Autor Wątek: Sylwanika wyrywa kartki z kalendarza...  (Przeczytany 26575 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Sylwanika wyrywa kartki z kalendarza...
« Odpowiedź #60 dnia: 23 Maja 2006, 22:20 »
A mi podoba się bardzo 3 ( z pierwszego zdjęcia) przedostatnia i... właśnie ostatnia która chyba przebija wszystkie!! :serce: Ma niesamowity krój... tylko inny kolorek bym wybrała!  :mrgreen:

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #61 dnia: 23 Maja 2006, 23:25 »
Zgadzam się z dziubaskiem, ostatnia najlepsza!!!
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 23 Maja 2006, 23:51 »
tez tak sądzę! Ostatnia jest baardzo baardzo sexii :) cudnaa

Offline Misia

• zapaleniec
« Odpowiedź #63 dnia: 24 Maja 2006, 08:05 »
ostatnia..jesli chcesz byc seksi...albo ta na 4 zdjęciu......ps....no i kolor wybrany przez Ciebie moim zdaniem NIET......proponowała bym inny

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #64 dnia: 24 Maja 2006, 08:41 »
Cytat: "Misia"
ostatnia..jesli chcesz byc seksi...

Cytat: "gosiaczekk"
Ostatnia jest baardzo baardzo sexii

Cytat: "elisabeth81"
ostatnia najlepsza!!!

ja też jestem za ostatnią-taką własnie szyję sobie na wesele tylko nie będzie taka zwiewna a z naturalnego jedwabiu - jak będzie gotowa to wlepię  :mrgreen: moja będzie zielona (na czasie, haha) ale jak ty lubujesz się w brązach to nie widze problemu żeby była brązowa

podobno sukienka z dłuższym tylem jest bardziej elegancka (tak mówi moja krawcowa) :wink:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #65 dnia: 24 Maja 2006, 09:51 »
Mnie z tych pierwszych trzech podoba się ta na dole - różowa z białym kwiatkiem na pasku kolejna pod nimi - oliwkowa. Ta granatowa nieco niżej również, ale wolałabym kolor jakiś bardziej jasny. Nie podoba mi się ta plisowana.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 24 Maja 2006, 10:46 »
Jak dla mnie to ta ostania sukienusia tylko inny kolorek. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 24 Maja 2006, 11:33 »
JAk dla mnie ostatnia, ale w kolorze czekolady wygrywa!!

Jeśli się zdecydujesz, to konieczie wklej zdjątka...
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #68 dnia: 24 Maja 2006, 18:39 »
Hej Dziewczyny :)
No ta ostatnia jest rzeczywiście seksaśna  :twisted: tylko nie wiem czy niekótrym starym wujkom serce nie stanie a trzeba dbać o kondycję Rodziny :P żartuję ale faktycznie ostatnia jest fajniutka bo reszta (wyjątek plisowana) to właściwie ten sam krój różni sie detalami <ramiączka, paseczek, kwiatek itd> jest bardzo prosta i delikatna, ale chyba też dosyć kobieca... Sama nie wiem na co się zdecydować rozumiem, że plisowana odpada, bo żadnej z Was się nie podoba mi też średnio, ale jest zupełnie inna niż reszta dlatego została wklejona:D
Maju czekam na Twoją sukienkę może wtedy łatwiej mi będzie podjąć decyzję :) a z tym lekko dłuższym tyłem to faktycznie robi wrażenie bardziej eleganckiej...
Mam mętlik w główce co tu wybrać na te poprawiny   :hmmm:  jest jeszcze koło Łodzi takie duże centrum targowe "Ptak" i jest tam coraz więcej naprawdę fajnych sklepów z ciekawymi rzeczami, może tam coś znajdę i kupię pod warunkiem, że nie będzie kosztowało majątku ;)
No i jeśli chodzi o kolor sukni to też jeszcze nic pewnego wybrałam czekoladę, bo chce wykorzystać buty z wesela ecru, ale ja uwielbiam buciki :D więc może skuszę się na nową parę... i wtedy kolor nie będzie już z góry ustalkony zobaczymy  a na razie wielkie dzięki za rady jesteście kochane...   :Daje_kwiatka:

Offline Kaśka

• bywalec
  • data ślubu: 10.06.2006
« Odpowiedź #69 dnia: 24 Maja 2006, 19:21 »
witaj w seteczkach moja droga

ostatnia zielona bardzo ładna

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #70 dnia: 24 Maja 2006, 20:40 »
dzięki Kasiu :) widzę że zielona ma największe powodzenie w Waszych oczach :)

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #71 dnia: 24 Maja 2006, 21:38 »
Cytat: "sylwanika"
No ta ostatnia jest rzeczywiście seksaśna  tylko nie wiem czy niekótrym starym wujkom serce nie stanie a trzeba dbać o kondycję Rodziny

jest the best!! a o podstarzałych wujkow sie nie martw, będą znieczuleni   :pijaki:  

ale ja uwielbiam buciki  więc może skuszę się na nową parę...

kupuj nowe sylwik, bo taka  okazja sie już więcej nie trafi  :twisted: a butów nigdy za dużo
 :D
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #72 dnia: 24 Maja 2006, 21:50 »
No w sumie masz rację Dominiczko poprawiny to już "dobra" zabawa więc faktycznie moga mieć wujkowie lekko wzrok znieczulony  :lol:

hmm a co do butów to niby tak ale ja już mam ok. 30 kilku par butów  :oops: samych adidasów mam 5 par i chodzę sporadycznie w jednej... Sebastian już mnie troszkę straszy że mi skróci to kupowanie butów ( przydałoby mi się to naprawdę) ale ja wiem że On ma tak dobre serduszko  :serce: że nie da rady z tym postanowieniem wytrwać i się da złamać maniaczce "butnej"  :D aha a moja druga wada to kupowanie torebek do każdej pary butów masakra to jest już poważny nałóg u mnie  :idea:  i nie wiem jak z nim walczyć??!! dlatego to kupienie buótw na poprawiny to awaryjne wyjście bo nowe życie chce zacząć bez nałogów ;)  :mrgreen:

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #73 dnia: 24 Maja 2006, 22:47 »
aha a moja druga wada to kupowanie torebek do każdej pary butów

ha to mamy juz dwie cechy wspólne, buty i torebki to "moja pasyja" jak mówi moja siostrzenica uwielbiam wprost i bzikuje jak ktoś ma buty niedobrane do torebki   :luzak:  
Sebastian już mnie troszkę straszy że mi skróci to kupowanie butów

a broń go Boże   :biczowanie:
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #74 dnia: 25 Maja 2006, 08:25 »
ja uwielbiam buciki

to witaj w klubie, mogłabym w podartych portkach łazić ale nowe buty to podstawa, zawsze jest pora na buty  :mrgreen:
moja kieca będzie dopiero na początku czerwca :| ale wlepię, wlepię - jak to coś da

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #75 dnia: 25 Maja 2006, 10:18 »
Cytat: "Maja"
zawsze jest pora na buty

Popieram Maja, popieram całym sercem :mrgreen: nowe buty muszą być i basta :mrgreen:

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #76 dnia: 25 Maja 2006, 15:26 »
:D :) :P
Hmmm no to uspokoiłyście mnie, że to po prostu przypadłość wielu prawdziwych Kobiet jak kupię butki na poprawiny to wkleję zdjęcie bez wyrzytów sumienia  :mrgreen:
Dzięki Dziewczynki   :uscisk:

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #77 dnia: 25 Maja 2006, 15:37 »
Ponieważ wiem że lubimy fotki to wkleję zdjęcie mojego Misiaka z Rodzicami po zaręczynach (tzn. zrobiłam jak ich odwiozłam)...

a na zdjęciu poniżej ja z moją Mamcią najukochańszą - naprawdę wspanialszej Mamy nie mogłabym sobie wymarzy, jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 25 Maja 2006, 16:01 »
sylwanika, ale z Twojej mamy laseczka!! Nono!!

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #79 dnia: 25 Maja 2006, 16:09 »
Tak się rozkokosiłam, że jeszcze zdjęcie mojego pierścionka zaręczynowego wkleję :P coś mnie ruszyło na dodawanie fotek... Pierścionek wybrałam sama i powiem szczerze, że byłam okropna i Sebuś musiał się wykosztować, a pierścionek naprawdę jest skromniutki (bo takie mi się tylko podobają...). Kupił bez memrania, że za drogi, ale jak szliśmy od jubilera z obrączkami i powiedziałam, że mi nie wygodnie będzie i chyba pierścionek schowam do szkatułki to wtedy nie wytrzymał i powiedział, że jak chciałam taki to teraz mogę go na łańcuszku nosić, ale On się  nie zgadza, żeby pierścionek leżał :D wierzcie mi, że rozbawił mnie do łez tym łańuszkiem.... No i nie wiem chyba będę musiała jako dobra żonka nosić i obrączkę i pierścionek :P

a to mój kochany Poluś choć mamy jeszcze dwa kundelki ;)

a to Shine nie uwierzycie ale to jest córka Pola co prawda on tylko "nadkrył" bo prawdziwym tatusiem jest kundelek... Shine zabierzemy do naszego mieszkanka, bo tylko dlatego nie została uśpiona :) wkleję kilka fotek jak się zmieniała od 1 października będziecie w szoku... Tak w ogóle przepraszam, że z odliczania robie sobie jakiś pamiętnik z całego życia, ale cóż taka już ze mnie "gaduła"...

Shine to ta większa..

to drugi dzień jej życia... po prostu świnka

tutaj hmmm "odpoczywa" :)

sen...

od następnego zdjęcia moja Shine przestaje być podobna do taty chow-chowa i zaczyna swoje kundelkowe życie :)

a teraz drugi tatuś Shine  - Piko

Dziewczyny napiszcie czy takie fotoreportaże poza tematami ślubnymi też Was interesują czy raczej dać sobie spokój z takim opisywaniem szczegółowym siebie i swojego otoczenia :)

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #80 dnia: 25 Maja 2006, 16:15 »
Dzięki Dziubasku za Mamusię :) ale teraz to dopiero jest laseczka wchodzi w moje ciuchy rozmiar 34, a Teściówka ma jakieś conajmniej 44, więc już się śmieję jak będą fajnie koło siebie wygladać na weselu :P a to mój Mamik jest starszy bo ma 49 lat (Teściu też), a Teściówka ma 47 lat.
Dziewczyny każcie mi się zamknąć jeśli ja za dużo piszę, a Wy niekoniecznie chcecie to czytać, bo mam wrażenie się rozpisuje troszkę za bardzo :(  :oops:

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
« Odpowiedź #81 dnia: 25 Maja 2006, 16:24 »
Sylwik, jakie cuda te maluszki  :) :) :)
Nie zamykaj się  :lol:  Sylwaniko, to przecież Twój wątek i my chcemy, żebyś tu wklejała to, czego Ty chcesz. Wtedy lepiej się poznajemy:)
Poza tym nie mozna przeciez w kółko o ślubie rozmawiać  :lol:
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #82 dnia: 25 Maja 2006, 16:27 »
Tulipku cieszę się że jeszcze nie zanudziłam Was na maxa  :P bo już się bałam troszkę o to ;) a co do maluszków to wszystkie fotki są jednego psiaka mojej Shine tylko przeszła niezłą przemianę od urodzenia :) :D

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #83 dnia: 25 Maja 2006, 16:28 »
Jakie śliczne szczeniaczki! Więcej takich słodziutkich zdjęć, więcej! :twisted:

Dopiero teraz dotałam do twojego wątku, ślubujemy tego samego dnai, Sylwaniko. Właśnie dziś wybija nam setka ;)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #84 dnia: 25 Maja 2006, 16:34 »
Azzurro no proszę nawet nie jestem zorientowana że od dziś jeszcze 100 dni panieństwa nam zostaje ;) coraz bliżej ten wyjątkowy dzień....
Shine faktycznie jest słodka, jak przywiozłam ją od weterynarza po cesarskim cięciu to Sebastian stwierdził, że jeśli ją zostawię i zabiorę do naszego mieszkanka to On nie remontuje :P a TERAZ UWIELBIA JĄ BARDZIEJ NIŻ JA to się nazywa zdecydowany Mężczyzna :) a poza tym mamy już jakiś wspólny "majątek" psiunię  :lol:  :mrgreen:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #85 dnia: 25 Maja 2006, 16:37 »
Sylwanika - to twój wątek wiec mozesz pisać i wklejać foty jakie ci się żywnie podoba! :mrgreen:
śliczne te twoje psie maluszki!!dawaj więcej i pisz też jak najwięcej - napewno nas nie zanudzasz!!! :mrgreen:  :mrgreen:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #86 dnia: 25 Maja 2006, 16:39 »
Sylwianko psinka śliczniutka, aż dziw, że sie tak bardzo zmieniła....
A tak w ogóle to psiaki są suuuuper hiiiiper fajne...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #87 dnia: 25 Maja 2006, 16:46 »
dzięki Anusiu i Lilian :)
sama bym nie pamiętała jak bardzo była inna, gdybym nie miała fotek to jest wprost nieprawdopodobne :shock: , ale cóż prawdziwe  :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 25 Maja 2006, 18:17 »
sylwanika, kobieto pisz ile wlezie!!! Ileż o tych slubach można czytac... ;)  Psiaczki niesamowite!!! Nam tez się marzy psiulek, ale niestety nie możemy sobie narazie na niego pozwolic :( zameczyl by sie biedaczek sam w domciu... ale kazdy z nas w rodznnym domku ma czworonożnych przyjaciół więc od czasu do czasu zabieramy je na weekendy i dopieszczamy wzajemnie  :mrgreen:  ;)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #89 dnia: 25 Maja 2006, 18:28 »
Sylwanika!
Pisz jak najwięcej o sobie i o wszystkim o czym masz tylko ochotę  :D
Twoi teściowie wyglądają na bardzo sympatycznych (mam nadzieję, że tacy są  :twisted: ) - a teściu to super przystojny facet  :wink:
Twoja mama - laseczka nie z tej ziemi! I widać jaką jest ciepłą osobą, jak się kochacie...super, tylko pozazdroscić...
A pieseczki - wszystkie są CUDNE!!! Uwilebiam pieski i też marzę o jakimś - ale nie teraz, bo podobnie jak u Dziubaska - męczyłby się w domku bo nas wiecznie nie ma...  :?
I odpowiedz mi na pytanko - który "tatuś" Shine to ten "właściwy"? :wink: