no to teraz menu po małej zmianie...
PRZYJĘCIE WESELNE NA 70 OSÓB+4 obiad+5 dzieci+(obsługa 1 obiad)+3 zespół 04.06.2005
OBIAD godz. 19.30-indywidualnie
1. Rosół z makaronem 70 p+4p+5p+1p+3p=83p
2. Ziemniaki z wody z koperkiem 70 p+4p
3. Stek zapiekany z pieczarkami i żółtym serem 70 p+4p
4. Bukiet surówek 70 p+4p
DZIECI: filet z kurczaka+frytki+marchewka na słodko 5p
ZESPÓŁ+1 OSOBA OBSŁUGA: schabowy+ziemniaki+surówka 4p
CIASTO + KAWA + HERBATA NA STOŁY GŁÓWNE PO OBIEDZIE
DANIA NA ZIMNO-PODANE PO DESERZE +ZESPÓŁ
1. Półmiski pieczone: łopatka, karkówka, boczek rolada 12półmisków*6porcji
2. Befsztyk tatarski z polędwicy(dodatki drobno pokrojone)+olej obok 18p
3. Galaretki drobiowe 12półm*2p
4. Befsztyk tatarski z łososia 18p
5.Wędliny szlachetne 9półm*5p
6. Śledź w po królewsku 8półm*5p
7. Śledź w oleju 8półm*3p
8. Jajko w sosie tatarskim 9półm*5p
9. Jajka faszerowane z pieczarką7półm*5p+czosnek 5półm*5p
10. Sałatka jarzynowa 10półm*5p
11. Sałatka z szynką, anansem i kukurydzą i selerem 9półm*5p
12. Warzywa świeże 10półm*5p
13. Warzywa konserwowe+pieczarki 9półm*5p
7,5 porcji = 1 osoba
I DANIA NA CIEPŁO godz. 22.00
1. Żurek w chlebie biesiadnym 70p
2.Zespół: 3p*żurek
II DANIA NA CIEPŁO 1.30
1. Szaszłyk wieprzowy płonący z pieczywem 70p+3 p zespół
III DANIA NA CIEPŁO 3.30
1. Bigos 50p+3 zespół
DODATKI
1.Owoce na paterach 7kpl
2.Sosy do mięs i wędlin
3.Kawa + herbata+cappuccino wg potrzeb
4. Masło+ chrzan + ćwikła + musztarda
5. Pieczywo ciemne + białe
Tort +dodatki GOŚCIE KUPUJĄ z cukierni „Domowej”
Ciasto - uzgodnic kto kupuje
Hotel - 1 doba = 1200zł (od piątku do poniedziałku = 3600zł)-oddzielny koszt
Wódkę podają barmanki na stoły przy II daniu
GOSCIE PRZYWIOZĄ: TORT+DODATKI+ALKOHOLE+NAPOJE
1 OSOBA DOROSŁA= 116,00 ZŁ*70 OSÓB = 8 120,00 ZŁ
4 OBIADY 120,00 ZŁ
5 DZIECI 100,00 ZŁ
1 OBIAD OBSŁUGA 20,00 ZL
3 ZESPÓŁ 195,00 ZŁ
RAZEM 8 555,00 ZŁ
POPRAWINY 13.00-21.00
55 OSÓB DOROSŁYCH+1 ZESPÓŁ
OBIAD
1. GULASZOWA 30P+1P
2. FLAKI 25P
STÓŁ SZWEDZKI
CIASTO+TO CO ZOSTANIE Z WESELA
KAWA I HERBATA WG POTRZEB
GRILL
UDZIEC TYLNI WIEPRZOWE 2 SZT PO 10 KG 10KG
KARKÓWKA 8P
ŻEBRKA 8P
KIEŁBASA 10P
KASZANKA 8P
SOSY DO SZYNKI WIEPRZOWEJ NA ZIMNO
GÓREK MAŁOSOLNY
IEMNIAKI ZAPIEKANE
PIECZYWO MIESZANE BIAŁE+BUŁKI
1 OSOBA= 45,00 ZŁ
55OSÓB*45ZŁ = 2475,00 ZŁ
1*ZESPOŁ= 25,00 ZŁ