Autor Wątek: ZŁOTE OBRĄCZKI NASZ CAŁY MAJĄTEK ...  (Przeczytany 52869 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jagodka24

• Chuck Norris
ZŁOTE OBRĄCZKI NASZ CAŁY MAJĄTEK ...
« Odpowiedź #570 dnia: 7 Września 2006, 16:23 »
cieszę się że psiak już zaczyna zdrowieć
ja też nie wyobrażam sobie życia bez mojego zwierzyńca

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #571 dnia: 7 Września 2006, 21:51 »
Antalis a jak samopoczucie? kurcze to już tak niedługo! Możliwe że nie bede miała wtedy dostepu do netu wiec w razie czego juz teraz

wszytkiego naj naj... żeby pogoda była sliczna, zabawa udana i żeby wam sie wspaniale ułożyło to wasze nowe małżeskie życie!!!!

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #572 dnia: 7 Września 2006, 21:59 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
wszytkiego naj naj... żeby pogoda była sliczna, zabawa udana i żeby wam sie wspaniale ułożyło to wasze nowe małżeskie życie!!!!

Nie dziekuje ale miejmy nadzieje ze sie to spelni. Poki co czaruje pogode :)

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #573 dnia: 7 Września 2006, 23:07 »
Cytat: "Antalis"
Poki co czaruje pogode

czaruj czaruj ale na pewno będzie super bo przecież forumki potrafią czarować...

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #574 dnia: 8 Września 2006, 13:43 »
Super ze piesio czuje sie dobrze, ja tez miala przygde z moim, juz prawie szedl do uspania ale ja go nie dalam zawiesc a teraz chodzi caly i zdorwy :mrgreen: fakt ze leczenie trwalo dlugo i bylo kosztowne ale pieski to najkochansze stworzenia pod slonce (nie liczac facetow :twisted: ).

A o pogode sie nie martw, zatancze taniec jak indianin i bedzie gitara...sloneczko bedzie na pewno 8)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #575 dnia: 8 Września 2006, 19:12 »
Pogoda będzie w sam raz! Jak Antalis zaczaruje to inaczej być nie może :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #576 dnia: 8 Września 2006, 23:19 »
Czaruj pogodę czaruj...Ja tez czaruję.
Ma być ślicznie aż do 4 października...Natomiast po 23 października czaruję pogodę na niebie północno zachodniej Afryki...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #577 dnia: 9 Września 2006, 11:40 »
Dziewuszki pytanie za 100 pkt. Czym sie rozni ślub rzymski od rzymskokatolickiego  :?: Bo albo ja juz przez tes slub glupieje albo inni nic nie wiedzą :P

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #578 dnia: 9 Września 2006, 19:53 »
Cytat: "liliann"
Czaruj pogodę czaruj...Ja tez czaruję.
Ma być ślicznie aż do 4 października...

Nie do 4 a do 14!!!! ;)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #579 dnia: 9 Września 2006, 21:37 »
7 dni do ślubu ...
[/size]

Dziś miałam pierwszy i miejmy nadzieje ostatni kryzys przedweselny :( . Czuje sie jakbym za tydzien miała najważniejszy egzamin w życiu na ktory się nie przygotowałam :cry: . Tyle zachodu z kuli jednego , no dwoch dni :?:  :!: Czuje sie taka jakaś nijaka, boje sie ze sobie nie poradze, ze nie dam rady ,ciezko bedzie "bez mamusi" ktora w razie draki ratowała przed opresją.Przytłacza mnie "ogrom" naszego mieszkania, jak Raf bedzie w pracy bede tam zupełnie sama a ja boje sie samotności. Boje sie nie spelnic oczekiwan Rafala  jako zona. Wiem ze wiele sie jeszcze musze nauczyc.CZasem mam juz dosc tych przygotowan.Czasem chciałabym sie poddac i powiedziec STOP i zaszyć sie gdzies daleko.

Coż ... może jutro będzie lepiej ...

Offline goni@
  • bywalec
  • data ślubu: 23.09.2006
« Odpowiedź #580 dnia: 10 Września 2006, 08:28 »
Coż ... może jutro będzie lepiej ...

Antalis będzie na pewno...nie ma innej opcji  :wink:
Wszystkie rozterki miną jak ręką odjął,zobaczysz..
Oczekiwania jako żona..że ich nie spełnisz...hmm..Wiesz to ma chyba każda przyszła żona...
wiesz ja zamieszkałam z moim obecnym facetem po 4 miesiącach znajomości (i to takiej tylko weekendowej,bo odległość) i też miałam starcha,że coś będzie nie tak..że się nie uda....Ale to mija...
A co do smotności to witj w klubie,ja też się boję być sama ,ale dasz radę jak ja..po prostu wchodzę wtedy na forum i pisze i jakoś wszystko mija  :wink:
Więc uszka do góry i uśmiech proszę...
Pozdrawiam  :D
Czemu życie rani..czemu nie może być normalnie...

Offline edima

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #581 dnia: 10 Września 2006, 11:03 »
Antalis uszy do góry...
Nie jesteś sama, ja też się denerwuję jak to będzie, ale na pewno damy sobie radę :)
Jeszcze na dodatek posprzeczałam się z rodzicami, ale już sprawa łagodnieje, też się denerwują, w końcu ich jedyna córeczka wyfruwa z gniazdka.
Ps. suknia - cudo
Miłego dnia ...

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #582 dnia: 10 Września 2006, 11:57 »
Antalis witaj po dłuuugiej przerwie. W końcu dokopałam się do Twojego wątku i przebrnęłam przez blisko 100 postów...

W suknie wyglądasz bardzo ładnie- to był bardzo dobry wybór!!

Co do dołku przedślubnego- mam nadzieje, że dziś jest już lepiej. U mnie chyba łagodniej to przeszło, ale to dlatego, że już pół roku temu wyfrunełam z domku a 2 tygodnie temu tylko formalnie to potwierdziłam ;) Mniejszy szok był ;) Postaraj się cieszyć ostatnimi dniami przygotowań- zobaczysz jak abrdzo bedzie ci tego rozgardiaszu przedslubnego brakowało...

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #583 dnia: 10 Września 2006, 19:30 »
6 dni do ślubu ...
[/size]
Dziś humorek troszke lepszy. Rafcio dba bym czuła sie kochana i doceniana. Dzis ma manie i jak cos do mnie mowi to konczy zdaniem " Co o tym sadzisz moja za 6 dni zono ?? " :) Kochany jest. W sumie czym ja sie martwie - z takim facetem przy boku nic nie moze pojsc źle.
Cytat: "dziubasek"
Antalis witaj po dłuuugiej przerwie. W końcu dokopałam się do Twojego wątku i przebrnęłam przez blisko 100 postów...

Dziubasku witaj po przerwie  :!:  Nudno było bez Ciebie.

Ok uciekam bo moje kochanie robi kolacje :D

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #584 dnia: 11 Września 2006, 14:00 »
5 dni do ślubu ...
[/b][/size]
Czas biegnie nieubłaganie. Do slubu pozostało niewiele. W sumie wszystko dopinamy na ostatni guzik. Wczoraj zrobiłam koszyk na .. cukierki :) Dzieciaki tez czasem robią bramy a przecież alkoholem ich nie poczestuje :)Jest on niewielki, taki by małe łapki sie zmieściły :P Kupimy cukierków i tym będzie swiadek dzielił :) Tak oto wyglada moje dzieło :)

A to pogoda w Piekarach Ślaskich na sobote :

Sobota, 16.09.2006

24 °C  
1026 hPa    
Śnieg:   0.0 mm
Deszcz:   0.0 mm
Wiatr:    8 km/h

Offline edima

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #585 dnia: 11 Września 2006, 14:09 »
Ładny, ja o tym nie pomyślałam, cukierki mamy, ale faktycznie lepiej to będzie wyglądało w koszyczku niż w jakiejś reklamówce. Moję podchwycić Twój pomysł ?

A jak samopoczucie, bo ja przed chwilą dostałam smsa od koleżanki że chyba nie dostanie wolnego na nasz ślub, trochę mi będzie szkoda. :(
Miłego dnia ...

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #586 dnia: 11 Września 2006, 14:12 »
Kurcze te 5 minut na edycje posta to za mało :(

Najbardziej ciesze sie ze nie bedzie padał ...   :terefere:  :P

Jakby ta prognoza się sprawdziła - niczego do szczescia by mi juz nie trzeba było :)
Zrezygnowaliśmy z serc na masce samochodu. Bedzie sama girlanda i na tylniej szybie serca :) Chyba sama girlanda juz jest wystarczająco strojna :).

Nie chce mi ktos w domu posprzatac  :?: Bo tak sprzatam i sprzatam a konca nie widac :D

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #587 dnia: 11 Września 2006, 14:14 »
Cytat: "edima"
Moję podchwycić Twój pomysł ?

Jasne ze mozesz :). Ja w tym koszyczku dostałam kiedys kwiatki :) Ale mozesz uzyc tez takiego "do święconki" :). W ostatecznosci chcielismy je miec w takiej torebeczce jak na prezenty tylko takiej mocniejszej jakby plastikowej bo te cieniutkie papierowe szybko sie zniszczą.

A jak samopoczucie

Gorzej niż baba w ciązy ( sorx dziewuszki  :) )Hustawka nastrojów od euforii po czarna rozpacz.Trudno ze mną wytrzymac :)

Offline edima

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #588 dnia: 11 Września 2006, 14:25 »
Z tym sprzątaniem to mam dokładnie to samo.
Zaczęłam sprzątać w piątek i do dzisiaj siedzę w bałaganie, ale do szesnastego na pewno zdążę.
Miłego dnia ...

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #589 dnia: 11 Września 2006, 14:30 »
Antalis będzie wspaniale. pogode zapowiadaja ciepła i sloneczna więc na pewno będzie slicznie. w sumie w fajna aure trafiasz bo jest słonecznie ale nie upalnie gorąco a to zuży plus...  ty też uważasz że w sukni jest goraco i ciezko??

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #590 dnia: 11 Września 2006, 14:35 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
ty też uważasz że w sukni jest goraco i ciezko??

No ba ... pasc mozna material nie przepuszcza powietrza a cała suknia wazy chyba z tone .

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #591 dnia: 11 Września 2006, 14:45 »
material nie przepuszcza powietrza a cała suknia wazy chyba z tone

Niby tak, ale ja jak za każdym razem patrzałam w lustro będąc w sukience ( :D ) to od razu mijało mi zmęczenie....zobaczysz będziesz czuła się i będziesz wyglądać w swojej sukience jak księżniczka....

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #592 dnia: 11 Września 2006, 16:38 »
Niby tak, ale ja jak za każdym razem patrzałam w lustro będąc w sukience (  ) to od razu mijało mi zmęczenie....zobaczysz będziesz czuła się i będziesz wyglądać w swojej sukience jak księżniczka....

i to jest prawda zmęczenie samo odejdzie...

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #593 dnia: 12 Września 2006, 10:43 »
4 dni do ślubu  :!:  :!:  :!:

:boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:
 :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:   :szczeka:    :szczeka:   :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:     :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:     :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:    :szczeka:

Wymowne co  :?:  :mrgreen:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #594 dnia: 12 Września 2006, 11:40 »
hihih nooo podejrzewam że doskonale odzwierciedla Twoje emocje teraz....sądze że wszystko zniknie gdy nadejdzie ten dzień, a juz na pewno gdy zobaczysz swojego ukochanego...mmm to musi byc wspaniały moment :) juz nie moge sie doczekać Twojej relacji :)

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #595 dnia: 12 Września 2006, 12:13 »
no no to już niedługo!!! super emocje pewnie są?! ja w tym samym dniu co Ty slubujesz idę na weselicho do znajomych i już się nie mogę doczekać a co dopiero ty jak będziesz razem ze swoim przyszłym męzusiem gwiazdą wieczoru!!!!

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #596 dnia: 12 Września 2006, 12:46 »
Antalis..to już tak bliziutko, nie będę Ci wbijała fazy i pytała jak tam - bo się domyślam  :mrgreen:
Czekam na foty!!
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #597 dnia: 12 Września 2006, 16:29 »
No Antalis... cztery dzionki :) Już niedługo będziesz żonką :)

Offline Igraszka
  • bywalec
« Odpowiedź #598 dnia: 12 Września 2006, 19:22 »
Antalis głowa do góry wszsytko pojdzie dobrze.Właśnie przypomniałam sobie swoje 4 dni do ślubu czasem chciało by się wrócić do tego dnia oj chciałoby się. Pogoda na pewno będzie piękna tak Jak i panna młoda. :)) Pozdrawiam CIe serdecznie.Igraszka :serce:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #599 dnia: 12 Września 2006, 22:17 »
No i jestesmy po spowiedzi przedślubnej, a co najwazniejsze po OSTATNIEJ spowiedzi  :D Teraz oby nie zgrzeszyć  :mrgreen:   :Swiety:  U mnie w skarbczyku pisze ze seks przed ślubem jest grzechem śmiertelnym, ze pocałunki i przytulanie sa dozwolone ale jedynie pod koniec okresu małżenskiego al elepiej zeby i wtedy ich nei bylo. Znaczy to dla mnie to samo co fakt wyslania Rafała w kosmos  :| Kto tego przestrzega :?:  :!: Niech no sie ksiadz jeden z drugim przyznaja ile mają dzieci po bokach ... No nic mam to gdzies - moje grzechy i moje sumienie.Niepokalane poczęcie było tylko jedno  :wink: SPowiedz za nami wiec koniec tematu :)
Plan na najblizsze dni:
 :arrow: 13 wrzesnia
 - odbieramy kołoc ok godz.12, musze zawiesc Go do przyszłej tesciowej, u nas jest tradycja ze tesciowa dostaje go z cukierkami czekoladowymi i bukiecikiem kwiatkow ( najczesciej frezji ale skad ja o tej porze wytrzasnę frezje :roll:  )no i potem trzeba Go rozniesc - nie rozdajemy rodzinie tylko do apteki do Rafała i do znajomej rodziny a i sasiedzi z pietra dostana oraz sasiadka u ktorej bede sie ubierac.
- solarium ( o ile mi jutro skóra z pyszczka nie zejdzie bo dzis mam ja troche  :oops:
 :arrow: 14 września
- Raf zawozi do lokalu napoje i alkohole
- trzeba dopilnowac dekoratorki ktora z powodów rodzinnych udekoruje sale juz w czwartek bo w piatek nie moze.
- prasowanie sukni ... ale będą jaja  :mrgreen: Troche jest wygnieciona ale damy rade   :Najlepszy:  
- solarium
 :arrow: 15 września
- rano solarium
- trzaskanie kolo godz 18.00 ( miejmy nadzieje ze szybko sie skonczy )
- pazurki i inne zabiegi upiekszająco-relaksujace
 :arrow: 16 wrzesnia - URODZINKI RAFCIA   :urodziny:   :)

Dzwoniła dzis do Rafała babka ktora miala grac nam na   :Skrzypce: . Dzwoni i mówi "Dzien dobry ja mialam grac u Panstwa na weselu ale .. wyjechało mi się za granice " Gdyby nie fakt ze załatwilismy sobie kogos innego ( chyba przeczucie czy co - zamiast skrzupaczki mamy Pania ktora bedzie spiewac ale o tym za chwile) to bym ją   :diabel_3:    :pogrzeb:    :ckm:    :klnie:    :boks1:    :boks:    :Kill:    :boks_4:  i wiele jeszcze innych rzeczy :)

Spiewac nam będzie pani o ktorej w internecie znalazłam info ( ma swoja strone).Nie podaje nazwiska bo nie chce by zostało to uznane za jakas reklame.Oto jej krotka historia:

"Jej historia to kolejny wariant bajki o Kopciuszku. Kochająca muzykę, wybitnie uzdolniona, skromna i nieśmiała kobieta ze śląskiego miasteczka robi karierę.
Irena  pomocnica stomatologiczna, wygrała telewizyjny program „Droga do gwiazd”, wydała płytę.
Tym, co zwraca tu uwagę jest wspaniały, naturalny sopran koloraturowy artystki i wyczuwalna olbrzymia radość ze śpiewania.    

Pani Irena nie ma mentalności gwiazdy. To zawsze uśmiechnięta, ciepła kobieta w średnim wieku. W rozmowie odmienia przez wszystkie przypadki słowo szczęście: to wielkie szczęście, że może śpiewać, że jej się udało, że ma tak cudowną rodzinę, że mogła wystąpić na koncercie z okazji 20-lecia pontyfikatu Jana Pawła II."

A i najwazniejsze IGRASZKO DZIEKUJEMY ZA PRZEMIŁY I PZRESLICZNY PREZENT !![/b]

No to chyba na tyle :)