Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 123773 razy)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
 :lol: :lol: :lol: to ja wpadam na ta impreze :lol: :lol: :lol:
powinnam byc gosciem honorowym :los: :los: :los:

Offline emm-a

• Chuck Norris
pamiętaj, że każda zima się kiedyś kończy i każda wiosna musi w końcu przyjść  :D

jesteś silna, mądra i ładna i nie ma mocy, która by Cię złamała  :D  nie zamartwiaj sie i nie dołuj, bo sama siebie tym wyniszczasz niepotrzebnie...trza wziąć sie w garść Kochana  :przytul: :przytul: :przytul:

ej...malinowa....chyba sie zorientowałaś z pewnej wypowiedzi, że gościem nr 1 - czyli najgorszy związek, najmniej idealny, reprezentuję ja  :D

wątpię aby udało Ci sie mnie pobić, wszak narzeczony po porannej kłótni życzeń w Dzien Kobiet mi nie zlożyl - czyż może być coś gorszego???? wątpię....

kaplica  :pogrzeb:
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
fakt! nic gorszego byc nie moze!

koniec swiata :pogrzeb:
idz sie powies! ;)

:mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ale dopiero po imprezie, przecież musimy się napić jeszcze przed Twą śmiercią ;D ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Zajrzyjcie do mnie za 10 minut uwierzycie, że mojego dnia kobiet to nic nie przebije...

Offline emm-a

• Chuck Norris
zajrzymy zajrzymy  :D

malinowa i Anjuszka - coś mi się widzi, że na moim nieszczesciu chcecie żerować i się zabawić... :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

zamiast mi współczuć i mnie wspierać  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

w piekle się będziecie smażyły ( zaraz po tym piciu oczywiście  ;):diabel_3:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Nikt nie obiecywał, że idealne z nas koleżanki... i że będziemy Cię wspierały w tych trudnych momentach ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
widzę widzę...żmijki  ;) :D :D :D

kurcze, wiem że to niezdrowo, ale jestem mega głodna po teatrze i wlasnie się obżeram jak dzik...pewnie mi będzie ciężko potem... :P
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ale z was wredoty...

ja tez musialam cos zjesc bo jak wyszlam dzis o 11;20 to wrocilam ok 10 minut temu.. no nie liczac ze wpadlam w przerwie na 20 minut po karola i dalej w droge..
padam

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja wczoraj, z okazji dnia kobiet, zjadłam pół paczki rafaello  ::) ::)

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia, czy Twoj komentarz oznacza, że na naszą imprezę nie przyjdziesz, bo się nie nadajesz  ???

Anjuszka, a dlaczego tylko polowę???
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
hahha...wlanie tez pierwsza mysl jaka sie zrodizla to "dlaczego tylko polowe? :drapanie:" ;D ;D ;D

to tak sie da w ogole? ??? ??? ??? ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja zjadlam pasek czekolady z orzechami i pasek bez cukru mlecznej..
i umieralam z choroby ;p dlatego tylko tyle...

wpadne na dzampre jak cos ;p jako ta idealna heh ;]

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Mąż zjadł drugą - jak widzicie nie jest idealny, nie oddał mi swojej połowy  :'( :'(

Offline emm-a

• Chuck Norris
karolka przeczytalam co u Ciebie - tu się wypowiem, bo postanowilam, że na wątki żonkowe włączę się kiedy będę już żoną, czyli za półtora miesiąca  :D

wniosek nr1 - co nas nie zabije to nas wzmocni
wniosek nr2 - jak sie coś wali to wszystko naraz, ale kiedy się poprawia to też naraz wszystko, co jest pocieszające dosc
wniosek nr3 - chyba dam Ci miejsce obok mnie na naszej nieidealnej imprezie...  :D

nie zamartwiaj się, teraz to juz nic nie da przecież, gdzie Twoj zdrowy rozsądek  ???  stało sie - trudno, masz chłopa upartego, wie widac najlepiej jak erozmawiać z szefem - może sie teraz nauczy... laptop, telefon - ważne są, ale to tylko przedmioty, trudno, świat się nie zawalił, P. regularnie co 2-3 miesiące gubi tel., a kiedy proponuję zeby na takiej smyczy nosil  twierdzi,że to niepotrzebne... Istotna jest tu za to rączka Twoja szlachetna i delikatna - za to dziad powinien popamiętać i Twoje zachcianki spełniać przez jakis czas...

nie smuć się  :przytul:

sylwusia, idealni to na tej imprezie mogą co najwyżej nam pozamiatać.... :D musisz pojechać po Karolu i styrać go,wtedy nie będziesz taka idealna  :D

ja ostatnio też zaczynam czeklade wsuwac,moj brzuch jakos to znosi,choc lekko nie jest...najgorzej,że ja paska czy dwoch nie moge...jak otworze to muszę całą  :(

Anjuszka - ta zniewaga krwi wymaga, jak on mogl???? na szubiennicę z nim!!!!
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a ja na odwrot ;D
coraz mniej jem ;D ;D juuuuuuuupi

aaaa w ogole chce ci sie pochwalic Monika..
dzis wyszlam ze szkoly, i widze ze nadjezdza moj autobus.. i co? biegne ;D podpbiegla i co? zero zadyszki a moja chuda kolezanka cala zmachana je je je je ;D
biegi dzialaja juz a dop 2 za mna ;p ;]

Offline emm-a

• Chuck Norris
no sylwusia...to zaplusowałaś u mnie  :D bardzo ładnie  :brawo_2: mam tu oczywiscie na mysli biegi, a nie fakt że mniej jesz  :D

wniosek dla mnie oczywisty - mozemy zwiększać Twój dystans powoli  :D :D :D

ja jutro rano śmigam, po właśnie skończonym obżarstwie będę miała mega dużo energii z rana  :D :D :D

jak będzie w miarę sucho to na Głębokie i dwa kóleczka  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
o nie nie nie...
dystans za mega ostry dla mnei naadal ;D cala zmachana jestem ;p i zakwasy wylaza uszami ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
chyba mi sie literki rozmazały bo nie jestem w stanie przeczytać tego co tu nabazgralas, to chyba jakieś głupoty muszą być....
 :D :D :D

zatem pozostajemy przy moim wniosku  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Wow !
Miłe to nie było i zupełnie odwrotnie odczytalas moje intencje :(
Nie twierdze,ze mamy idealny związek i jesteśmy idealni, a wręcz przeciwnie.
Chciałam tylko oświadczyć, ze czytając czasem wypowiedzi innych osób można bardziej docenić to co się ma najpiekniejszego w życiu.
A tu odrazu atak.
Emmo, czytam Cię i kibicuje nadal w przygotowaniach do ślubu, chyba, ze nie mogę ? Obiecuje się nie odzywać skoro moje wypowiedzi tak na ciebie działają, a stresu przed ślubem i tak masz dość ;) pozdrawiam !

Offline _patka_

• Chuck Norris
serduszko Twooja wypowiedz w ogole nie byla jakas budujaca tylko wrecz przeciwnie... wszystkiie jak widac odebraly to tak jakbys chwalila sie soba i swoim facetem... na pewno macie gorsze dni jak kazdy, a ze my mialysmy ten gorszy dzien wlasnie 8 marca to przeciez swiat sie nie zawalil dla nas... fakt jest przykrro ale coz zrobic... zycie jak to mowia.

Offline Pandi
  • maniak
Olać :]

Offline _patka_

• Chuck Norris
Swietny pomysl :) juz olalam :D :D :D

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
serduszko Twooja wypowiedz w ogole nie byla jakas budujaca tylko wrecz przeciwnie... wszystkiie jak widac odebraly to tak jakbys chwalila sie soba i swoim facetem... na pewno macie gorsze dni jak kazdy, a ze my mialysmy ten gorszy dzien wlasnie 8 marca to przeciez swiat sie nie zawalil dla nas... fakt jest przykrro ale coz zrobic... zycie jak to mowia.

Zupełnie nie to mialam na myśli.
Fakt może złe to napisalam jak teraz widzę, ale czasu nie cofnę.
Już siedzę cicho jak myszka pod miotla ;)
Jeśli kogoś urazilam - wybaczcie, nie to bylo moja intencja. Tyle w tym temacie.

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo kurcze troche sie rozpisalam za bardzo w twooim watku przepraszam!  :-X :-X

ja tam sie nie gniewam serduszko, inne forumki tez nie - tak mysle! :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
s_erduszko, zauważ, że nie tylko ja odebrałam Twoją wypowiedź jako atak, co zauważyła AnioOlek, zatem to nie moje przewrażliwienie czy cos w tym stylu... zresztą nie wiem, czy atak to odpowiednie słowo, raczej przechwalanie się, czy zarozumialstwo, sama nie wiem... Odpowiedziałyśmy na ironiczno-wesoło. Nie ma co się według mnie obrażać, każdy ma prawo do swojego zdania.
Może nie miałaś intencji takich, jakie Ci przypisałyśmy, jednak odebrałyśmy to tak a nie inaczej... Fajnie, że masz pomysłowego męża, który o Ciebie dba, myslę, że nasi też są tacy, tyle że bywaja lepsze i gorsze dni, a tak sie złożyło, że Dzień Kobiet był dla większości z nas  tym gorszym... i może nas trochę poirytowałaś swoimi słowami... ;)

Nie wierzę w istnienie idealnych związków, każdy ma coś za uszami  ;)

Ja to na całą sytuację patrzę z lekkim przymrużeniem oka  ;) i Wam wszystkim radzę to samo  :D

zatem s_erduszko  :przytul:

Po wczorajszym poźnowieczornym obżarstwie miałam dzis rano mnóstwo zapału i energii i już po 7 się przebudziłam z myślą o biegach  :D ja to jestem stuknięta  :D ale jak wiem że rano biegnę, to tak się nie mogę doczekać, że wcześnie się sama budzę, żeby już pobiec jak najszybciej  :D dzis sie super biegło, pada deszcz i jest rześkie, fajne powietrze, mnóstwo biegaczy spotkałam  :D
Lubię ich spotykać, bo czuję się jak członek pewnej wspólnoty, takiej biegowej  :D fajosko  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
dokladnie - nie ma zwiazkow idealnych!! nawet jesli myslimy ze  wszystko jest ok to i tak pewnie nie jest :P

ja dzisiaj obudzilam sie ok 9 mialam isc do szkoly ale nie mam ochoty... same wyklady wiec zlewam... w dodatku jakis nowy przedmiot etyka - to nie dla mnie ahha :D:D:D

jak dzisiaj sytuacja z Piotrem Emmo? juz lepiej? byl buziak na zgode???

wczoraj wrocilam ok 21 do domu dopiero, a moj M taki steskniony byl! od razu wylecial z pokoju zeby dac mi buziaka!!!  :O az w szoku bylam, myslalam ze cos chce... np zebym mu kolacje zrobila :D:D:D ale nie... sam zrobil sluchajcie... hehe ogolnie to on jest samolubem a tu takie cos! szok po prostu!!

swiat trzeba brac z przymruzeniem oka, bo inaczej zwariowac mozna... czyz nie? ;D :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a gdzie dzisiaj bieglas?

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia biegałam tam gdzie w czwartek, czyli od orlow do Głębokiego  :D

AnioOlek, to Maciek potrafi jednak jeśli chce... :D oby chcial częściej  :D

my z P. jesteśmy dalej pokłóceni, tzn. po tym jak mnie olał w Dzień Kobiet, nie rozmawiam z dziadem  ;) tzn. wczoraj w sumie już jakiegoś pojednawczego smsa słał, ale odpisalam mu krotko, że mi przykrosc sprawil i coś tam...
osobny weekend nam nie zaszkodzi...
Nie wiem jak Wy, ale ja to lubię pobyć czasami sama....tzn. tęskni mi się za P., ale on codziennie przyjeżdża, no i czasami fajnie mi mieć wieczor dla siebie, kiedy mogę pooglądać coś dla mnie fajnego w tv, np. musical jakiś, jednocześnie plotkować przez tel. z moją przyjaciolką, kiedy jest P., to nierealne, bo ja mieszkam w kawalerce, zatem musimy zawsze jakis miec kompromis, ktory jednak raczej nie obejmie oglądanie musicalu, tzn. mysle że P. by tego nie zniósł... ;) :D  no w każdym razie mam swoje lata i przyzwyczajenia i fajnie mi czasami spędzić troche czasu samej, tak juz mam  :D

no i jeszcze cos, nie wiem jak jest jest u Was, ale P. bałagani bardzo i np. jak nie przychodzi to ja praktycznie nie mam sprzątania  :D :D i o obiad się martwic nie muszę, bo mi wystarczy zupka warzywna, a P. musialby miec konkretne mięso itp.
 :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
oby chcial czesciej! :D chyba musze tak czesciej wracac do domu! :D :)

kazdy potrzebuje w zwiazku pewnego azylu, gdzie moze sie zaszyc i zajac swoimi sprawami :) nawet tesciowa ostatnio mi to powiedziala i cos w tym jest, jesli ktos jest ze soba 24 h na dobe to zwariowac mozna w pewnym momencie, mozna sie zaglaskac na smierc normalnie! :P

ja wlasnie leze sobie w lozeczku! o jak ja  to kocham! jestem sama, tel mam wylaczony, niikt mi nie marudzi, nie dzwoni, Tola tez spi jeszcze :)

Maciek tez  balagani a co najgorsze jak cos wezmie to na miejsce nie odstawi i chodze za nim i sprzatam... kiedys sprzatalismy razem, on lazienke i odkurzal ja reszte, ale od jakiegos czasu przestal to robic.. hmmm ::):):)