Kurczaczku, ale jakby długość picia była wyznacznikiem najadania się, to mój by nie dobił ponad 8 kg na samym cycu, bo tyle ważył mając 6 miesięcy.
A z tego co pamiętam, Justyś pisała, że Karol też zawsze krótko pił.
Kochana możliwe, pewnie to zalezy od dziecka, widzis mój Igor nigdy nie pił 2 czy 3 minuty zawsze ok 10....no ale wiadomo kazde dziecko inne jest...mozemy tylko gdybać...
Elemelka biedna córusia

violiza pewnie że nic nie zastąpi mleka mamy, wygoda przynajmniej dla mnie wyciągasz cyca i jest, ciepłe i dostosowane do dziecka, ale co zrobić jak musisz dokarmiać bo np masz za malo pokarmu i dziecko nie przybiera?
Głodzić dziecko bo mm to zło?
Widzisz jedno wykarmiłam 20 miesięcy....a drugie jeszcze karmię ale dokarmiam i nie uważam że jestem złą matką bo poszłam na łatwiznę, o nie ja mam być szczęśliwa i się nie zadręczać i dziecko ma być szczęśliwe.
pewnie gdybym powalczyła laktatorem to możliwe (bo to nie pewne) ze mogłaby sie mi laktacja rozkręcić ale kosztem czego?
Kosztem starszego dziecka....a co one winne?
Też chce iść na dwór mieć mamę dla siebie....
O nie, trudno....nie będę się zajeżdżać bo mam 2 dzieci....przy jednym to można cały dzień spędzić na karmieniu przy 2 juz się nie da.
A przeciwciala....mój Igor na cycu chorował nie dużo ale jednak a zobacz Gosi Kubuś od początku na mm i nie chorowal....
Ja byłam znowu karmiona butlą i mało chorowałam, a moja sis na cycu i ciągle chora :/