych spodni? Tak strasznie mi się podobały koralowe...

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #3767 dnia: 14 Maja 2013, 08:44 »
AiR one sa juz w normalnej tzn 89 zl cenie.. Ja mam zolte 44 na zbyciu jakby co

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3768 dnia: 14 Maja 2013, 08:44 »
No co tak słabo, przecież piszecie, że jestem chamska i żałosna i wciąż cytujecie moje wypowiedzi, czyż nie ?

Ugh, znowu dałam się wciągnąć w tą "rozmowę"

AiR, one wróciły do normalnej ceny, kilka sztuk dziewczyny odsprzedawały ale nie kojarzę czy poszły już.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3769 dnia: 14 Maja 2013, 08:47 »
Tajne koleżanki, rozumiem Wasz ból i żal, ale już po przysłowiowych "ptakach".

Adiana i Netula wywalone od Was z forum, sprzedały nam info, my świetnie się bawimy, a wy się wkurzacie...po co!
Już nic tego nie odwórci.

A wracając do tematu to czekam z niecierpliwościa na potwierdzenie wysyłki i mam pytanie.
Czy jak wybieram opcje przedpłaty, to mnie przekierowuje na jakies payyou czy inne bzdety i zamowienie jest juz zamknięte, czy dopiero jak zrobiue przelew...no bo wiecie czas  ucieka i wczoraj wziełam za pobraniem, ale chorestwo drogie ::)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Ola888
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3770 dnia: 14 Maja 2013, 08:49 »
tetku  ;)

Cóż to za spodnie za 15 zł ? Czyżby tajne ?  ;) Bo ja nic o nich nie wiem, niech mnie ktoś oświeci, nawet na priva, nie "sprzedam" skąd wiem, słowo  ;)

Gem wypraszam sobie, ja 30-tki jeszcze nie mam  :D

Przyszła do mnie ta bluza http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Kolekcja/Bluzy,%20bluzy%20z%20kapturem/103236/1, bardzo przyjemna i fajnie wygląda tyle tylko że wzięłam 38 zamiast 36 bo myślałam że dłuższa będzie i się pomyliłam. Ale generalnie naprawdę ok.

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
« Odpowiedź #3771 dnia: 14 Maja 2013, 08:49 »
Oj dobra starczy już tych przepychanek słownych dajcie na luz  ....
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3772 dnia: 14 Maja 2013, 08:51 »
To były te spodnie

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3773 dnia: 14 Maja 2013, 08:51 »
Dlatego napisałam "większość" po 30-tce ;) Kurcze naprawdę są tu też małolaty? :D :D :D ;D ;)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #3774 dnia: 14 Maja 2013, 08:51 »
Adiana mogę prosić dziewczynkę 92-128 i chłopca tak samo? Jeśli masz jeszcze kobietę to też poproszę :) Zaraz wyślę mojego maila, chyba że jest w profilu :)

Dziewczyny - ja Was też po części rozumiem, naprawdę. Ale nie wiem co chcecie teraz zdziałać? Że przestaniemy lubić Adianę, Netulę czy Ricardo? Wg mnie to nie jest nic strasznego... Ja nie raz i nie dwa dawalam ściągać w szkole :P Zarywałam noce na naukę a ktoś potem ode mnie zżynał i nie czułam się poszkodowana, BA! Cieszyłam się nawet że mogę komuś pomóc w potrzebie :)

Już wszystko wiemy, naprawdę. I myślę, że to nic nie zmienia. Dawajcie do nas i nie boczcie się  ;D

Offline Asiq
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #3775 dnia: 14 Maja 2013, 08:54 »
AiR one sa juz w normalnej tzn 89 zl cenie.. Ja mam zolte 44 na zbyciu jakby co

34 potrzebuję :( i żółte mam z Bershki ale podpytam mamę bo też się napaliła :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3776 dnia: 14 Maja 2013, 08:55 »
To były te spodnie

Adiana a na Ciebie wszystkie dobre które zamówiłaś ??  ;D

Offline Ola888
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3777 dnia: 14 Maja 2013, 09:01 »
Aga mówisz że fajne te portki ? A nie są zbyt wysokie, w sensie za pępek albo i wyżej ?  ;)

Dlatego napisałam "większość" po 30-tce ;) Kurcze naprawdę są tu też małolaty? :D :D :D ;D ;)

Nie dołuj mnie, jak sobie pomyślę że to ostatni mój rok "dzieścia" to mam ochotę testament spisać  :D

Offline igikara
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3778 dnia: 14 Maja 2013, 09:02 »
Pomijając już kwestię wynoszenia od cwanych informacji, pozostaje jeszcze druga sprawa.
To forum jest otwarte, każdy może wejść i przeczytać instrukcje  wykorzystywania kodów wielokrotnie, jak ominąć tą minimalną kwotę do zamówienia.
Piękne informacje C&A podałyście  ::)

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #3779 dnia: 14 Maja 2013, 09:08 »
Asia w razie czego ja mam różowe i fioletowe 44,tylko nieco drożej..... ;)