Autor Wątek: Sylwanika wyrywa kartki z kalendarza...  (Przeczytany 26627 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dosiado

• uzależniony
Sylwanika wyrywa kartki z kalendarza...
« Odpowiedź #240 dnia: 15 Sierpnia 2006, 00:22 »
Ja mam u siebie w pokoju podobny balagan :) tak wiec zupelnie sie tym nie przejmuj :)

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #241 dnia: 15 Sierpnia 2006, 10:24 »
Dlaczego tak jest, ze najlatwiej jest się donaleźć w bałaganie, który sami stworzymy? :> Heheh ;) Tak patrze na swój pokoik i wymiękam: toż to bałaganisko!  :twisted: Nie ma sie czym chwalić, ale wiedz, że nie jestes odosobniona  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
« Odpowiedź #242 dnia: 15 Sierpnia 2006, 17:06 »
Ja ten bałagan nazywam "radosna twórczość" :lol: Jak robi sie za bardzo radosna zaczyna mnie to denerwować i biorę sie wtedy za sprzątanie... :lol:

Offline wendy

• forumowicz
« Odpowiedź #243 dnia: 15 Sierpnia 2006, 18:15 »
To nie jest bałagan tylko artystyczy nieład :D

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #244 dnia: 15 Sierpnia 2006, 19:50 »
Cytat: "dosiado"
Ja mam u siebie w pokoju podobny balagan  tak wiec zupelnie sie tym nie przejmuj

Cytat: "Marcysia"
Tak patrze na swój pokoik i wymiękam: toż to bałaganisko!  Nie ma sie czym chwalić, ale wiedz, że nie jestes odosobniona  

Ja ten bałagan nazywam "radosna twórczość"  Jak robi sie za bardzo radosna zaczyna mnie to denerwować i biorę sie wtedy za sprzątanie...

Cytat: "wendy"
To nie jest bałagan tylko artystyczy nieład

Dziewczyny trzymajmy się tego, że to nasz artystyczny nieład  :mrgreen: choć radosna twórczość też brzmi super :lol: tylko nie wiem co na to moja Siostra, która musi to znosić  :roll: ale co tam w końcu niecodzień jej jedyna Siostrunie wychodzi za mąż  :twisted: nie ch się pomęczy dziewczyna  :twisted:

nasz remont dobiega do końca, więc jutro lub pojutrze wkleję fotki jestem bardzo szczęśliwa  :D

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #245 dnia: 16 Sierpnia 2006, 10:08 »
Cytat: "sylwanika"
nasz remont dobiega do końca, więc jutro lub pojutrze wkleję fotki jestem bardzo szczęśliwa

Moje gratulacje :) Wiem, jaka to ulga i radość. Nam jeszcze troszkę zostało, ale jestem optymistką ;)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #246 dnia: 16 Sierpnia 2006, 22:37 »
Dziś kupiliśmy zlew i baterię do niego, listwy wykończeniowe (które kupujemy niemal codziennie:( ), karnisze do pokoju, blat na meble do kuchni, a jutro kupimy bojler, żeby nie leciał chłodek pod prysznicem ;) nie wiem już tyle kasy wydaliśmy, że to mieszkanie musi być miłym gniazdkiem miłości ;)  :D  :mrgreen: ale tak naprawdę jest już z każdym dniem coraz ładniej z czego jak najbardziej się cieszę!!!!!

Jutro jedziemy do księdza spisać chyba jeszcze raz protokół ślubny i zapłacić "co łaska" za ślub jak nie dostanę zawału od sumy to się pojawię jutro wieczorkiem  :lol:

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
« Odpowiedź #247 dnia: 17 Sierpnia 2006, 15:19 »
Jutro jedziemy do księdza spisać chyba jeszcze raz protokół ślubny

a czemu jeszcze raz? :roll:
u nas co łaska kosztuje 500zl

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #248 dnia: 17 Sierpnia 2006, 22:14 »
Sweetcoffee faktycznie nic już nie spisywaliśmy to tyllko ja tak myślałam  :oops: w tym kościele co łaska to od 300 do 500. Ksiądz kazał nam podpisać akty ślubu te z urzędu i powiem szczerze, że całe szczęście, że te akty kościelne podpiszemy też przed ślubem, bo dziś robiłam 4 podejścia do złożenia podpisu, bo tak mi się ręka trzęsła, że nie mogłam długopisu uttrzymać w łapce  :roll: a na ślubie to już bym  chyba w ogóle nie dała rady....  :mrgreen: chyba jednak się stresuje, ale nie uzewnętrzniam ego tylko czasami samo to ze mnie wyłazi  :D

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #249 dnia: 18 Sierpnia 2006, 17:37 »
chyba jednak się stresuje, ale nie uzewnętrzniam ego tylko czasami samo to ze mnie wyłazi

Taaaaaa......  kobiety tak mają :mrgreen:

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #250 dnia: 21 Sierpnia 2006, 10:07 »
Nasz remont prawie się skończył jeszcze tylko zawiesić karnisze w pokoju, a po weselu będzie robiona szafa, kupowane meble i jakiś wypoczynek do pokoju :)

a to nasz pokój w różnych odsłonach  :mrgreen: nie jest oszałamiający, ale mi się podoba ;)

kasetony na suficie mamy najzwyklejsze, ale nie wyglądają źle :)

teraz kuchnia

a to kran, który bardzo mi sie podobał :P

to nadal kuchnia po prawej stronie miejsce na szafę suwaną będzie do sufitu z lustrem

płytki w łazience z położoną już fugą

i nasz najnowszy nabytek bojler, żebyśmy nie zamarzli pod prysznicem  :mrgreen: wisi nad kibelkiem z braku miejsca... śmiejemy się z Sebą, że jakby spadł to by wgniótł człowieka w muszlę klozetową, choć nie ma takiej opcji, bo Teściu tak go zamocował, że siłą go nie zdejmiemy  :jupi:

Dzisiaj o 14 mam przymiarkę, więc pewnie fotki jakieś też zamieszczę, jeśli ktoś w ogóle będzie chciał je oglądać :P

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #251 dnia: 21 Sierpnia 2006, 10:27 »
Baaardzo ładnie prezentuje się Wasze mieszkanko. Podoba mi się ten dwukolor na ścianach, przez to sprawia wrażenie jakby to były dwa pokoje w jednym :) No i super są te punktowe światła - na pewno wieczorem będziecie mogli stworzyć romantyczny klimat. Gratuluję zakończenia remontu! Świetnie będzie Wam się mieszkać jak już zostaniecie mężem i żoną ;)
Zdjęcia z przymiarki wklejaj koniecznie, ja tu zaglądam na razie z doskoku z braku czasu i ogólnego chaosu, ale bardzo jestem ciekawa jak będziesz wyglądać. Buziaki!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #252 dnia: 21 Sierpnia 2006, 11:03 »
Syliwa - wszystko przezentuje sie super! Polączenie kolorów świetne! I ja też czekam na zdjęcia z przymiarki!!!!

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #253 dnia: 21 Sierpnia 2006, 11:08 »
Lubie takie kontrasty kolorów, więc mi bardzo się podoba :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #254 dnia: 21 Sierpnia 2006, 15:05 »
Zachwycił mnie Wasz pokój!!! REWELACJA!!! :brawo:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #255 dnia: 21 Sierpnia 2006, 17:34 »
REWELACJA!!!!!
wszystko śliczne!!!

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #256 dnia: 21 Sierpnia 2006, 19:18 »
Beth, Rybko, Azzurro, Dziubasku i Anusiu dziękuje bardzo w imieniu własnym i mojego Sebastiana faktycznie jesteśmy bardzo zadowoleni, że udało się ten remoncik dokończyć, bo w pewnym momencie traciłam nadzieję  :P

Jestem już po przymiarce i niestety nie do końca jestem zadowolona... wyszło na to, że ja od poprzedniej przymiarki schudłam, a moja sukienka i tak jest na styk dziwne  :evil: pani w salonie powinna poćiwczyć nad swoim zachowaniem i sympatycznością, ale trudno 2 tygodnie przed weselem nic nie zmienię, choć mój Mamik tak się zdenerwowała, że koniecznie chciała, żebym w innym salonie kupiła suknię, ale cóż... Wyszło na to, że ta koronka jest tak zmęczona jakby ją psu z gardła wyjeli, ale nic mnie już nie wprawi w zły nastrój za mało czasu zostało, żebym mogła sobie pozwolić na zły humor i brak zadowolenia... Skoro wszystko idzie jak po grudzie z weselem to może chociaż nasze wspólne życie będzie super  :mrgreen:

tu widać tył sukni, ale oczywiście będzie bez tego brzydkiego białego stanika już kupiłam ten przylepiany z sylikonu, ale jakoś nie miałam weny, żeby go założyć  :oops:

na tej fotce już niestety nie udało mi się ukryć niezadowolenia...

no to na tyle fotek z przymiarki naprawdę jestem lekko nieszczęśliwa  :|

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #257 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:14 »
Sylwia, wiem, że niesympatyczne ekspedientki moga popsuć humor i zabrac radość z rpzymairki...ale Ty wyglądasz w swojej sukni obłędnie!!! Bardzo bardzo ale to abrdzo mi się podoba, mimo, że jestem tradycjonalistką!!!!!!!!

Jedyne co...to bym wzięła welon bez lamówki ;)

Ale suknia, bomba a Ty jestes śliczną dziewwczyną! :mrgreen:

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #258 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:32 »
Świetna suknia i pięknie w niej wyglądasz :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #259 dnia: 21 Sierpnia 2006, 23:17 »
Sylwuś - jesteś śliczną dziewczyną a w sukni prezentujesz się naprawdę bardzo ładnie!
Gratuluję zakończonego remontu - bardzo fajnie wymyśliliście te kolorki na ścianach, tak orginalnie.

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #260 dnia: 21 Sierpnia 2006, 23:19 »
Ważne jest, że suknia Ci bardzo pasuje, jest niespotykana. Więc proszę mi tutaj tryskać radością!!!

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
« Odpowiedź #261 dnia: 22 Sierpnia 2006, 10:48 »
Sylwuś mieszkanko macie rewelacyjne to połączenie kolorów po prostu bomba
w sukni wyglądasz ślicznie a nieuprzejmymi ekspedientkami się nie przejmuj one są ostatnimi osobami które mogłyby Ci popsuć humor podczas tak magicznej chwili jak mierzenie sukni ślubnej czasami trzeba je traktować jak powietrze  :mrgreen:

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #262 dnia: 22 Sierpnia 2006, 11:00 »
Dzięki Dziewczyny jesteście kochane bardzo kochane  :serce: jak się przespałam z tym wszystkim to też mi się polepszyło, ale wczoraj czułam się mocno nieszczęśliwa  :wink: mam tylko nadzieję, że fryzjer nie spierdzieli mi fryzury, bo na razie mam tragiczne odrosty i w ogóle, ale już w poniedziałek idę farbować włosy, ale chyba próbnej fryzury mi nie zrobi. Jednak jest na tyle kreatywnym fryzjerem, że niech zrobi 2 września co chcę jedyne o co mi chodzi to to, żebym wyglądała ładnie i więcej życzeń coi do fryzury nie mam  :mrgreen:

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #263 dnia: 22 Sierpnia 2006, 21:17 »
Sukienka przepiękna - wygladasz prześlicznie :) A mieszkanko bomba - uwielbiam takie kolory i bardzo Ci tego własnego kąta zazdroszcze - my będziemy mieszkać z rodzicami :( a też chcialabym miec ten swoj "ciasny ale wlasny kąt"...

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #264 dnia: 23 Sierpnia 2006, 12:59 »
wygladasz slicznie!!!!

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #265 dnia: 23 Sierpnia 2006, 17:25 »
Sywluś suknia przepiękna!!!! :) Wyglądasz po prostu bombowo ! :) I super że macie już swoje piękne wyremontowane mieszkanko :)

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #266 dnia: 23 Sierpnia 2006, 19:06 »
Cytat: "dosiado"
Sukienka przepiękna - wygladasz prześlicznie  

Cytat: "Anusia-szczecin"
wygladasz slicznie!!!!

Cytat: "anulka33"
Sywluś suknia przepiękna!!!!

Dziękuje Wam bardzo za takie miłe opinie  :oops: to bardzo sympatyczne  :)

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #267 dnia: 23 Sierpnia 2006, 19:12 »
wczoraj dostaliśmy od mojej Cioci malarki obraz w prezencie ślubnym ponieważ z jakiś powodów nie może przybyć na nasz ślub.. Obraz jest dość specyficzny i jakos nie widzę go w naszym mieszkanku, ale nie wypada go nie powiesić, więc trafił się pierwszy prezent z serii kłopotliwych ;) no cóż zmienimy ramę na jakąś fajną zieloną i zaiesimy na czerwonej ścianie... Tak bardzo chcialiśmy jakiś nowoczesny tryptyk, a tu cóż trudno trzeba powiesić łączkę  :mrgreen: Miły gest ze strony Cioci, bo faktycznie nie musiała go przywozić, ale wcale nie jest mi do śmiechu jak myślę, jak będzie wyglądał w naszym pokoju i jak tu człowieka zadowolić??  :roll:

Same oceńcie czy on pasuje do naszego pokoiku...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #268 dnia: 23 Sierpnia 2006, 19:40 »
Hehe :) No faktycznie - obraz też nie jest w moim guście. Radziłabym jednak go nie wieszać - jakoś nie widzę go na Wasze ścianie. Bardziej pasowałoby tam coś geometrycznego albo po prostu zostawienie pustej ściany. Na Waszym miejscu wybrałabym rozwiązanie najprostsze z możliwych - nie wieszać, a jak dowiecie się o przyjeździe ciotki - wtedy specjalnie dla niej, na czas jej wizyty - powiesić :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #269 dnia: 23 Sierpnia 2006, 20:05 »
Tak :) Beth, jesteś genialna :) Bo mi się też ten obraz nie widzi  :? Ale ciocia chciała dobrze więc roziwązanie Beth jest świetne :)