Anio0lku dziękuję za radę

ja już przedwczoraj zamówiłam czekoladki, ale póki co cisza, jeśli chodzi o projekt czy cokolwiek, mam nadzieję, że zdążę je otrzymać

3mam kciuki, żeby Twoje dotarły !
emmo to super ! z jajek już zrezygnowałam

a stół wiejski będzie na banka

stąd pytania o bimber hehe

fajowo, że Ci suknia podoba, muszę jakieś buty do niej kupić i myślę gdzie dostanę beżowe, cieliste, na platformie jakieś fajne i wygodne

patrycja_4r wielkie dzięki za komplement

co do odmów odszukam Twój wątek i poczytam, ale już wiem, co czułaś, u nas najgorsze jet to, że zaprosiliśmy wszystkich, których chcieliśmy i nie spodziewaliśmy się kompletnie tylu odmów, mamy parę osób, z którymi od niedawna mamy kontakt bądź w pierwszej kolejności jakoś nie myśleliśmy o ich zapraszaniu, ale w obecnej sytuacji może ktoś się zgodzi przyjąć zaproszenie... generalnie nie myślałam o odwołaniu wesela, ale głupio mi w 200 osobowej sali, że się w te 50 osób zgubimy, ale może nie będzie tak źle... bardzo, ale to bardzo się cieszę, że ostatecznie Twoje wesele było cudowne z cudownymi gośćmi, którzy chcieli z Tobą być ! i tak właśnie pomyślałam, że kto ma być, kto chce przyjść to będzie i trzeba o te osoby zadbać - dziękuję Ci za wszystko, co napisałaś ! może zadzwoń do tych niektórych i zapytaj czy już się zastanowili hehehehe

sylwusia no w zasadzie my też już nie mamy kogo...