Witam Was dziewczyny po bardzo, bardzo długim czaasie... Po ślubie nie było czasu, a potem jakoś wyleciało mi z głowy,ze udzielałam się na tym forum...a myślę,ze najwyższy czas coś wyjaśnić

czytając swoje wcześniejsze posty, dzisiaj śmiać mi się chce

dlaczego? ano dlatego,iz moje wszystkie obawy ( a z natury jestem panikarą heh) okazały się zbędne.
Dziewczyny, jeżeli chcecie przeżyć swój cudowny dzień bezstresowo, w przepięknej scenerii to wybierajcie Zacisze!
Miejsce? super! jak nazwa wskazuje cicho i spokojnie, bezpiecznie dla dzieci ( w trakcie wesela brama była zamknięta)
Na moich gościach największe wrażenie zrobił skalniak, a zdjęcia na jego tle są cudowne!
Jedzenie? Przepyszne! I oczywiście był płonący udziec! Jedynie do czego mogę się przyczepić to to, iż kiedy podano obiad goście nałożyli na talerze ziemniaki/kluski, mięsko, sałatki... zdążyli już zjeść 3/4 i wtedy podano sosy..... :)a druga sprawa: niektóre potrawy były troszeczkę przesolone, ale naprawdę troszeczkę

chociaż ciotka mego lubego stwierdziła,że jedzenie było za mało słone ehhhhhhh (i tu taka mała dygresja: dziewczyny nie przejmujcie się opiniami innych, bo właśnie niektórzy gadają pierdoły i narzekają byle tylko ponarzekać)
Kelnerzy i kucharze? super obsługa
Kierowniczki? Pani Agatka jest the best, pomocna i ZORGANIZOWANA, bo właśnie do tej drugiej pani miałam lekkie zastrzeżenia...
I na zakończenie 2 opinie innych ludzików:
Męża kuzynki, który spotkany po ponad pół roku po weselu mówi do mnie: Dziewczyno! Ja wszystkim opowiadam na jakim byłem super weselu na Zagłębiu(kuzyn z innego woj.)jakie jedzenie!!! a ten udziec- pychota! Sala super!Najlepsze wesele na jakim byłem! ( i żeby nie było- maż kuzynki nie należy do mega wylewnych, więc uważam taką opinię za szczerą

2 opinia kamerzysty, który gdy usłyszał, że ma jechać "aż" do Ząbkowic to mu mina zrzedła, a nigdy nie słyszał o Zaciszu... a wychodząc z wesela powiedział,ze jest w ogromnym szoku,ze spodziewał się badziewia a to,co tu zastał i co zobaczył spowodowało,iż jest pod ogromnym wrażeniem. chodziło mu i o wygląd Zacisza, ale przede wszystkim o obsługę

Pozdrawiam