Agulek uf, choć jedna osoba, ciesze się że też Ci się nie kojarzy

Zobaczymy z tym surdutem świadka. To już musze obgadać z Arturo, jak on to widzi. Ja lubie jak wszystko jest spojne, kolorystycznie itd, ale bez przesady, jak będzie ganitur to też będzie dobrze. Nie jestem aż tak pedantyczna, a na świadka to i tak nie spojrze w tym dniu
shar3ware no to super że sie łączymy w żałobie! nie ma się co oszukiwać, w końcu to dzień w którym bezpowrotnie tracimy wolność
ale fajnie może nie będe się tak przejmować

A bukiecik to nie dokońca to co myślę, wkleje niebawem moje kwiatki, mam troche propozycji, ale jeszcze na szcęście dużo czasu na decyzje

Dziewczyny, a zmieniając troche temat, właśnie dostałam paczkę a w niej dwie sukieneczki które sobie zamówiłam i czekałam na nie cały tydzień są boskie, i pasują jak ulał

Także na cały dzień świetny humor mam zapewniony, nie ma to jak nowy ciuszek, oł jeeeee
Ostatnio wpadłam w jakiś szał kupowania ciuchow onl-line. Nie wiem może jakaś dziwna jestem, ale nie mam po prostu nerwów, ani sił łazić po sklepach. No po prostu nic nie moge sensownego znaleźć... Czy Wy też tak choć odrobine macie czy ja jestem jakaś nienorrmalna?