hej dziewczyny

bylam w salonie sukien slubnych i bolerka nie sa takie drogie, wiec poczekam do przymiarki sukni i wtedy cos tam wybiore, sa tez takie tiulowe szale dopinane do sukienki, a to mi sie podobalo, wiec raczej kupie tam
pytalam tez o buty, podobno ma przyjsc wiecej niz jest, jak nie znajde w innym sklepie to kupie tam, a wybor spory, bylam w paru sklepach ale nie bylo rozmiaru dla mnie poki co albo niczego fajnego

bizuterii tez tam sporo, jak na przymiarce cos mi sie spodoba, a swarovski tez jest i bedzie wiecej to wezme

szukalam bialych sukienek i narazie kicha... nie wiem gdzie szukac...
ale za to juz wiem u kogo zrobie bukiet slubny i wszelkie inne kwiatowe dodatki - kobieta jest wspaniala, mozna z nia sie umowic przez maila, wymienilysmy sie zdjeciami, doradzila mi co i jak i mowi, ze nie ma rzeczy niemozliwych oraz, ze lubi wyzwania, jestem w szoku, ze trafilam na taka osobe, ktora niedrogo zrobi mi to, co sobie wymyslilam, Sylwusia Ty chcialas namiary - moge Ci podac maila i Ci wyceni Twoja wybrana wiazanke, jak ktos chce tez to piszcie, ja naprawde polecam, mi wycenila i poki co polowa tego, co sobie zycza gdzie indziej i to cena juz z butonierkami dla PM, swiadka, kwiatami we wlosach dla mnie i swiadkowej, wiec kolejna sprawa z glowy