Autor Wątek: ZARĘCZYNY  (Przeczytany 87034 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
Odp: ZARĘCZYNY
« Odpowiedź #210 dnia: 19 Sierpnia 2006, 17:52 »
Prawdziwy romantyk  :tak_2:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #211 dnia: 20 Sierpnia 2006, 12:29 »
Nonono bardzo ladny pokoik i slicznie to musialao na zywo wygladac. :D Very romantic men :mrgreen:  

A jaki to pensjonat, mozesz podac na priva adres bo bardzo tam ladnie :mrgreen:  :mrgreen:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #212 dnia: 21 Sierpnia 2006, 07:26 »
Busiu... piękne zaręczyny! Cud miód orzeszki! Moje gratulacje! teraz to się zacznie...  :D

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #213 dnia: 21 Sierpnia 2006, 09:08 »
Cytat: "groszek"
teraz to się zacznie...

Oj, Groszku już się zaczęło! Wczoraj ustalaliśmy listę gości i wyszło nam oczywiście więcej niż mieliśmy w planach. Przed nami także spotkanie naszych rodziców, które nas strasznie stresuje. Czasami wolałabym uciec i pobrać się np na Gibraltarze, bo tam można tak jak w Las Vegas, bez problemu....
Nasze życie będzie jak poemat...

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #214 dnia: 21 Sierpnia 2006, 11:04 »
Cytat: "busia"
Przed nami także spotkanie naszych rodziców, które nas strasznie stresuje

wogóle sie jeszcze nie znają, czy chcecie ich razem powiadomić o zareczynach?

Cytat: "busia"
Czasami wolałabym uciec i pobrać się np na Gibraltarze

hihi...ja też myslałam o tym by gdzieś uciec..ale już tak nie myśle :)

Offline akto
  • bywalec
« Odpowiedź #215 dnia: 21 Sierpnia 2006, 16:52 »
przyszedl rownież czas na mnie :)

w piatek (moje urodzinki) M przyjechal po mnie mielismy jechac do teatru, wyjechalismy nie wiedzieć czemu poltorej godziny przed spektaklem (do centrum mam jakies 15 minut samochodem). jak dojechalismy do centrum, zaparkowalismy M wyciagnal male czerwone pudeleczko ode mnie z torebki, i zapytal się czy zostanę jego żona.... może nie bylo zbyt romantycznie ale za to cudownie :) potem poszliśmy na kawe a potem do teatru :)

a pierscionek wyglada tak:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #216 dnia: 21 Sierpnia 2006, 19:12 »
akto gratulacje :) :!: śliczny pierścionek  :serce:
Cytat: "akto"
może nie bylo zbyt romantycznie

nie zawsze jest tak jakbyśmy chciay ale to najwspanialszy moment zycia :) (poza powiedzeniem TAK) :):):):):):)

Offline akto
  • bywalec
« Odpowiedź #217 dnia: 21 Sierpnia 2006, 21:23 »
Cytat: "Lilkuś"
liczny pierścionek

dziekuje bardzo, jest taki jak chcialam i bardzo się z niego ciesze prosty i skromny a nie świecidełko... :)

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #218 dnia: 21 Sierpnia 2006, 22:35 »
A teraz ja :) Moje zareczyny mialymiejsce juz prawie dwa lata temu w moje urodzinki. Niczego sie nie spodziewalam, a caly spisek, ktory zaraz przedstawie, zostal uknuty z udzialem nawet mojej mamy, ktora przez kilka dni niczym sie nie zdradzila... A wiec, byla to sobota (dodam ze grudzien). Jak zawze podreptalam do pray. Nagle, w poludnie zjawil sie moj facet i mowi do mnie, zebym sie ubierala, ze idziemy. Spojrzalam na niego z wielkim zdziwieniem (jak to, w srodku dnia???). A moja szefowa (z ktora zreszta kumpolowalismy sie takze poza praca) tylko kiwnela glowa zebym krotko mowiac spadala. Wsiedlismy do samochodu i jedziemy. Mysle sobie po dordze, gdzie moze byc cel podrozy... Mysle mysle i nareszcie wpadlam na pomysl (hehe za miedzyzdrojami ;P) ze jedziemy do Swinoujscia do mojej ukochanej pizzerii na najlepsza pizze na swiecie :D:D:D W pizzerii owszem bylismy, jednak w pewnym momencie uslyszalam od mojego "przyszlego" ze musimy sie zbierac, bo juz jestesmy spoznieni....Myslalam ze wrocimy do domku, na imprezke z rodzinka (dzien wczesniej z mama i ciotka pieklysmy ciasto). Jedziemy jedziemy i nagle skrecamy na Miedzyzdroje. Hym... Pomyslalam, ze moze czas na spacerek nad morzem (byla ladna pogoda, dosc wczesnie i oboje uwielbiamy morze). Ale nie, samochod zatrzymal sie przed hotelem Slavia. Wysiadlam strasznie zdziwiona, ale malo sie nie przewrocilam, gdy Ariel otworzyl bagaznik a tam moja spakowana torba z ubraniami (sprawka mamy :D). Weszlismy do hotelu, do windy, na pietro... Ariel owteira pokoj (na ostatnim pietrze) a tam apartament taaaki ze ŁO MATKO!!!! Super :) Pomyslalam, ze takiego prezentu to bym sie w zyciu nie spodziewala. Poszlismy sobie na spacerek, kupilismy szampanka (czytaj winko musujace ;P) by uczcici moje urodzinki. Siedlismy na kanapach i ogloadajac telewizje rozmawialismy o bzdurkach. Nagle stwierdzilam ze musze wyjsc do toalety. Po powrocie, Ariel poprosil bym usiadla obok niego. Siadlam sobie cala szczesliwa z super dnia i niespodzianek, jakie dla mnie przygotowal. A On na to, ze ma jeszcze jeden prezent i wtedy zobaczylam pierscionek :D:D:D Co bylo dalej nie musze pisac, bo kazdy z Was sie domysli :) (Najlepsze bylo to, ze pierscionek wybral sam i ze jest cudny!!!! - a byl z nim duzy problem, bo mam bardzo male palce...)

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #219 dnia: 22 Sierpnia 2006, 09:53 »
DjJeyDi, to Twój M podobny  romantic do mojego, hihi.
Gratuluje ;)
akto, śliczny pierścnionek, też takie lubię.
Nasze życie będzie jak poemat...

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 22 Sierpnia 2006, 13:08 »
DjJeyDi postaral sie kawaler postaral :)

Pokarz nam swoj pierscioneczek plizzzz :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Forumki lubia podziwiac blyskotki :mrgreen:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #221 dnia: 22 Sierpnia 2006, 17:12 »
Cytat: "anusiaaa"
Pokarz nam swoj pierscioneczek plizzzz Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Oki, postaram sie dzis zrobic zdjeciora i wstawic :D Ale to pod wieczór.

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #222 dnia: 22 Sierpnia 2006, 17:39 »
MOJ B to moze mistrzem romantyzmu nie jest... moze szkoda ;) ale jakos z tym przezyje...

hmm... 2 pazdziernika roku ostatniego wrocil z Anglii... ja ucieszona :) w skowronkach... 4 w lozeczku... gadka szmatka... pytam sie co bedzie jutro robil (chyba nie mial zajec - ja TAK) wymienia... wymienia :D wymienia  8) i nagle  "i jeszcze bede musial gdzies pojsc" heh na co ja by babska ciekawosc zaspokoic pytam sie gdzie? "a nie wazne spijmy juz" i dalam spokoj bo... wiedzialam... pewnie pierscionek... jakos tak oczywisto to dla mnie bylo, nie wiem czemu...   :mrgreen:  (bardziej zszokowana bylam i szczesliwa na pierwsze "Kocham Cie"  :lol: )
Wiec nastepnego dnia 5 pazdziernik - szkola... ok 14 wyrwalam sie na jakies 1,5-2h okienko do domu... siedzimy se w pokoju na dywanie - dziwne nigdy ni siedzielismy na dywanie. :) i on zaczyna pytac... drazyc co z nami dalej? i czy chcialabym z nim byc juz tak do konca  :mrgreen: no ja mowie ze pewnie...  :wink: zadaje pytanie 2 raz :) odpowiedz podobna :D przed 3 odwrocil sie do szafki (of course wiedzialam po co) :) i zadal pytanie po raz 3! tym razem trzymajac pierscionek... odpowiedz byla jasna :D
i tak od 5 pazdziernika jestesmy zareczeni...
ponoc nie mogl wytrzymac ;) ehh a ja myslalam ze to ja niecierpliwa jestem ...  :mrgreen:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #223 dnia: 22 Sierpnia 2006, 17:50 »
Moze i nie jakos bardzo romantycznie ale liczy sie sam gescior i to ze twoj luby chce byc z Toba do konca zycia!!! :D

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #224 dnia: 22 Sierpnia 2006, 17:57 »
wiem wiem :D dlatego niezbyt sie przejmuje brakiem romantyzmu u mojego lubego  :mrgreen:  moze z wiekiem przyjdzie ;)

uuuu.... status forumowicz mam... no super super  :mrgreen:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 29 Sierpnia 2006, 22:58 »
Cytat: "anusiaaa"
DjJeyDi postaral sie kawaler postaral :)

Pokarz nam swoj pierscioneczek plizzzz :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Forumki lubia podziwiac blyskotki :mrgreen:

To moj pierścioneczek :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #226 dnia: 30 Sierpnia 2006, 08:44 »
Muszę się z Wami podzielić, wczoraj byli u nas szwagier z dziewczyną (on był świadkiem na naszym slubie). Małż odwoził ich do Berlina na samolot do Włoch (tam mieszka moja teściowa). I ja pomagałam szwagrowi ukryć w bagażu pierścionek zaręczynowy dla niej.
Oświadczy się jej na plaży nad Morzem Tyreńskim w słonecznej Italii- super co, tak romantycznie.....pierścionek jest uroczy, rozmiar idealny-całe 8 (hihi, ona też ma malutkie paluszki). Teraz tylko będziemy czekać na telefon z wiadomością, kurcze nie mogę się doczekać kliedy będę mogła pogratulować....

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #227 dnia: 30 Sierpnia 2006, 08:45 »
Fajnie :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #228 dnia: 30 Sierpnia 2006, 09:08 »
DjJeyDi, śliczny pierscionek :) przypomina troche obraczke :)

Cytat: "Maja"
Oświadczy się jej na plaży nad Morzem Tyreńskim w słonecznej Italii- super co, tak romantycznie.....

cudoenie romantycznie...aż sie rozmarzyłam  :mrgreen:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #229 dnia: 30 Sierpnia 2006, 16:46 »
Cytat: "Lilkuś"
Smile przypomina troche obraczke Smile

Taki zawsze chcialam :) I najfajniejsze jest to ze moj Przyszly sam go wynalazl :)

Pomysl zareczyn we Wloszech jest nice :D:D:D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #230 dnia: 19 Września 2006, 13:49 »
O dopiero teraz trafilam na ten watek :) Moglabym o tym gadac godzinami wiec Was tez pomecze :D Zareczyny mialam podobne do Busi ale co tam :)
W pewna sobote (piekna pogoda) Moj Kotek zaplanowal wyjscie na kolacje do pewnej romantycznej restauracji (z super jedzonkiem) :D Wieczorem tego dnia mielismy jechac na urodzinki Jego Siostry do Bydgoszczy (i tam zostac na weekend) wiec dziwilam sie ze akurat wtedy upiera sie na ta kolacje. Zaczelam byc podejrzliwa wiec zdradzil mi sekret, ze rozmawial z kucharzami i zamowil jakies specjalne super danie dla mnie i dlatego tak sie upiera. Polknelam haczyk i pomyslalam ze to jednak nie Ten Dzien, spakowalismy sie zeby od razu po jechac na urodzinki. W restauracji wszystko bylo normalnie, zamowilismy narazie przystawki, ja lampke wina (jeszcze zwrocilam uwage kelnerowi ze tylko dla mnie bo Kierowca musi jeszcze gdzies nas dowiezc:>). Po przystawkach przychodzi kelner i prosi abysmy na danie glowne przeniesli sie do innej sali.. Okazalo sie, ze prowadzi nas do apartamentu hotelowego.. musze zamknac oczy.. gdy otwieram wszedzie mnostwo roz (czerwonych i moich ukochanych bialych), swieczek, platki na podlodze, na lozku, kubelek ze zmrozona butelka ulubionego wina, stolik dla dwoch osob i romantyczna muzyczka.. Nie wiedzialam co powiedziec, moj Ukochany na kolanach cos do mnie mowil (nie pamietam juz co dokladnie) i zobaczylam swoj sliczny pierscionek.. Oczywiscie zgodzilam sie.. pozniej byla podana kolacja, deser, zostalismy tam do rana.. sniadanko do lozka itp.. :D Jak sie pozniej okazalo, wszyscy wiedzieli ze przyjedziemy dopiero w niedziele, po kryjomu byla pakowana pasta do zebow itp... no i pare dni wczesniej Kochanie bylo u moich Rodzicow z kwiatami i slodkosciami .. :D Podobnie jak u Busi rowniez bylo az 200 roz, poza tym platki ze 100 roz, 100 swieczek.. naprawde robilo wrazenie :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #231 dnia: 19 Września 2006, 16:25 »
KaJaWRC piekna romantyczna historia :) aż sie rozmarzyłam...wspaniałe zareczony !! :!: ma facet (Twój) gust, to przynaje  :mrgreen: a pierscionek?? kiedy zobaczymy fotki??

my bardzoooooooooooo lubimy fotki  :!:  :mrgreen:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #232 dnia: 19 Września 2006, 16:30 »
KaJaWRC, jak romantycznie :serce: musiało to robic piorunujace wrażenie... Wzruszyłam się...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #233 dnia: 19 Września 2006, 16:31 »
Lilkuś, zrobie fote obadam jak ja wkleic i bedzie :) Dziekuje Dziewczyny :D

Majeczka
  • Gość
« Odpowiedź #234 dnia: 21 Września 2006, 23:14 »
O kurcze! Jak moglo mi to umknac Sasiadko?  :D   8)

Jakiez piekne zareczyny. Zazdroszcze przeokropnie i przeprzemocno :> No, ale tak z sympatia  :lol:  Ja musze ta historie pokazac mojemu Kochanemu. Niech ma wysoko postawiona poprzeczke, a co!  :wink:

Lezka sie az w oku kreci.. Naprawde.

Zdajesz sobie sprawe, ze nie odpuscimy Ci zdjecia pierscionka?  :twisted:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #235 dnia: 21 Września 2006, 23:24 »
Hehe no wlasnie sie wrzuca na serwer wiec dzisiaj powinno byc tylko nie wiem czy tu czy w watku o pierscionkach :) I dziekuje slicznie :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #236 dnia: 21 Września 2006, 23:43 »
Zrobione :) Fotki pierscionka mozna oblukac w watku dot. pierscionkow
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=124565#124565

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #237 dnia: 22 Września 2006, 19:16 »
Moje byly dziisaj. Moze niebyly takie romaztyczne ale dla mnie bylo :) :) . Sebastian wyszedl po mnie na pko. Wrocilismy do domku po czym przyszedl i powiedzial-zostaniesz moja zona , wyjdziesz za mnie .   :jupi:

Offline s.aga

• maniak
  • Życie jest piękne, gdy patrzysz na nie pięknie
  • data ślubu: 16.10.2004
« Odpowiedź #238 dnia: 22 Września 2006, 19:34 »
Gratuluję :)

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #239 dnia: 23 Września 2006, 09:52 »
No Ewelinkaaa!!!!! Super!!!!!! :) Ja rowniez gratuluje :) Pierscioneczek jest sliczny :) Juz widzlalam :)