Autor Wątek: jeszcze 5 miesięcy i powiemy sobie tak !!!! PrzyszlaŻona i On :)  (Przeczytany 37258 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
Odp: jeszcze 5 miesięcy i powiemy sobie tak !!!! PrzyszlaŻona i On :)
« Odpowiedź #480 dnia: 13 Kwietnia 2012, 21:29 »
dziękuję Ci femme  ;D ;D ;D a z fryzurką myślę, że wiem o co Ci chodzi, muszę poszukać w necie  to może coś mi się spodoba w końcu :) dzięki  ;D

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #481 dnia: 13 Kwietnia 2012, 21:36 »
PRZEPIĘKNIE KSIĘŻNICZKO :) Krótko i na temat :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #482 dnia: 13 Kwietnia 2012, 21:49 »
Maniu również wielkie dzięki !

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #483 dnia: 14 Kwietnia 2012, 00:32 »
jeszcze jedno pytanie do Was, moja suknia jest z tiulu brokatowego - mieni się, błyszczy, jaki garnitur dla PM będzie lepszy? czarny typu slim z innymi klapami jakby zadartymi czy czarny jakby troszkę błyszczący,ale klasyczny? zdjęcia nie oddają rzeczywistości, ale choć mniej więcej piszcie, co sądzicie :) bo się pogubiłam :)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #484 dnia: 14 Kwietnia 2012, 10:49 »
hmmm... jak dla mnie to jak założy ten zwykły czarny, klasyczny to Cię bardziej stonuje i nie będziesz taka błyszcząca iskiereczka, może się uzupełnicie wtedy, dlatego bym go ubrała w czarny i klasyczny :)

eee nie no nie wiem... jak wybiorę tą moją suknie, to też bede miała problem z garniturem dla Micha  :-\

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #485 dnia: 14 Kwietnia 2012, 11:11 »
eee...szczerze mowiac po opisie w ogole nie wiem ktory to ktory :D ale wybieram bramke nr 2 ;) hahah...czyli pana z czarnym krawatem :P z opisu to chyba bedzie 1 ::) ;)

moj M. jest bardzo szczuply, wiec lubie te taliowane garnitury...jezeli Twoj PM tez raczej szczuply to koniecznie wezcie slim...
M. w takich zwyjklych wyglada jak wlasny wuj ;D jeszcze tylko gazeta ze spodni powinna wystawac :D ehehhe...

zresztą jak Ty taka ksiezniczka to Pan ksiaze tez musi byc elegancki ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #486 dnia: 14 Kwietnia 2012, 15:09 »
wow zonka ale Ty sexi laska jestes!! normalnie jak Cie zobaczylam to sie chyba zakochalam w Tobie :)
mi sie caloksztalt podoba bardzo, suknia i fryzura!! upiecie jakos wydaje mi sie, ze bedziesz w nim biednie wygladac... takie moje zdanie. masz takie piekne sprezynki ze musisz je pokazac w tym waznym dniu! :)

garnitur bardziej podoba mi sie ten drugi :) czarny lekko polyskujacy :)

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #487 dnia: 15 Kwietnia 2012, 15:26 »
Przepięknie wyglądasz:D
Co do garniturów, trzeba mierzyć i tyle:P. My kupiliśmy czarny klasyczny, w slimach mój P wygląda niezbyt fajnie, mimo iż jest wysoki i dość szczupły to ma brzuszek lekki ;D i to już nie jego fason:P. Garnitur czarny, matowy, klasyczny również z takiego względu wzięliśmy, że moja suknia mimo że jest w kroju prosta, to ma bardzo zdobiony gorset i tył tak jak jest sznurowanie, jakby jeszcze połyskujący garnitur, to chyba by było za wiele?
Upięcie do góry:D, na pewno nie na bok:). Albo podpiąć włosy, żeby swobodnie były rozpuszczone na plecy:), takie włoski na bok trochę odbiegają od wzoru sukni, Ty masz być księżniczką więc musisz zmienić koncepcję fryzurki:D
[/url]  [/url]

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #488 dnia: 15 Kwietnia 2012, 20:37 »
mi się bardziej podoba garnitur nr, ale to już zależy jaką figurę ma PM ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #489 dnia: 15 Kwietnia 2012, 22:23 »
femme, który numer? :) mój PM jest wysoki i ma dośc szerokie ramiona, a brzucha właściwie już nie ma :)

dzięki Nusiaku :) z fryzurką jeszcze myślę, ale ponieważ większość pisze, że upięcie lepsze i nawet mój PM też jak mu prezentuje swoje włosy na bok to będę szukać czegoś dla siebie :) skoro tak ma być u księżniczki hehe ;-) może i racja, że za bardzo się nie może błyszczeć, w sumie to ciężko znaleźć na necie ten garnitur, on jest jakby bardziej czarny, ale nie wiem jak to wytłumaczyć hehe :) ale ten typ slim podoba mi się.

Anio0lku nie zawstydzaj mnie :) dziękuję Ci za taki komplement, poprostu zaniemówiłam  :-X :-X :-X jesteś kochana  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: a co do fryzury to koniecznie chcę eksponować loki tylko nie jestem teraz do końca pewna jak :) a garnitur hmmm on chyba na żywo nie jest połyskujący właśnie, ale typ slim wydaje mi się, że jest inny od wszystkich hmmm, mam rację czy nie?

malinowa jak zawsze sprawiasz, że się uśmiecham do monitora :) coraz bardziej składniam się ku typowi slim :)

xanth ja wpierw chciałam, żeby był jakiś inny i slim jest (tak sądzę hmm), ale tamten ma taki fajny przyciągający błysk, ale może naprawdę to za dużo?

w ogóle to wiecie co, mój PM mnie zaskakuje - on by nawet chciał czerwony garnitur wziąć odważnie, co by go zapamiętali, a zgodził się też na spinki "i love my wife" i naklejki na buty np. help me hehe i jeszcze by chciał figurkę na tort z jajem, aż nie wiem co z tym zrobić hehe :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #490 dnia: 16 Kwietnia 2012, 16:36 »
to może pomyślicie o pierwszym tańcu na wesoło?  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #491 dnia: 16 Kwietnia 2012, 20:59 »
ale ze mnie ciołek :glupek: garnitur nr 2 czyli slim :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #492 dnia: 19 Kwietnia 2012, 11:58 »
hej Wam ! znalazłam jak wygląda ten garnitur numer 1:

ten numer 2 z tego, co pamiętam nie jest połyskliwy hehe, ale ma inne guziki i klapy i w ten sposób się wyróżnia.może w końcu się uda kupić ten garnitur w tym albo przyszłym tygodniu, nie ma nawet czasu na odebranie obrączek ech...

a jeszcze chyba będę musiała kupić nowe buty, wczoraj tak mnie nogi bolały, że marzyłam,żeby je zdjąć, niestety wkładki żelowe odpadają, bo wtedy jest za ciasno...jest mi smutno...szyją mi suknię do tych butów i podobają mi się, a ja chyba nie dam rady  :'(

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #493 dnia: 19 Kwietnia 2012, 12:06 »
Garnitur tak jak suknia, na każdym inaczej:D. Mój PM ma taki zwykły czarny, klasyczny ale wygląda w nim bosko:D, a jak na fazę ubrał czarną koszulę, to wyglądał jak bodyguard:D hehehe.
No i musi być garnitur dopasowany do sylwetki, żeby nie odstawał gdzieś w ramionach, brzuchu.... wiecie o co chodzi:D, bo wtedy jak sierota facet wygląda:D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #494 dnia: 19 Kwietnia 2012, 12:44 »
mój P. ma też czarny garnitur, z tym że marynarka jest na górze troche inna, tzn. te klapy sa troche nietypowo wyciete  :D do tego biala koszula, niebieska muszka i butonierka  :D jutro wlasnie jedziemy odebrac jego spodnie, bo miał dopasowywane i kupic ubranko poprawinowe  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #495 dnia: 19 Kwietnia 2012, 12:51 »
wiecie, ja ostatnio zachorowałam na białą kamizelkę dla P i biały musznik:D ale całkiem gładkie,bez wzoru, widziałam na razie tylko taką w internecie w kolorze jasnego srebra:D. Tak te jasne kolory rozświetlają ładnie PM:D
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #496 dnia: 19 Kwietnia 2012, 13:39 »
wiadomo jak jest...mowi sie, ze chce sie jedno, a pozniej sie okazuje, ze bierze sie cos co na poczatku sie zdecydowanie odrzucalo.......ale w przypadku mojego PMa wiem (i na pewno nie bedzie inaczej ;)) , ze odpada kamizelka i musznik ;D jak tylko staram go sobie w tym wyobrazic to jestem przerazona :szczeka: :urwanie_glowy: :Mdleje_1: heheh...i to wcale nie dla tego, ze jakos strasznie mi sie taki zestaw nie podoba...po prostu wygladal by smiesznie.......zreszta On nawet czego takeigo nie przymierzy dla porownania, bo powiedzial, ze NIE i koniec... ::)

PMa Moni widzial w swoim slubnym odzieniu i jestem zachwycona...bardzo mi sie podoba :brewki: :brewki: :brewki: caly czas chceilismy cos takiego dla M., ale teraz tez sie zastanawiam czy nie bedzie wygladac jak maly pingwinek, bo w porownaniu do P. jest z lekka drobny :D :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #497 dnia: 19 Kwietnia 2012, 13:41 »
ach a z garniturem miało być łatwiej hehe... ja póki co chyba jednak skłaniam się ku temu czarnemu troszkę innemu hmmm

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #498 dnia: 19 Kwietnia 2012, 14:14 »
przykro mi z powodu butkow zonko... ach ladne sa ale jesli niewygodne to trzeba inne :)

co do musznikow i muszek moj M tez nie chcial slyszec o czyms takim :P pani w sklepie sie uparla to zalozyl, oboje wybuchnelismy smiechem bo tak w nim wygladal :P  :frajer: :frajer:
niskim facetom ciemny kolor nie pasuje.. Maciek ma 172 cm i w ciemnym okropnie wygladal..

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #499 dnia: 19 Kwietnia 2012, 14:25 »
poprawiam, nie chodziło o musznik tylko krawat kaskadowy:P, pobuszowałam w sieci;). Ja na początku nie chciałam słyszeć o kamizelce hehe i uparłam się na krawat w kolorze bukietu, ale w efekcie końcowym to nie pasuje;). Jednak to jest drobiazg i mamy czas na zdecydowanie czy krawat i jaki:D. Za to koszule mamy w prążek:P taki delikatny:D. ohhh nie mogę się doczekać ślubu, jak zobaczę P w pełnej krasie, uwielbiam go takiego eleganckiego  :brewki:
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #500 dnia: 19 Kwietnia 2012, 14:46 »
oj ja tez swojego uwielbiam w gangu :brewki: :brewki: :brewki:

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #501 dnia: 19 Kwietnia 2012, 14:55 »
ja wole Macka na sportowo ;) ostatnio kupilismy sobie spodnie dresowe na spacerki do lasu ;) :P

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #502 dnia: 19 Kwietnia 2012, 15:19 »
A nie chcesz dac ich do szewca? On Ci je moze rozszerzyc jezeli w takim miejscu sa ciasne.. bo jezeli na dlugosc to nic nie zrobisz..

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #503 dnia: 19 Kwietnia 2012, 15:31 »
na długość jest ok, ale po bokach nie bardzo... a to coś da u szewca?

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #504 dnia: 19 Kwietnia 2012, 15:42 »
właśnie macie racje, że czasami czego innego chcemy, a co innego kupujemy  :D ja bylam przekonana, ze kupimy P. ciemny grafitowy garnitur i srebną kamizelkę i srebrny musznik  :D tymczasem....czarny gajer bez kamizelki i niebieska muszka i butonierka  :D

trza mierzyć dużo i sie nie zniechęcać i nie uprzedzać do żadnego stroju, bo róznie moze być ...

malinowa dziękuję  :D :-*
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #505 dnia: 19 Kwietnia 2012, 17:51 »
Ja sie upeuralam ze zadna kamizelka slubna i musznik nie whcodza w archbe bo to smieszne jest ;D
 ajak wyslzo?
jak zwykle ;p czyli w szafie mojego k. wisi  srebrna kamizelka i musznik ;D i ja  dla odmiany uwazam ze wyglada w tym bosko ;]

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #506 dnia: 19 Kwietnia 2012, 18:51 »
hehehe u nas to samo było, że kupiliśmy coś innego niż planowaliśmy. Cały czas chciałam żeby M miał właśnie kamizelkę i musznik, widawało mi się to takie eleganckie itp a w ostateczności kupiliśmy garnitur do którego kamizelka nie pasuje.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #507 dnia: 19 Kwietnia 2012, 20:15 »
przyszlazona no oczywiscie, wlozy Twoje buty w prawidła i beda wygodniejsze.. czasem trzeba raz, czasem dwa i but sie poszerzy :] .. sprawdz jak to u was w miescie wyglada, ja mam na miejscy wyprobowanego, kilka razy mnie ratował :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #508 dnia: 20 Kwietnia 2012, 12:45 »
myślę sobie o fryzurach i chyba pójdę w ten deseń:

może macie jakieś pomysły, inspiracje to wklejajcie :)

aha - kupiłam spinki dla PM - I love my wife takie jak Pandi - dziękuję za inspirację hehe :) i dzięki za radę z butami :)

zapisaliśmy się na lekcję pierwszego tańca - skusiła mnie promocja w dance factory - dziękuję za info Sylwusia !

no i prawie zarezerwowaliśmy transport - narazie spod kościoła do hotelu, myślę o powrotnym - oczywiście niektórzy już marudzą, że co z poprawinami i transportem wtedy albo dlaczego mają płacić za nocleg... powiedzcie jak jest u Was? pierwsza wersja jest taka, że osoby spoza Szczecina mają zapewniony nocleg, a te ze Szczecina transport powrotny po weselu lub jeśli chcą to mogą wykupić nocleg, czy takie rozwiązanie jest złe? wydawało mi się, ze jest ok i nie muszę albo wszystkim stawiać noclegu albo organizować w dniu poprawin dodatkowego transportu, czy się mylę ?  :-\

a z podziękowaniami na dzień dzisiejszy wymyśliłam takie plakaty z mixem zdjęć na jakimś ładnym ślubnym tle z tekstem od siebie i do tego jakiś symboliczny kwiatek, np dla świadka - nasze wspólne zdjęcie plus zdjęcia PM i świadka razem, a do tego ładna przybrana różyczka,a dla rodziców słonecznik i ten sam schemat zdjęć. co o tym myślicie?

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #509 dnia: 20 Kwietnia 2012, 13:38 »
żonko, my rozważaliśmy albo dowóz i odwiezienie gości na wesele i po, również dowóz i odwiezienie w dniu poprawin ale wyszło nam to drożej niż zapewnienie noclegu. Dlatego goście spoza Szczecina mają zapewniony nocleg, a goście którzy są z bardzo daleka mogą się ulokować w hotelu już od 12:00. Poprawiny dnia następnego są do 18:00, zawsze jeżeli przyjadą samochodami to jedna osoba może nie pić w dniu poprawin i być kierowcą. Najlepiej to przywieźć gości, dać im nocleg i jeszcze odwieźć, bez przesady... Albo się zapewnia nocleg, albo transport.
Fakt że transport z Kościoła na sale mamy, ale nic więcej:)
[/url]  [/url]