Hej dziewczyny;)dawno mnie tu nie było, ale teraz postaram się częściej tu zaglądać;)....Kinia87 gratuluję udanego zakupu sukni - jest śliczna i cieszę się, że jesteś zadowolona;)....ja niestety jeszcze nie wybrałam sukni, bo Agnes likwidują, więc stwierdziłam, że sobie już odpuszczę ten salon, a w Bydgoszczy nic mi się nie podoba, dlatego jak byłam na wycieczce w Poznaniu, to przy okazji odwiedziłam salon CAMEOO! upatrzyłam sobie dwie suknie, ale nie mogę się zdecydować, więc czekam jeszcze do września na suknie 2012 i wtedy podejmę decyzję:)....RIPO a byłaś przymierzać jakieś suknie, bo uwierz mi, że to co jest na zdjęciu w internecie bardzo często wygląda zupełnie inaczej na żywo, moim zdaniem powinnaś najpierw zobaczyć się w paru sukniach na żywo, we wszystkich modelach, tzn. w takich księżniczkach, rybkach, literce A itd. i wtedy zobaczysz w którym fasonie czujesz się najlepiej i który Tobie odpowiada i wtedy możesz na podstawie tego kupować nawet przez internet - ale to tylko moja rada;)