heh... dawno mnie tu nie było

ale widzę, że rzeczywiście cicho się u nas zrobiło
Buuuś, Pandi - super, że znalazłyście swoje wymarzone sukienki

oczywiście byłoby miło, jakby się pojawiły jakieś fotki

i muszę Wam się przyznać, że moja wymarzona też ma tren, którego nie chciałam ba... ona ma nawet ramiączka, których nie chciałam

Buuuś a powiedz jakiego macie DJ'a? Bo nasz w stosunku do nas zastosował taką samą zasadę - płacicie po usłudze, żeby nie było żadnych nieporozumień co do jakości oprawy muzycznej

my mamy Romka Cabaja (Czarnego)
katarina25 przyznaję Ci rację - ja w ogóle Romantici nie brałam pod uwagę właśnie ze względu na ceny sukienek. Gdyby nie to, że są wyprzedaże to nie byłoby mnie stać na sukienkę z tego salonu..
a w ogóle to z moją sukienką dłuższa historia - zmęczona dwudniową wyprawą po bydgoskich salonach w których na nic nie mogłam się zdecydować, stwierdziłam że to bez sensu i rozejrzę się po salonach jak będą w nich już nowe kolekcje, czyli gdzieś bliżej Nowego Roku. Ale oczywiście mój kochany PM musiał mnie dnia następnego wyciągnąć do miasta pod pretekstem obejrzenia czegoś na Starym Rynku - nieświadoma niczego zgodziłam się. Po czym idziemy Focha, a on do mnie, że zanim pójdziemy na Stary to on się jeszcze w jednym miejscu umówił - okazało się, że właśnie w Romantice... Byście widziały jaka byłam na niego wściekła

ale koniec końców opłaciło się - sukienka zakupiona 1000zł taniej, w stanie idealnym (nie przymierzana wcześniej, bo była wożona jako model na targi i wystawy), którą jak założyłam to poczułam,że to TA

Rozpisałam się trochę... więc teraz obiecana fotka

Uploaded with
ImageShack.usi z tyłu

Uploaded with
ImageShack.us