witajcie kochane... oto moje menu które mogę modyfikować (eliminować , zmieniać , dodawać, zmianiać godziny) jak waszym zdaniem ono się prezentuje? wesele jest na 70 osób, w sierpniu (ciepło) zaczyna się o 18.00 i trwa miejmy nadzieję do białego rana...

co byście mi doradziły?zmieniły?

pozdrawiam

Oferta weselna nr 3
Menu serowane (cztery dania):
Wędzona pierś kurczaka podana na pomarańczowo na sałatach
*
Rosół z kurczaka
*
Zrazy wołowe w sosie prawdziwkowym z pieczonymi ziemniakami i zestawem surówek
*
Torcik lodowy z owocami
Wystawione na bufecie po kolacji serwowanej:
Pomidory z mozzarellą
Szynka z dzika z melonem
Pasztet drobiowy na jabłuszku
Rostbef pieczony z sosem francuskim
Rolada z kurczaka z sosem brzoskwiniowym
Platery szczecińskich wędlin
Galaretka z kurczaka
Sandacz w galarecie garnirowany świeżym szczypiorkiem
Grenadier w sosie greckim
Marynowane śledzie w pomidorach
Marynowane śledzie w sosie curry
Łosoś wędzony z sosem miodowo-musztardowym
Sałatka hawajska z wędzonym kurczakiem
Sałatka meksykańska
Sałatka jarzynowa
Marynowane ogórki, pieczarki, cebulki
Pieczywo, masło, margaryna
***
Świeże owoce
Wybór ciast deserowych
***
Wystawione na bufecie: Udko z kurczaka na płonąco (około godziny 22:00)
***
Tort weselny (około godziny 24:00)
***
Wystawione na bufecie: Barszcz czerwony z pasztecikiem
Szaszłyk wieprzowy (około godziny 1:00)
Napoje:
* kieliszek wina musującego na powitanie
* butelka wódki (biała, Polska ) na parę
* sok pomarańczowy / napoje gazowane - 2 litry na osobę
* kawa, herbata bez ograniczeń
Dodatkowe informacje:
- dekoracja: kompozycje ze świeżych kwiatów i balony
- karty menu dla każdego gościa oraz imienne wizytówki
- tradycyjne powitanie Pary Młodej przez rodziców: chlebem i solą