Autor Wątek: 84 Dni Do Wielkiego Dnia Marcysi i Tomusia :)  (Przeczytany 17811 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
84 Dni Do Wielkiego Dnia Marcysi i Tomusia :)
« Odpowiedź #30 dnia: 31 Lipca 2006, 13:20 »
Świetne zdjęcie Marcysiu  :mrgreen:  A Wy jesteście baaardzo sympatyczną parą  :D

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #31 dnia: 31 Lipca 2006, 13:58 »
Cytat: "asia"
Świetne zdjęcie Marcysiu  :mrgreen:  A Wy jesteście baaardzo sympatyczną parą  :D

Dziekuje Asiu :) Staramy sie być sympatyczni zawsze i wszedzie, no i chyba nawet jak spimy to mamy usmiech na twarzy ;) Oczywiscie nie zawsze, ale przewaznie :)

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #32 dnia: 1 Sierpnia 2006, 09:39 »
Dziekuje Martini. Nie naleze do osob fotogenicznych, ale te fotki lubie.

A ja mam jakiegos doła. Dzisiaj juz powiedziałam mojemu Panu, zeby sobie wszyscy sami zalatwiali wszystko, a mi dali swiety spokoj. Z jednej strony mówią, że za szybko zaproszenia, z drugiej strony mówią, ze zbyt emocjonalnie do tego podchodze, jesli chodzi o stresowanie sie na zapas ... Mam to w nosie. Pewnie na chwile, ale mam :| Niech robia sobie sami przygotowanie  :(
Cały czas jest u mnie kłopot z listą gości. Najchetniej zaprosiłabym z kazdej rodziny "reprezentację" i powaznie sie nad tym zastanawiam. Jak sie dowiaduje, ze ktos tam koty drze i to równo, to sie obawiam. Obawiam sie dlatego, ze wiadomo, ze na weselu bedzie alkohol, a alkohol czyni z człowiekiem cuda. Obawiam sie czy wesele nie zamieni sie w pole bitwy :( Powinnam olać to co powie rodzina, przeciez to moj dzien prawda? :( Mam wrazenie, ze ciągle mi ktos kłody pod nogi podstawia. Liczę za to, ze bedzie wszystko po mojej mysli...Zebym sie nie przeliczyła :( Myślałam, ze bedzie łatwiej. Nie przypuszczałam, że ludzie mogą byc tacy. Mówią co myślą, a czasami warto sie ugryźć w jęzor choćby nie wiem co. Czy ja faktycznie jestem az taka do dupy? :( Buuuuu  :cry:
Wczoraj przyszły tablice rejestracyjne. Ja chciałam bardziej elegancką czcionkę, ale Tomek mowi, ze moze byc mało czytelna, a chce, zeby wszyscy widzieli, ze w aucie jedzie Marta i Tomek, wiec uległam. Zdjecie wkleje potem.
Nie wiem co o tym wszystkim myslec. Wczoraj mialam isc oglądac sie za butami. Miałam isc na solarium, bo slonce mi nie słuzy. Wszystko przełożyłam na dzis. I dzis mi sie nie chce. Chyba znow sie zaszyje w domu i nigdzie nie pojde ... Przepraszam, ze marudze, ale zawsze to moze lżej na duszy sie zrobi ....
Miłego dnia wszystkim zycze.

Marcysia

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #33 dnia: 1 Sierpnia 2006, 09:58 »
To sa te tablice. Nie jest na nich naciapkane i chyba o to chodziło, gdyz jak juz wspomniała, maja być one widoczne, przejrzyste i czytelne :)

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #34 dnia: 2 Sierpnia 2006, 09:57 »
Wczoraj był jakis bardzo nerwowy dzień. Oboje chodzilismy podminowani i jakieś głupie odzywki do siebie mielismy. Dzisiejszy poranek milutki, ale potem znów jakos nie tak. Nie wiem co sie dzieje ... Dzis jedziemy podpisac wkoncu ta umowe z orkiestra, zobaczyć do szkoły tańca i chcialabym pojechac na basen i saune troszke sie zrelaksowac.
Od jutra wracam do pracy. Jak sobie pomyslę co mnie tak czeka to dostaje drgawek :(
Reasumując. Od kilku dni zero radości we mnie. Zrobiłam sobie wolne od przygotowań, najnormalniej w swiecie mi sie nie chce :? Chociaz moze sie skusze, zeby podskoczyc do salonu i zerknąć za butkami ... :|

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #35 dnia: 2 Sierpnia 2006, 11:48 »
Marcysia takie zniechęcenie czasem przychodzi, nie ma się czym przejmować. U mnie ostatnio trzymało się kilka dobrych dni, prawie tydzień, a potem po prostu przeszło. Czasu jeszcze macie dużo, więc możesz sobie odpuścić na kilka dni. Radość z przygotowań na pewno wróci, trzymam kciuki :przytul:

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Sierpnia 2006, 12:23 »
Dziekuje Eciu za pocieszenie. Na pewno masz racje  :roll:
Do naszego dzionka pozostało 80 Dzionków
Mysle nad bukietem. Chciałabym chyba bukiet z frezji, ale znalazłam tylko jeden

Jesli skusiłabym sie zaś na róze to ten mi sie widzi, ale raczej w bardziej intensywnych kolorach

lub ten - kolor mi odpowiada

Moze mi cos doradzicie?Dla przypomnienia, moja suknia bedzie bardzo podobna do tej

Bede wdzieczna za jakiekolwiek rady [o ile ktos tu zagląda, bo cos mało wpisów mam:(]. A jesli któras z Was drogie forumki, ma jakies wzory bukietów z frezji, to bede bardzo wdzieczna za wklejenie ich :)

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #37 dnia: 2 Sierpnia 2006, 12:49 »
Proszę bardzo :) Niektóre niestety malutkie...

Mieszanka (ale frezje tam są chyba, przynajmniej tak było podpisane :mrgreen: ) :

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #38 dnia: 2 Sierpnia 2006, 12:55 »

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #39 dnia: 2 Sierpnia 2006, 13:05 »
bardzo mi sie podoba twoja sukienka.. ja tez sprobuje gdzies na necie poszukac swojej.. a co do bukieciku.. ja tez mam z tym problem ale bardzo mi sie pdoba 2 i 4 propozycja Eci.. no naprawde bardzo fajnie.. ja mam zamiar teraz siedziec i zbierac zdiecia fryzur i butietow a pozniej pokazac je u fryzjera i w kwiaciarni.. to juz tuz tuz..

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #40 dnia: 2 Sierpnia 2006, 13:06 »
hehe podobaja mi sie chyba wszystkie, a najbardziej to 1, 2, 3 i 5 :D
do sukienki pasilby wg mnie  :P 2 lub 3  :mrgreen:

mam nadzieje samopoczucie w normie... albo grubo powyzej  :mrgreen:

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #41 dnia: 2 Sierpnia 2006, 14:34 »
Ecia, jestes cudna!! :D
1,2 i 3 po prostu mnie urzekły   :brawo:  Musze Ci powiedziec, ze humorek mi poprawiłas :) Są cudne po prostu. Wydaje mi sie, ze 2 lub 3 bylby idealny :) Dziekuje :*

Szajo, samopoczucie zawsze jakies jest ;) Moje sie własnie podnosi ;)

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #42 dnia: 2 Sierpnia 2006, 14:49 »
a wlasnie mam do was takie pytanie gdzie moge na necie zamowic takie tablice.. wlasnie siedzialam i czegos szukalam ale nic nie znalazlam wiec moze macie juz gdzies lineczki zapisane??

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #43 dnia: 2 Sierpnia 2006, 15:42 »
Cytat: "Marcysia"
Musze Ci powiedziec, ze humorek mi poprawiłas

No to super :D Cieszę się, że mogłam pomóc. Powiem Ci, że w czasie poszukiwań bardzo mi się spodobał bukiecik nr 1 :mrgreen: Teraz już w ogóle mam mętlik w głowie, bo się zgubiłam jaki bukiecik chcę :lol: A do Twojej sukienki bardzo mi pasuje nr 3 :)

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #44 dnia: 2 Sierpnia 2006, 18:13 »
Marcysiu dziekuje.. bardzo mi pomoglas juz sobie wybralam te tablice :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #45 dnia: 2 Sierpnia 2006, 18:20 »
Bukiecik nr 3 pasuje wg mnie najbardziej! Jest po prostu przepiekny :)

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #46 dnia: 2 Sierpnia 2006, 19:01 »
Cytat: "Monique"
Marcysiu dziekuje.. bardzo mi pomoglas juz sobie wybralam te tablice :)

Nie ma problemu ;) Po to jest forum, zeby sobie pomagac, wspierac sie i doradzac ;)

Cytat: "anulka33"
Bukiecik nr 3 pasuje wg mnie najbardziej! Jest po prostu przepiekny

Tez tak mi sie wydaje :] Tylko te konwalie mi troszke przeszkadzają, pomimo, ze uwielbiam te kwiaty. Sądze, ze bez nich bedzie duzo ładniejszy :] Ciekawe ile bedzie kosztowało takie cudeńko  :roll:

Poza tym jest mi znów ciut smutno, bo mielismy z moim Miskiem plany na wieczór: orkiestra, szkoła tanca, itp. , no i jak zwykle lipa. Misiu musi siedziec w pracy do poznego wieczora :( buuuuu. Dobrze, ze ja jutro tez ide juz do pracy, bo kręciołka dostanę od tego samotnego urlopu  :roll: Dobrze, ze chociaz kilka spraw załatwiłam w to wolne :) I moja sukienusie :D :D :D

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #47 dnia: 2 Sierpnia 2006, 19:48 »
Mam jeszcze problem z goścmi. Chciałam Was prosić o rade.
Czy jesli zaprosze "reprezentacje" danej rodziny, tzn. od strony mamy, babci, dziadka, taty, to bedzie nie na miejscu?Po prostu uwazam to za najlepsze wyjscie z sytuacji, ale chciałabym abyscie mi doradziły ... Bo w sumie co w tym złego?   :hmmm:

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #48 dnia: 3 Sierpnia 2006, 12:27 »
ale jak to reprezentacje?? czyli nie wszystkich tak??

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #49 dnia: 3 Sierpnia 2006, 15:30 »
Myslę że nie będzie to "nie na miejsu". Jakbysmy miały zapraszać wszystkich jak leci to by byla przesada. Szczególnie że wiele z nas ma dużą rodzinę. My nie zapraszamy wszystkich od mojej strony, tylko tych głównych gości z rodziny, z którym,i utrzymujemy jako taki kontakt. Np. zapraszmy brata mojego taty z żoną, a juz ich dzicie nie, bo widziałam ich może raz w życiu. tak samo jest z siostrami mojego taty. zapraszamy tylko je (obie są wdowami). Od babci strony zapraszam tylko jej jedną siostrę bo tylko z Nią utrzymujemy kontakt a i tak wiemy że na 99% nie przyjedzie. Myślę że to rozsądne wyjście Marcysiu. Zresztą każdy robi tak jak uważa, ja nie chcę się za bardzo wtrącać, to tylko moja rada :)

Marcysia, czy mogłabyś mi podać namiary na priv na te tablice. Te które podawałaś Monique. Z góry dziękuję :)
Buziaki

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #50 dnia: 3 Sierpnia 2006, 16:38 »
Witaj Marcysiu,
Z tą reprezentacją, to zgadzam się z Anulką. Myslę, że wasi chrzestni, plus rodzeństwo rodziców, z którym utrzymujecie kontakt, no i wewntualnie kuzyn, lub kuzynka z którym też macie jakis kontakt.  Myślę, że jeśli chodzi o rodzinę to w zupełności dosyć.
Bukiet nr 3 na 100%
Nasze życie będzie jak poemat...

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #51 dnia: 3 Sierpnia 2006, 16:39 »
Jej, zapomniałam o dziadkach  :oops: , ale to chyba logiczne, że oni też

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #52 dnia: 4 Sierpnia 2006, 12:07 »
Zgadzam się z dziewczynami- ważne jest tylko to w jaki sposób to przedstawisz rodzinie...Moi rodzice np, pojechali do dziadków do Trójmiasta, gdzie spotkali się z rodzinką od strony taty i powiedzieli, że sami organizujemy swoje wesele, dlatego nie możemy zaprosić wszystkich.....Nikt się nie obraził ;) A ze strony mojego taty zaprosiliśmy tylko dziadków i rodzeństwo ojczulka bez kuzynostwa, których w trójmieście mam 12 i każdy z nich ma już swoją parę...więc dodatkowo byłyby 24 mordki na weselu i do noclegow...i tu już nie dalibyśmy rady.

PS> Bukiecik nr 3!!!! Bezapelacyjnie!!

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #53 dnia: 4 Sierpnia 2006, 13:41 »
Dziekuje Wam drogie Kolezanki za pomoc i rady :) Dobrze było sie znaleźć tu na forum.

Do mojego ślubu pozostało 78 dni. Przygotowania chwilowo zawieszam. Mam dosc duzego dołka psychicznego i pewien dosc duzy problem, który musze rozsądnie rozwiązać. Własnie sie zwolniłam z pracy [w sensie wyszłam 2h wczesniej], bo nie mogę sie na niczym skupić, mam olbrzymie kołatania serca i jest mi tak potwornie źle, ze szok. Dawno sie tak nie czułam. Wiadomo, zycie nie jest usłane różami. Mysle, ze 2 dzionki wolnego powinny postawic mnie na nogi. Posiedze sobie w domku, popłacze, pomysle...Jakos to bedzie.
Oczywiscie bede tutaj cały czas ;) Nikt sie mnie tak łatwo nie pozbędzie :P :) Musze byc na bieząco z Waszymi odliczankami :) Buziale.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #54 dnia: 4 Sierpnia 2006, 13:45 »
Marcysia, mam nadzieje, że ten dołek psychiczny to tylko przejściowy kryzysik i za chwilkę wszystko wróci do normy!! :przytul: 3maj się dzielnie!!

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #55 dnia: 4 Sierpnia 2006, 23:06 »
Marcysia trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie problemu :przytul: Weekend na pewno dobrze Ci zrobi i dołek minie :)

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #56 dnia: 5 Sierpnia 2006, 10:56 »
Marcysiu, ja też wierzę, że troszkę spokoju dobrze Ci zrobi. Trzymaj się i nie daj smutkom! Buziaczki!

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #57 dnia: 5 Sierpnia 2006, 11:01 »
Dziubasku, Eciu i Busiu - dziękuje :* Bardzo mi miło się zrobiło po Waszych postach.
Zyc bez Was nie moge ;) Już mi lepiej troszke. Dzis się okaże czy problem jest dobrze rozwiązany. Staram sie mysleć pozytywnie, ze wszystko bedzie dobrze. Mam nadzieje, ze to pomoze :)
W tych dwóch ostatnich dniach dużo myślałam o swoim przyszłym zyciu. Uważam, ze mimo przeciwności losu, codziennych mniejszych badz wiekszych problemów, najwazniejsze, ze mamy siebie - mowa o mnie i moim Tomusiu. Najwazniejsze, zeby sie nie odwracać, gdy druga połowa potrzebuje pomocy, starać się ją pocieszyć nawet jesli po policzku spływają nam łzy. Po prostu być obok i walczyć o to, aby nic nas nie podzieliło. Iść przez życie wspólnie, starać sie jak najwięcej uśmiechac, być życzliwym ... Jestem szcześliwa, ze jestesmy razem, że mam mojego księcia i wierzę, ze wiele naprawimy wspolnie, wiele radosci nas połaczy i wzmocni. Rozmowa, rozmowa, rozmowa. Rozpisałam się. Długo bym mogła dzisiaj o tym pisać i mówic. Oj długo ...
Poza tym odebrałam dzis na poczcie wkońcu moją poduszeczkę pod obrączki :) Myslałam, ze ona jest mniejsza, ale i tak mi sie podoba :) Obrączki przymierzone i przentuje się wszystko ładnie :) Jutro rozdam pierwsze zaproszenia :)

Jeszcze 77 Dni.   :Zakochany:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 5 Sierpnia 2006, 11:23 »
Witam :)
W sumie to chyab pierwszy raz tutaj zawitałam i teraz załuje ze tak pozno - wiele rzeczy masz ciekawych.Suknie tez jak widze bedziesz miala ze słotymi aplikacjami tak jak ja :). Tez stawiam na bukiecik numer 3 - tez bede miała taki kolor bukieciku tylko ja bede miała bukiet w kształcie odwróconej łezki , taki wiszacy. Powodzenia w dalszych przygotowaniach.

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #59 dnia: 6 Sierpnia 2006, 09:39 »
Witaj Antalis w moim wątku :) Miło mi, ze tu zajrzałaś :) I dzieki za rade w sprawie bukieciku :) W zasadzie jestem na niego zdecydowana na 90%. 100% bedzie jak pojde i dowiem sie czy  mi taki zrobią i za ile ;)
Nocka u mnie była nieciekawa :( Okropny ból w mostku sprawił, ze płakałam, nie spałam i byłam przerazona. Teraz dopiero zaczyna troche puszczac. Nie wiem co to miało byc. Serce?Żoładek?Cos na tle nerwowym ... To chyba był dobry pomysł z zawieszeniem przygotowań. Zregeneruję troche ciało, umysł i .
Miłego dnia wszystkim zycze :)

Zostało [shadow=indigo]76 Dzionków[/shadow]   :Serduszka: