Ja zastanawiam sie nad tym menu:

Pierwszy dzień
Rosół z makaronem.
Rolada wołowa, kurczak, pieczeń wieprz, udko kacze , udko indycze.
Schab po sztygarsku, kluski śląskie.
Kluski tarte, kapusta zasmażana z pieczarkami.
Kapusta czerwona, kapusta młoda-sezonowo.
Kompot, galaretka owocowa.
Zestaw owoców [pełny asortyment].
Ciasteczka, cukierki [pełny asortyment ] soki.
Kawa, herbata.
Ciasto torty - swoje.
Lody firmowe z bitą śmietaną i owocami.
Zimna płyta
Tymbaliki z drobiu i szynki, ozór w galarecie, schab w galarecie, indyk w maladze, ryba w sosie greckim, sałatka firmowa, węgorz, łosoś wędzony, homar, raczki, jajko z kawiorem i łososiem, sałatka grecka, śledź w oleju, rolmops, rulon z szynki, roladka z szynki, kurczak wędzony, rulon po angielsku, łosaś w galarecie, półmisek serów, szynka gotowana, polędwica wędzona, salami, pieczeń faszerowana, galantyna z kurczaka, szaszłyki ze śledzia, sałatka wiosenna, kiełbasa sucha, małże po królewsku, pomidor, ogórek zielony, ogórek konserwowy, pieczarka marynowana, papryka konserwowa i świeże oliwki, pieczywo, masło.
Kolacja 1
Barszcz czysty, karczek pieczony, tzatzyki, filet z kurczaka zapiekany ze szpinakiem, polędwiczki wieprzowe faszerowane w sasie z grzybów leśnych, golonko peklowane, kalmary, żabie udka, ziemniaki, kulki a'la fiytki, zestaw surówek, bukiet jarzyn gotowanych.
Kolacja 2
Beufstrogonow, zupa chińska z bambusem, zupa serowa, zupa z małż z szafranem

Poprawiny
Krem z pieczarek, ze szparagów, z groszku zielonego.
Rolada, kurczak, pieczeń wieprz, udko kacze, udko indycze.
schab po sztygarsku, kluski śląskie.
Kluski tarte, kapusta zasmażana z pieczarkami.
Kapusta czerwona, kapusta młoda.
Kompot.
Zestaw owoców [pełny asortyment].
Ciasteczka, cukierki [pełny asortyment] soki.
Kawa, herbata.
Ciasto ,torty - swoje.
Zimna płyta
Tymbaliki z drobiu i szynki, ozór w galarecie, schab w galarecie, ryba w sosie greckim, łosoś w sosie vinegret.
Węgorz, łosoś wędzony, jajko z kawiorem i łososiem, sałatka grecka.
Śledź w oleju, rolmops, rulon z szynki, roladka z szynki, kurczak wędzony, rulon po angielsku, łosoś w galarecie, szynka gotowana, polędwica wędzona, salami, pieczeń faszerowana, galantyna z kurczaka, sałatka capri, kiełbasa sucha, małże po króiewsku, pomidor, ogórek zielony.
Ogórek konserwowy, pieczarka marynowana, papryka kons i świeże oliwki.
Jajko w sosie tatarskim, pieczywo, masło.
Kolacja
Bulion czysty z kulkami, filet drobiowy po meksykańsku, stek wieprzowy po parysku, pstrąg smażony z masłem ziołowym, kotlet schabowy wiedeński, ryż z pieczarkami, ziemniaki smażone, sałata zielona ze śmietaną.
Swoje pierwsze menu juz tu prezentowałam ale tamto sie rozniło m.in iloscią mięs i nei bylo owoców morza.