paulinka009 ma racje, nie ktore kobiety świadomie piją, palą nie są pod opieką lekarza i rodzą zdrowie dzieci a kobieta zdrowa, która od początku ciążu uważa jak tylko może rodzi chore dziecko. Moja bratowa kiedy była w ciąży w 5 miesiącu zaczeła mieć poważne problemy w ciąży, nie muszę mówić jakie nerwy były do końca rozwiązania. Kiedy mały się urodził pierwszy miesiąc swojego życia spędził w szpitalu, praktycznie od urodzenia do roku w miesiąc w miesiąc byli z Nim w szpitalu, lekarze nie wiedzieli co dolega Młodemu, tyle badań co te dziecko miało przez ten rok to ja chyba nigdy w życiu nie będe miała począwszy od wielokrotnego pobieranie szpiku, płyny rdzeniowo mózgowego i wiele innych badań. Dopiero nie dawno dostali skierowanie do Centrum Zdrowia Dziecka i okazało się po badaniach, że młody ma bardzo rzadką chorobę na ktorą choruje 11 osób na świecie a 3 Polsce, Powiedzcie mi skad to wszystko się bierze??Upragnione, wyczekane dziecko i gdyby tylko mogliby to mój brat z bratową zrobiliby wszystko, żeby Młody byłby zdrowy.