Autor Wątek: odliczanko smoczycy do 20.08.2011 :D  (Przeczytany 42942 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline smoczyca
  • maniak
Odp: odliczanko smoczycy do 20.08.2011 :D
« Odpowiedź #150 dnia: 7 Lutego 2011, 20:33 »
hahaha  ;D ach, ta ciekawość  ;D

platforma orgazmiczna to rozpulchnianie ścianek 1/3 zewnętrznej części pochwy, która w czasie orgazmu orgazmu kurczy się 5-12 razy. No i związane są z nią jeszcze inne rzeczy. O fazach wytrysku i orgazmu nie będę tu pisać, bo trochę tego jest  ;)

teraz jestem w Poznaniu, bo tu studiuje. Ale często jestem w Szczecinie, a będę jeszcze częściej, bo załatwiam sprawy związane ze ślubem (mieszkam ok. 50 km od Szczecina). Więc jak chcesz masażyk to proszę bardzo  ;D

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #151 dnia: 7 Lutego 2011, 22:12 »
Smoczyca uważaj, bo będziesz miała kolejkę na masażyk hehe :) Ja tam też chętna na takie sprawy hehe :D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #152 dnia: 7 Lutego 2011, 22:24 »
Ja bardzo chetnie skorzystam ;D ;D
:*:*:*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #153 dnia: 9 Lutego 2011, 09:04 »
hahaha  ;D ach, ta ciekawość  ;D

platforma orgazmiczna to rozpulchnianie ścianek 1/3 zewnętrznej części pochwy, która w czasie orgazmu orgazmu kurczy się 5-12 razy. No i związane są z nią jeszcze inne rzeczy. O fazach wytrysku i orgazmu nie będę tu pisać, bo trochę tego jest  ;)

Witam  :hello: :hello: :hello: sądzę, że znajdziemy wspólny język..ja pisałam pracę mgr o plemnikach  :los: :los: :los: :los: :brewki:

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #154 dnia: 9 Lutego 2011, 20:30 »
mka, witaj serdecznie w moim odliczanku  :hello:
a można wiedzieć co studiowałaś? bo zaciekawiłaś mnie tymi plemnikami  :brewki:

w ogóle buszuję po necie w poszukiwaniu podziękowań dla rodziców i znalazłam coś takiego:
http://www.podziekowaniadlarodzicow.pl/   ;D co o tym sądzicie?

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #155 dnia: 9 Lutego 2011, 21:05 »
jak dla mnie *cenzura* podziekowania ;D jesli pozwolisz zapisze je sobie ::)

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #156 dnia: 9 Lutego 2011, 21:42 »
swietne podziekowania ;D...
my wlasnie tez szukamy czegos ciekawego...ostatnio widzialam podziekowania w formie gazety z artykualmi o rodzicach ;)...

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
« Odpowiedź #157 dnia: 9 Lutego 2011, 22:33 »
Swietny pomysl na podziekowania dla rodzicow!!! Pierwszy raz cos takiego widze ;D
SUPER!!!

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #158 dnia: 9 Lutego 2011, 22:36 »
Też uważam, że pomysł jest świetny!!!

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #159 dnia: 11 Lutego 2011, 14:23 »
wczoraj w końcu zamówiliśmy samochód na ślub!  :hopsa:

Mam pytanie do Was dziewczyny - jak rozwiązujecie kwestię dzieci na ślubie? Bo jesteśmy z A. na ustalaniu ostatecznej listy gości i jestem przerażona - będzie tam mnóstwo dzieciaków!  :o Nie przepadam jakoś za dziećmi, ale akurat ta sprawa nie jest tu najważniejsza. Po prostu chodzi mi o to, żeby mój ślub nie zamienił się w jakiś kinderbal!  :mdleje: Wyszłam z propozycją, żeby zaprosić ludzi bez dzieci, ale A. jest strasznie prodzieciowy i jest zdecydowanie przeciw i sądzi, że dużo osób po prostu by nie przyszło, gdybyśmy zaprosili ich bez dzieci. W sumie jest w tym jakaś prawda, ale rozumiecie - na swoim własnym ślubie chciałabym się jednak skupić na nas i na naszych najbliższych, a nie uważać na dzieciaki biegające po całej sali  ::) nie wiem, czy mnie rozumiecie. w każdym razie jestem w kropce i nie wiem, jak tą kwestię rozwiązać. Dodam, że gości jest 160, a tego właśnie jakaś część to dzieci (powyżej 3 lat  -  tych  poniżej jest też trochę, ale za te maluchy się nie płaci )

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #160 dnia: 11 Lutego 2011, 16:44 »
U nas problem sam się rozwiązał, i nie musimy zapraszać dzieci, bo nasi znajomi i rodzina, którzy mają potomstwo, zgodnie uważają, że wesele to nie zabawa dla dzieci.

Jedyny wyjątek to siostrzenica i siostrzeniec K., ale jakoś reszta o tym wie i nikt nie ma pretensji, że przychodzą bez dzieci :) :) :)

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #161 dnia: 11 Lutego 2011, 17:57 »
my wyslemy zaproszenie baz wzmianki, zeby z dziecmi nie przychodzic, ale tyle co sie orientuje to sami rodzice chcac sie dobrze bawic to nie biora ze soba tych najmlodszych...u nas bedzie troszke dzieciakow ale ok 10 lat, wiec mysle, ze w tlumie 150 ludzi to nie bedzie ich az tak widac :P...a jesli ktos zechce zabrac mlodsze dzieci to bedzie sam mial obowiazek ich pilnowac, wiec mysle, ze akurat Wam to nie bardzo bedzie przeszkadzalo :P...

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #162 dnia: 11 Lutego 2011, 22:15 »
Hmmmm ja mam takie zdanie jak Twój narzeczony akurat.. i nie dlatego, że mam dziecko ale zawsze tak miałam.. U nas będzie bardzo dużo dzieci ale dla mnie to nie jest minus tylko wręcz odwrotnie..  Więc nie pomogę chyba hehe :)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #163 dnia: 11 Lutego 2011, 23:35 »
Ja na szczescie w rodzinie praktycznie maluszkow  nie mam,ewentualnie dzieci w wieku od 10-14 lat -one beda zaproszeone ale nie zostana zabrane,zostalo to juz ustalone wsrod rodzicow,dlatego ze jest to dosc daleko od centrum i jak sie dzieciaczki zmecza to 3ba bedzie od razu wracac do domu a akurat Ci co maja dzieci to jedni z najbardziej imprezowych,wiec nie widzi im sie zeby je zabierac i pilnowac :P :P

Jezeli chodzi o duzo mlodsze maluchy to ja osobiscie jestem przeciwna,niby rodzice sie nimi zajmuja,ale ogladalam jakis czas temu plyte z wesela mojej znajomej na ktorym byly dzieci w wieku od 3-7 lat i to byla jakas katastrofa!!Przy pierwszym tancu dzieci tak sie darly ze na plycie nawet nie slychac jaki byl podklad,biegaly skakaly,lapaly za welon,suknie,chcialy wdrapywac sie na rece do mlodej,no cos strasznego,praktycznie pol plyty slyszy sie piski maluchow,marudzienie placz i pelno ich biega na parkiecie ,nawet na oczepinach mlodzi nie mogli sie ruszyc bo dzieciaki jak przylepy nog sie 3maly i wtedy wlasnie powiedzialam sobie ze zadnych dzieci, na szczescie u na sie nikt nie obrazil ,wrecz przeciwnie kazdy chce sie bawic a nie zajmowac maluchami.
Takie jest bynajmniej moje zdanie.

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #164 dnia: 12 Lutego 2011, 11:04 »
To chyba zależy od rodzinki.. Ja już byłam na tylu weselach gdzie były dzieciaczki.. i bardzo miło to wspominam.. I nigdy takich akcji nie było.. Mam nadzieję i że u nas tak nie będzie hehe :) My mamy przyjezdną rodzinkę i przyjadą z dziećmi albo w ogóle..

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 12 Lutego 2011, 16:05 »
U nas dzieci tez beda, co prawda niewiele, bo najwyzej 5 w wieku od 3 do 8lat.
Powiem tylko rodzicom, zeby wzieli dla nich jakies zabawki, zeby dzieciaczki sie nie nudzily za bardzo. A ze zaraz obok naszej sali jest sala z barem i sofami, wiec bedzie mozna je tam polozyc spac.
Mniejszych dzieciaczkow nie bedzie, bo znajomi zdecydowali sami, ze lepiej sie beda bawic, gdy dzieci nie bedzie :)
Wiec problem sam sie rozwiazal :)

Ale w pelni Cie rozumiem, mnie chyba szlag by trafil, jakby na moim slubie i weselu darly sie dzieci...

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #166 dnia: 12 Lutego 2011, 16:32 »
wlasnie my chcemy zorganizowac taki niewielki kacik dla dzieciakow tych mniejszych, jakies kolorowanki czy cos podobnego obok ksiegi gosci i jeszcze chcialam zamowic takie ladne banki mydlane, sa nawet w formie tortu weselnego czy roznych kwiatkow zeby sie czyms zajely, a jak sie zmecza to na pietrze bedzie czekalo cieple lozeczko, a rodzice dalej beda mogli sie bawic nie martwiac sie o pociechy ;D...

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #167 dnia: 12 Lutego 2011, 16:41 »
Paulincia, przeraziłaś mnie  :o właśnie tego się najbardziej boję - pisków, biegania, bo niby to rodzice zabierają swoje pociechy, ale tak naprawdę nie ma kto się nimi zajmować, no a ja od tego nie jestem  ::)

podliczałam wczoraj i wyszło mi, że będzie ok. 20 dzieci. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że każde z nich będzie grzecznie siedzieć w kościele, bo przecież to dzieci, są nadzwyczaj ruchliwe,  ale jednak chciałabym później słyszeć wyraźnie na filmie słowa przysięgi, bez żadnych pisków i krzyków  :-\

nie wiem, pogadam jeszcze z A., spróbuję go przekabacić jakoś, choć będzie trudno  :(

• Chuck Norris
« Odpowiedź #168 dnia: 12 Lutego 2011, 22:23 »
wiesz to zalezy jak blisko jestes z tymi dzieciaczkami,te maluchy co u moich znajomych biegaly to bardzo bliska rodzina,nie wygladalo jakby im to szczegolnie przeszkadzalo,jedynie  co ogladal pierwszy raz nie widzial duzo :P :P
Takze spokojnie,moze u was nie bedzie tak zle,zorganizujecie im osobny fajny,kolory stolik i sie czyms tam zajma ;)

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #169 dnia: 18 Lutego 2011, 16:39 »
hej, dziewczyny, co tam u was? mnie grypa rozłożyła na łopatki... ::) na domiar złego nie mogłam zwolnić się z zajęć na uczelni, bo to głupia uczelnia jest, niby uczelnia medyczna, ale broń Boże nie choruj. Także na zajęciach niewiele do mnie docierało  ::)

ostatnio przeglądałam różne zdjęcia bukietów ślubnych. Wymarzyłam sobie taki bukiet "kulkę" i jakoś innego nie biorę pod uwagę. Zastanawiałam się jeszcze nad kolorem - i miał być albo czerwony albo różowy (bynajmniej nie z powodu, ze kocham różowy  :P). Bukiet miał być jednokolorowy, ale znalazłam w necie coś takiego i się zakochałam:

co myślicie?

dzisiaj jadę końcu do swoich rodziców, strasznie się za nimi stęskniłam, nie byłam w domu od czasu świąt BN  :'(

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #170 dnia: 18 Lutego 2011, 16:43 »
kurczę nie wkleiło się, spróbuję jeszcze raz:

http://imageshack.us/photo/my-images/511/bukiet3.jpg/

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #171 dnia: 18 Lutego 2011, 20:53 »
Bukiecik ciekawy :)
Zdrowka duzo zycze :)
Baw sie (albo raczej kuruj) dobrze w domku :)

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #172 dnia: 18 Lutego 2011, 21:03 »
Grypa?? o jej.. to nieciekawie.. smoczyca koniecznie idź zrób sobie przeciwciała.. w Szczecinie panuje już epidemia świńskiej grypy.. więc lepiej nie ryzykować.. kuruj się kochana!!
Bukiet bardzo mi się podoba.. :)

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #173 dnia: 18 Lutego 2011, 21:48 »
Oj Kochana,uważaj na siebie i zdrowiej nam :-* bukiet cudowny,też nakreciłam sie na "kulke" i innego nie szukam ;)

Offline badgirl86
  • forumowicz
  • data ślubu: 27 sierpnia 2011
« Odpowiedź #174 dnia: 18 Lutego 2011, 23:00 »
Zdrowiej smoczyca! Kiedyś chciałam iść na psychologię, ale ostatecznie będę "panią od angielskiego". Z tymi dziećmi też mamy kłopot. Mój tata "dorobił się" już czwórki wnuków (z poprzedniego małżeństwa). U rodziny mojego narzeczonego też będą dzieci. Nie wypada u nas zaprosić bez dzieci, ale nie chcę, żeby się wesele zmieniło w przedszkole. Poza tym 3 dzieci z mojej rodziny to takie małe diabełki i aż się boję co się może dziać. Zastanawiam się czy nie wynająć kogoś do opieki, żeby miały co robić i rodzice też mogli się pobawić.

Jeśli ktoś ma sporo dzieci na weselu to myślę, że wynajęcie opiekunki, która zorganizuje im czas nie jest głupim pomysłem. Bo jednak dzieci nudzą się szybko na weselach

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #175 dnia: 18 Lutego 2011, 23:02 »
Bukiecik śliczniusi  :D

• Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 19 Lutego 2011, 11:52 »
Bardzo ladny bukiecik,
to milego pobytu u rodzicow ;D ;D

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #177 dnia: 20 Lutego 2011, 10:06 »
dzisiaj dokładnie 6 miesięcy!  :skacza:

dzięki dziewczyny, grypa nie puszcza choć walczę dzielnie  ;)

wczoraj miałam rozmowę z rodzicami na temat dzieci na weselu. Choć w sumie trudno to było nazwać rozmową... Nie będę tutaj streszczać wszystkiego, powiem tylko, że pokłóciłam się zarówno z moimi rodzicami jak i z A. a całość była zakończona moim płaczem. Czuję się tak, jakby ktoś moje marzenia związane ze ślubem podeptał i wyrzucił przez okno  :'(

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #178 dnia: 20 Lutego 2011, 10:09 »
a, przepraszam - badgirl86 witam w odliczanku!

Offline badgirl86
  • forumowicz
  • data ślubu: 27 sierpnia 2011
« Odpowiedź #179 dnia: 20 Lutego 2011, 11:10 »
Nie ma co przepraszać  ;)

Oj, to niedobrze, współczuję stuacji. Rozumiem, że rodzice chcą, aby dzieci były koniecznie na weselu? Może pomyślicie o tej opiekunce? Można też by było urządzić jakiś kącik zabaw (jeśli jest taka możliwość). Ale też nie ma gwarancji, że będą chciały tam siedzieć.

Ogólnie uważam, że wesele to nie jest impreza dla dzieci. Owszem, zwykle bardzo im się podoba, ale przez pierwsze 2-3 godziny, a potem zaczyna się marudzenie. Jakoś tak się utarło u starszego pokolenia, że na weselu muszą być też dzieci. U mnie też rodzice tak uważają. A macie tam jakieś miejsce chociaż, żeby je położyć spać jak się zmęczą? Bo jeśli tak to trochę pobiegają, padną i pójdą szybko spać.