Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65099 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Wyglądasz zjawiskowo w tej sukni :D  cudeńko hihihi :D:D

Offline martikapa
  • forumowicz
  • data ślubu: 07.07.2012
 :o :o :o :o

sliczna suknia i przyszła Panna Młoda:)

a tak poza tym to na każdym zdjęciu maiłam wrażenie, że inaczej z twarzy wyglądasz heh, kobieta zmienną jest:) delikatna uroda, makijaż nie jest Ci potrzebny:)

Rękawki do sukni ślubnej są odpinane? Super efekt :o :o :o

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
o kolejna piękna księżniczka! Kurcze właśnie o takim szalu myślałam przeze mnie nazywanym "ramiączkami tiulowymi" no ale udało mi sie kupić sweterek więc już nie kombinuje :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
martikapa to wlasciwie jest szal zapinany z przodu :) ale rzeczywiscie wyglada to na rekawki :)

troche za duzo tych zdjec :P i tak nic na nich nie widac hihi :P

bylam dzisiaj na solarium na 8 minutek :) zrobilam sie troszke bardziej brazowa :) oprocz tego bylam w rossmanie kupic paski wybielajace do zebow :) zobaczymy jaki efekt bedzie po tygodniu, jak nie bedzie zadnego to bede chciala zwrot pieniedzy ;) :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
paulinko sweterek masz sliczny, wiec nie ma co zalowac :D :) ja zaraz po kosciele je odpinam ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
musicie mi cos doradzic, jako ze robilam zdjecia z grzywka i bez... jaka fryzura bedzie mi pasowala? z grzywka czy bez? ;/ oto jest pytanie....

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja jestem za grzywka :Pi w sumie juz mialam napisac zanim Twoje pytanie przeczytalam... ::)

w sukni wygladasz bosko!!! ...mierzylam ta kiece i nie wygladalam nawet w polowie tak pieknie jak Ty!!!
szal mi sie podoba...z tylu fajnie wyglada :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mogę szczerze ??? ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
mkarolinka z tego co pamietam to Ty zawsze jestes szczera! :D dawaj smialo.. ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
piękna suknia-bardzo Ci pasuje i ten szal też super - ja też będę miała coś takiego, ale chyba z satyny, bo podobno tiul może drapać :) a co do fryzurki to może jednak z grzywką :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Oczywiście wyglądasz prześlicznie i w ogóle i w ogóle ;D ale...

Nie podoba mi się, że pod wiązaniem nie ma materiału...

Offline _patka_

• Chuck Norris
a widzisz, tam sie wklada taka wkladke z materialu i zapina na guziczki :D ale jako ze to proba tylko to nie zakladalysmy jej :)
tak w ogole to mam mieszane uczucia co do fryzury... jeszcze nie moge zdecydowac ktora wybrac... :-\

Offline przyszlazona
  • uzależniony
a o jakiej myślisz najbardziej ?

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
To dobrze :)

Wklejaj jakie fryzury Ci się widzą, coś pomożemy :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
bardzo podobaja mi sie warkocze np cos takiego co jest tutaj http://blog.fajnewesele.pl/2011/07/22/fryzury-slubne-warkocze-i-dobierance/

wczesniej myslalam tez o czyms takim

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
loo matko ja to chyba mam duzo meskich genow a przynajmniej charakter hehe
bo nei zwrocuilam na to wiazanie uwagi ;D
osttania fryzura mi sie podoba ;p

Offline przyszlazona
  • uzależniony
pierwsza i ostatnia widzi mi się najbardziej, ale generalnie najlepiej mieć jakąś swoją koncepcję i iść do fryzjerki, żeby podpowiedziała, ja chciałam na bok, tylko Tobie Anio0lku się to widziało, dziewczyny mówiły, że raczej nie, a ostatecznie pogadałam z fryzjerką i sama widziałaś efekt, także na pewno coś razem wymyślicie :)

Offline Pandi
  • maniak
pierwsza szybko Ci sie rozsypie - ja miałam taka probną i te wloski na dole uciekaly z fryzury - po 4 godzinach masakra juz była - chyba ze nie masz taki problemow jak 98 % dziewczyn z dziwna dlugoscia wlosow wlasnie przy szyi z tyłu :)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ostatnia najlepsza i mi sie wydaje, ze do Twojej urody najbardziej pasuje :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
uważam, że najlepiej iśc do kumatego fryzjera, powiedzieć, czego oczekujesz,co Ci sie podoba i niech Ci coś zaproponuje
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
mam Age kwiaciarke, mam rowniez Age fryzjerke :D ostatnio non stop do niej chodze, bedzie mnie czesac na slub, jezdzi co chwile na jakiegos szkolenia, byla nawet na targach slubnych we Wrocku bodajze, mysle, ze doardzi mi cos najlepszego dla mnie ;) fryzurka akurat sie nie stresuje ;)
leze sama w domu... Maciek robi prawko na A i jezdzi teraz motorkiem, jutro rano tez ma jazdy, jakos mi smutno... ech brzuch mnie boli ostatnio non stop... jutro dla pewnosci zrobie test ciazowy, pewnie wyjdzie negatywny, ale wole miec pewnosc z uwagi na fakt, ze jutro mam panienski i bede pic... jakos mnie nic nie cieszy.... dola mam normalnie :( :( :(
juz bym chciala zeby bylo po wszystkim... chce juz lezec na plazy na Rodos i wspominac to wszystko...

Offline przyszlazona
  • uzależniony
teżtak czasem mam, ale są chwile lepsze i gorsze, jeszcze będziesz tęskniła za przygotowaniami, a przy okazji życzę udanego panieńskiego  ;D ;D ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
dziekuje zonko, mam nadzieje ze dol jutro minie jak dziewczyny przyjda i bede sie dobrze bawic...

Offline SarCia11122

• bywalec
Widzę że kolejny Maciek robi prawo jazdy na A ;) Mój wczoraj właśnie oblał testy :P ale za to już dzisiaj zdał :D
Nie martw się dół na pewno przejdzie :) pewnie jakiś jedno dniowy:) już jutro będzie po sprawie :))

Offline _patka_

• Chuck Norris
mam nadzieje, ze przejdzie mi do jutra...
Moj robi A i C, bo chce zrobic sobie rzeczoznawce a do tego potrzebuje wszystkie kategorie.

Offline SarCia11122

• bywalec
yhym no to fajnie :)
Mój ma już kategorie C udało mu się zrobić za darmo w wojsku, bo jest zawodowym kierowcą

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
moj marzy o c a oboje mamy A i B ;D
Aniolek u mnei wspomnialas cos ze jestes zdolowana o kawalerskie o co chodzi?
jutro bedziesz maila swoj dzien wiec bedziesz najszczesliwsza kobieta an swiecie bejbe ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
Sylwus nie wiem czy pamietasz ale ja od zawsze balam sie strasznie tego kawalerskiego... jakas dziwna jestem ale po przykrych doswiadczeniach w rodzinie nie ufam nikomu w 100%, jestem podejrzliwa itd, gdyby sie nic nie dzialo pewnie podeszlabym do tego jak wiekszosc Was. naszczescie Maciek mnie uspokoil, ze nie jedzie na balety szukac dziewczyny, bo juz ma i jak jakas bedzie go zaczepiac to ja pogoni, w sumie to chcialam uslyszec... wiem, ze glupia jestem, ale za duzo sie napatrzylam jak bylam nastolatka na to co czlowiek robi drugiemu i to swiadomie.. nie mowie o sobie, mnie nikt nigdy nie zdradzal, ale ja bylam wtedy w srodku calego zamieszania i musialam szybciej dorosnac... ciezko mi z tym, ale mysle, ze dam rade sie z tym oswoic kiedys... dobrze, ze Maciek wie o wszystkim i rozumie moja dziwna fobie, bo inaczej pomyslalby ze jestem nienormalna... Wy tez mnie rozumiecie?

Offline SarCia11122

• bywalec
Aniołku bardzo dobrze Cię rozumiem ... ja byłam kiedyś w takiej sytuacji jak Ty teraz opisujesz... i to ja byłam zdradzana ... ja też w sumie boje sie kawalerskiego mojeg Maćka, bo wiem jaki jest jego świadek ( bardzo go lubie itd. ale ma pociągi i to bardzo do innych dziewczyn choć ma swoją narzeczoną ) ale mam nadzieję że nic głupiego nie odwalą ..
Nie martw się Aniołku to jest właśnie ta nasza zazdrość i strach przed stratą kogoś kogo kochamy.

Offline _patka_

• Chuck Norris
no wlasnie niby nasi sa grzeczni i lojalni wzgledem Nas, ale alko i namawianie innych moze skusic.. ech.. i dlatego pewnie mam taki humor...