Patrycja, zamówiłam 104, ale niestety nie dojdzie do mnie - już się otrząsnęłam 
A to nie, sprawdziłam i mam 110. Zresztą poniżej miśka 28 mi pomogła

Ricardo zamawiałaś 7 maja , pamiętam, bo to mój debiut linkowy był i skorzystałaś:)
hehehe, dobrą masz pamięć

Ja nawet nie pamiętam co zamawiałam dziś rano a Ty pamiętasz coś sprzed kilku dni

Karolina (suprynka) i Patrycja, Wasze rzeczy czekają u mnie na odbiór.
I bardzo żałuję, że tez nie zamówiłam tych majteczek co dla Moni brałam, cudo to mało powiedziane!
Aga ja odbiorę po powrocie, jak R. już pójdzie do pracy, co by nie widział co przytachałam

A tak schowam do szafy i tyle będzie jego

Tylko kurcze mam nadzieję, że po powrocie nie zachce mu się sprawdzać skrzynki, bo pewnie cała będzie w awizach

hehehe, Aga a może jak kurier przyniesie Ci paczkę to zagadasz do niego że mnie nie ma i niech mi wypisuje awiza a zostawia u Ciebie? Tzn jeśli będzie miał dla Ciebie paczkę.
A które majteczki zamawiałaś? Ja mam te wróżkowe i są super i jeszcze z myszką minnie i też są super.
A jakbyś robiła jakieś zamówienie i było coś fajnego i taniego to zamów mi też dla dzieciaków
Dostałam dziś 2 paczki, których się nie spodziewałam. Rano sprawdzałam bo coś mi się wydawało, że mogą przyjść ale jedna z nich ma dane z przed roku w śledzeniu przesyłek a drugiej (tej która ma) już nie sprawdziłam. Mąż wracał akurat z parkingu do domu a kurier szedł za nim i krzyczy: dzień dobry, ja właśnie idę do pana
No ale ja nic nie ukryję bo mąż pracuje w domu.
Nic się nie ukryje

nawet jakbyś chciała mu zrobić niespodziankę