to jest kuchnia, ale na razie meble zostaną stare zmienimy tylko uchwyty i kupimy nowy blat taki na całość, bo nie wiemy jak długo zakotwiczymy w tym mieszkanku, a tu meble musielibyśmy zamawiać na wymiar i nic byśmy potem z nimi nie zrobili.. Dlatego generalny remont mieszkania musi jakoś przeżyć stare meble kuchenne - to i tak jedyna rzecz, która nie będzie nowa, więc myślę, że nie jest tak źle...

kafelki nie są jakieś super, ale finansujemy remont sami, więc wiadomo nie możemy zbytnio zaszaleć, choć mnie i tak się podobają

to łazienka jest naprawdę malutka, ale w kawalerce <stare budownictwo> tak już jest

brakuje tu jeszcze fugi, ale będzie niebieska
część "kibelkowa"

widok na kuchnię i łazieneczkę z perspektywy pokoju

oczywiście nie przerażajcie się tym, że brakuje wykończeń, ale to już na sam koniec będzie zrobione.. Co do pokoju to wcześniej wklejałam zdjęcia i on na razie nic się nie zmienił, bo w nim tylko trzeba położyć panele podłogowe <w kuchni tez będą panele, miały być płytki, ale obawiamy się, że po wylewce możemy spaść do sąsiadki

> i pomalować ściany, ale nie można tego zrobić teraz bo zdążą się ubrudzić i to tak

dużo jest zrobione, ale jeszcze sporo jest do zrobienia, ale nie martwię się, bo niektóre rzeczy mogą być robione już jak będziemy tam mieszkać np. listwy wykończeniowe.. to przedstwaiłam Wam postępy w remoncie naszego mieszkanka