Autor Wątek: Jesteś moim światem, moim sercem, moją duszą...Kama & Kornel 27.08.2011  (Przeczytany 30999 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
suknia przepiekna ;D...!!!! wygladasz jak prawdziwa ksiezniczka!
co do bizu to ja Cie popieram! mnie sie rowniez takie podobaja, sama kupilam podobne ;)...

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
a cena za kosciol jest kosmiczna :o

ja placilam 250zl.

Po przemysleniu stwierdzilam że to cena z kosmosu,zadzwonilam do florystki i powiedzialam ze musi zmniejszyc cene za kosciol :) i stanelo na kwocie 700zł ::) zobaczymy co za ta kwote zaproponuje :)

Offline smoczyca
  • maniak
super wyglądasz w tej sukni! a co do strojenia kościoła to mogłaś dopytać, czy chodzi o żywe czy sztuczne kwiaty. bo u nas jak spytałam o żywe to podała podobną cenę, a jeśli sztuczne to o połowę taniej

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
u nas za wypasione przystrojenie zywymi kwiatami placi sie max 600zl, a ze zwykle slubuje kilka par, wiec koszta zieli sie przez ilosc slubow i wychodzi bardzo malo...my np placimy po 200zl...wiec jestem w ogromnym szoku cenwym :o...

Offline misia241

• Chuck Norris
Wszystkie kwiaty sa zywe :) Ona powiedziala że nie lubi robic dekoracji ze sztucznych kwiatow ::) pogadam z nia jeszcze,może zejdzie z ceny.
Zaba,my dzielimy cene kosciola na poł :) bo po nas ma jeszcze jedna para ślub i te 700 zika to jest polowa.Ciagle mysle o tym i szczerze nie daje mi to spokoju ::) sadzilam ze za kościoł zapłace max 500zł,ehh...

Offline misia241

• Chuck Norris
Dziś byłam z mama w nordzie i ustaliłam z babka od sali kilka ważnych dla mnie szczegołów :) także jesli chodzi i sale jestem mega spokojna
A co kupiłaś co.... ? :D
Pochwal się...! :D
kupiłysmy 10 świec na sale,zawiadomienia na ślub, bransoletki( zaraz wam pokaże),wstążke do dekoracji bramy przed domem i 3 organtyny z białym wykonczeniem żeby sie nic nie podarło :P musze jeszcze dokupić balony i bedzie wsio :D z dekoracji oczywiscie :)

Sluchajcie nie wiem czy ja wybrzydzam a może jestem nie miła i nie ugodowa ale mialam nie mila rozmowe mejlowa :P z pania od mojej figurki.napisalam jej że figurka ogolnie mi sie podoba ale mam małe zastrzezenia co do piłki bo namalowane na niej paski sa krzywe i to rzuca sie w oczy a ona mi odpisala że może co najwyżej wyrownac troche powierzchnie i że i tak juz zbyt duzo czasu  jej poswiecila. Że co :o :o  poprosilam grzecznie o wyrownanie wszystkich niedoskonalosci i dopisalam że na kazda figurke potrzeba tyle czasu żeby klient byl zadowolony :) teraz zacytuje to co napisala"wykonałam pracę większą niż powinnam za ustaloną cenę.
Chciałam, żeby figurka była jak najdokładniejsza dostępnymi metodami, nie podnosząc ceny.
Nie wie Pani ile poświęcam czasu i jak bardzo staram się stworzyć za
każdym razem coś fajnego i niepowtarzalnego.Każda moja godzina jest cenna i ta figurka już nie jest opłacalna a niechciałam podnosić Pani ceny.Będę mieć nauczkę na przyszłość."
Qzwa...lekkie przegiecie :boks_4: ja za to place to wymagam!! wtedy to juz nie wytrzymalam "dokladnie,czlowiek uczy sie na bledach. Nie wiem ile Pani poswieca czasu na ta figurke i szczerze mnie to zbytnio nie interesuje.
Jak juz poprawi Pani ta pilke,prosze pokazac a wtedy wysle pieniadze."
rece opadaja jak czlowiek potrafi dobic  :-[ :klnie:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
"zaraz wam pokażę"  i co ? :Maruda:

Ty...ale z tą babką to niezła akcja! :o
To ona jeszcze nie dostała kasy ,a tak się rzuca?! :o
Powinna być potulna i robić co się jej każe , w końcu "klient nasz pan"
A jakby Ci napisała wcześniej ,że z tego czy z tego względu niestety musi podnieść trochę cenę figurki...
To pewno byś zrozumiała...
A nie z tekstem ,że "ta figurka jest już dla niej nieopłacalna "
To co...jest klient równy i równiejszy czy jak ?  :-\ :drapanie:

Offline misia241

• Chuck Norris
Juz wrzucam Kociaku :P

Ja bym do tego tak podeszla,klient nasz Pan :) ale widze ze co niektorzy nie maja takiego zwyczaju.Gdyby nie fakt że to figurka na tort ślubny, podziekowalabym i nie wplacila kasiory :) nie toleruje chamstwa ::)
Moniś wszystko bym zrozumiala,gdyby ladnie i grzecznie napisala.Ale,ale...ona nawet podala mi cene bez vat-u, dostalam emaila z zupelnie inna cena niż sie umawialysmy :-\ no ale juz nic nie zrobie...

Moja biżu :D

I jak?? ;D ;D
a pokazywałam Wam mnie w megaśnej sukni? czulam sie w niej jak piłeczka w worku :P

Uploaded with ImageShack.us

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
  • Żadnych łez do póki śmierć Nas nie rozłączy
  • data ślubu: :serce: 26.08.2011 :serce:
no niezła akcja z babką od figurki...
bransoletki super:) bedziesz miala 3 naraz ?

Offline misia241

• Chuck Norris
raczej tak ;D wieksza pomiędzy dwoma mniejszymi :D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Fajne te bransoletki! :D
Dla mnie wiesz ,że za skromne ;) :p
Ale ogólnie...bardzo fajne i pasują jak ulał do tego Twojego naszyjnika :)

Suknia... :hahaha:
Rzeczywiście wyglądasz dziwnie :D :los:
I pomyśleć ,że mi się podobały falbany i chciałam je mieć :p
Ja bym dopiero w nich wyglądała :glupek:

Znacznie lepiej wyglądasz w tej TWOJEJ sexy opiętej sukni ! :D :)

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
  • Żadnych łez do póki śmierć Nas nie rozłączy
  • data ślubu: :serce: 26.08.2011 :serce:
mi sie takie falbany nastroszone nie podobaja

ale te co miala netka bodajze i alexa sa super

Offline misia241

• Chuck Norris
dzieki Moniś, uwielbiam Twoja szczerość :-* :-* wiem wiem ze dla Ciebie za skormna :D
pokazałam Wam tą suknie bo na samym poczatku myslalam tylko i wylacznie wlasnie o takiej :drapanie: jeny,jak dobrze że jej nie wybralam.

Offline misia241

• Chuck Norris
Hello ;D
Lece na druga przymiarke sukni :D Mam nadzieje że tym razem matula sie ocknie i bedzie foty pstrykac :P ;)

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
Bransoletki bardzo ładne:) pokazuj foty z przymiarki!  ;D

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
mi bransoletki się bardzo podobają :)

a suknia też ładna, tylko lepsza by byla jakby miala przedluzony bardziej stan :)

nie lubie takich zaczynajacych się o pasa...

Offline misia241

• Chuck Norris
Mi sie ta sukienka bardziej podobala na wieszaku niż na mnie ;) skróciła mnie strasznie :)
 :mdleje: ja nie wiem gdzie moja mama ma głowe ::) 5 razy powtarzalam jej żeby wzieła aparat i porobiła mi kilka zdjeć.Chyba wczoraj o niczym innym nie myslala tylko o swoim dzisiejszym wyjezdzie :)i dlatego pozapominala o wszystkim ;) także musze Was rozczarować bo nie mam ani jednego zdjecia z tej przymiarki :blagam: wybaczcie ;) może uda sie przy trzecim podejściu :D  a to już 4 sierpnia :)

Offline misia241

• Chuck Norris
Jaka tu cisza ::)
Doszlam w końcu do porozumienia z Pania od figurki :) Sama chyba zauważyla że nie tak sie zachowala wiec napisala emaila z przeprosinami,milo z jej strony :D dodatkowo do mojej cudownej figurki która jest już zrobiona dostane aniołka na szczęście ;D
Oto ona:

Mega mi sie podoba :skacza:

Sluchajcie, ktora z Was  odrazu po ślubie ma sesje zdjęciowa? my mamy w poniedzialek :-\ dzwonilam do fotografa ale niestety ma juz wszystkie terminy pozajmowane :-[ Zbyt pochopnie podjelismy decyzje co do zdjec i teraz za to placimy :-\ nie pomyslalam o gosciach przyjeznych,o teściach :drapanie: przeciez Oni przyjda do nas do domu sie pożegnac a nas nie bedzie...

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
No no...teraz to ona jest czadowa! :D
A jaka piłka adidasa... :) ::)
No,no ,noooo :)
Nie pogadasz ;)

Super,że babka się zreflektowała i zrozumiała ,że źle zrobiła...

Jeśli chodzi o sesję zdjęciową...
To my jesteśmy umówieni w tygodniu PO ślubie.
To znaczy....,że możemy zrobić zdjęcia obojętnie którego dnia przez tydzień po ślubie :)

Oczywiście będę się starała jak najszybciej żeby mieć jak najszybciej zdjęcia! :D :skacza:

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Figurka jest boska!!!
My zdjecia mielismy w czwartek po slubie, ale czekalismy na pogode :)
W poniedzialek...hm...my nie dalibysmy rady, bo jeszcze gosci zegnalismy...
Ale jak tak macie, to trzeba sie spiąć :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
WOW!Świetna figurka-nie zapomnijcie jej tylko zabrać po weselu  ;D
My mieliśmy zdjęcia we wtorek po ślubie-sam fotograf tak doradził bo stwierdził że  w poniedzialek możemy miec jeszcze kaca  ;)
Powiem Ci szczerze,że nawet we wtorek byliśmy tak zmęczeni że zdjęć nie chciało sie robic  ;) :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
My mieliśmy we wtorek, ale tylko dlatego, że w niedziele padało, w poniedziałek padało, więc w obawie, że w środę tez może padać, umówiliśmy się na wtorek tak spontanicznie :D

Offline misia241

• Chuck Norris
WOW!Świetna figurka-nie zapomnijcie jej tylko zabrać po weselu  ;D
hehe,wiem  :Dnie zapomne :)
No właśnie obawiam sie że i My bedziemy zmęczeni po ślubie i nie bedzie nam sie chciała zdjec ::)
Nie wiem co teraz mam zrobic,nie chce wszystkiego zostawić mamie :-\ Ona tez bedzie wykończona i jeszcze jak sie goście zjada do domu to już w ogóle...Sprobuje jeszcze raz zadzwonić,może dadza mi numer do jakiejś pary i sie z nimi zamienie dniami,bo co innego mi zostalo ??? ::)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Figurka jest boska, ale ta Pani nie powinna się tak zachowywać.. Dobrze, że Cię przeprosiła.. Dekoracja za kościół strasznie droga.. Może pomyśl o zmianie?? Bo 700zł to strasznie dużo!!
Co do pleneru to my bardzo często mamy plenery z ludzmi właśnie w poniedziałek.. ale może akurat ktoś Ci sie zamieni..

Offline misia241

• Chuck Norris
Marcelka,poważnie ludzie robia sesje w poniedzialek tuż po ślubie :o ? ja bym powiedziała że kilka dni PO :)
Tez tak sadze ze dekoracja za kościoł masakrycznie droga,1.o8 mam spotkanie z florystka i zobaczymy co powie...ale i tak bede chciala zjechac z ceny :)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
W tamtym roku 3/4 plenerów mieliśmy właśnie w poniedziałek.. :) Ale faktycznie czasami jest ludziom ciężko tuż po...

Offline misia241

• Chuck Norris
Nam bedzie cholernie cieżko,zastanawiam sie mam to wszystko pogodzić.Oby jakaś para sie zgodziła na zamiane :)

Offline Renatka
  • bywalec
  • data ślubu: 10.09.2011
figurka czadowa robi mega wrażenie, bransoletki też są super takie delikatne

Offline misia241

• Chuck Norris
Dziekuje bardzo :D
No własnie o to mi chodziło zeby była delikatna ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Boska figurka  ;D