Autor Wątek: Bydgoskie Pary Młode 2012  (Przeczytany 132934 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katarina25

• forumowicz
  • data ślubu: 30.06.2012
Odp: Bydgoskie Pary Młode 2012
« Odpowiedź #270 dnia: 11 Sierpnia 2011, 21:50 »
Witaj Pauli88, tu z forumkami nie zginiesz  ;D
Ja jestem mocno za wszelkim załatwianiem czego się da jak tylko wcześnie się da. Widziałam jak moja koleżanka, która miała ślub w kwietniu tego roku miesiąc przed biegała jak szalona. Nie chcę tak. Ja już dziś mam dziwne sny na tematy ślubne. W ostatnim zapomniałam ustalić menu i po przyjeździe na salę okazało się, że nie ma jedzenia. Więc aż strach jaką jazdę mogłabym mieć w przyszłym roku. A do jubilera na pewno wybiorę się na Cieszkowskiego.
Kiniu przypomnij mi proszę gdzie będziesz miała wesele. Wiem jak śliczną i wytworną suknię masz. A ja kiedy przymierzam coś mniej skromnego mam jakieś obawy, że przesadzam i suknia jest przesadna jak na moją imprezę... Chyba potrzebuję więcej pewności siebie w tej kwestii.
A w ramach ciekawostek zobaczcie na to: http://www.wykop.pl/link/782027/pamiatka-z-wesela/
:) :) ;) ;)

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #271 dnia: 11 Sierpnia 2011, 22:25 »
Katarinko, my będziemy mieć wesele w Pałacyku w Ostromecku. Co do sukienki, to przede wszystkim Ty musisz się w niej dobrze czuć... Obojętnie, czy będzie strojna, czy nie... Ty masz się czuć w niej jak księżniczka :) Jak trafisz na taką, to zapewniam Cię, że będziesz wiedziała, że to ta i żadna inna!
Co do filmiku, pomysł rewelacyjny, ale ta muzyka mnie dobija... kompletnie nie mój klimat... przed połową przerwałam oglądanie, bo mnie rozdrażniała.. ale wszystko kwestia gustu :) na pewno można się dogadać przy montażu co do preferencji muzycznych :)

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #272 dnia: 11 Sierpnia 2011, 22:26 »
właśnie do mnie dotarło, że za 16 dni mam cywilny  :o a mój kochany nie ma jeszcze krawatu i butów! i bukiet muszę załatwiać...!
zaczyna się...

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline ripo

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.06.2012
« Odpowiedź #273 dnia: 11 Sierpnia 2011, 22:27 »
Ja też jestem za tym, żeby jak najszybciej załatwić wszystko co możliwe. Mam też pytanie. Nie wiem czy jestem na tyle odważna jak Kinia87, żeby zamówić sukienkę przez internet z zagranicy. Bardzo podoba mi się jedna, która jest taka jakbym chciała i do tego cena jest niska. Obawiam się tylko jak będę w niej wyglądać, w salonach w Bydgoszczy chyba nie ma takich zbyt wiele. Jak do tej pory przeglądałam tylko to co na stronach Bydgoskich salonów, ale nic mi się specjalnie nie spodobało. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #274 dnia: 11 Sierpnia 2011, 22:33 »
ripo, przede wszystkim podstawowa sprawa - musisz porównać swoją sylwetkę i sylwetkę modelki, która prezentuje tą sukienkę na zdjęciach. Wiadomo, że figury są różne, niektóre z nas mają większe biodra, węższą talię, szersze ramiona itp itd... musisz każdy szczegół sobie porównać krok po kroku. Jeśli uważasz, że na Twojej figurze będzie wyglądać dobrze i dodatkowo, jeśli sukienka ma np. szerszą możliwość regulacji (moja np. ma prawie całe plecy do dołu sznurowane, więc można regulować szerokość) to ja osobiście bym brała (no bo tak właśnie zrobiłam ;D). Ale jeśli widzisz pewne rozbieżności co do kształtów i masz wątpliwości, czy sukienka niepotrzebnie nie uwydatni czegoś, co powinna zamaskować np., to chyba bym nie ryzykowała. Każda z nas zna siebie bardzo dobrze, swoje atuty i te rzeczy, które niekoniecznie chciałaby uwydatniać. Dlatego myślę, że obadanie sytuacji na spokojnie, spisanie za i przeciw będzie dobrym rozwiązaniem przed podjęciem decyzji. Trzymam kciuki i dawaj sukcesywnie znać jak mają się sprawy sukienkowe! :)
przy okazji... Precious, Żaba, poproszę namiary na bukiety :D :D

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #275 dnia: 11 Sierpnia 2011, 22:36 »
jeszcze jedno od razu... nie wiecie może dziewczynki, gdzie w Bydgoszczy możemy dostać krawat angielski w kolorze czerwonym?  ::)
wszędzie kolory bardziej standardowe i stonowane... ech :(

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #276 dnia: 11 Sierpnia 2011, 23:15 »
kinia ja polecam kwiaciarnie w fordonie przy starym rynku za kosciolem, stokrotka sie nazywa ;)...
ja mialam bukiet kuleczke z rozowych roz i bialo-fioletowych eustom z ogonkiem z takiej specjalnej trawy wykonczony perelkami ;D...mnie sie strasznie podobal ;D...
we wtorek wracam z podrozy poslubnej to bede mogla Ci fotke przeslac ;)...

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #277 dnia: 12 Sierpnia 2011, 02:14 »
Kiniu

1. Bukiet - kwiaciarnia Seven Heaven na ul. Zajęczej - os. Glinki

2. Krawat - Der Red - szwalnia na Wojska Polskiego, i sklep przy Kredensie na końcu długiej. Proponuję zadzownić do szwalni bezpośrednio i zobaczyć czy mają otwarte już w sierpniu (w lipcu mieli zamknięte) - wówczas umawiasz się na godzinę i dzień, kupujesz w sklepie z materiałami (np. Bławatek na końcu Dlugiej, bodajże to już jest Poznańska chyba 2) około 60 cm atłasu/satyny czerwonej, idziesz z tym do szwalni, marudzisz i płaczesz, że gonią Was terminy i że taka posucha na rynku i nie znaleźliście nic w klepach i tam przemiła pani Aurelia (jest jeszcze pan, ale nie mieliśmy do czynienia) stanie na głowie i uszyją Wam na życzenie :) Koszt szycia około 100zł za atłas około 20zł (tak my płaciliśmy).

Podobnoż pani z Der Redu Długiej jest równie miła i także staje na głowie by pomóc klientom :) z moją koleżanką osobiście pobiegła do Bławatka po materiał :)

Powodzenia! :)

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #278 dnia: 12 Sierpnia 2011, 09:18 »
Kiniu 3mam kciuki za bukiecik i krawat - a dziewczyny jak zwykle na straży by pomóc - jesteście super  :D

Offline chmielik87

• nowicjusz
  • *
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: 26.05.2012
« Odpowiedź #279 dnia: 12 Sierpnia 2011, 11:26 »
Hej dziewczyny;)dawno mnie tu nie było, ale teraz postaram się częściej tu zaglądać;)....Kinia87 gratuluję udanego zakupu sukni - jest śliczna i cieszę się, że jesteś zadowolona;)....ja niestety jeszcze nie wybrałam sukni, bo Agnes likwidują, więc stwierdziłam, że sobie już odpuszczę ten salon, a w Bydgoszczy nic mi się nie podoba, dlatego jak byłam na wycieczce w Poznaniu, to przy okazji odwiedziłam salon CAMEOO! upatrzyłam sobie dwie suknie, ale nie mogę się zdecydować, więc czekam jeszcze do września na suknie 2012 i wtedy podejmę decyzję:)....RIPO a byłaś przymierzać jakieś suknie, bo uwierz mi, że to co jest na zdjęciu w internecie bardzo często wygląda zupełnie inaczej na żywo, moim zdaniem powinnaś najpierw zobaczyć się w paru sukniach na żywo, we wszystkich modelach, tzn. w takich księżniczkach, rybkach, literce A itd. i wtedy zobaczysz w którym fasonie czujesz się najlepiej i który Tobie odpowiada i wtedy możesz na podstawie tego kupować nawet przez internet - ale to tylko moja rada;)

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #280 dnia: 12 Sierpnia 2011, 14:02 »
Żaba, Precious - co my byśmy bez Was zrobiły!  :-* Jestescie najlepsze!  ;D
Co do bukieciku, jak to wygląda z zamówieniem? wystarczy podejść, mniej więcej ustalić z czego miałby być zrobiony bukiecik i umówić się na termin odbioru?

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #281 dnia: 12 Sierpnia 2011, 14:19 »
Zapomniałam Ci napisać, że mój bukiet jest w relacyjce, możesz sobie oblookać :)

Idziesz mówisz, że chciałabyś zamowić bukiet, ale nie bardzo wiesz z jakich kwiatków, ale ma być w kolorach takich i takich. Pani wyciaga ksiązeczkę i zdjęcia i oglądacie, ona proponuje wiele rzeczy, doradza, nawet mówi np, które kwiaty są drogie i pokazuje ich tańsze zamienniki, ktore niewiele się różnią. Ja po takim spotkaniu miałam już jakąś wizję, potem poszukałam sobie w necie mniej więcej kształt a pani mi to zrobiła z wczesniej wybranych kwiatków. Męża siostra np od razu złożyła zamówienie, nie potrzebowała się tyle co ja namyślać :)

Mi zależało na fioletowej organzie zdobiącej bukiet i umowiłam się tak, że sama kupiłam i przywiozłam do kwiaciarni odpowiadający mi kolor.

Tak było w tej "mojej" kwiaciarni :) Zamawiałam bukiet okolo 2 tyg przed ślubem.

Nie mam niestety zdjęcia bukietu męża siostry (swoją drogą jak się taki "twór" nazywa? sister-in-law po angielsku a po polsku ? ), jeszcze obejrzę zdjęcia z ich wesela i ślubu, w razie co wstawię :)

Offline Myszk@

• bywalec
  • data ślubu: 22.09.2012
« Odpowiedź #282 dnia: 12 Sierpnia 2011, 17:09 »
katarina ten filmik jest po prostu genialny :D zawsze mi się marzyło coś w tym stylu :P może niekoniecznie do takiej piosenki, ale całkiem całkiem im to wyszło ;)

kinia nam do cywilniaka zostały 34 dni, a oprócz garniaka mój przyszły nie ma nic :P przydałaby się jakaś koszula i krawat, ale to chyba ogarniemy na początku września (a przynajmniej mam taką nadzieję) :P

ja też cały czas myślę nad bukietem ;) Precious raz jeszcze dzięki za namiary na kwiaciarnię - mam podobnie jak Ty, też muszę się zastanowić nad koncepcją bukietu, pomimo że jestem już po wstępnej wizycie w kwiaciarni  ::)

ooo.. u mnie z nowości tyle, że zapisałam się na kurs wizażu i mam zamiar się do niego przyłożyć i sama sobie coś na twarzy zmalować na cywilny... pytanie tylko czy podołam  ;D

Offline ripo

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #283 dnia: 12 Sierpnia 2011, 20:37 »
chmielik87- Niestety, pomimo szczerych chęci jakoś brak czasu na to żeby wybrać się na wielką przymiarkę sukienek  :( .  Podobają mi się sukienki w tym stylu http://moda.allegro.pl/nowa-suknia-slubna-okazja-i1727483893.html . Więc dość skromne i z prostym dołem. Nie wyobrażam sobie, siebie w Princeskowej sukience, a rybka-syrenka raczej nie pasuje do mojej figury. Już postanowiłam, że dopóki nie przymierzę chociaż podobnej to nie zamówię. Wiec muszę uzbroić się w cierpliwość . Co w moim przypadku czasem bywa ciężkie  ;D

Offline Myszk@

• bywalec
« Odpowiedź #284 dnia: 12 Sierpnia 2011, 23:13 »
ripo śliczna sukienka. prosta,skromna i elegancka - czyli dokładnie taka jaką chcę:). tyle tylko,że akurat do tego modelu to ja nie mam figury.. niestety bioderka robią swoje:P a co do cierpliwości...która z PM ją ma? Najlepiej byłoby mieć wszystko na tu i teraz + od zaraz..ale tak dobrze to niestety nie ma ::)

Offline burberry84
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14-04-2012
« Odpowiedź #285 dnia: 13 Sierpnia 2011, 09:56 »
ripo naprawdę piękna ta suknia-zauroczyła mnie ale niestety problem mam ten sam co Myszk@ bioderka idealne do rodzenia dzieci hihi;) fałdkę tłuszczyku na brzuchu bym sobie elastycznymi majtkami przykryła  to jednak z biodrami nic nie zrobię. mi się takie suknie o wiele bardziej podobaja niż princceski (ale to rzecz gustu)
Ja tam mam cierpliwość;) już 1,5 miesiąca szukam idealnych zaproszeń. A tak poważnie to pewnie gdybym była na miejscu i obejrzała te kilka próbek które już czekają na mnie w domu to nie byłoby już tak wesoło.
Zauważam pewną tendencje Panien Młodych-przywiązują uwagę do wszystkiego ale to nasz dzień i chcemy by wszystko było idealnie. By każdy zachwycał się jak to pięknie zorganizowaliśmy, jak pięknie wyglądamy itp itd. Mój O stwierdził,że jak jeszcze raz zobaczy mnie przeglądającą zaproszenia na allegro to się wkurzy i zamówi najtańsze za 0,80 :(:( dlatego teraz przeglądam jak jest w pracy.

Offline ripo

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #286 dnia: 13 Sierpnia 2011, 10:52 »
Ja mam to szczęście, że mój narzeczony jest równie zaangażowany jak ja. Prawdą jest, że to on założył konto na tym forum, a ja równie często z niego korzystam :) . Nie męczy go więc nic co związane z przygotowaniami i szukaniem wszystkich rzeczy do ślubu i wesela :) Co do sukienki- Jestem raczej dość drobna więc nie muszę się martwić szerokimi biodrami, bardziej martwi mnie mój niski wzrost. No ale póki nie przymierzę czegoś podobnego nie mogę stwierdzić czy będzie mi w tym dobrze.

Offline chmielik87

• nowicjusz
  • *
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: 26.05.2012
« Odpowiedź #287 dnia: 13 Sierpnia 2011, 11:19 »
Ripo suknia jest śliczna, a wzrostem się nie martw, ta suknia jest dopasowana, więc będzie Cię optycznie wydłużać, a obcasy też zrobią swoje;)

Offline katarina25

• forumowicz
« Odpowiedź #288 dnia: 13 Sierpnia 2011, 16:55 »
Kiniu, to jak Ostromecko to nie ma wątpliwości że nie ma takiej opcji żeby tu coś zgrzytnęło. Co do Twojej teorii o tzw. sukni wymarzonej. To zaczynam w to wątpić. Ciągle oczekuję, że mnie coś strzeli, że się wzruszę, jakiś znak na niebie, cokolwiek!! I nic!! I tu właśnie droga Ripo i to jest właśnie tak, że póki na żywo nie zobaczysz - no chyba, że masz tyle szczęścia co Kinia - to nie wiesz. Już parę sukienek w internecie sobie upatrzyłam, dla mnie bajka - a na żywo - dupa. Jedyne co się dowiedziałam to właśnie jaki krój/fason mi odpowiada. Byłam we wszystkich dużych salonach w Bydzie i jednej jestem pewna na 90% ale niestety przekracza mój budżet. Zobaczymy. Do urlopu chcę się zdecydować, wpłacić zaliczkę i zapomnieć o tym temacie. Nie czekam na nową kolekcję. Suknie będą jeszcze droższe i na myśl o kolejnej wycieczce po salonach ślubnych robi mi się słabo.
I jeszcze w ramach ciekawostki coś w Polskim wydaniu i z muzyczką łagodniejszą dla ucha (choć bez takich bajerów jak w wersji USA) http://www.wykop.pl/link/783013/pamiatka-z-wesela-w-polskim-wydaniu/

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #289 dnia: 13 Sierpnia 2011, 21:24 »
a ja popieram kinie ;) swoja suknie tez wybralam w necie jako najpiekniejsza na swiecie - dla mnie oczywiscie :P, pojechalam, przymierzylam ja jako pierwsza i sie zdecydowalam od razu! az do slubu nie mialam chwili zwatpienia! wczesniej przeszlam wiekszosc salonow w bydzi i toruniu i nic kompletnie mi sie nie podobalo, nie przymierzylam ani jednej sukni...
wiec mysle, ze trzea szukac swojej wymarzonej i nie zalamywac sie! w sukni slubej kazda z nas musi wygladac i czuc sie przepieknie - jak prawdziwa panna mloda ;D...

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #290 dnia: 14 Sierpnia 2011, 20:31 »
oj Żabuś tak tak ;D nie no ale kazdy oczywiscie musi sam podjac decyzje i ewentualne ryzyko, bo potem na nas bedzie, znajda nas i bedziemy biedne, jakby cos nie gralo :P ja proponuje niezdecydowancom na odwiedzenie tej oto strony...

http://www.maggiesottero.com/collection.aspx

na 90% jestem pewna, ze cos Was"ruszy" przy którejś z sukienek kolekcji Maggie Sottero... no nie ma bata  ;D
Wielokrotnie przeglądałam różne katalogi z sukienkami, przejechałam się po Bydgoszczy (w Toruniu co prawda nie byłam), ale po Bydgoszczy byłam zniechęcona, nic mi się kompletnie nie podobało... kolejne dni na przeglądaniu stron internetowych z kolekcjami sukienek kończyły się prawie płaczem i nerwami ze strony mojej mamy i tekstami, ze jestem wybredna i jak tak dalej pójdzie to do ślubu nie pójdę, bo nie będę miała sukienki... No i nagleeeeeeeeeee.... Ambrosiaaaaaa mojaaa ;)))))) zakochałam się w niej już rok temu... czekałam na obniżki/promocje... bo nie ukrywajmy, ponad 5 tys. zł za kupno sukni to nie są małe koszta... no i dlatego tak rzuciłam się na nią na ebayu, nawet jej nie mierząc... takie okazje jednak nie zdarzaja sie czesto, bynajmniej przez rok nie bylo oprocz tej oferty ani jednej tego kalibru finansowego (jesli chodzi o moja sukienke). Nie wiem, jak w innych modelach... moze bedzie w czym przebierac :)

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #291 dnia: 16 Sierpnia 2011, 08:35 »
a mnie jednak "ruszyło" gdy załozyłam ...chyba TĄ :D to był pierwszy salon  suknia nr 4 która na początku widząc ją na wieszaku mi się nie podobała ale przymiezyłam - bo pani polecała przymierzyć jedną z każdego modelu.... dziewczyny aż łzy miałam w oczach  ;D ;D ;D i się zakochałam wniej i ściągnąć nie chciałam :P a jest kompletnie inna, wogóle nie takie oglądałam nie takie mi się podobały (podoba mi się krój o obnizonej talii ) ale gdzie tam :P prosta, cudowana, z kamykami i świetnie leżała mimo za małego rozmiaru :P
Nie myślałam że można naprawdę zakochać się w sukni i poczuć w jednej sekundzie że to TA właśnie TA  :skacza:

Offline burberry84
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14-04-2012
« Odpowiedź #292 dnia: 16 Sierpnia 2011, 19:03 »
Buuuś to super,że udało Ci się już znaleść tę jedyną:) każda Panna Młoda powinna nie tylko wygladać jak ksieżniczka ale też się tak czuć. Ja na łowy wybieram się na początku września i mam nadzieję,że i mnie "Coś" strzeli i oszaleje na pukncie jakiejś kiecki:)

Offline Myszk@

• bywalec
« Odpowiedź #293 dnia: 16 Sierpnia 2011, 20:46 »
Buuuś gratulacje  ;D super, że znalazłaś swoją sukienkę - taką, w której od razu poczułaś się właściwie ;)

ps. czekamy na foty  ;D

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #294 dnia: 17 Sierpnia 2011, 08:52 »
dziękuję za miłe słowa dziewczęta  :D
burberry każdej z nas życzę takiej chwili - szczęścia , radości i niedowierzania - że to naprawdę może być TA :) teraz do głowy przychodzą mi mysli zwątpienia małego bo ona jest kompletnie inna od takej (co mi się wydawało prędzej ) że o niej marze :P wiecie serce swoje, a rozum swoje  ;) ale myslę że jak ją jeszcze raz założe to znów poczuję to co wtedy :D:D:D cuuuuudowne uczucie :D a widok przejętej mamuni... bezcene  ;) :D
fotek nie pozwalali robić ale w watku zniecierpliwionych wkleiłam zdjęcie z katalogu - z tym że natym zdjęciu ona wygląda jak nie ta sukienka którą mierzyłam :P na fotce mi się nie podoba bo modelka wygląda jak by w ciąży była i jest strasznie szeroka na dole ta suknia a w realu wysmukla mnie i właśnie tuszuje co nieco na brzuszku  ;)

Offline katarina25

• forumowicz
« Odpowiedź #295 dnia: 17 Sierpnia 2011, 22:42 »
Buuuś, gratuluję i zazdroszczę. Ja też tak miałam, że wydawało mi się że podobają mi się inne a w końcu stanęło na innym kroju. Kolejna panna młoda ze łzami w oczach :P Buuuś co to znaczy "w watku zniecierpliwionych wkleiłam zdjęcie z katalogu"? Co to za wątek? Chcę zobaczyć Twoją wymarzoną :)

Offline ewulka132
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #296 dnia: 18 Sierpnia 2011, 00:29 »
Witam wszystkie Panny Mlode z 2012 roku:):):)

Czytam forum juz od jakiegos czasu, ale czas sie przedstawic:)
Mam na imie Ewa i na przyszly rok planujemy slub:)
Chyba jestem najbardziej "do tylu" z przygotowaniami,
bo nie mamy jeszcze podpisanej zadnej umowy:(
Wszystko przez to, ze mieszkamy za granica i dopiero za tydzien mozemy przyjechac do Polski,
a na slub zdecydowalismy sie pod koniec czerwca.
Ehhhhhhh. . . .
Jestem przerazona, bo czytam i patrze, ze wszyscy juz maja pozalatwiane wiekszosc spraw,
a ja kompletnie nic:( To wszystko juz mnie tak przeraza, ze az mi sie odechciewa organizowania tego wszystkeigo:/
Mam nadzieje, ze jakos to jednak bedzie.
Trzymajcie za mnie kciuki!!
POzdrawiam

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #297 dnia: 18 Sierpnia 2011, 01:16 »
Ewulka nie panikuj :)

Najwazniejsze są trzy umowy - sala, zespół/dj i fotograf. Tu jest najciaśniej później z terminami.

Ogarnijcie te trzy rzeczy na początek a resztę możecie spokojnie planować na styczeń. My mieliśmy slub na początku czerwca i po załatwieniu sali, dj i fot mieliśmy wolne aż do stycznia :)

Powodzenia !

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #298 dnia: 18 Sierpnia 2011, 08:47 »
katarina już tłumaczę - chodzi o "wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 365 dni do.." znajdziesz w dziale ślub, ślub -> rózności ślubne :) tam właśnie dokładnie opisałam te pierwsze mierzenie sukienek i wkleiłam fotke "mojej" sukni  - ale to zdjęcie jest z katalogu bo na zywo mi ni pozwalali robić fotek - po raz kolejny dodam że na zdjęciu ta kiecka wcaaale mi się nie podoba :P  ;)  :D
ewulka - głowa do góry ze wszytstkim dacie sobie radę - posłuchaj naszej doświadczonej Precious - to Skarb nasz forumkowy i doradza nam zagubionym  :D tak jak napisała najważniejsze są te 3 umowy a reszta dopiero po nowym roku :)

Offline ewulka132
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #299 dnia: 18 Sierpnia 2011, 13:01 »
DZieki Dziewczyny!

Wlasnei te trzy umowy chcemy podpisac teraz, mamy nadzieje ze sie uda:)
Tylko czasu strasznie malo, a cala masa spotkan. . .
Precious Ty mialas Merlina nie?? Bo my chyba sie zdecydujemy na Dja wlasnie, ale nawet nie wiemy
z kim sie tak naprawde spotkac. . .
Bo nie bylismy na wielu weselach (znajomi sie ociagaja ze slubami:P) i tak za bardzo nie mamy rozeznania.
Moze mi ktoras z was podrzuci jakis pomysl:)
Slicznie prosze:)