Autor Wątek: 84 Dni Do Wielkiego Dnia Marcysi i Tomusia :)  (Przeczytany 17825 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marcysia
  • bywalec
84 Dni Do Wielkiego Dnia Marcysi i Tomusia :)
« Odpowiedź #180 dnia: 21 Września 2006, 20:13 »
Oto zdjęcie fryzurki. Tył mi się podoba, tym bardziej, że mam krótkie włosy, a pani zrobiła mi to tak jak chciałam - nie są przylizane, jakos specjalnie nie sterczą. Przodu Wam nie pokaze, bo mi sie jednak nie podoba. Z przodu wlosy były tez postawione, ale jednak muszę miec grzywkę ładnie ułożoną, tak na "spokojnie". Bede szła na jeszcze jedną próbną :) Pani skasowala mnie całe 25 złotych, wiec się opłaca :) Makijaż ma kosztować 35, ale jakos wydaje mi się to malo, dlatego również poproszę o próbny. Moze takie ceny, bo jestem stałą klientką?Sama nie wiem  :roll:
No to foto:

Chciałam zaznaczyć, że sam dół będzie wyglądał ładniej, włosy będą pofarbowane, myślę, że jest ok.

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #181 dnia: 22 Września 2006, 16:10 »
długo mnie nie było ale już nadrobiłam swoje straty...
tatuś cudo :wink:  dobrze mieć takiego ojca...
a fryzurka bardzo bardzo ładna po prostu super :mrgreen:

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #182 dnia: 22 Września 2006, 17:09 »
Cytat: "natalia113"
długo mnie nie było ale już nadrobiłam swoje straty...
tatuś cudo :wink:  dobrze mieć takiego ojca...
a fryzurka bardzo bardzo ładna po prostu super :mrgreen:

Dziekuje Natalko, bardzo mi się miło zrobiło. Już myślałam, ze nikt tu nie zagląda lub, ze nikomu sie nie podoba moje odliczanie, moja fryzura, moje wszystko :(

Co nowego u mnie?Ano to, że dzis nareszcie zadzwonil ksiądz proboszcz. Czwartek na 17 jestesmy umówieni :) I jakos lepiej mi sie zrobiło jak go usłyszałam :) Na moim liczniku już mniej niz miesiąc :) Świetne uczucie :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #183 dnia: 25 Września 2006, 10:40 »
MArcysiu fryzurka cudna :) Nie gniewaj się że kilka dni do Ciebie nie zaglądałam ale sporo się u mnie ostatnio dzieje :) Zreszta zobaczysz mój drugi liczniczek to będziesz wiedziała o co chodzi :) No i Ślubik za niecałe 2 tygodnie!!! A u Ciebie zostały niecałe 4 !!!!!!!! Ale to zleciało co? :) Buziaki Słoneczko

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #184 dnia: 25 Września 2006, 11:04 »
Cytat: "anulka33"
Zreszta zobaczysz mój drugi liczniczek to będziesz wiedziała o co chodzi

przepraszam że w twoim wątku to zrobię ale muszę GRATULUJĘ :mrgreen:

Cytat: "Marcysia"
Już myślałam, ze nikt tu nie zagląda lub, ze nikomu sie nie podoba moje odliczanie, moja fryzura, moje wszystko  

nie martw się zaglądamy cały czas... ja teraz troche mniej ale zaglądam... tylko nikt do mnie nie zagląda :cry:
czakam na dalszą relację bo u mnie to już prawie prawie

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #185 dnia: 25 Września 2006, 11:28 »
Marcysiu ja też zaglądam, tylko nie zwasze pisze bo widze że Twoje przygotowania ida pełną parą i nie ma w czym Ci radzić no bo tak : fryzura super,  menu też - tak jak napisałaś proste a smaczne. Nie ma co wydziwiać naprade, mówie Ci to jako częsty gośc takich imprez. Fajnie że macie ten schab po duński z ananasem i szparagi w szynce; świetnie smakują i efektownie wyglądają.
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #186 dnia: 26 Września 2006, 17:11 »
anulka33, natalia113, klaudia, dziekuje Wam :* Ja się nie gniewam, bo nie mam o co. Po prostu taką pustka zawiało w moim odliczanku. No ale bywa :)
Anulko, w swoim odliczanku również pragnę złożyc Ci gratulacje :) To świetna wiadomość :)
Natalko, ja w Twoim wątku siedze bardzo chetnie :) Twój slubik bede przezywała mocno :) Zapewaniam ;)
Klaudia, wielkie dzieki za poparcie fryzury i menu.
Jutro chce isc na drugą próbna fryzurke. Zobaczymy co z etgo wyjdzie.
A tak to zaraz jad do teściów z moim Tomkiem, potem ide na spotkanie przy piwku z kolezankami z pracy [jedna twierdzi, ze moze byc zafasolkowana  :mrgreen: , a druga zakochała się po uszy i ma nam opowiadac co jest grane] :D Czuję, że bede miała wesolo ;) w czwartek jedziemy do księdza, no i to chyba tyle :)
Pozdrawiam Was dziewczynki :)

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
« Odpowiedź #187 dnia: 26 Września 2006, 19:17 »
Witam serdecznie, jak na mój gust to fryzurka super...przynajmniej z przodu...
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #188 dnia: 29 Września 2006, 09:01 »
Cytat: "the_rose"
Witam serdecznie, jak na mój gust to fryzurka super...przynajmniej z przodu...

Dziekuje :D Bardzo mi miło :) Po niedzieli kolejne podejście - liczę, że bedzie jeszcze ładniej :)

W środe zamówiłam sobie bukiet. W kształcie kulki, ponieważ gustuję w takich, róże - ze względu na sentyment i miłość do tych kwiatów, kremowe - poniewaz będą pasowały do mojej sukni i do musznika mojego narzeczonego. Oto on:

Jesli chodzi o nasz strój, wszystko mamy dopięte na ostatni guzik :) To co nam zostało to zakup alkoholu, napojów, soków, załatwienie transportu z kosciółka do ośrodka, w którym bedzie wesele oraz nocleg dla gości z mojej strony, o który ponoć nie mamy się martwić, a załatwiać go mamy około 15 października. Mam nadzieje, ze szef tego ośrodka nie wystawi nas do wiatru, bo wtedy bedzie nieciekawie. Dzis jedziemy kupić baloniki dla gości, aby nasz korowód aut rzucał się wszystkim w oczęta :D Chcę również kupić średniej wielkości kosze, aby przygotować kosze ze słodyczami i ramką na zdjęcia ze zdjęciem afkors, na której wygrawerowany jest tekst podziękowań dla naszych rodziców :) Jakie słodycze wypada włożyć do takiego kosza?Czy ktoś mi może pomoc?
Wczoraj byliśmy u księdza. Poza nami były jeszcze 2 pary :) Jedna ślubuje za tydzien, druga za dwa, a my za trzy tygodnie. Ksiądz jak to powiedział, to uwierzyć nie mogłam :D Jak wypowiadał fragment tekstu przysięgi, ciarki mnie przeszły i naszła mnie myśl: czy ja oby na pewno dam radę wypowiedzieć te słowa?  :roll: Do Tomka doszło, że to już za chwile. Już za chwilę bedziemy małżeństwem [do mnie dociera to od pół roku, a teraz się cieszę, że sama już tego tak nie przeżywam, jak mrówka okres :wink: :P ]. Spedziliśmy wczoraj te 45 minut na rozmowach o życiu, o miłości, o małżeństwie. Ksiądz proboszcz opowiadał o parze, która wzięła ślub. Byli młodzi, szcześliwi. W przeciągu dwóch tygodni od ślubu, kobieta przechodziła przez jezdnię i walnął w nią samochód ciężarowy. Jest sparaliżowana od apsa w dół :/ Jezdzi na wóżku. Mąż jest przy niej do tej pory - mineło 25 llat. To jest chyba prawdziwa miłośc. Własnie o to w tym chodzi, aby byc ze soba choćby nie wiem co. Chciałam sie podzielić tym opowiadaniem, bo mnie dotknęło i dało do myślenia.

Wracając do przygotowań, to chyba tyle :) Miłego dzionka :)

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #189 dnia: 29 Września 2006, 12:22 »
Jakie słodycze wypada włożyć do takiego kosza?Czy ktoś mi może pomoc?

Marcysiu mysle, ze nie ma na to zadnej reguly. Napewno bym wlozyla do koszyka ptasie mleczko, :D michalki, szampana (zeby jakos urozmaicic ten kosz wloz cos innego tez niz slodycze).

Jesli chodzi o nasz strój, wszystko mamy dopięte na ostatni guzik

Widze, ze poszlo sprawnie :D my mezowi gajerek kupywalismy tydzien przed, ale jakos wczesniej nie moglam go wyciagnac na zakupy (ehhh faceci :D ).

Marcysiu menu wydaje mi sie prawie OK, dodalabym do menu jeszcze jedno cieple danie. Z tego co widze, to jedzonko bedzie serwowane co 2 godziny, a po obiedzie od 18 do 21 nic cieplego na stol nie rzuca :( (taka tylko mala sugestia, ale decyzja zalezy od Ciebie, no i finansow oczywiscie).

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #190 dnia: 29 Września 2006, 13:08 »
Cytat: "redzia"
Marcysiu menu wydaje mi sie prawie OK, dodalabym do menu jeszcze jedno cieple danie. Z tego co widze, to jedzonko bedzie serwowane co 2 godziny, a po obiedzie od 18 do 21 nic cieplego na stol nie rzuca Sad (taka tylko mala sugestia, ale decyzja zalezy od Ciebie, no i finansow oczywiscie).

Dziekuje Redziu za rade. Wezmę ją pod uwagę i zorientuję się co w trawie piszczy :) Własnie po to napisałam menu, aby ktoś doradził co i jak zrobić, szczególnie osoby, które weselicho mają już za sobą :)

Cytat: "redzia"
Marcysiu mysle, ze nie ma na to zadnej reguly. Napewno bym wlozyla do koszyka ptasie mleczko, Very Happy michalki, szampana (zeby jakos urozmaicic ten kosz wloz cos innego tez niz slodycze).

Chce zrobić tak, żeby była widoczna ramka ze zdjęciem, zeby opierała się ona o butelkę szampana lub wina i to by było obłożone słodkościami :) Myśle, że to całkiiem fajny pomysł? hmm? :>

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #191 dnia: 4 Października 2006, 09:48 »
Dzis robie kolejne podejscie do fryzury próbnej. Towarzyszyc mi będzie moja świadkowa :) Ma tez sie zorientowac w cenach  paznokci i makijazu. Dien pracowity bedzie. To chyba tyle...

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #192 dnia: 4 Października 2006, 10:08 »
pamiętaj o fotkach :wink:
powodzenia
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #193 dnia: 4 Października 2006, 17:05 »
Cytat: "klaudia"
pamiętaj o fotkach :wink:
powodzenia

Postaram sie tu wrzucic małe co nie co ;) Boję się, że znow bedzie lipa. Jednak nie podoba mi sie ta fryzura. Teraz ide z inna koncepcja, ale co z tego bedzie to nie wiem ...

Nie czuje zadnego stresu tak na marginesie, jesli chodzi o ten dzien. Totalny lajcik, w duchu wrazenie, jakby to jeszcze były 2 miesiace...
 praca mnie troche przybija :( Mam jej mase, zostałam znowu sama, kadrowa od pol roku na zwolnieniu, stazystce skonczył sie staz, a ja nie wyrabiam :/ Zyje ta pracą w domu, co jest złe. Przenosze swa złość na mojego Tomka, na rodziców, na wszysttkich :( Jedyne szczescie, ze Tomek jest zadowolony ze swojej nowej pracy. 3 dzien dzis był i jest niesamowicie podekscytowany ... chyba mu troche zazdroszcze   :Kwasny:  Tego, że wraca do domku i oddaje sie relaksowi, ma humorek, jest zadowolony, usmiechniety :) To dobrze, ze tak jest. Ciesze sie ogromnie. Oby tak miał zawsze :) Eh, sie zale jak pajac. Ide na papierocha, a potem ruszam do fryzjera. Znow bede siedziala 45 minut pod kapsułą jakąs, z wałkami na łbie i takie tam ;)
 :id_juz:

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #194 dnia: 5 Października 2006, 08:25 »
Oto wyniki dwóch próbnych fryzur ... Dla porównania:

Przodu nie pokaze, poniewaz mnie nie zadowala. Jestem za fryzurą nr 2. Nad przodem sie zastanawiam. Podejme sie chyba jeszcze III podejscia ...

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #195 dnia: 5 Października 2006, 08:52 »
A mnie się chyba bardziej podoba ta pierwsza fryzura, kosmyki wyglądają na lepiej wypracowane. A co do menu - to nie ma potrzeby niczego dodawać. Obiad to przecież 2 dania, po co dodawać jeszcze jedno, skoro 3 godziny po obiedzie znowu będzie ciepły posiłek?

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #196 dnia: 5 Października 2006, 09:02 »
mi tez chyba pierwsza bardziej sie podoba

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #197 dnia: 6 Października 2006, 17:14 »
Mi też bardziej podoba się fryzurka nr 1 - jest bardziej "dopracowana"

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #198 dnia: 7 Października 2006, 17:30 »
Cytat: "martini"
A mi bardziej ta po prawej stronie. Uwazam, ze nadaje Twojej glowie ladniejszy ksztalt i wydluza szyje. Generalnie, od tylu calosc wyglada smuklej i bardziej lekko.   :ok:

Ujęłas to cudnie :) Właśnie dokładnie tak mysle :) Dlatego zdecyduję sie jednak na drugie uczesanie. Przód będzie gładki, grzywa na bok :P Mam nadzieje, ze wyjdzie ładnie. Powiedzmy, że przód pozostanie moja tajemnicą az do dnia slubu ;) Przyznam, że lekko sie stresuję tym uczesanie, gdyż mam akurat "ciężką długość: włosów do ułożenia. To na prawde cud, ze upięła mi je tak, jakbym miała włosy przynajmniej do ramion :)
A tak poza tym to cóz: pozostały 2 tygodnie. Przyznaje bez bicia, ze dzis dopadł mnie lekki stresik. Miałam rację pisząc, że jak anulka33 stanie przed ołtarzem, to motylki przelecą na mnie ;) W zasadzie pozostało nam do załatwienia:
- transport z kościoła do ośrodka
- cały czas alkohol i napoje
- umówienie się z kosmetyczką
- podziękowania dla rodziców [jutro idziemy na spotkanie z naszym kolegą, który zrobi nam mini sesje - bedziemy omawiac jak to widzimy i jakie zdjecia chcemy]
- nocleg dla moich gości [mama wzięła to na siebie]
- spotkanie z księdzem i spowiedź.
To byłoby chyba tyle.
Strasznie zimno się zrobiło na zewnątrz. Oby słonko świeciło 21 października  :roll:

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #199 dnia: 7 Października 2006, 18:04 »
to juz bardzo malucko wam zostalo.. gratuluje tak szybkiego zalatwienia pewnych spraw..

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #200 dnia: 8 Października 2006, 17:06 »
Właśnie siedze sobie i rozmyślam.
Nie mogę oswoić się z myslą, że na moim suwaczku pokazuje się upragniony tydzien i ... Tak, tydzien i 6 dni. Patrze za okno. Cieżkie, brzydkie chmury otuliły niebo nad Kołobrzegiem. Wiatr typowo morski - ciekawie rozwiewałby welon ;) Co  chwilę z nieba kapie. Jest zimno, depresyjnie, ponuro. W duszy mi jednak gra  :serce: Motyle z dnia na dzien daja mocniej o sobie znać. Siedze w dresach, a na nogach mam buty, w których bede szła do ślubu :P Siedze i myślę: jutro poniedziałek, ciezki tydzień pracy przede mną, a to oznacza, że zleci niemiłosiernie. Zastanawiam się jak wygląda tydzień przed ślubowaniem  :roll: Czy bedzie latania pełno czy tez bedzie luzik... Czy to normalne?  :roll:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #201 dnia: 8 Października 2006, 20:45 »
Na pewno będzie pięknie, jak nie będzie słońca na niebie , to na pewno będzie w Waszych serduchach :serce:

Nie ma się co smucić i rozmyślać o pogodzie, to ma być wasz najpiękniejszy dzień w życiu, i pewnie taki będzie.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #202 dnia: 9 Października 2006, 08:17 »
Właśnie siedze sobie i rozmyślam.
Nie mogę oswoić się z myslą, że na moim suwaczku pokazuje się upragniony tydzien i ... Tak, tydzien i 6 dni. Patrze za okno. Cieżkie, brzydkie chmury otuliły niebo nad Kołobrzegiem. Wiatr typowo morski - ciekawie rozwiewałby welon  Co chwilę z nieba kapie. Jest zimno, depresyjnie, ponuro. W duszy mi jednak gra  Motyle z dnia na dzien daja mocniej o sobie znać.

No i kolejna forumka z bajecznym talentem do pisania!! :brawo:

Marcysiu powiem Ci jedno- nawet nie zauważysz jak ten czas szybko zleci!! W dniu ślubu pamiętaj o tym, aby chłonąć każdą sekundę! Ten dzień mija jak szalony...

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #203 dnia: 9 Października 2006, 13:54 »
Na pewno będzie pięknie, jak nie będzie słońca na niebie , to na pewno będzie w Waszych serduchach

Z całą pewnościa masz racje :)

Nie ma się co smucić i rozmyślać o pogodzie, to ma być wasz najpiękniejszy dzień w życiu, i pewnie taki będzie.

Pogodą Klaudio kochana,  się nie martwie, gdyż nie mam na nią wpływu :) Wczoraj tylko tak patrzyłam za okno i mnie na rozmyślania wzięło. Wiatru nie lubie [nie moge sie do niego przyzwyczaić], ale na ślubie mi nawet nie bedzie przeszkadzał :) Oczywiscie tylko deszczu i innych opadów nie chce ;)

Cytat: "dziubasek"
No i kolejna forumka z bajecznym talentem do pisania!! Brawo

:oops: Dziękuje Dziubasku kochana :)

Cytat: "dziubasek"
Marcysiu powiem Ci jedno- nawet nie zauważysz jak ten czas szybko zleci!! W dniu ślubu pamiętaj o tym, aby chłonąć każdą sekundę! Ten dzień mija jak szalony...

Do Twojej rady zastosuje sie bankowo!!Wiem, ze masz racje :)

A teraz siedze w pracy i wiecie co?Wysłuchuje jak to ja nie wyładniałam ostatnio, ze pięknieję z dnia na dzień i jak ja to robie  :lol: ;) Miło mi bardzo, tym bardziej, ze ostatnio przechodzę chandre, jesli chodzi o moje włosy, paznokcie, itp. Czekam jeszcze 7 dni i dopiero bede piękna :D :P  :mrgreen:

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #204 dnia: 12 Października 2006, 09:37 »
No cóż dziewczynki. Do mojego ślubu pozostało 8 dni.
Wczoraj miałam spotkanie z fotografem ... Powiem Wam, ze po rozmowie z nim mam takiego stresa i doła, że masakra :( Wszystko przez to, ze panicznie sie boje tego, ze bede w centrum uwagi, ze bede musiała jakos tam "pozowac", ze cos mi nie wyjdzie :( Nie przypuszczałam, ze mnie tak szybko i tak intensywnie chwyci :( Chce mi sie normalnie płakac chwilami ...
Zdjecia beda robione podczas przygotowań, nastepnie na pol godziny wyskoczymy nad morze, wrocimy na błogosławieństwo i do kościółka. Dlatego tak to bedzie wyglądało, poniewaz wczesniej robi sie ciemno, a chcemy kilka fotek w momencie, gdy sie ujrzymy, w momencie takim uniosłym, w chwili kiedy bedziemy to przezywac ... Nasz drugi kolega, który równiez zajmuje sie fotografią, bedzie robił nam zdjęcia w kosciółku, w celu "przyuczenia sie" do pstrykania ślubów i wesel. Bedzie to robił całkowicie za darmo i to mnie w sumie cieszy :) W sobotę jedziemy w plener, aby zrobic jakies śmieszne lub "inne" zdjęcia na podziekowanie dla rodziców :) Może wówczas troszke sie wyluzuje...
Odnosze wrazenie, ze zachowuje sie jak psychol  :luzak: :|

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #205 dnia: 12 Października 2006, 16:50 »
panicznie sie boje tego, ze bede w centrum uwagi

No ale to tówj dzien, to jak to inaczje mogłoby być... Masz czuć sie piekna, kochana, szczęśliwa - a cała reszta niech ci nie zaprząta slicznej główki :)

Buziackzi!! :)
p.s. świetnie się czyta to twoej odliczanko:)

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #206 dnia: 12 Października 2006, 18:14 »
Kochana niczym sie nie stresuj.. bo ja strasuje sie za nas dwie.. dzisiaj bylam z moim ojcem nad morzem ogladac dobre miejsca do robienia zdjec.. i  dzisiaj tak milo spedzilam z nim dzien.. a teraz budze sie co rano i spac.. nie moge na[ewno marcysiu wszystko bedzie pieknie i ladnie..

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #207 dnia: 13 Października 2006, 09:12 »
Cytat: "Vall"
No ale to tówj dzien, to jak to inaczje mogłoby być... Masz czuć sie piekna, kochana, szczęśliwa - a cała reszta niech ci nie zaprząta slicznej główki Smile

Witaj Vall w moim odliczanku :) Chyba Cie jeszcze tutaj nie było ... juz nie pamietam :) Ale witaj serdecznie :) Już Ci odpowiadam. Ja sie ciesze z tego wszystko niezmiernie :) Wiem, ze to moze zabrzmiec jak jaki paradoks, ale po prostu odkąd pamiętam ogarniał mnie jakis strach przed publicznymi wystąpieniami :) I teraz tez tak mam. A moze po prostu ogarnia mnie wczesna panika, której nie bede przezywała tuz przed slubem ;)

Cytat: "Vall"
Buziackzi!! Smile
p.s. świetnie się czyta to twoej odliczanko:)

Dziekuję, bardzo mi miło, na prawde :) Ćaluski :*

Cytat: "Monique"
Kochana niczym sie nie stresuj.. bo ja strasuje sie za nas dwie.. dzisiaj bylam z moim ojcem nad morzem ogladac dobre miejsca do robienia zdjec.. i  dzisiaj tak milo spedzilam z nim dzien.. a teraz budze sie co rano i spac.. nie moge na[ewno marcysiu wszystko bedzie pieknie i ladnie..

Moniś, ja tez ciagle myślę o Tobie  :oops: Morze takie duze, szerokie, a ja tez nie mam jeszcze pomysłu na miejsce. Ale bedzie dobrze :] Damy rade :] Bedziemy piekne, nasi panowie tez, nasz dzien bedzie niezapomniany :D
Zostało 7 Dni :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #208 dnia: 13 Października 2006, 10:13 »
Wiem, ze to moze zabrzmiec jak jaki paradoks, ale po prostu odkąd pamiętam ogarniał mnie jakis strach przed publicznymi wystąpieniami  I teraz tez tak mam. A moze po prostu ogarnia mnie wczesna panika, której nie bede przezywała tuz przed slubem  

tak będzie, zobaczysz. Tego dnia będziesz spokojna, jak nigdy przedtem, nikt i nic nie bedzie w stanie wyprowadzić Cię z równowagi - jakoś tak jest. Zamężne forumki na pewno to potwierdzą. Będzie dobrze, uszy do góry - to będzie najpięknieszy dzień Waszego życia :wink:

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #209 dnia: 14 Października 2006, 02:45 »
Dzieki Maju :)

Widac swoje musze przebolec...Spac nie moge, a zaraz 3 nad ranem. Mój przyszły zalazł mi dzis za skóre. Niefajnie mi z tym. Nawet nie mam jakiejs weny, zeby cokolwiek tutaj napisac. Eh, pozostaje mi zyczyc wszystkim miłej nocy, milszego poranka i jeszcze lepszego dnia. Dobranoc.