No więc - badanie się udało ale fotek nie będzie

Tosia wsadziła główke gdzieś pod moje żebra, prawie miałam ją na plecahc i jednyn co nam pokazała to plecy! Lekarz obejrzał serduszko i jest wszystko SUPER! Pieknie, równiutko bije, krew płynie prawidłowo. Potwierdził że Tosia będize Tosia

Mam jedynie fotke serca na której widać przegrody...więc średni interesująca....
Tosik nadgonił z wagą i już teraz ma prawidłowo 23 tyg, ternim z dizsiejszego badania to 7 Maja więc okrywa się z poniedziałkowym badaniem u mojego gina.
Tosia waży 0,513 kg!!

Lea jak mi na siłę Kasie przystawiali do piersi w szpitalu to po pierwszym dniu mialam nie bolące ale cieknące krwią brodawki które po osuszeniu pękały i łuszczyły się znów powodując krwawnienie. Wtedy mama kupiła mi takie nakłądki i dziecko ssało przez nakładke, taki smoczek, nałożone na sutek. Jak to przetrwałam jeden dzien uznałam że równiedobrze moze pić z flaszki, i przez tydzien odciągłam pokarm. Potem mi się przestało chcieć. Ale nakładki moga byc pomocne

W sprawie butelek Tommee Tippee - jest jeden problem, nie ma do nich podgrzewacza, bo rozmiarem są za duże do standartowych. Napisałam do Londynu co proponują - do przedstawiciela tam, dostałam odpowidz ze Tommee Tippe nie produkujes JESZCZE podgrzewacza do swoich butelek, mają to w planach, a z dostępnych na rynku pasują tylko Mothercare Bottle Warmer - tylko teraz musze poszukać czy są do kupienia u nas czy musze z Londynu sprowadzić ....