Autor Wątek: RESTAURACJA CATAMARAN NA POGORII!DĄBROWA GÓRNICZA!  (Przeczytany 71229 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aniutek83
  • maniak
RESTAURACJA CATAMARAN NA POGORII!DĄBROWA GÓRNICZA!
« Odpowiedź #30 dnia: 1 Czerwca 2006, 18:33 »
Ja oglądałam płytke  z wesela gdzie było 86 osób i spokojnie sie zmiescili , ona nie jest taka mała jest tylko spadzista wszystkoz niej zostanie usuniete- a jak ogladałam ta płytke o mieli tak porozstawiane stoły ze Ci co chcieli to tanczylinawet na tej 2-giej sali! Kolezanka była tam na sylwestrze było ok 80 osób i mówi ze był nawet luz! Po opiniach sadząc to spokojnie sie tam zmiesci nawet wieksza ilosc osób!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #31 dnia: 2 Czerwca 2006, 08:28 »
Cytat: "Aniutek83"
my bedziemy zamawiac u nich bo tort 3- 4 pietrowy na 70 osób( jakikolwiek sobie zazyczysz i jakkolwiek przybrany itp itd) kosztuje ok 200 zł!

:shock: to super..czyli jeżeli dobrze rozumiem za 200 zł są gorące dania, zimna płyta, alkohole bez ograniczen, napoje bez ograniczen, owoce, tylko tort we własnym zakresie..a za 230 zł juz o nic nie trzeba sie martwic??

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #32 dnia: 7 Czerwca 2006, 14:58 »
oosta! jesli chcesz to moge Cio na priv przepisac nasze menu za 200 złotych to sobie zobaczysz! no tort nie jest we własnym zakresie bo wszystko ustalasz u nich tylko płacisz te 200 zł dodatkowoi juz sie o nic nie musisz martwic ! a tak samo w kwocie 230 tez musisz ustalac z tym ze w kwocie 230 jest stól wódek gatunkowych do tego typu koniaki brandy whisky - to stoi na jakims osobnym stole! ale mysmy tego nie zamawiali po co nam ten stól a goscie nie beda przynajmniej mieszac- tych drinków, piwa, wina , finlandii jeszcze z tym wszystkim! a u nas w kwocie 200 zeta jest jeszcze stól wiejski! Jesli chcesz moge Ci to menu przepisac!
aha i jeszcze za 200 złotych mamy 4 rodzaje ciasta( były 3 ale ten 4 utargowalismy- mozna sie spoojnie dogadywac) i jeszcze słodycze!
Hwj Mam nowe informacje i t dobre wczoraj sie okazało ,ze kolezanka kuzynki była w sobote na weselu w Catamaranie( nawet mam zdjęcia) i była bardzo bardzo zadwolona az sama żałuje ze tam nie robi swojego wesela we wrześniu( ma w jUbilacie) Zachwalała mi i to naprawde bardzo , wczoraj tez mamy kolezanka była u fryzjerki , która tez tam miała i tez przyniosła same superlatywy! Takze coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu ze to dobry wybór!

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
« Odpowiedź #33 dnia: 8 Czerwca 2006, 15:18 »
Takze coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu ze to dobry wybór!

Aniutek - to naprawdę bardzo dobry wybór :) my ani przez chwilę nie myśleliśmy ,że mógłby być inny :) :) jeszcze troszkę i będzie moja gorąca relacja :)
Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 10 Czerwca 2006, 21:12 »
Aniutek83, byliśmy sobie obejrzeć ten obiekt..naprawade slicznie tam jest :) gdyby nie to, że mamy prawie samych przyjezdnych gości, to nie wahalibyśmy się w ogóle..dla nas jednak są dwa problemy..po pierwsze te nieszczęsne noclegi dla gości..jest ich za mało i troche nie wygodnie w 10 osób w domku, bo będa pary, które nie będą się znały :( a po drugie ktoś się naszą datą zainteresował, czyli 30 czerwca..a my mamy już świetną orkiestrę zaklepaną na ten termin..bardzo żałuje, bo naprawdę urocze miejsce

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 19 Czerwca 2006, 16:39 »
oosta no to szkoda ,że nie zdecydowaliście się.My tez mamy przyjezdnych gości i jakos nic nie mówili na to że beda spac w 10 osób( bo przeciez nie razem bo są osobne pokoje)Ale przeciez tych domnków jest dużo i sa tez te mniejsze 4 osobowe!oBok jest tez ośrodek z domkami!Bo nie stac by mnie było na to żebym kazdemu gosciowi wynajmowała pokój 30 zł od osoby!I nie wiem gdzie bym znalazła taki obiekt! No chyba ,ze byłby to jakis  duzy hotel! To moze zróbcie wesele tak jak moja kolezanka w którymś z domów wczasowych w ustroniu, Wisle Czy szczyrku! Ona akurat robi w Ustroniu! Bo w takiej sytuacji toi kazdy gośc jest u niej przyjezdny!Moze wtedy daja jakieś rabaty itp.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 20 Czerwca 2006, 12:15 »
Bo nie stac by mnie było na to żebym kazdemu gosciowi wynajmowała pokój 30 zł od osoby!I nie wiem gdzie bym znalazła taki obiekt!

masz racje..troche sie najezdziliśmy i jest problem, żeby u nas znaleźć fajny hotel z wystarczająca ilościa miejsc za przyzwoitą sumę..
To moze zróbcie wesele tak jak moja kolezanka w którymś z domów wczasowych w ustroniu, Wisle Czy szczyrku!

taki mamy zamiar..mysle, że gosiom byłoby obojetne, czy dojechac mieliby do nas, czy do szczyrku na przyklad..a z tymi rabatami to prawda..mozna znaleźć fajne hotele, gdzie daja rabaty nawet powyzej 50 %...

ale mam nadzieję, że podzielisz się zdjeciami i wrazeniami z catamaranu :) bo na prawde cudne miejsce..

Offline Olla
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 20 Czerwca 2006, 16:08 »
Witam!
My  mamy wesele w Catamaranie juz 22 lipca :D  Co do domków to Pan poinformowała nas, że mozna jedynie 5 wynająć (Domek na 8osób) ponieważ inne traktowane są jako magazyn...Ile w tym jest prawdy? :lol:  Udało nam sie jednak zarezerwowoać dodatkowe domki w Omedze! U nas bedzie troszkę wiecej gości bo 100:) Ale podobno 110 sie miesci;) Zastanawiamy sie czy orkiestry nie przeniesc na taras, który jest przeciez ogormny...ALe to zobaczymy co nam doradzą 8 lipca:) Pozdrawiam

Offline monika_mb

• entuzjasta
« Odpowiedź #38 dnia: 20 Czerwca 2006, 17:17 »
Cytat: "Olla"
Witam!
My mamy wesele w Catamaranie juz 22 lipca

oooo! to będziesz pierwsza z relacjami!!!!!  Bedę czekała z niecierpliwością, bo przecież my będziemy tam sie bawić tydzień po tobie ;) Tylko nie zapomnij o nas tutaj w wąteczku i nie zwlekaj z opiniami etc.! Mnie zaczyna łapac pomału leciutki stresik na myśl o ślubie i weselu :)

Offline Olla
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 20 Czerwca 2006, 17:34 »
Oczywiście, postaram sie zdać relację tak szybko, jak bedzie to możliwe :D  Mam nadziej,że bedą same pozytywne emocje i wrażenia :lol: Pozdrawiam

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #40 dnia: 20 Czerwca 2006, 17:40 »
Olla koniecznie zdaj relacje ja mamwesele w Catamaranie za rok ( umowa juz podpiusana, zaliczka wpłacona) Ostatnio kolezanka była tam na weselu, nawet podesłała mi zdjatka i była bbb zadowolona! az sama żałuje,że tam nie robi a ,ma ślub teraz we wrzesniu w Jubilacie w Będzinie!

Offline Olla
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 20 Czerwca 2006, 17:51 »
Wydaje mi sie,że sam wybór lokalu jest idealny! Jedyne obawy jakie mam to stosunkowo mało miejsca dla tak duzej liczby gości. Ponadto nasza orkiestra jest 5-osobowa :roll: Jedyne pocieszenie to piekny i dośc duzy taras... Najwyzej goście będą na raty tańczyć :lol: Zdjęcia z organizowanych tam wesel oglądałam jedynie u nich w albumie-ale było to w zeszłym roku i juz niewiele pamiętam:)) 8 lipca mamy dokładnie sprecyzować menu (wybraliśmy wariant za 200zł/os) i wtedy tez bedziemy wybierać kolor obrusów, serwet itp. Nie wiem tez jak wygląda kwestia "jadalności" serwowanych potraw...Jedyne co tam jadałam to półmisek catamaran i jakos tak nie bardzo(ale moze dlatego ze nie lubie owoców morza). No cóż...wszystko sie okaże juz za miesiąc :D No i domków w srodku tez jeszcze nie widziałam. Moze Ktoś z Was wie jak to wygląda w środku?

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #42 dnia: 20 Czerwca 2006, 18:24 »
No my mamy 66 osób na weselu i tez sie obawiam o parkiet a nasza orkiestra jest 4-osobowa! Najwyzej beda tańczyc na raty a chyba poza kóleczkami i węzykami to nie ma tak zeby wszyscy goście tańczyli no nie? Ja teraz pytałam kolezanki jak jedzonko irtp. mówiła ze pyszne ,że duzo i ze super podane!Widziałam serewtki były takie rózowo-brzoskwiniowe teraz i to slicznie wyglądało musze Ci powiedzieć! Widziałam tez płytkę z wesela tam z łososiowymi serwetami- tez sie fajnie komponowały! A a widziałam domki w srodku to jest tak na parterze jest jakby dwupokojowy salon z wersalkami  stołami i pufami, chyba sa tez fotele potemwchodzi się na góre drwewnianymi schodkami - i tam tez sa 2 pokoje z tym samym! tylko ,że na górze jest już spadzisty dach!My tez wybralismy wariant 200 zł od osoby!

Offline monika_mb

• entuzjasta
« Odpowiedź #43 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:15 »
nasza orkiestra jest 4-osobowa

Aniu a jaki zespół wybraliście?
ooo juz sobie przeczytałam w innym wąteczku :):):) hehe

Offline Olla
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 25 Lipca 2006, 15:41 »
Witam serdecznie już po... :D
Obiecałam zdać relację z naszej imprezy w Catamaranie:
Zaczynając od pocztku.
Kiedy w pażdzierniku 2005 roku pojechaliśmy do tego lokalu zarezerwować sobie termin na wesele przyjeli nas bardzo serdecznie i profesjonalnie! Oczywiście "szef" zawsze obecny i służący radą-przemiła obsługa-WYSOKI STANDARD! Przy podpisywaniu umowy ustaliliśmy to, co najważniejsze oraz to,że wynajmą nam 5 domków(8 osobowych). W naszym przypadku, z racji tego że 60% gości było z daleka, była to rzecz bardzo istotna.
Kiedy 15 lipca tego roku przyjechaliśmy zapłacić całość
(wtedy jeszcze nie rozumiałam dlaczego moi rodzice nie podeszli entuzjastycznie do faktu,że przed imprezą płaci się całą sumę). Juz 15 okazało się,że niestety ale mają tylko 3 domki (8 osobowe)- bo pozostałe traktują jako magazyn...i rób co chcesz...
Na szczeście udało nam się zarezerwować dodatkowe domki w ośrodku obok.
22. lipiec nasz dzień...
Na samym początku Nasza profesjonalna obsługa przywitała nas zimnym rosołem...Następnie podano napoje i niestety napoje cieplutkie! Okazało się,że  wszystkie napoje są ciepłe, a na dworze temperatura 30C.
Ktoś tu pisał o klimatyzacji w lokalu, wiec wyprowadzam z błędu: W CATAMARANIE KLIMATYZACJI NIGDY NIE BYŁO I NIE MA NA CHWILE OBECNĄ TAKIEGO URZĄDZENIA (liczba chłodziarek też chyba pozostawia wiele do zyczenia skoro napoje podaje sie ciepłe). Kiedy prosiliśmy o lód-stwierdzili, że nie nadazają robić! Więc trzeba było pić ciepłe napoje w lokalu, w którym panował zaduch!!
Oczywiście nie taciliśmy optymizmu...
Do momentu, aż rodzice chcieli rozlokować gości w domkach...i sie okazuje, że domków jest 4...no własnie te niby magazyny, co nam nie mogli wynająć...to sobie tam mieszkali jacys ludzie(pewnie znajmomi)!
A wiec wchodzi do domku mój tata z gośćmi a tu na klamce wiszą czyjes slipy, w lodówce jakies resztki jedzenia....Rozłożone łóżka polowe nakryte kocem( i to niby sie łózko nazywa)- jednym słowem brud i dziadostwo!!
Oczywiście szefa nie ma!!! A kiedy już się znalazł ostentacyjnie powiedział,że taki jest standard domku i tyle ma do powiedzenia! Wysłal kogoś do posprzatania...
Temperatura w lokalu ponad 30stopni jedzenie się rozkłada...a oni tak są mądrzy,że wędlliny podają na metrowej platerze-więc po ok 2 godzinach w takim ukropie wędlina schodzi ze stołu sama!
Nie polecam wyboru kolacji CZARDASZ-nie do zjedzenia! OGIEń!
Opcja z alkoholem jest kompletnie nieopłacalna latem!
A jeżeli już o alkoholu mowa... Piwo gratis...do 5 rano.
Jeden z gości złożył zamówienie, piwo otrzymał o godzinie dokładnie 5:03 i pani do niego, ze ma zapłącić bo juz jest po piątej i juz nie ma za darmo-taki wstyd! !!!!!!!
Cóż człowiek uczy się na błędach... Powierzyliśmy zorganizowanie naszego wesela Restauracji Catamaran, która uważa się za lokall o dosć wysokim standardzie( za czym idzie oczywiście cena), ale zawiedli na całej linii!
Popełnli takie błędy, jakby dopiero zaczynali prowadzić lokal gastronomiczny!
Radzę nie płacić całej kwoty przed imprezą!
Przykre...
ale poza tym oczywiście wokół przepięknie!!! Pozdrawiam!
No własnie szkoda,że przyroda musiała nadrabiać za ludzi :lol:
Gdyby ktoś chciał mogę polecić super orkiestrę, kamerzystę oraz strojenie kościoła- pod tym względem wywiązali się wszyscy rewelacyjnie!  :D

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #45 dnia: 25 Lipca 2006, 18:05 »
jezu ola to mnie nadtraszyłas... ja mam tam dopiero za rok az mysle czy nie zrezygnowac i isac do omegi! My na rsazie mamy 3 domku - kurcze i nie wiemn czy nie bedziemy potrzebowac wiecej! ja bym tam taka awanture zrobiła ze szok! trzeba by było isc i rano ich przed weselem sprawdzac! Ale wiesz co znajoma miała tam wesele na poczatku czerwca i bardzo sobie chwaliła i goscie też .Ale teraz sie zaczynam bać! A mi mówili ze klima oczywiscie jest- to co kłamia czy jak? A prosze o namiary na dekoracje koscioła jestem zainteresowana! A z tym piwem to nam nic nie m ówili? ja im chyba nie zapłace przed- ale teraz to mi szkoda tracic 1 tys zaliczki! nIech sobie czympredzej kupia klime mam nadz ze do przyszłego roku bEDZIE!bo jak nie to ja ichtam chyba pozabijam!

Offline monika_mb

• entuzjasta
« Odpowiedź #46 dnia: 25 Lipca 2006, 19:25 »
Coś mi się nie chce wierzyć......wiele osób poznałam co miało tam wesele i wszyscy zadowoleni....ale oczywiście jak w każdym lokalu zdażają się wpadki.... w omedze np kiedyś podali jedzenie na plastykowych tależykach :) Co do klimy, to mnie od razu powiedziano, że jej nie ma i taką wersję też pisałam na forum. Jak ustalaliśmy szczegóły to jeszcze raz pytaliśmy i nikt nie ściemniał, że jest. Pan nawet nam pokazał taki nawiew nad samymi drzwiami....  zobaczymy co będzie...mam nadzieję, że po sobocie zdam dużo leopszą relację :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 25 Lipca 2006, 23:26 »
Olla jestem zszokowana tym co napisałaś.  :shock:
Gratuluję również odwagi, bo nie każdy chce o takich sprawach pisać czy mówić.  :roll:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #48 dnia: 26 Lipca 2006, 07:18 »
no a mi pan powiedział ze jest klima i to własnie nad drzwiami nam pokazał ,moze i to jest swoisty rodzaj klimatyzacji wg.niego! ale w sumie klima powinna tam byc jak w kazdym szanujacym sielokalu.Ściągaja od nas tyle kasy a na klime ich nie stać ..to dziwne ? Przeciez to znowu nie ksztuje astronomicznej kwoty! Ja to mam nadzieje,ze do przyszłego roku to tam zamontują !Bo jak nie to sie delikatnie mówqiąć wscieknę.Ja ostatnio poznałam opinie 3 osób majacych wesele w Catamaranie i wszystkiesobie bardzo chwaliły! Wiec sama nie wiem co mam o tym mysleć.. ale musze przyznać ,ze relacja Olli mnie zaniepokoiła! Przecież nikogo tam nie wyslę ,zeby od rana ich w sobote pilnował czy wszystko jest OK!

Offline monika_mb

• entuzjasta
« Odpowiedź #49 dnia: 26 Lipca 2006, 08:19 »
niutku...jeśli chodzi o klimatyzację to nie się wydaje, że ona nawet tam nie pasuje....ten lokal ma swoisty chcarakter, nie jest jakąś zamkniętą salą balową....tylko stylowym miejscem, chcarakteryzowanym na wiejską chatę, czy coś w tym stylu. Jeśli byłaby klima to lokal musiałby by być cały czas pozamykany ze wszstkich stron....nie wyobrażam sobie tego....zamknięte wyjście na taras...? Nie no bez sensu!
Niestety pogoda jest jedyną rzeczą, nad którą absolutnie nie zapanujemy tylko musimy się z nią pogodzić.... jeśli napoje były ciepłe.... przy takiej temperaturze, nawet schłodzone wcześniej trunki zagrzeją się do momentu wejścia gości na salę.... przecież oni ustawiają wszystko wcześniej, a nie pięć minut przed przyjazdem młodych...

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #50 dnia: 26 Lipca 2006, 10:29 »
no czy ja wiem czy nie pasuje, ale może ten nawie w który mają wystarczy jakims chłodnym powietrzem. Bo jeśli by tam nic nie było to w tym zaduchu 30 stopniowym nie dało by sie tam po południu wysiedzieć , ludzie przeciez nie mogliby tańczyć bo to nie wykonalne w tyum upale! Ale chyba ten nawiew to powinni włączyć ,zeby cokolwiek chłodziło! Nie wiem czemu u Olli tego nie było - moze awaria? No tak pierwsza partia napojów mogłaby byc cieplejsza bo to logiczne ,ze  nie stawiaja ledwo przed przyjsciem- ale te nastepne no cóz mogłyby byc troszke chłodne! Chociaż szcarrze mówiac ile razy tam byłam to zawsze dostawałam zimny napój z lodem! A co do domków to te stare rzeczywiscie maja lekki syf! Alewidziałam w srodku te , które wynajmują ( te odnowione) i były naprawde fajne! ja tez nie chce tych starych, bo rzeczywiscvie wstyd by mi było położyc gosci do tego syfu! MONIUŚ ja mam nadzieje nA Twoją Bardzo pozytywną relację!

Offline czapa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 26 Lipca 2006, 15:06 »
Olla, Rozumiem Twoje rozczarowanie Catamaranem (może małe bo małe ale jednak) wyjaśnie dlaczego. Otóż 23 lipca poszliśmy tam z rodzicami na lody i piwo. Była to niedziela zaraz po Twoim, jak się okazuje, weselu. Byliśmy bardzo zainteresowani tą salą, ponieważ wcześniej już rozmawialiśmy z menagerem i wszystko brzmiało bardzo fajnie. w Niedzielę chcieliśmy pokazać naszym rodzicom to miejsce. A tu niespodzianka. godzina była dość późna bo ok 22, co jest nawe ważne w tej historii. My do kelnera: Pprosimy 4 piwa i drinka i dwie cole.
A on na to: Piwa nie ma. Ups Goście weselni wypili cały zapas.
No to my pozostaniemy przy coli a nad drinkami pomyślimy, i jeszcze lody proszę.
Po paru minutach kelner przynosi wymażoną colę (dalej upał jak sto dwa) Niestety jest ciepła. Porsimy o lód. Kelner: Niestety goście weselni.... Podobna historia. Drinków już nie zamawialiśmy bo oczywiście byłyby ciepłe :cry: Muszę jednak powiedzieć, że lody były zimne i bardzo dobre. No nic czasami się zdarza ale szczerze mówiąc to nie chciałabym żeby akurat na moim weselu. A jeżeli lokal jest otwarty następnego dnia po weselu to chyba należałoby uzupełnić zapasy i skoro nie ma lodu to wsadzić parę butelek do lodówki. No to jest taka moja mała sugestia. Mam nadzieję, że to już się nie powtórzy. W końcu nie często są aż takie upały. :o

Offline Olla
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 27 Lipca 2006, 19:20 »
Kochani!
Wiem,że moja relacja moze robić nieco piorunujące wrażenie...Ale chciałam napisać wszystko to ,co de favto zdarzyło się na naszym weselu! Oczywiście, że nie wszystko było "źle i do bani"! Były piękne dekoracje stołów, nastrojowe świece, niezłe ciasto i parę dobrych przekąsek! Tylko to wszytsko, co było tam piękne zostało niestety przesłonięte...szczegółami dla mnie dość istotnymi.
Być może dla niektórych do tzw. klimatu Catamaranu nie pasuję klimatyzacja...ale ja zapraszam na imprezę gdzie jest ok 70 osób (nie jak sobie przyjeżdzasz wieczorem, gdy w lokalu są pustki i jest chłodno), przy temp 30C popijasz ciepłą Colą letnią wódkę...po 3 godzinach wędlina sama schodzize stołów!!!
Oczywiście, ja też znam osoby, które polecały mi ten lokal...przecież nie wybierałabym go w ciemno! Tylko, że tym osobom z reguły nie zależało na noclegach, no i oczywiscie pogoda była troszkę inna.
Chciałam zwrócić uwagę, że temp. ok 30 C jest już od początku lipca, więc można było pomyśleć o dodatkowych chłodniach...Podobnie jak można było posprzatac domki, zanim dali nam klucze. Nawet jeśli darome alkohole były tylko do 5 i mają tak kategoryczne zasady-to mogli doliczyć nam to do rachunku, a nie kazać płacić zdziwionym gosciom!
Ja wiem, że niektórzy z Was odbiorą mnie za jakąś wielką marudę...
Mam nadzięję, ze u Was nie powtórzą się błędy jakie popełnili na naszym weselu.
Tylko dlatego napisałam to wszytsko, ponieważ gdybym ja wcześniej przeczytała podobny post, nigdy nie zapłaciłabym calej sumy przed weselem...ale Polak mądry... :lol:
Cytat: "czapa"
A tu niespodzianka. godzina była dość późna bo ok 22

No więc właśnie!
Wesele skończyło się o godzinie 5...można było dorobić lodu...
 :D
Jest tylko jedna puenta w całej tej historii: Jeżeli płacę z wysoki standard, to mam prawo takie standardu wymagać! Ot, co :D
Dziś już nam trochę przeszły nerwy...zwłaszcza rodzicom!
Pozdrawiam i życzę zdecydowanie lepszych wrazen!! :lol:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #53 dnia: 27 Lipca 2006, 20:02 »
olla ja sie ciesze ,ze Nam dziewczynom , które tam beda miały wesela uswiadomiłas na co zwracac uwage i jak ich sprawdzać. Ale skoro tyam jest ta dmuchawa cała ( sama widziałam a mi powiedz ze to klima) to do choloery mogli ja włączyć w takim upale! I ten lód no ja rozumiem ,ze pierwsze napoje ciepłe bo ustawiają wczesniej ale mogli dac lód no a nastepne z kolei mogłyby byc zimne! Ja juiz widze mojego tescia ,, który jakby takie coż zobaczył to by ich tam pozabijał bo sam pracuje w branzy gastronomicznej i troche sie na tym zna .Ja bym tam zrobiła dzika awanturę o to wszystko! I kategorycznie bymzazadała tego co mi sie za ta cene nalezy. Ja to ich tam chyba pójde w sobote rano pilnowac i w ogóle! A może oni zaczynaja wszystko chłodzic od poniedziałku i zamawiac? bo ja to jakoszawsze tam byłam we wtorek lub srodę i jakos wszystko było zimne i wszystko było! Aleswoja drogą taki lokal a tu takie wpadki! Ja im tam dam, do wiwatu przed i juz przestrzegłam rodziców przed tym płaceniem całosci przed!

Offline czapa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 27 Lipca 2006, 23:02 »
Ja to wszystko bardzo dobrze rozumiem i uważam, że na forum powinno się pisać o wszystkim, przecież o to chodzi żeby sobie pomagać. Dzięki Tobie Olla ludzie będą znali prawdę. I może gdyby ktoś wcześniej napisał, że kuchnia i bar nie wyrabia z lodem to uniknęłabyś takich niespodzianek. Szkoda tylko, że byłaś pierwsza, za odwagę i szczerość należy się szacunek. Chylę czapkę. Mam nadzieję, że mimo wszystko miło wspominacie ten dzień i życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Doznając gorszych chwil bardziej doceniasz te dobre.

Offline Olla
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 28 Lipca 2006, 19:00 »
Cytat: "czapa"
Mam nadzieję, że mimo wszystko miło wspominacie ten dzień i życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

:D
Dziękuję serdecznie!
Ciekawa jestem jak sobie poradzą w tą sobotę, mam nadzieję, że choć trochę trafiło do nich z tego, co mówili im nasi rodzice.
Pozdrawiam i zyczę więcej szczęścia zwłaszcza, ze pogoda jakoś nie zamierza się zmienic :(

Offline monika_mb

• entuzjasta
« Odpowiedź #56 dnia: 7 Sierpnia 2006, 13:11 »
No i już po..... muszę powiedzieć, że po moim ślubie jeszcze bardziej jestem zdziwiona tym, co wydarzyło się w catamaranie na weselu u Olli  :shock:  Ja jestem pod wrazeniem tego, co zastaliśmy na miejscu! Wszystko w jak najlepszym porządku - rosół gorący, napoje schłodzone od samego początku do końca, alkohol również, a najbardziej jestem pod wrazeniem (za co z całego serca chciałąbym podzękować, a nawet nie tylko ja jak rówież goście) obsługi! Dziewczyny i chłopcy po prostu tak się uwijali, że nie uświadczyliście na stole jakiegoś brudnego talerzyka, czy pustej butelki po napoju (a mieliśmy tylko półlitrówki więc szybko schodziły!), w dodatku obsługa była zawsze barzdzo miła i uśmiechnięta! Nic bym nie zmieniła tej nocy! I gdybym miała jeszcze raz wybierać lokal nie zamieniłabym go na żaden inny. Spisali się na medal! Nawet jak byliśmy tam kilka dni po slubie to bardzo miło nas przyjęli, pogadaliśmy.... bardzo sympatycznie. Aaaaa i jeszcze jedno! Jedzenia (w najniższym menu) jest tyyyyyle, że można by wyżywiś tych wszystkich ludzi chyba przez miesiąc a nie tylko przez noc:) i w dodatku wszystko pyszne i bardzo ładnie podane :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #57 dnia: 7 Sierpnia 2006, 13:41 »
moniuś ale fajnie bo ja juz dosłownie gryzłam paznokcie i palce do krwi z niecierpliwosci az w końcu napiszesz! My po tych ostatnich doswiadczeniacxh Olli byłam norm,alnie w szoku! Kurde a my mamy menu za 200 zł to pewnie full nam zostanie! Nawet nie wiesz jak sie ciesze ,żże Ci sie wesele tam udało i na nic nie narzekałaś ! To moge z czystym sumieniem odetchnąć!?????

Offline antec
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lipiec 2008
Odp: RESTAURACJA CATAMARAN NA POGORII!DĄBROWA GÓRNICZA!
« Odpowiedź #58 dnia: 6 Października 2007, 13:16 »
witam, dawno nas nie było, najwyrzszy czas zainteresować sie własnym weselem  ::)
oboje przebywamy za granica i jedyne co mamy to catamaran na 5 lipca :)
menu za 220 zł, takze czekam na relacje aniutka, mam nadzieje ze nie jest za pózno na szukanie zespoł, fotografa, z tego co wiem musimy sie jeszcze ostatecznie zdecydowac na ostateczne menu. .
fotografa chyba wynajmiemy z dabrowy, tego z królowej jadwigi na przeciwko Merkurego, a zespół hxxp: www. mcjoker. republika. pl/demo. htm sam nie wiem zaraz poczytam na forum :)
pozdrawiamy

Offline Aniutek83
  • maniak
Odp: RESTAURACJA CATAMARAN NA POGORII!DĄBROWA GÓRNICZA!
« Odpowiedź #59 dnia: 7 Października 2007, 09:29 »
antec
mOha kolezanka z pracy miała tam robione fotki u tego fotografa i widzialam  bardzo ładne i ona sama sobie chwaliła
Słyszałam tez demo tego zespołu mc joker - dosc fajnie graja  moja kolezanka miała go na weselu i sobie chwaliła