Takie przyczepki są rewelacyjne! Ale polecane są niestety dla nieco starszych dzieci bo nie są amortyzowane. Przynajmniej większość.
A tego już nie wiem

Nie wiem czy moja ma amortyzację

Jak kupowałam to patrzyam na kolor hehe mam błękitną
Elu a jakie są zabezpieczenia dla dzieci w tym wynalazku, jaka jest amortyzacja? Fajne cacko, w sam raz na weekendowe letnie wypady
A i jaka jest cena?
Ja płaciłam ok 400 zł . Mam przyczepkę dwuosobową . Dao 40 kilo chyba . albo 30 .. jakoś tak .
Zabezpieczenia hmmm podwójne pasy , siatka przed muchami

folia przed eszczem i to tyle

Zapraszam do obejrzenia u mnie

mogę pożyczyć na wypróbowanie ... mówie poważnie

A jak taka przyczepka sprawuje się przy rocznych dzieciaczkach? Takie maluchy można w ogóle w niej wozić? Bo właśnie zastanawiam się w czym wozić moją małą? Czy zainwestować w taką przyczepkę czy lepiej kupić fotelik rowerowy? Co polecacie?
Ja mam i fotelik i przyczepkę . Jak był jeden brzdąc to bylo ook , przy dwóch woę mieć przyczepkę .
Roczny dzieciaczek nie wiem czy da radę z siedzeniem . Ja kupowałam w tamtym roku jak Oskar miał ok 8 miesiecy i nie potrafi seidziec , zjeżdżał ... może też dlatego ze słabo pasy zapinałam .
Ale warto kupić ! jak nie w tym roku to w przyszłym użyjesz

Jesteś ze Szczecina więc tez zapraszam na pozyczenie . Jak bedziesz na miedwiu to daj znac

Oo Ela, a ja właśnie zalicytowałam na takową:)
Chcemy taką kupić na dluższe wyprawy. Na razie wozimy Gabi w foteliku, ale planujemy wybrać się na dłuższą wycieczkę i fotelik nie będzie dobrym miejscem na spędzenie kilku godzin w podróży.
Martyna naprawdę warto !!!! mam nadzieję że wygrasz hehe bo super sprawa !
Ja widziałam bliźnięta w takiej przyczepce, spały sobie smacznie haha
Dziadek jechał rowerem w odblaskowej kamizelce ale powiem Wam, że ja wolę zwykły fotelik....
Po pierwsze dlatego, że jak widziałam jak to jedzie po nierównościach i zjeżdża z krawężnika... dla mnie horror. Dla starszych dzieci ok ale nie dla roczniaka napewno. Za delikatny kręgosłup.
Po drugie dlatego, że u mnie nie ma gdzie jeździć a po ulicach bym się bardzo bała bo jechałam za tym Panem chyba z 15 minut (na rowerze) i wiem jak deb..ile w samochodach jeżdżą a to takie wąskie jak rower wcale nie jest 
tzn tak . ja jeżdzę tylko po chodnikach albo po trasach rowerowych . Na ulicę za skarby nie wyjadę bo się boje . jak samochód trzepnie w przyczepkę to po dzieciach .
Zreszta jeszcze nie jest uregulowana prawnie sprawa z nimi . nadal nie ma pozwolenia na przewożenie w tym dziecka ... ale są już pracę na legalizacją ...zresztą jak walnie samochód w fotelik rowerowy to też po dziecku ...
opis mojej
5-punktowe pasy bezpieczeństwa
● dla 1 lub 2 dzieci
● wysoka jakość wykonania
● wzmocniona przestrzeń na nogi
● bardzo szybki montaż i demontaż ułatwia transport, np. w samochodach
● koła z Quick Release (opony pompowane)
● przydatna kieszeń ze wzmocnionym dnem za oparciem oraz kieszenie w części pasażerskiej
● bardzo stabilna, lakierowana proszkowo rama z rur stalowych
● materiały trwałe, łatwe do pielęgnacji
● moskitiera, osłona od deszczu
● pokrycie całego dachu do dołu, zapewniające tym samym ochronę przed zamoknięciem z przodu
● mocowanie do roweru bezpiecznym złączem obrotowym (przyczepa pozostaje stabilna, nawet jeżeli rower się przewróci)
● dodatkowy hak (karabinek) bezpieczeństwa łączący z rowerem
● odpowiednie dla wszystkich typów rowerów
● masa własna przyczepki: 10 kg
● maksymalne obciążenie 40 kg
● dopuszczalna masa całkowita 41,5 kg
● MOŻLIWOŚĆ DOMÓWIENIA KOMPLETU DO WÓZKA (koszt 100zł), czyli koło przednie z hamulcem oraz rączkę
● bardzo łatwa i szybka zmiana na wózek - jogger
● rączka wózka jest w pełni regulowana
● hamulec przedniego koła przy rączce # dzięki systemowi zawleczek można łatwo i szybko złożyć i rozłożyć przyczepkę, złożona bez problemu zmieści się w bagażniku samochodowym.
zdjęcia mojej przyczepki

z tyłu schowek

Można również dokupić przednie koło dzięki czemu przerabia się przyczepkę na wózek i pcha sie ja z tyłu