Autor Wątek: !!bo przed miłością nie warto się bronić!!-oczekiwanie na TEN dzień 03.09.2011;*  (Przeczytany 23572 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wMychSnach

• bywalec
  • nierozłączni;*-Kasia i Łukasz;*
  • data ślubu: 3.09.2011- 15.00
przepraszam że wujka nie usunęłam ale chciałam na szybko);pp wybierałam takie zeby bylo widac kolorek.

mam nadzieje ze widac bo z tym wstawianiem zdjęc to zawsze mam przeboje;/

a i jeszcze sukienkę przypominam >>

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Kurcze!
Ale masz czadowy kolorek włosów! ;D :D
Strasznie mi się podobają takie "inne" kolorki ,ale chyba jestem za mało odważna na nie ;) :p
A naturalnie jesteś brunetką? :) ::)

No i suknia jeszcze raz powiem ,że śliczna !
Taka boooogata :)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Kolorek super!!! Fajnie w nim wygladasz :)
Suknia piekna :)

Offline wMychSnach

• bywalec
aj bo ja lubię taki przepych, blichtr chociaż teraz coraz częściej skłania się do klasyki..jednak to jest suknia z moich marzeń i mam nadzieje że dobiorę do niej bukiet i fryzurę właśnie w wielkim stylu:>
z włosów mam nadzieje ze fryzjerka wyczaruje cos ekstra bo juz dwa lata zapuszczam, mam za piersi juz ale mogły by byc dłuższe hehe:) fryzury podobają mi się o o o takie: coś w tym stylu;)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Ta jest piękna :)
Taka seksi ::)
A chcesz mieć też tak wysoką czy nie?
Bo przyznam ,że ta jest strasznie wysoka ;) :p

Offline wMychSnach

• bywalec
chyba tez taką wysoką..w rzecywistosci mam większe 'pucki' na policzkach i nie jestem najwyzsza a taka fryzura znacznie mnie wyszczupla:) tak mi się wydaje przynajmniej. chociaz nie jest to fryzura która bedzie na 100%.. dalej szukam!!

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
Fajna fryzurka, choc jak dla mnie za 'wysoka'.
Raz mnie ktos tak uczesal i wygladalam na 10lat starsza ;D

Offline wMychSnach

• bywalec
a ja właśnie nie i dlatego chce coś takiego:) aby utrymało się jak najdłuzej bo chyba to jest najwazniejsze:) ale mam ciezkie włosy i ciezko będzie je tak wysoko unieść:)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
i ja dotarłam do ciebie :-*

witaj :)

co do sukni to gora bardzo mi się podoba, ale dół nie w moim stylu.

masz radzo fajny kolorek wlosow i ta fryzurka co wkleiłas tez super ;D

a co do wieku to też jestem dosyć młoda, rocznik 90.

i tez spotkalam sie z kilkoma opiniami, ze "co tak szybko".

ale mam gdzies to co mowia inni ;D

Offline wMychSnach

• bywalec
witam Cię netka000 :) miło ze napisałaś:) he to widze ze nas młodych jednak tutaj trochę jest i się rozumiemy,: chociaz moja mama brała slub poł roku po 18 urodzinach a ja bede miała prawie 20 i dla niej wychodze wczesnie,szybko bo  kiedys to inne czasy były  :brewki: :brewki: :hahahaha: :hahahaha:

Offline netka0003

• maniak
no wlasnie, kiedys to po 20-stce rzadko spotykalo sie jeszcze panny.

a teraz 20-stki to taaaaaaaaak wczesnie niby... ::)

Offline wMychSnach

• bywalec
wychodzę z założenia że jak trafilam na mężczyznę zycia, to bedzie on mój tak samo teraz jak i za 5-10 lat miałby byc, a jak ma byc porazka to i tak bedzie i tak

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Oj nawet nie wiecie dziewczyny ile mi mówili ,że głupia jestem ,że tak młodo się hajtam.
Szczególnie koledzy PMa przeżywali ,że zmarnujemy sobie życie ;)
Oni tacy ,że wiecznie inna...i nie potrafią zrozumieć ,że znajduje się kogoś na całe życie i już!
Czuje się to coś i nie ma innego wyjścia ;)

Już na początku spotykał się z przykrościami od kolegów z klasy ,że gdzie ma oczy ,że by sobie znalazł jakąś inną [czyt.ładniejszą] ,więc gdyby ulegał takim gadaniom to by już dawno mnie puścił kantem,ale widocznie już wtedy mu na mnie zależało ;) :D

Ale już się zdążyli przyzwyczaić po ponad dwóch latach narzeczeństwa,ponad ośmiu miesiącach przygotowań ślubnych i prawie czterech miesiącach wspólnego mieszkania ;)

Offline wMychSnach

• bywalec
u mnie cała grupa na uczelni się dziwi że my tak szybko;D bo to może byc kto inny albo e po ślubie przestanie się starac.  ::) mieszkamy ze sobą praktycznie od zareczyn czyli od czerwca i mysle że przed małżeństwem trzeba się nauczyc takiego codziennego życia bo milość to nie tylko mizdrzenie się tak jak odbierają to wyzej napomniane koleżanki z grupy  ;D
ale zauwazylam ze jak nasze rodziny zobaczyly ze juz sie nie rozejdziemy ze to takie poważne i szczere to w końcu traktują (głównie mnie) jak dorosłego człowieka

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Ha! Kochana....mam dokładnie to samo! ;D
Moja mama sama mi powiedziała ,że się bała o mnie.
O to jak sobie poradzę i w ogóle....ale teraz już wie,że sobie poradzę.
Że po tych kilku miesiącach po prostu sobie  radzę ;)
Jednak za młodu coś więcej wyssałam z jej cyca niż tylko mleko ;) :p

Swoją drogą...jak zaczęliśmy ze sobą mieszkać...to każdy nam gadał ,że teraz jest najważniejszy etap,że musimy się dotrzeć.
I albo się dotrzemy i będziemy razem albo się rozejdziemy.
I myślę ,że po tym wspólnym zamieszkaniu zbliżyliśmy się z PMem do siebie jeszcze bardziej.
Zobaczyliśmy obydwoje ,tak jak piszesz,że miłość i wspólne życie to nie tylko przytulanki,całuski i miłe słowa,ale też wspólne planowanie.
Codzienne życie ,w którym występują obowiązki.
Zakupy,obiadki,kanapeczki,porządki,pranie ,prasowanie...i inne ,które na pewno znacie ;)

Offline wMychSnach

• bywalec
dokładnie i po pewnym czasie on dostrzega ze milosć to jest to jak ja wstaje o 4 zeby zjadł sniadanie ciepłe jak ma na wcześniej a ja ze chociaz jest zawsze malo czasu to przychodzi dien kiedy sie w,łasnie tylko mizdrzymy i możemy zjeść poza domem isc na spacer zachowywac sie jak dzieciaki. na wszystko w zyciu musi byc czas i miiejsce, w koncu to zrozumiałam. może i sama nieźle wydoroślałam przy nim przez ten rok i dwa miesiące?:> ;D :D eh ::) milość ma różne oblicza których kiedys nie dostrzegałąm
ale it ak najbradzije denerwuje mnie tesciowa!!! uh bede koty z nią drzeć zobaczycie

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Mnie też czasem denerwuje moja teściowa,ale dogadać się z nią dogaduję ;)
Tylko czasem wydaje mi się ,że jest ona taka NIEDOJRZAŁA.
Kobieta ma 40 lat ,a mi się wydaje ,że ja jestem bardziej poważna i rozważna od niej... :mdleje:

Offline netka0003

• maniak
moja przyszla tesciowa ma 59 lat  ::)

wiec juz w ogole inna bajka.

na herbatki do niej jezdzic nie bede sama ;D

Offline wMychSnach

• bywalec
moja ma 50 i robi ze mnie szczeniaka taka 12 latkę uhh irytuje mnie specjalnie a dla pm mówi ze nic złego nie robi i ze jestem przewrażliwiona.

ale ciągle pokazuje tez ze ja nie mam gustu ze ona ode mnie lepiej gotuje piecze sprzata a jak pm mnie pochwali to ona i tak da mi po nosie.... nawet jeśli robi cos lepiej to nie mozna sie tak wywyzszac..
jeżeli np kupi ze mna jakąs lbluzkę czy sukienke a potem widzi mnie na zdjęciu lub filnie to nie powie ze slicznie wyglądałam ,lub ze ąłdnie lezy tylko ze to ladne bo ona wybrała..i nie wazne czy jestesmy sami czy jest jakiś 'obcy' ( :D) 'wujek'

z tymi teściowymi,.. ::)

Offline smoczyca
  • maniak
jaki masz super kolor włosów!  :o też z takim eksperymentowałam, ale mi inny na włosach wyszedł. I nie wyglądasz na 20 lat, dałabym Ci więcej  ;) potraktuj to jako komplement, bo ja mam 23 a babka z salonu się mnie pytała, czemu tak wcześnie biorę ślub, bo wyglądam na 17 lat  ::) więc zazdroszczę  ;)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
A ja nie bede mowila ile lat mam, bo przy Was jestem stary piernik ;D
Ale macie racje, nie przejmujcie sie tym, co ludzie gadaja!!!

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Krysia...zaraz tam stary piernik ... ;) ;D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
zakochalam sie w Twoim kolorze!!!!!!kobieto pisz szybko co to za odcien,jaka firma farby!!!!
no normalnie nie moge sie napatrzec!!!
tez chce taki!!!1 ;) ;) ;D
fryzurka sliczna,jakbym miala dluzsze wloski to tez bym sie podobnie uczesala ;) ;) :)
:*:*:*

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
mhm zaczęłam sobie wyobrażać Ciebie w tej sukni i z tymi włosami :) i fajnie! taka księżniczka ;D

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
łaał, piekny kolorek! ja chyba tez sie kiedys pofarbuje :P bo jeszcze nigdy tego nie robilam  ;D
fryzurka super, do sukni super by pasowala  ;D ;D ;D ;D

Offline wMychSnach

• bywalec
nie wyglądasz na 20 lat, dałabym Ci więcej  ;) potraktuj to jako komplement
he bardzo mnie to cieszy bo poniekąd taki efekt mnie interesuje;p;p;p
A ja nie bede mowila ile lat mam, bo przy Was jestem stary piernik ;D

e to niezły jeszcze z Ciebie pierniczek;p;p;p

zakochalam sie w Twoim kolorze!!!!!!kobieto pisz szybko co to za odcien,jaka firma farby!!!!
no normalnie nie moge sie napatrzec!!!
tez chce taki!!!1 ;) ;) ;D
fryzurka sliczna,jakbym miala dluzsze wloski to tez bym sie podobnie uczesala ;) ;) :)

zawstydzasz mnie:>:D ;D :P  nad dojsciem do tego koloru pracowałam ponad dwa lata a teraz jest jeszcze lepiej bo wyszedł minibalejaż i włosy nie wyglądają jak maska...najpierw bylam marchewa nietety ale potem doszłam do perfekcji:> dla mnie tak pasuje i tak sie czuje dobrze:>  a to zależy mam trzy swoje główne farby a zawsze z palette najdłużej sie trzymają i najładniejszy kolor chociaz podniszcza włosy..
taka księżniczka ;D
miło mi!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
łaał, piekny kolorek! ja chyba tez sie kiedys pofarbuje :P bo jeszcze nigdy tego nie robilam  ;D
fryzurka super, do sukni super by pasowala  ;D ;D ;D ;D

pora się odważyć kochana bo dla mnie ten kolor dodał mnóstwo pewności siebie i oryginalności:)

bylam dzis na kontroli u lekarza i powiem wam jakis marny humor mam. a pm korzysta z tego ze ja jestem uziemiona i zaczyna mnie to denerwowac. 

Offline smoczyca
  • maniak
a co się stało? ???

Offline wMychSnach

• bywalec
uh ja rozumiem ze człowiek nie wielbłąd pić musi ale zawsze jakoś madrze podchodził o mnie w tej kwestii a teraz głupio sie podlizuje specjalnie zeby wyjsc z kolegami. wole jak w prost mi mówi ide z kolegami na piwo i juz.. nie lubie jak on pije bo zadna z nas tego nie lubi?głupio to brzmi wszystko wiem ale jakos przeszkadza mi to. wole jak ktoś jest szczery ze mną,,,,..zepsuł mu sie telefon i kupiłam mu taki jakby cgciał to mnie z..bał mocno ze kupilam g*wno ale wie  ze taki chciał chciałam dobrze a on nie docenil mnie:(

okłamuje mnie wyjezdza od nas z domku wczesniej zeby zajechac do mamy i nie ma odwagi mi tego powiedziec jakbym go karcila za to czy co? ona wywiera presje na niego troche zeb y on dzwonil przyjezdzał ale przeciez moze mi sie przynzac do tego. ja robi mu kanapki do pracy-tesciowa tez,specjalnie i na złość. drobiazgami psuje mi nasze zycie wspólne. nie mogę się z takimi rzeczami pogodzic chociaz to głupie jest i niedojrzałe ale taka juz jestem...

uh. za długie wypracowanie

Offline smoczyca
  • maniak
och tak.. teściowe, teściowe  ::) tupnij nogą i pokaż jej kto tu rządzi...

a co do PMa... dziwne trochę. Porozmawiaj z nim szczerze i wytłumacz, że wchodzicie w nowy etap życia i nie życzysz sobie, żeby cie okłamywał  :-\ szczerze, to nie podoba mi się to :-\ w końcu będziesz jego żoną, z kim nie miałby być szczery jak nie z Tobą?  ???  a z tym piciem to też tak mam, że szlag mnie trafia jak A. pije, choć pije rzadko  ;)

trzymam kciuki, żeby się jakoś wszystko ułożyło  :przytul:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Ja tam nie mam nic do picia PMa :)
Najczęściej pijemy razem ,bo PM się nigdzie na imprezy beze mnie nie rusza ;) :D
Ale jestem wściekła ,gdy mój PM się UPIJA!
Wtedy to mnie normalnie nosi :nerwus:

A z PMem...nie pozostaje Ci nic...jak tylko szczerze pogadać o tym.
Powiedz mu,że Ty jesteś bardziej wściekła jak on Ci czegoś nie mówi i się dowiadujesz później albo w trakcie niż jakby to było normalnie.
W końcu niedługo będziecie małżeństwem i wspólne życie nie polega na kombinowaniu :-\