Dziękuję kochane, nie mogę spać, PM spóźnił się do pracy o jakieś 2,5h ;/
Axelko, oby nie rósł tak prędko

bo chcę suknię włożyć w dzień ślubu.
Nie dość, że prezent ślubny to i mój urodzinowy no i poród najpewniej z wyliczeń OM na marzec więc i przez urodzinami PM w maju

się skumulowało.
po
Jutro idę jeszcze raz na betę, żeby sprawdzić prawidłowy przyrost tego hormonu, tak doradziły dziewczyny na 28dni.
Wiecie co, wg mojej tabeli z laboratorium wynik wskazuje na 3tyg, wg @ na 5tyd 2dni. a wg. tabelki koleżanki z labolatorium 4-5tyg, wiec juz sama nie wiem w każdym bądź razie, umówię się na usg za 2tyg. czyli w 7 tyg, bo wtedy i zobaczę i usłyszę serduszko, i może to do mnie dotrze w końcu

przyznam się, że jestem głupia bo wczoraj szukając dla siebie ciuchów kupiłam malutkie ale dosłownie tyci tyci na 5cm stópki skarpeteczki I LOVE MUM I LOVE DAD są przepiękne !! nie mogłam się powstrzymać.
W ciąży z Adą ja już w 3msc miałam wozek, nie dopuszczałam do siebie mysli że miałoby się coś stać.
mysle ze po slubie zaczne kompletowac wyprawke...tata moj juz wie... na milion procent, pyta sie czy chlopiec czy dziewczynka chodzi po domu i ciagle mowi ze sie cieszy... a najlepsze leze sobie ok.22 PM bigos robił...a tata sie polozyl obok mnie i brzuch masowal, MYSLALAM ZE NNIE WYROBIE ZE ŚMIECHU...