Autor Wątek: ZŁOTE OBRĄCZKI NASZ CAŁY MAJĄTEK ...  (Przeczytany 52668 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
ZŁOTE OBRĄCZKI NASZ CAŁY MAJĄTEK ...
« Odpowiedź #300 dnia: 27 Lipca 2006, 15:46 »
Cytat: "okruszek"
Podoba mi sie 3 i 4

Mi również!! :ok:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #301 dnia: 27 Lipca 2006, 17:52 »
Mi podobal sie ten zwisający z różyczek, nie pamietam który to był w kolejności ale chyba przedostatni Twój post. Jest piękny :)

Offline MaYDaY

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #302 dnia: 28 Lipca 2006, 00:36 »
To dla mojej kochanej ANTALIS  :calus:    :calus:   x 1000000000000000000000000000(nic nie czytałem nic nie widziałem...sobie samemu frajdy bym nie popsuł :P ) KOCHANIE BĘDZIE DOBRZE bo Miłość To MY !!! (może choć ten post poprawi Ci humorek ??) :serce: ...NASZ STATECZEK CORAZ BLIŻEJ PORTU z którego wypłyniemy w ocean wspólnego życia :)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #303 dnia: 28 Lipca 2006, 07:04 »
Cytat: "MaYDaY"
To dla mojej kochanej ANTALIS   x 1000000000000000000000000000(nic nie czytałem nic nie widziałem...sobie samemu frajdy bym nie popsuł  ) KOCHANIE BĘDZIE DOBRZE bo Miłość To MY !!! (może choć ten post poprawi Ci humorek ??)  ...NASZ STATECZEK CORAZ BLIŻEJ PORTU z którego wypłyniemy w ocean wspólnego życia

:szczeka:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #304 dnia: 28 Lipca 2006, 07:23 »
Po lekkim szoku jaki przeżyłam widząc ten post mojego Rafała doszłam jzu do siebie wiec z przyjemnoscią informuje ze
DO ŚLUBU POZOSTAŁO 29 DNI

Protokół spisany - obyło się bez wiekszych problemów i głupich komentarzy ze strony księdza. Śmiał się ze poznalismy sie przez internet, Rafała pytał czy zazywa jakieś narkotyki bo skoro farmaceuta to ma do nich wiekszy dostęp to moze - ale to było w zartach. NA kilka pytan ksiądz sam sobie odpowiedział :) po czym na prosbie na zapowiedzi w Rafała parafii napisał mi date urodzenia 9.09.1984 rok (co zauwazyłam dopiero w domu). Ksiadz musiał sie pomylić i wpisał zamiast daty urodzenia ( 16.08.1984 ) date mojego chrztu.Mam nadzieje ze nikt u Rafała nie bedzie robił z tego problemu. Ślub kosztuje u nas 250 zł, a z organista mamy sie dogadać. Niestety humor miałam wczoraj nienajlepszy ( zbyt delikatnie to ujełam )do ksiedza szlismy skłóceni troszke i chyba dlatego magia tego wydarzenia ( bo to bardzo wazne dla mnie bylo ) nie była taka odczuwalna a moze po prostu zbyt wiele oczekiwalam po tym dniu. Coz, zdarza sie ...

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #305 dnia: 28 Lipca 2006, 12:05 »
Antalis chyba sobie skróciłaś trochę czas oczekiwania na ślub, za 29 dni to jeszcze będzie sierpień ;)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #306 dnia: 28 Lipca 2006, 12:22 »
Antalis chyba sobie skróciłaś trochę czas oczekiwania na ślub, za 29 dni to jeszcze będzie sierpień

Jasne miało byc 49 DNI :P Juz po prostu chcialabym by to bylo jaknajszybciej.:)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #307 dnia: 28 Lipca 2006, 13:48 »
Własnie zamówiłam na allegro zawieszki na butelki ktore bedą stały przed nami :) Wygladaja tak tylko ze moje bedą ze złotymi motywami bo i suknia moja jest ze złotym :)

Zaplaciłam za nie całe 5 zł + koszty przesyłki :)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #308 dnia: 29 Lipca 2006, 08:27 »
No i moj licznik pokazuje 48 dni do ślubu
Lubie weekendy bo nie ma wtedy tej gonitwy . Rafał załatwił wczoraj autobus który z Koscioła przywiezie gosci na sale ( troche ponad 30 km ).Za dwa dni czyli 4 kursy zaplacimy 1000zl - mysle ze to nie jest zbyt wygorowana cena.
Nadal zastanawiam sie nad bukietem, nie moge juz doczekac sie przymiarki ktora bede miala za jakies 2-3 tygodnie. Szybko zleci .... :)

Offline Margarita

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #309 dnia: 29 Lipca 2006, 09:01 »
sliczna ta Twoja sukienka:) ja tez sie zastanawiam nad kwiatkami... moja suknia bedzie w kolorze szampana (chociaz zawsze mi sie wydawalo, ze szampan ma inny kolor) :D

Buźka dla wszystkich!

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #310 dnia: 29 Lipca 2006, 09:45 »
dopiero teraz znalazłam Twoją suknię.Śliczna!Faktycznie ciężko dobrać bukiet.Ja ze swoim też miałam problem.Wcześniej u kogoś widziałam taki fajny bukiet-parasolkę.Ale nie wiem czy Ci się to podobało?Ale raczej zastanawiałabym się nad dłuższym bukietem.Takim zwisającym
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #311 dnia: 29 Lipca 2006, 13:30 »
Antalis poszukałam troszkę w necie i jeśli chodzi o bukiecik to moje propozycje są takie:

Może któryś Ci się spodoba??

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #312 dnia: 30 Lipca 2006, 10:38 »
Dziewczyny dzieki uprzejmosci KIKI przedstawiam Wam kilka fotek mojej sukni i bukietow.Wydaje mi sie ze bukiecik musiałby być w jakichs zywych kolorach bo mam wrazenie ze bym sie "zlewała". Acha moja suknia jest biała:)Ktory jest najlepszy? :
1. 2. 3.  
4. 5. 6.  
 7. 8. 9.

Do ślubu pozostało 47 dni !

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #313 dnia: 30 Lipca 2006, 10:54 »
Jeśli suknia jest biała, a Ty nie jesteś tą panią na zdjęciu i masz inny kolor włosów to ja nie jestem w stanie absolutnie sobie tego wyobrazić z bukietem na dokładkę. Nie masz żadnej foteczki z przymiarki? Byłoby łatwiej.. Do tej pani na zdjęciu i tego koloru sukni pasują faktyznie zdecydowane kolory. Ale do sukni białej i do Twojej urody mogą być zbyt mocne.

Offline Margarita

• nowicjusz
  • *
Bukiecik
« Odpowiedź #314 dnia: 30 Lipca 2006, 10:55 »
Witam cieplutko :D

Mi się podoba bukiecik nr 7. Sama bym chciała cos podobnego, tylko nie wiem czy będą to róże.

Pozdrawiam

Buźka dla wszystkich!

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #315 dnia: 30 Lipca 2006, 10:58 »
Cytat: "Beth"
Jeśli suknia jest biała, a Ty nie jesteś tą panią na zdjęciu i masz inny kolor włosów to ja nie jestem w stanie absolutnie sobie tego wyobrazić z bukietem na dokładkę. Nie masz żadnej foteczki z przymiarki? Byłoby łatwiej.. Do tej pani na zdjęciu i tego koloru sukni pasują faktyznie zdecydowane kolory. Ale do sukni białej i do Twojej urody mogą być zbyt mocne.

Niestety przymiarke mam w drugiej połowie sierpnia :(. Do tego czasu musze sobie radzic sama i polegac na własnym ( i Waszym ) zmysle i intuicji :) Ja sama jestem blondynka o dosc jasnej karnacji ( przed slubem troche sie przypieke na solarium by nie wygladac jak trup :P ).Tak wygladam :

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #316 dnia: 30 Lipca 2006, 11:01 »
Antalis rzeczywiście jest broblem z doborem bukietu jeśli nie widzimy "prawdziwej" kiecki. Do sukni kremowej, ecru najbardziej pasuje (wdług mnie) bukiety w pomarańczu. Także połaczenie sukni ecru ze złotym haftem pasuje do siebie, natomiast biała suknia, złoty haft...i z tego co pamiętam srebrne dodatki (diadem itp) to już chyba coś nie pasi   :drapanie:  hmmm...chyba poczekamy na przymiarkę, co?? Wtedy będzie zdecydowanie łatwiej coś dobrać!!

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #317 dnia: 30 Lipca 2006, 11:03 »
Cytat: "dziubasek"
z tego co pamiętam srebrne dodatki (diadem itp) to już chyba coś nie pasi

Co do diademu sie zgodze ze jest srebrny ale innego na moich włoskach nie widac ,zreszta nie wiem czy go załoze.Jeslu juz to bedzie on dosć mało widoczny. A co do innych dodatkow to tez będą złote .

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #318 dnia: 30 Lipca 2006, 11:10 »
Cytat: "Antalis"
Co do diademu sie zgodze ze jest srebrny ale innego na moich włoskach nie widac ,zreszta nie wiem czy go załoze

Ja już bym go raczej nie zakładała...ale oczywiście zadecydujesz jak już zobaczysz się w całości!!

No to mamy już coś:
-suknia biała
-złoty haft
- złote dodatki
-jasna karnacja
-blond włosy

I w tym wypadku poszłabym też w pomarańcz ale nie w taki żywy i wyrazisty, tylko bardziej stonowany, zeby nie uwypuklić jasności Twojej skóry (choć zależy- bo jak Cię ładnie złapie soraium to możnaby poszaleć z ostrzejszym kolorem).Zmieszałabym kwiatki pomarańczowe z białymi i dodałabym nieco zieleni... W tym wypadku na dzień dzisiejszy stawiałabym na bukiecik nr 7 z tymże nieco zmodyfikowany...coś białego bym do niego wcisnęła ;)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #319 dnia: 30 Lipca 2006, 11:12 »
O a jesli włoski przyciemnie jakimś balejażem koloru czekoladowego , solarium mnei przybrazowi to chyab mogłabym wybrac np. coś z bordem ??

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #320 dnia: 30 Lipca 2006, 11:14 »
Antalis ja radzę ---bez diademu
nie pasuje on wogle do tego co masz
i pewnie bedzie 100 razy lepiej jesli go sobie podarujesz
ja także myślę że bez zdjęć z przymiarki nie ma co gdybać
więc ja czekam aż cię zobaczę w tej sukienusi

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #321 dnia: 30 Lipca 2006, 11:23 »
Kurcze a może "oddać " sie w rece kwiaciarki i zdać się na jej zmysł  :?: Gdy tesciowa zapytała sie jej kiedy mozna pzryjsc umówić sie i obgadac szczegóły to babka powiedziała ze obowiązkowo musze przyjsc ja ,bo Ona robi bukiety zgodne z wygladem, z suknią i z charakterem PAnny Młodej  :) wiec moz eOna faktycznei zna się na rzeczy  :roll:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #322 dnia: 30 Lipca 2006, 11:33 »
Mnie się podoba nr 7.  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #323 dnia: 30 Lipca 2006, 12:30 »
Jesli chodzi o przyklady ze zdjec, to najbardziej podoba mi sie 7, chociaz nie wiem czy nie skusilabym sie na nieco bardziej wyrazisty kolor, ale tylko troszke mocniejszy. Wg mnie jednak "7" najlepiej pasuje do tej sukienusi :) A jesli Twoja paniz  kwiaciarni tak dobiera bukiet, to zawsze warto sprobowac. Jesli ma odpowiedni zmysł to na pewno dobierze prawidłowo :)

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #324 dnia: 1 Sierpnia 2006, 06:38 »
Pozostało 45 dni do ślubu
Czas mija a my chyba stoimy w miejscu. Zrobiłam zawieszki i jestem z nich w sumie zadowolona.Musze jeszcze pozcekac az przyjda bordowe motylki.Bordowe zawieszki beda na pierwszy dzien , a z niebieskim i białym (na zdjeciu wyszly bardziej ecri) na drugi:

Dzis przedostatni dzien stazu ... kurcze przyzwyczaiłam sie do tych ludzi , szkoda bedzie odchodzic.

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #325 dnia: 1 Sierpnia 2006, 07:32 »
Antalis, ale lecisz jak burza !!!
Ślicznie wyszły Tobie te dzieła!
Masz już wizję z bukietem?
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #326 dnia: 1 Sierpnia 2006, 18:05 »
Mi się podoba 2 i 7. A co do kolorystyki to zdradź nam jakie masz dekoracje?? Jaki lubisz kolor??

Może wiązanka w ostrym pomarańczu???lub w różu???

Diadem sobie odpuść kobito- może kffiatki we włosach...byłoby...cud miód :mrgreen:  :mrgreen:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #327 dnia: 1 Sierpnia 2006, 18:34 »
Cytat: "Lea"
Może wiązanka w ostrym pomarańczu???lub w różu???

Cięzko nad tym sie zastanawiam :P

Cytat: "Lea"
A co do kolorystyki to zdradź nam jakie masz dekoracje?? Jaki lubisz kolor??

Sala nie bedzie strojona w jeden kolor bo nie chce by było mdło.Stoł w pierwszy dzien bedzie bordowo łososiowy, a na drugi dzien niebieski. UWIELBIAM NIEBIESKI :)

LEA namiary o które prosiłaś  masz na prv  :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #328 dnia: 1 Sierpnia 2006, 19:12 »
Dziękuję za namiary :)

Cytat: "Antalis"
Stoł w pierwszy dzien bedzie bordowo łososiowy,

I w tym właśnie dniu będziesz mieć wiązankę- więc może rzeczywiście pomarańcz????

No a jak uwielbiasz niebieski i nie chcesz się sugerować kolorem dekoracjii- to może wiązanka właśnie w tym kolorze????Razem z pomarańczem?? Np.pomarańczowe kwiaty i niebieskie irysy albo dodatki????Albo niebieskie eustomy czy inne kfiatki farbowane na ten kolor///???

A może coś bordo??? Blondynkom dobrze wokół tego kolorku....
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #329 dnia: 2 Sierpnia 2006, 22:55 »
Bukiet wybrany :)
Bedzie z herbaciano-pomartanczowych roz i eustomy takiej ecri, do tego oczywiscie cos zielonego i kryształki do ozdoby. Czesc rozyczek bedzie taka rozwinieta a czesc w paczkach. Jak znajde odpowiadajacy mi kolor roz mam Go przyniesc do tej kwiaciarni. Bukiet bedzie mial kształt odwróconej łezki.
Czyli cos takiego :

Ale kolorystycznie podobne do :

Dostaniemy tez gratis butonierki i płatki róż :) Musze tylko zastanowic si enad dekoracja samochodu bo to juz za 44 dni ślub !!