Marcysiu co do butków to z doświadczenia niewiele pomogę ale tak jak Gosia myślę ze wkładka będzie dobra Smile A czemu masz bałagan w glowie? Coś się stało? Mam nadzieję że szybko się wyjaśni Smile Buziale
TO CO TEN TATUŚ CI NAGADAŁ MAM NADZIEJE ŻE CIĘ NIE PRZESTRASZYŁ....
Wiecie jak to ojcowie

Mój Tata jest bezpośrednim człowiekiem, za co go bardzo szanuje

Mówi co myśli, nie owija w bawełnę. Pogadaliśmy jak córa z ojcem, od serca. Dał kilka wskazówek

Troszkę się przestraszyłam na początku, ale juz jest okej

Zawsze mówiłam, ze ślub, papier i cala reszta nic w zasadzie nie zmienia. Wczoraj do mnie dotarło, że jednak dużo bardziej zobowiązuje. I cieszę się

Cieszę się, że wychodzę za mąż za mojego kumpla, przyjaciela, partnera, kochanka

Wiem, że dobrze robie

Uświadomiłam też sobie, że przed nami jest masa pracy nad tym, abyśmy my jako rodzina funkcjonowali poprawnie, uczciwie, z szacunkiem wobec siebie, wobec innych ludzi. To wszystko jest, ale należy to pielęgnować cały czas

Jestem szczęśliwa dziewczynki
Właśnie wróciłam z miasta. Kupiłam te buciki, o których wczoraj pisałam. 2h dziennie w nich śmigać chyba będę, ponieważ pierwszy raz mam te czubiaste buty i jak w nich chodzę to mam wrażenie, ze zaraz się wywalę, potknę o ten czubek i będzie tragedia

Nie rozumiem producentów

Ile jeszcze ta moda będzie trwala. Ych. Gdyby nie fakt, ze tylko takie buty widzę w sklepach w swoich okolicach, w życiu bym się na nie nie zdecydowała. Trzymajcie kciuki na moja "naukę chodzenia w butach" - Matko, jak to brzmi
Za godzinkę jadę odebrać swoją suknie

Cieszę się, że już mam w zasadzie wszystko, prócz podwiązki

Zastanawiam się tylko czy chce rękawiczki. Już je kupiłam - nie są długie, sięgają do przedramienia, ale dziwnie się w nich czuję. Zobacze dzisiaj

Może mi sie zmieni podejście [tak jak to było z bolerkiem

]. Jutro skoczymy z moim Tomaszem za butami dla niego. Co prawda ma kupione, są bardzo eleganckie, ale zaczął się zastanawiać nad tym, jak to będzie podczas oczepin na przykład, jęsli będą zabawy związane ze ściągniem obuwia itp. Po prostu zajmie mu to wieki

Dla niego jeszcze musimy kupic na pewno krawat lub musznik [trwaja dyskusje]. Generalnie nasze stroje już są
Pozostał nieco ponad miesiąc do naszego slubu

Potem na spokojnie siądę i wypiszę co jeszcze mamy do załatwienia

Pozdrawiam Was Dziewczynki i życze miłego dzionka