Witajcie!
My jesteśmy już po. Było przepięknie, piękniej niż sobie mogłam to wyobrazić.
W skrócie podsumowując :
- Restauracja: Hotel Pan Tadeusz - byłe Millenium - zdecydowanie polecam, więcej opiszę w odpowiednim tagu
- Oprawa muzyczna ślub i wesele -
http://auuu.eu/ - rewelacyjni, są super. Goście zachwyceni byli !!!
- kamerzysta - AIM ART - filmiku jeszcze nie mamy wiadomo, ale sympatyczni na poziomie itd ... napiszę więcej jak już będzie filmik
- Tort - Torty Tiny, bardzooo piękny tort, pyszny, smaczny
- wystrój kościoła - robiłam sama, kupiłam organzy dużo, tasiemki itp i wyszło o wiele taniej niż przez dekoratorów
- make-up Skamira - Pani Kamila na Łęczyckiej, makijaż ok jedynie pomadkę zjadłam już przed błogosławieństwem - na szczęście zaopatrzyłam się sama, wiec nie było źle
- winietki, zawieszki na alkohol, pudło na koperty i księgę gości robiłam sama - nie żałuję tego, bo cenowo wiele zaoszczędziliśmy a bardzo ładnie wyszło
- mieliśmy też fajerwerki firma GAOO - profesjonaliści, zdecydowaliśmy się na krótko przed wiec mieli mało czasu ale załatwili wszelkie pozwolenia, przygotowali i posprzątali wszystko, Pani manager z hotelu też zadowolona z współpracy z nimi - polecamy !!!
- sukienkę, welon, bolerko itp kupiłam w salonie już nie istniejącym w Bydgoszczy Elizabeth Passion - ale mogę ich polecić
- buty ślubne - Growikar z Grudziądza, bardzo ładne i wygodne - jednak trzeba podjechać i przymierzyć bo rozmiary ciut większe wypadają
Było pięknie, będziemy miło wspominać ten dzień i wieczór.