Autor Wątek: Jesteś moim światem, moim sercem, moją duszą...Kama & Kornel 27.08.2011  (Przeczytany 31341 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Sliczna!!! :)
I Ty slicznie w niej wygladasz :)

Offline smoczyca
  • maniak
ślicznie kochana! Dobry wybór! A gorsety mamy podobnie zdobione ;)

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
Dziekuje bardzo :-* ta suknia ktora przymierzałam była o rozmiar za duża więc nie ma tego efektu ale jak babeczka scisneła gorset talia była jak talala :brewki: i ten tren :skacza: uwielbiam ja :Serduszka:

Offline smoczyca
  • maniak
i to jest najważniejsze! ważne, że tobie się podoba i się dobrze w niej czujesz :)

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
a mnie sie baaardzo podoba ;D...a w szczegolnosci ten tren - jak marzenie ::)...

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Wow!! Rewelacja, pięknie w niej wyglądasz!

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Piękna :)

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
No juz,juz ;D podpisałam dziś umowę,klamka zapadła ::) :P tylko nie smiejcie sie z moich głupich min :blant:

Oto Ona:

Pomogłam trosszkę przy fotkach :)

A przy okazji bardzo ładnie w niej wyglądasz !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline misia241

• Chuck Norris
ela dziekuje bardzo :przytul:

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
No sliczna suknia!!wygladasz  w niej pieknie jak ladniutko figurke podkresla ;D ;D
:*:*:*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ślicznie!
Będziesz piękną panną młodą !!!  ;D ;D ;D

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
No no no.... wyglądasz cudnie!!! Uwielbiam takie koraliki na sukience.. moja też będzie miała ich pełno :)

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
Ślicznie :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
ślicznie! piękna suknia:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline misia241

• Chuck Norris
Dziewczynki,bardzo Wam dziekuje za miłe komentarze apropo sukni :uscisk: :los:

Jestem wykończona po dzisiejszym dniu :-\ Moja szefowa otwiera salon z odzieżą i dziś miałyśmy wieeeelkie sprzatanie :mdleje: Jutro od 8 znowu powtórka z rozrywki i o 10 startujemy ;D salon wyglada naprawde ślicznie,ekskluzywnie i nowocześnie ;D także mam nadzieje,że bedzie mi sie tam dobrze pracowało ;)
a tymczasem lece Was odwiedzić  :-*

Offline Asiste

• uzależniony
to cieszę się, że będziesz miała takie przyjemne miejsce pracy, powodzenia dzisiaj:) zatowarowania i porządki przed otwarciem są najgorsze:/

• Chuck Norris
Nio  to 3mam kciuki by sie tam fajnie pracowalo ;Da co to za salon??moze sukien slubnych?? ;D ;D ;)

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
Śliczna suknia :D
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
Piękna :D i te zdobienia  :Serduszka:

Offline misia241

• Chuck Norris
Paulincia, narazie pracuje sie wspaniale ::) jest to salon z odzieża ekskluzywną, miesci sie na Jagiellońskiej tuż przed bankiem bgż ;D także jak macie ochote to zapraszam :D
Dziekuje za komentarze odnośnie sukni :uscisk: Kochane jestescie :-*

Wczoraj rozmawiałam z Pm i mamy problem :-\ Nie bede sie rozwijała ale ogólnie powiem Wam o co kaman:
Otóż nie wiadomo czy rodzice PM bedą na ślubie  :|| mama za granicą, nie chce jej sie wracac do PL. Mówi,że się zastanowi nad przyjazdem na ślub i nie wie czy dostanie wolne. Od dłuższego czasu nie odzywa sie ani do PM ani do jego ojca,On coś podejrzewa tylko nie chce mówić :Nie_powiem: Podczas rozmowy dowiedzialam sie że jeśli rodziców nie bedzie prawdopodobnie będziemy zmuszeni zrezygnować ze ślubu bo On sobie nie wyobraza ślubu,błogosławieństwa bez najważniejszych osob w jego życiu >:( nie ukrywam byłam w totalnym szoku :o :o i nie obyło sie bez kłutni bo ewidentnie było widac na kim mu najbardziej zalezy :mdleje:
nie wiem co mam zrobić :'( czy mam go przekonywać,co mam mu powiedziec.Czy dzwonić do rodziców i z nimi rozmawiac albo może zostawić to i niech sie dzieje wola nieba :-[

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
kurcze pewnie jest mi cholernie przykro ale to nie Twoja wina. Postaraj się wytłumaczyć że chcecie stworzyć swoją rodzinę i że to mama go zawiodła a nie ty.... jeżeli odwoła ślub to powieli przykrą i bolącą decyzję swojej mamy ale w takim wypadku to Ciebie skrzywdzi. Zamknięte koło....
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Nieciekawie...ciężko powiedzieć co bym zrobiła na Twoim miejscu.
Na pewno bym się nieźle wkurzyła,gdyby mi narzeczony z czymś takim wyskoczył...Tak jak pisze Axela-to nie Ty go zawiodłaś tylko rodzice!Oni powinni stanąć na wysokości zadania i być choćby nie wiem co!Przecież to ich syn-nie rozumiem  ::) ::) ::)
Nie rozumiem również dlaczego mielibyście odwołać ślub  ??? ??? ??? Nieobecność nie wynika przecież ani z choroby ani ze zgonu...tylko z "widzi mi się"!!!  ::)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Jestem w szoku!!! Jak to jego mamie sie nie chce przyjezdzac??? Na slub syna?!?
Ja, na Twoim miejscu, bym do niej zadzwonila i prosto z mostu bym sie o to zapytala...
Mam nadzieje, ze nie odwolacie slubu... Ze Twoj Pm dojdzie do wniosku, ze Ty jestes wazniejsza  :przytul:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Też jestem w szoku i popieram w pełni to co piszą dziewczyny.

Mamy PM-a kompletnie nie rozumiem. Jak może jej się nie chcieć przyjechać na ślub syna  :o :o :o
PM-a rozumiem. Pewnie jest mu przykro, że rodzice nie chcą z nim dzielić jednego z najszczęśliwszych dni w życiu stąd jego słowa  o ewentualnym przełożeniu ślubu.

Trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało.
PM pewnie oswoi się z sytuacją i zmieni zdanie.
W końcu to WASZ wymarzony i długoooo oczekiwany dzień.

Offline misia241

• Chuck Norris
Szczerze, to nie wiem jak sie cała sytuacja potoczy :-[ jest mi naprawde przykro bo oczekiwałam po mamie PM-a zupełnie innego nastawienia :-\ i tez jej nie rozumiem jak można tak postapić.

Patrycja jestem dokladnie tego samego zdania ale co ja moge zrobic ??? :-[ przeciez nie zmusze nikogo do ślubu. NIe wiem jak sie cala sytuacja potoczy, na dniach PM ma jechac do domu i pogadac  z tata-zobaczymy co z tego wyjdzie.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Witam.

Czytam czasem co się tu dzieje, ale dopiero teraz się odzywam, bo normalnie nie wyrabiam!!!
Czy ta wyrodna matka mieszka w Australii, w Stanach?
A zresztą gdziekolwiek by mieszkała, to ślub syna jest 1 raz w życiu i ile by to nie kosztowało, nie mówi się,że się nie przyjedzie, bo może wolnego się nie dostanie itp.
Zła jestem tez na Twojego PM'a. Jak to odwołać ślub???
U mnie było błogosławieństwo, na którym byli tylko moi rodzice, bo teściowej nie cierpię i PM tez jej nie chciał.
A może trzeba by się zastanowić czy nie zmienić narzeczonego, skoro tak BARDZO zależny mu na ślubie z Tobą,że teściowej fanaberie sa dla niego ważniejsze???

Offline Asiste

• uzależniony
ja też kompletnie nie rozumiem mamy PM'a :/

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
Straszna sytuacja, aż brak mi słow  :-\ no jak takie rzeczy można odpier***ac  :-\ mam nadzieję, że jednak się ułoży, no szczerze to nie widzę innej opcji- musi ich przecież oświecić w końcu. Badz dobrej myśli kochana  :-* :przytul:

• Chuck Norris
kurde przykra sprawa mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy :-* :-*

Offline smoczyca
  • maniak
masakra jakaś  :mdleje: Jak matka nie może przyjechać na ślub własnego syna?! ja chyba zrobiłabym to co krysiAk napisała - po prostu bym do niej zadzwoniła. Nie wiem jaka jest sytuacja u Was, ale może po prostu jej na tym zależy żeby się ślub nie odbył? (przepraszam z góry za snucie tu teorii spiskowych  ;) ) bo ja nie po prostu nie mogę tego zrozumieć.  ale nawet jak jego matka by nie przyjechała, to ślub powinien się odbyć, przecież nie będziecie teraz zmieniać swoich wszystkich planów, przez jej jedno "widzimisię" ::)