Dziewczyny dzięki!!!
Ja nie wierzę, że to już jutro.....................................
MAmy chyba wszystko przygotowane.. opiszę Wam ten dzień już w relacji, która na 100% będzie

Zasłużyłyście na to

Co za stres dziś był to szok.. ale teraz pije winko i rozmyślam co powinnam jeszcze spakować...
Sala jest przepięknie udekorowana.. serio.. normalnie rozpłynęłam się gdy ją zobaczyłam... i nie ma zawieszonych tych materiałów pod sufitem

Jest na prawdę pięknie..
Gorzej z kościołem.. bo sami dekorowaliśmy no ale już trudno...
Ksiądz jest tak kochany... serio.. nie spotkałam jeszcze takiego fajnego księdza.. będziemy mieli taki stary obyczaj z darami.. ale to już też w relacji Wam opowiem

Jak dziś na próbie generalnej trzymaliśmy się za ręce to już prawie płakałam.. a co dopiero jutro będzie........................
Ale też się dziś kłóciliśmy.. ale to z powodu nerwów.. mam nadzieję, że jutro będę cierpliwa i nie będę aż tak zestresowana..
Niania dała sobie radę.. tak więc mniej się boję o jutro.. Zuzka już śpi w Doboszu z moją mamą... cały dzień jej biednej nie widziałam

Mam mnóstwo do opisania Wam tutaj ale nie mam już czasu.. uciekam po raz ostatni dziś zatańczyć z Marcinem pierwszy taniec.. który chyba wypadnie fajnie.. i lecimy spać.. mam nadzieję, że zasnę, bo chciałabym być wyspana...
Dzięki dziewczyny za to, że tutaj jesteście ze mną!!!!!!!!!!!!!!!!!