Dziś byłam z mama w nordzie i ustaliłam z babka od sali kilka ważnych dla mnie szczegołów

także jesli chodzi i sale jestem mega spokojna
A co kupiłaś co.... ? 
Pochwal się...! 
kupiłysmy 10 świec na sale,zawiadomienia na ślub, bransoletki( zaraz wam pokaże),wstążke do dekoracji bramy przed domem i 3 organtyny z białym wykonczeniem żeby sie nic nie podarło

musze jeszcze dokupić balony i bedzie wsio

z dekoracji oczywiscie

Sluchajcie nie wiem czy ja wybrzydzam a może jestem nie miła i nie ugodowa ale mialam nie mila rozmowe mejlowa

z pania od mojej figurki.napisalam jej że figurka ogolnie mi sie podoba ale mam małe zastrzezenia co do piłki bo namalowane na niej paski sa krzywe i to rzuca sie w oczy a ona mi odpisala że może co najwyżej wyrownac troche powierzchnie i że i tak juz zbyt duzo czasu jej poswiecila. Że co

poprosilam grzecznie o wyrownanie wszystkich niedoskonalosci i dopisalam że na kazda figurke potrzeba tyle czasu żeby klient byl zadowolony

teraz zacytuje to co napisala"wykonałam pracę większą niż powinnam za ustaloną cenę.
Chciałam, żeby figurka była jak najdokładniejsza dostępnymi metodami, nie podnosząc ceny.
Nie wie Pani ile poświęcam czasu i jak bardzo staram się stworzyć za
każdym razem coś fajnego i niepowtarzalnego.Każda moja godzina jest cenna i ta figurka już nie jest opłacalna a niechciałam podnosić Pani ceny.Będę mieć nauczkę na przyszłość."
Qzwa...lekkie przegiecie

ja za to place to wymagam!! wtedy to juz nie wytrzymalam "dokladnie,czlowiek uczy sie na bledach. Nie wiem ile Pani poswieca czasu na ta figurke i szczerze mnie to zbytnio nie interesuje.
Jak juz poprawi Pani ta pilke,prosze pokazac a wtedy wysle pieniadze."
rece opadaja jak czlowiek potrafi dobic