[glow=red]25 dni do ślubu ...[/glow][/b]
W koncu mam neta

. U mnie w sumie bez zmian.
Z Rafałem znów zyjemy jak dawniej

Wszystko wróciło i jest wspaniale.Nowy komplet wypoczynkowy juz wypróbowany

. Nawet wymyśliliśmy nową pozycje i nazwalismy ja "Na wypłosza" :)Ale o tym innym razem

. Dzis szykuje sie imprezka - mamusia ma urodzinki .A 25 sierpnia rodzice maja 27 rocznice ślubu

.Wczoraj zamowilam im pamiątkowe kieliszki - mam nadzieje ze zdarza z przesyłka.Beda takie jak te tylko z danymi innymi ( podobne do naszych ślubnych:) )
Tatko 3 wrzesnia tez ma urodzinki i ciezko myśle nad prezentem. Myslałam o piersiówce z kieliszkami z grawerem bo to takie pamiątkowe ma byc - tatko bedzie miał 50 latków

Od wczoraj powinny "leciec" zapowiedzi u mnie w parafii. Jak to w praktyce wygląda nei wiem.
Przymiarka sukni się "odkłada". Pani dzwoniła i prosiła o przesunięcie bo mają nagłą sprawe .Ma dzwonic dzis i umówic sie na czwartek lub piątek.
Pytanie do ekspertow drogie dziewczynki czyli do Was:
Kupujecie skarbczyki i rózance

Jakie kolory powinny być. U mojej znajomej skarbczyki były białe ale nie wiem jak moj Raf zapatruje sie na biały skarbczyk - czarny chyba bardziej "meski".
Mamcia kupiła nam ozdoby do dekoracji kosza na alkohol a takze wszelkie pierdołki do pakowania ciasta. Jak bede miala troszkę wiecej czasu to powklejam fotki

.