Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 125748 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
hhmm...P. kiedyś za to często dość gotował i robił zawsze w niedzielę na śniadanie jajecznicę  :D ale właśnie od jakiegoś czasu to wszystko spada na mnie  :-\

a teraz jak się zaczął sezon u niego w pracy to juz calkiem go do roboty nie zagonię  ;) :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ach Ci faceci... w domu nic nei zrobia, ale M w warsztacie by siedzial non stop :D teraz sezon sie zaczyna na quady to juz w ogole! no ale kochamy ich mimo wszystko, a oni nas a tez swiete nie jestesmy ;) :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
no święte nie jesteśmy, ale prawie... ;) :D :D :D

P. też by w garażu ciagle siedział i przy swoim klasyku robił coś ciagle....Czasami mi opowiada co tam zamowil do niego i tak się tym ekscytuje jak mały chłopiec nowymi zabawkami  :D on mi się w ogole dość często kojarzy z chłopcem, tzn. takie duze dziecko  ;) :D :D :D

a potem wsiadamy do tego klasyka i mnie obserwuje, czy zauważyłam jakąś zmianę...a ja się spinam, przyglądam, nasłuchuję... :D

albo robi mu zdjęcia...masakra  :D albo mi każe sie ustawiać przy nim i robi nam zdjecia, tzn. mi i klasykowi  :D oczywiscie na zdjęciach plenerowych tez chce żeby klasyk był uwieczniony  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo a jaki to klasyk?? :D

moj tak samo, jak ma sukces w garazu albo jak zrobi wozek widlowy to skacze jak male dziecko wlasnie :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
mercedes 190  :D  ma już dowód  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
a mój robi rekonstrukcje syreny sport z dwoma chłopami i o mnie już zapomina tak się grzebie przy tym, z jednej roboty do drugiej, nic nie je, bo ON MUSI do swojej syrenki pojechać :)

co za dziady!

Offline _patka_

• Chuck Norris
hahaha no masakra z tymi dziadami :D :D

syrena sport... hmmmm miodzio! wyrazy uznania dla Twojego mena! :D kocham te autko :D powiedz mu ze ma tu wielka fanke :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
ten mietek tez jest klasykiem gatunku :D mi bardzo sie podoba mercedes 123 coupe :) a ten 190 to taka limuzyna jest, ale bedziesz sie wozic emmo :D

Offline xanth

• entuzjasta
ja bym chciała właśnie tą syrenką do slubu pojechać, ale skończą dopiero za dwa lata :( i nie wiem czym pojade...

mój M chce jechać swoim BMW ale on wygląda strasznie po moim wypadku...

bo mnieM  rok temutak ładnie uczył jeździć, że rozwaliłam cały przód... walnęłam w jedyny słup na parkingu jaki był...

Offline _patka_

• Chuck Norris
no superascie by bylo pojechac takim autkiem do slubu nie powiem sama bym chciala :D niech sie bierze za robote!!  :auto:

to jak ty to zrobilas ze w niego walnelas???  ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Wchodzę dziś na fb, a tam widzę post emm-y, że już biegła, podziwiam Cię za to naprawdę :-*
Ja rano to się przewracałam z boku na bok po telefonie Arka ;)
A jak mówimy o sprzątaniu to Arek musi mieć dzień do sprzątania, wtedy po prostu w swoim pokoju wysprząta wszystko i taaaaaki dumny z siebie jest ;D
Ale to się zdarza raz na jakiś czas tylko ;)
Ja też lubię pobyć sama, ale jak nie widzę się z Arkiem dwa tygodnie to mi już zaczyna go brakować ;)
I też nie wierzę w idealne związki ;)

Offline xanth

• entuzjasta
to  takim razie jak jestes fanką syreny, powinnaś polubić na fejsbuku!!

a już żołądkowa gorzka zgapiła pomysł i tez będą produkować ten samochód :////

nagle wszyscy chcą produkować syrenki, tylko, że "my" mamy pozwolenia, wszystkie projekty i w ogóle w ogóle.. a żołądkowa tylko wykupiła od jakiegoś muzeum zdjęcia na pół roku chyba i nikt nie ma już dostępu do nich..

a w słup walnęłam bo jakiś samochód z daleka jechał szybko i zamiast na hamulec nacisnęłam na gaz :(

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja zdałam prawko za pierwszym razem i to był ostatni raz jak jechałam...gość był chyba ślepy ;D jestem totalnym debilem w jeżdzie :glupek: :glupek: :glupek:

Offline _patka_

• Chuck Norris
juz polubione!! ;D ;D ;D faktycznie chlopaki dzialaja swietnie, a powiedz mi czy ja ich kiedys nie widzialam w tv jak opowiadali o swoim pomysle? bo ja ich wlasnie widzialam prawdopodobnie! :D

ja prawko tez zdalam na pierwszym razem,ale nie moglo byc inaczej!  :auto: :auto:

Offline xanth

• entuzjasta
no może i tam opowiadali w sumie mam umysł motylka i nie pamiętam :D

a ja, się boje strasznie teraz jeździć a kiedyś nie mogłam się doczekać zeby tylko na prawko polecieć...

bo jeszcze michał miał ze mną wypadek, jakoś chyba w styczniu i nas gosciu walnął z boku... teraz mam wrażenie że wszyscy w nas wjadą

no i teraz to ja sprawiam zagrożenie, bo strasze mojego chłopa w trakcie jazdy bo sie wydzieram ni z gruszki ni z pietruszki..

UWAŻAJ TRAAAAAAMWAAAAAAJ,  SAMOOOOCHHHHÓÓÓÓÓDDDDD, luuuuudziieeeeeeeeeeeee!!!!!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
to samo ;D
do tego odruchowo łapie za drzwi... :D wiec M. już wie, że coś się rodzi w mojej głowie, nawet jak nie krzyczę STÓJ :P

Offline xanth

• entuzjasta
mój M mi już rzuca jakieś gazetki babskie żebym się zajęła i nie gapiła na drogę :P ale z ciekawosci i tak się gapie.

lubie ta adrenalinkę!

czuje sie jakbym na bandżi skakałą :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
aniolku86 2 tygodnie to już dlugo dosc  :-\ chodzi mi raczej o przerwę typu wieczor, czy dwa, albo weekend...

dziewczyny ja to lubię jeździc autkiem  :D mam dwunastoletniego seata cordobę, który się świetnie sprawuje  :D oczywiście P. uważa,że to dlatego, że to on się zajmuje jego konserwacją i wszelkimi wymianami np. klockow itp.
śmigam nim do pracy, na biegi, ale np. jak w miescie mam cos zalatwiac to na piechotę idę, nawet mega odleglosci, bo uwielbiam chodzic, a poza tym ciężko znaleźć miejsce do parkowania, a wjazd w kopertę nie jest moją mocną stroną  :D za to tyłem wjade doslownie wszędzie, w najciaśniejszą szczelinę  :D ostatnio jak z sylwusią na biegi pojechalysmy, t pod orlami oczywiscie miejsca nie bylo i tak stanęlam obok jakiegos auta, że musialam wysiadać od strony pasażera, bo drzwi bym nie otworzyla  :P tych parkingow jest stanowczo za malo  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja mam honde crx del sol, fajne zwinne male autko ze sciaganym dachem co mnie bardzo cieszy bo klima nie potrzebna haha :D :D nawet koperte nauczylam sie robic, bo pod blokiem czasem nie ma miejsca na parkingu to musze z boku bloku wzdluz chodnika parkowac :)

aniolku a czemu taka rozlake dluga czasem macie???

Offline emm-a

• Chuck Norris
AnioOlku, Ty szpanerko  ;) :D :D :D bardzo mi się to autko podoba  :D mąż mojej przyjaciolki ma bzika na punkcie hond własnie  :D i tak jak moj P. siedzi nad klasykiem, tak Bartek nad hondą... Pucuje ją, chociaż stoi ciągle w garażu i nigdzie nią nie wyjeżdża, woskuje, cos dokupuje itp.  :D teraz kupił drugą... :D faceci sa stuknięci  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Hehe emmo ja tez z mojego cacka jestem mega dumna! ostatnio ja tez wypucowalam, felgi sie blyszcza teraz ja psu jajca :P:P hondy dobre autka nie psuja sie czesto co moge potwierdzic :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
a moje autko mega brudne i w srodku i na zewnątrz....trza do myjni sie udac, może na gruponoie jakąś ofertę znajdę  :D

tak w ogole to mam czerwoną podziobaną buźkę  :-\ byłam dzis na oczyszczaniu, to juz drugi zabieg - po mikrodermabrazji - ktory ma przygotowac moją buzię do slubu  :D umowilam się od razu na dwa kolejne, ale to już na początku kwietnia, no i na rzęsy  :D na probny makijaż się umowię jak na 100% bede pewna terminu wieczoru panienskiego, ale przypuszczam,że to będzie 14 kwietnia, czyli dwa tygodnie przed ślubem, czyli prawie za miesiąc  :D :D :D a P. zrobi wtedy kawalerski tydzien przed ślubem. Ustalilismy że nie robimy w jednym terminie, bo niektorzy z zaproszonych mają dzieci i wtedy albo on albo ona nie mogliby przyjsc, a jak zrobimy w roznych terminach, to raz jedno raz drugie z dzieciarkiem zostanie  :D

ale wracjac do tej mojej buzi, to ona jest teraz mega gładziutka w dotyku  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
a ja mam ostatno straszny problem z cera twarzy, ciagle na brodzie wyskakuja mi syfy jeden po drugim... :( jak ja mam tak isc do slubu???   :beczy: :beczy:

kurcze jakos nie chcialabym miec osobno panienskiego i kawalerskiego, bo ja maciek by mial to bym sama pewnie w domu siedziala i myslala co on robi? pewnie jakas laska bo wyrywa a on sie cieszy itd... a tak ja tez bede korzystac gdy on bedzie mial kawalerskie! glupia jestem wiem ... :glupek: :glupek: :glupek:

Offline xanth

• entuzjasta
emm-a o Matko!! ja właśnie spojrzałam na date, kiedy będziesz się chajtać i aż mnie zmroziło bo to za miesiąć  :o :o :o :o :o :o :o

Offline emm-a

• Chuck Norris
AnioOlku, myślę, że trzeba jednak tym naszym dziadom zaufać.... :D jeżeli chcialby Cię zdradzić, to nie potrzebuje do tego wieczoru kawalerskiego, znajdzie o wiele prostszy i szybszy sposob; poza tym wiecej wiary w siebie - jak mając taką laskę u boku moglby chciec przytulac inną???

ja nie wiem, co moja świadkowa wymyśli, byc moze będzie striptiser? jesli tak, to i tak P. na pewno nie musi się czuc zagrożony...
jego świadek może też jakąś striptiserke zalatwi? nie wiem tego...
ale wlasnie wiem, że gdyby chcial kogoś bzyknąć na boku, to naprawde nie musialby czekac do wieczoru kawalerskiego i striptiserki  :D

dlatego pogódźmy się z tym,że pozwalamy im na ostatni szaleńczy wieczor, a potem....pokażemy im gdzie ich miejsce w szeregu  ;) :D

a tak na powaznie, to ja jakos w ogole obaw o kawalerski wieczor P. nie mam, niech tam nawet będzie 5 striptiserek, jakoś nie sądzę aby P. mial kretynskie pomysly, chyba mu ufam  :D

oj xanth, za poltora  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Rozłąki takie długie,bo taką ma Arek prace, że jeździ po Polsce, czasem jest bliżej czasem dalej i po prostu nie mamy możliwości się spotkania i dlatego wychodzi, że dwa tygodnie się nie widzimy, ale jakoś to trzeba przetrwać, po prostu nie ma wyjścia ;)
I wiecie ja też jestem tego zdania, że jakby miał zdradzić to by zdradził i żaden kawalerski do tego nie jest potrzebny, ufać też trzeba, bo co to związek bez zaufania ???
I ja osobiście nie wyobrażam sobie, żeby łączyć panieński z kawalerskim, to ma być mój wieczór pełen szaleństw,bez narzeczonego obok :P A na kawalerskim niech on sobie poszaleje w granicach rozsądku oczywiście ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
rozsądek to słowo klucz  :D :D :D

tak poza tym to dziś sobie w domu po kąpieli porannej po biegach tańczyłam trochę w moich ślubnych butkach  :D no wiecie - żeby je rozchodzić nieco  :D sa cudne  :D :D :D  i...w mojej ślunej bieliźnie, którą musialam przymierzyc,żeby zobaczyć jak będzie pasowala  do butków i biżuterii ktorą też zalozylam  :D :D :D  jak mi cudownie było  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
ja się martwie bo mój M coś mi bąkał, że w ogóle by nie robił kawalerskiego...

mówił że weźmie kilku kumpli i braci i pójdzie na piwo ....

a jak byłam w grecji to siedział dwa miecy w domu i nigdzie nie wyłaził...

a wiecie co ja wymysliłam na panienski??

chce żeby mi jakiś ładny nie przesadny zulek potańczył :d taki woodstockowy i zrobi mu się grzechotki w puszkach po piwie :3

no i w ogóle nie wiem co zrobić, bo na woodstocku będzie MÓJ UKOCHANY ZESPÓŁ Machine Head a woodstock tydzeń przed ślubem.. i co ja teraz zrobie...

muszę tam pojechać po prostu... :(

tylko się boje bo pewnie nie wytrzymam i bedę musiała iść w Pogo, to jest coś takiego jak emma ma z bieganiem :(

no i myślę, że będzie pełno ludzi na tym koncercie i pewnie coś mi się stanie :(

smutno mi z tego powodu!!!

Offline _patka_

• Chuck Norris
hehe emmo i tak tancowalas w bieliznie? :D hihi

co do panienskiego i kawalerkiego to tez nie chce takiego wspolnego laczonego, tylko chodzi o to zeby w jednym terminie bylo, ale rozumiem ze emma martwi sie o gosci i bardzo dobrze ;D

zaufanie mamy do siebie, mnie nie raz jakis dupek probuje zaprosic na piwko albo wiecej ale ja sie nie daje, maciek o wszystkim i tak wie nie mam nic do ukrycia... a maciek tez jest lojalny wobec mnie i mowi ze nigdy mu zdrada przez mysl nie przeszla :) oby tak cale zycie bylo... wiem jak to rani strasznie i wyniszcza czlowieka... :(

chcialabym byc taka spokojna o kawalerski jak Ty i aniolek ale jakos ciagle mysle o tych striptireskach hahaha mowilam ze glupek jestem  :glupek: :glupek:

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
A Piotr Cię widział w tym zestawie bielizna+buty? ;D I do tego tańczącą? ;D
Na pewno byłby zachwycony takim widokiem ;D