Wiktor nauczył sie mówić "Asia" - szkoda, że dopiero po wyjeździe merkunka
Helo, helo Pszczółki moje kochane
Cytat: merkunek w 15 Lipca 2008, 09:30Helo, helo Pszczółki moje kochane A słuchamy Cię "KRÓLOWO MATKO" ? Czego sobie od nas życzysz?
To skoro mogę sobie tak życzyć, to fociaki poproszę
Cytat: merkunek w 15 Lipca 2008, 10:12To skoro mogę sobie tak życzyć, to fociaki poproszę Foty będą wieczorem - jak Wiktor pójdzie spać i tatuś usiądzie do komputra i coś wyszpera
Asiu - no jak nie widać - przyjrzyj się na środkowym zdjęciu to zobaczysz Martulkę w spódniczce
Gorsza połowa się nie zna na tych wszystkich nazwach - sukienka czy spódniczka to dla nas praktycznie to samo
merkunek-Asiu żeby nosic krótkie spódniczki lub sukienki to trzeba miec warunki takie jak ty, a ja z moimi piłkarskimi nogami to sie tylko do spodni lub spódnic do kostek nadaje.
merkunek - z tym porównaniem to przesadziłaś bo akurat Radek to wzór piłkarskiego szczypiora chyba, że o to Ci chodziło
wiesz jedyne co u niego było duże to piersi Dody i niestety nie uda powiadasz sarenka no nie wiem
kiedyś facet w sklepie powiedział, że na "takie piłkarskie uda" to pani spodni nie dostanie