Marcyś a wieczorki panienskie-kawalerskie były Smile Question Question
Napsiz jesli tak..co sie działo Smile
Wieczorków nie robiliśmy. Tak się złożyło, że znaczna czesc naszych przyjaciół jest poza miastem - to po pierwsze. Po drugie - ten miesiąc był i w zasadzie jest straszny pod względem finansowym

Stwierdziliśmy jednogłośnie, że damy sobie spokój. Muszę powiedziec, że szczególnie nad tym nie ubolewamy. Tak wyszło - mówi się trudno. Z resztą jeszcze niejedna imprezka przed nami, a najwazniejsze dla nas jest to, aby nasi przyjaciele byli na naszym ślubie.
Marcysia, ta fota jest świetna - ja bym ją dała w ramki
Tak tez zrobimy

Wywołujemy te zdjęcia w duzym formacie, umieścimy je w antyramie i zawisną na naszej scianie w sypialni. Do tego w ramach podziękowań dla rodziców foty te również zostaną umieszczone w ramki i dane na pamiątke naszym rodzicom

Mam nadzieje, ze sie spodobaja. Oczywiscie nie fotka z tatuazem, ale te poniżej:
Moge na nie patrzyć ciągle

Są po prostu cudne
A my od poniedzialku mamy szał

Masa spraw do załatwienia. Nie przypuszczałam, że tyle tego bedzie. Własnie wróciłam z pracy i mam wolne do poniedziałku [całe szczescie dopiero we wtorek do pracy]. Moj Tomek jeszcze jutro idzie do pracy, a potem już wszystko należy do nas
Jutro jedziemy do księdza na ostatnie spotkanie, w celu omówienia całej ceremonii. W piątek lecimy się wyspowiadać, zawieźc alkohol i napoje do ośrodka, bedziemy sie "pakować" i przygotowywac do dwoch wielkich dni w naszym zyciu
W Kołobrzegu piekna pogoda, tzn. słonecznie, bez chmur i innych tego typu zjawisk, ale termometr pokazuje mało stopni. Jest zimno i wiatr z północy chyba wieje, bo bez szalika i rekawiczek sie nie obedzie. A ja mam tylko bolerko :/ No i zapowiadaja na sobote deszcz ...
Dzis ide zakładac paznokcie, w pitake ide na regulacje brwi. Sobota: 10:30 fryzjer, 13 kosmetyczka. Nastepnie szczerze powiem nie wiem co bedzie

Z piatku na sobote spimy u swoich rodzicow, takze tę nockę spedzimy osobno

O dziwno sie jeszcze nie denerwuje jakos szczególnie. Czuje, ze zaczyna dziac sie cos szczególnego.Mam nadzieje, ze bedzie bosko

Nie wiem co jeszcze napisac. Moze potem mi przyjdzie cos do glowy

Buziolki.