Autor Wątek: Hotel Zacisze - Dąbrowa Górnicza  (Przeczytany 56665 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
Odp: Hotel Zacisze - Dąbrowa Górnicza
« Odpowiedź #210 dnia: 15 Czerwca 2012, 22:12 »
Witam was serdecznie już jako mężatka bawiąca się na swoim weselu własnie w Zaciszu w ubiegłą sobotę:)

BYŁO ZAJEFAJNIE!!!!!!!!!!POLECAM WSZYSTKIM TO MIEJSCE!!!!!!!!

Wszystko wykonane z wielką starannością. Jedzenia bardzo dużo i wszystko pyszne. Polecam gorąco płonącego udźca, który nie dość, że fajnie wygląda to jeszcze lepiej smakuje do tego kapustka i ziemniaczki mmmm pychotka.
Strasznie dobra jest rolada śląska i rolada z fileta z kurczaka z serem i pieczarkami. Pieczen z szynki była jak dla mnie za sucha. Obsługa bardzo miła.
Sala na gościach zrobiła duże wrażenie.

Jedyny minus to taki, że przed godziną 24 spostrzegłam się ze na stolach nie ma ani jedej sałatki, a miały być dwie więc poszłam do kelnera i mówie mu o tym wiec za jakis czas byla przyniesiona, ale tylko jedna, wiec po jakims czasie znowu poszlam powiedziec ze jeszcze miala byc salatka grecka i dali ja dopiero ok. 3:00 nad ranem:/ więc nawet jej nikt nie ruszył.

Szczerze polecam. Jakbym miała jeszcze raz wybierać to na pewno postawiłabym na ZACISZE:-)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #211 dnia: 16 Czerwca 2012, 07:05 »
omosia   zakładaj koniecznie relacyjkę :)
polecam baaaaardzo to zrobić, mimo, że wiem , że ciężko się za to zabrać...
ja ostatnio odgrzebałam swoje odliczanie i relacje... przeczytałam wszystko od deski do deski...
suuuuuuper pamiątka...
teraz jeszcze pamiętasz o niektórych rzeczach, które szybko ulecą z głowy :)
a robiąc taką fotorelacje masz wszystko zapisane :)
fajnie się do tego wraca... od mojego ślubu niedługo minie już 2 lata :) a jak przeczytałam relacyjkę, to raz śmiałam się jak głupia , a za chwile miałam łzy wzruszenia przypominając sobie wszystko :D

A więc moja droga wskakuj na dział "i po ślubie" :)
czekam na opis dąbrowianki :)

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14 Czerwiec 2014
« Odpowiedź #212 dnia: 21 Czerwca 2012, 11:36 »
Witam was ;)

Jesteśmy na etapie szukania sal sporo już oglądaliśmy i w internecie oraz na żywo.

W ubiegłą sobotę miałam okazję obadać wesele z "boku" w Zaciszu sala super , tort przepiękny.

I muszę przyznać iż pomimo wysokiej ceny sala kusi najbardziej.
Fajna dekoracja chociaż jeśli o mnie chodzi dodam bordowo-kremowe balony.
Chcicła bym na krzesełkach białe pokrowce z bordową kokardą dla każdego gościa moim zdaniem pięknie to wygląda.

Wesele planujemy dopiero na 14 czerwca 2014 ale wole już mieć zgłowy rezerwację i spać spokojnie.
Chociaż mamy dylemat lepszy 7 czy 14 Czerwiec ;)

Na tej sali miałam okazję się bawić na ostatnim sylwestrze było bardzo fajnie sala bardzo fajna nikt o nikogo się nie obija.

Planujemy wesele na 100 osób obawiam się że sala ciutkę za duża ale lepiej większa niż zamała.

Myśleliśmy jeszcze o Catamaran hmm ale sami już nie wiemy,

Jutro jedziemy oglądać Rafaela w Sławkowie oraz Finezje i Staropolską (nowa sala balowa) w Wojkowicach K.

Zobaczymy jakie będą wrażenia.

Zespół co do tego już większy problem mamy ja osobiście jestem za zespołem STO LAT z Lublina grają rewelacyjnie ale nie wiem jak na żywo.
Biorą dosyć sporo jak za zespół plus trzeba im zapewnić nocleg ale jest plus mogą przyjechać dzień wcześniej więc będe miała ich pod ręką i nie będę się musiała martwić czy dojadą czy nie.

Troszkę się rozpisałam ;)
Jak coś wiecie o tym zespole to piszcie.

Odezwę się w sobote co do Sal wymienionyc powyżej.

Co do ZACISZA właścicielka Pani AGATA jest przesympatyczna :)

Pozdrawiam Szprotka ;)
Szprotka

Offline Gosc ktory tam sie bawil
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.2012
« Odpowiedź #213 dnia: 26 Czerwca 2012, 15:46 »
czesc! w 2012 r bylam gosciem weselnym w Zaciszu i tak krotko: sala duża i bardzo ladna z ladnym ogrodkiem, drewniana hustawka z wodnym oczkiem,mostkiem.  problem z klimatyzacja. przy duzym weselu klima nie nadrabiala.  stoly i jedzenie przepieknie! przyozdobione.  nigdzie wczesniej nie widzialam az tak ladnie przyozdobionego jedzenia! pokoje w hotelu bardzo ladne.  jedzenie bardzo smaczne.  jedynym minusem jest to ze trzeba pilnowac jedzenia ktore zostaje po weselu, nie chetnie chca oddac co zostalo. jednak mozna z nimi sie o to wyklucic. takze dopilnujcie żeby Wam oddali nie tylko resztki z zimnych plyt ale i ciasta i z obiadu miesa! nawet jesli beda Wam wmawiac ze nic nie zostalo!

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #214 dnia: 28 Czerwca 2012, 22:00 »
Nam na samym wstępie powiedzieli, że możemy brać wszystko co chcemy i też tak było. Mięso z obiadu już było wczesniej przygotowane i wcale nie było z tym problemu:/

Offline Marta R.
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14 lipiec 2012 r.
« Odpowiedź #215 dnia: 29 Czerwca 2012, 10:03 »
W związku z tym, że wesele za 2 tyg byliśmy ustalać menu i inne szczegóły całej imprezy :)

Jesteśmy bardzo zadowoleni - z p.  Marleną można się dogadać we wszystkim, potrafi doradzić, zaproponować i oby tak dalej. 

Sala była przystrojona na piątkowe wesele w tym samy stylu, który my chcemy u siebie i urzekła Nas bardzo :)

Już nie możemy się doczekać :)

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #216 dnia: 11 Lipca 2012, 23:19 »
Witam 3 godzinki temu podpisaliśmy umowę.
Hmm po negocjacjach Zacisze-Catamaran wybraliśmy Zacisze:
-piękna sala
-gdzie indziej mogła bym żegnać nazwisko jak nie w restouracji gdzie właściciele mają takie same :)
-fajne otoczenia
-rewelacyjny kontakt z Panią Agatką

Catamaran:
-piękne otoczenie na którym ludzie pewno by siedzieli a na sali byly by pustki tymbardziej iż sala nie jest klimatyzowana tak jak w Zaciszu.
Marzeniem moim zawsze było nad wodą no ale cóż.

Menu wybraliśmy raczej te za 260 nie ma już korkowego i stół wiejski gratis oraz pokrowce , do tego widzę z Panią Agatą można się dogadać.
Byliśmy w tamtym roku na sylwestrze i wtedy ustalaliśmy z 2 Panią która równie jest miła ;)

Teraz szukamy zespołu (myślimy nad sto lat z Lublina) kamerzysty z foto ale z dużą cierpliwością ;) hmm i zastanawiamy się nad kościołem.
15 Sierpnia mija kolejna rocznica zaręczyn w ten dzień robimy oficjalne zaręczyny oraz podajemy oficjalną date ślubu czyli 14 Czerwiec 2014r.
Kościół mam nadzieję również na 14 ;P
Mamy dylemat na sale mamy 23 km jeden minus. . . .

Mamy dużo czasu ale on tak szybko leci. . .
Oby się wszystko udało.
Dla poszukujących sal życzę powodzenia. . . .
Pozdrawiam Szprotka
Szprotka

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #217 dnia: 12 Lipca 2012, 00:01 »
Szprotka

Offline Marta R.
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14 lipiec 2012 r.
« Odpowiedź #218 dnia: 22 Lipca 2012, 12:06 »
Witamy Serdecznie  :)

Nasze wesele odbyło się w Hotelu Zacisze 14 lipca br.  - i był to najszczęśliwszy i najpiękniejszy dzień w Naszym życiu  :) Nasza przygoda z Zaciszem obejmowała wesele, nocleg dla wszystkich gości, śniadanie i poprawiny.

Hotel Zacisze to idealne miejsce, a współpraca z p.  Marleną i p.  Agatą już od samych przygotowań układała się rewelacyjnie.  Sala sama w sobie jest prześliczna, do tego piękny wystrój, otoczenie i wygodne pokoje hotelowe - wszystko to urzekło zarówno Nas jak i Gości.  Jeżeli chodzi o jedzenie to tak jak już wcześniej wspomniano nie do przejedzenia - do tego wszystko przepyszne i efektownie podane.  W drugi dzień wszystko było świeże i całkiem coś innego.  Furorę zrobiło śniadanie i pieczone przez Zacisze bułeczki.  To co zostało - a zostało sporo można spakować bez problemu i zabrać do domu.  Kucharze i kelnerzy oraz p.  Agata i p.  Marlena spisali się świetnie, cały czas pytali czy czegoś nam nie brakuje oraz spełniali wszystkie Nasze prośby.  Rewelacyjna ekipa!!!!  Z wszystkimi można się w wielu kwestiach dogadać i są bardzo otwarci.  Wyjątkowe podziękowania dla Agnieszki - kelnerki - super dziewczyna  :).

Nic byśmy nie zmieniali - było po prostu idealnie!!!! Cudowna atmosfera i pełen profesjonalizm.  Szczerze polecamy!!!! 

Offline Delta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #219 dnia: 25 Lipca 2012, 14:36 »
Witam Was dziewczyny po bardzo, bardzo długim czaasie... Po ślubie nie było czasu, a potem jakoś wyleciało mi z głowy,ze udzielałam się na tym forum...a myślę,ze najwyższy czas coś wyjaśnić :) czytając swoje wcześniejsze posty, dzisiaj śmiać mi się chce :) dlaczego? ano dlatego,iz moje wszystkie obawy ( a z natury jestem panikarą heh) okazały się zbędne.

Dziewczyny, jeżeli chcecie przeżyć swój cudowny dzień bezstresowo, w przepięknej scenerii to wybierajcie Zacisze!
Miejsce? super! jak nazwa wskazuje cicho i spokojnie, bezpiecznie dla dzieci ( w trakcie wesela brama była zamknięta)
              Na moich gościach największe wrażenie zrobił skalniak, a zdjęcia na jego tle są cudowne!
Jedzenie? Przepyszne! I oczywiście był płonący udziec! Jedynie do czego mogę się przyczepić to to, iż kiedy podano obiad goście nałożyli na talerze ziemniaki/kluski, mięsko, sałatki... zdążyli już zjeść 3/4 i wtedy podano sosy..... :)a druga sprawa: niektóre potrawy były troszeczkę przesolone, ale naprawdę troszeczkę ;) chociaż ciotka mego lubego stwierdziła,że jedzenie było za mało słone ehhhhhhh (i tu taka mała dygresja: dziewczyny nie przejmujcie się opiniami innych, bo właśnie niektórzy gadają pierdoły i narzekają byle tylko ponarzekać)
Kelnerzy i kucharze? super obsługa
Kierowniczki? Pani Agatka jest the best, pomocna i ZORGANIZOWANA, bo właśnie do tej drugiej pani miałam lekkie zastrzeżenia...

I na zakończenie 2 opinie innych ludzików:
Męża kuzynki, który spotkany po ponad pół roku po weselu mówi do mnie: Dziewczyno! Ja wszystkim opowiadam na jakim byłem super weselu na Zagłębiu(kuzyn z innego woj.)jakie jedzenie!!! a ten udziec- pychota! Sala super!Najlepsze wesele na jakim byłem! ( i żeby nie było- maż kuzynki nie należy do mega wylewnych, więc uważam taką opinię za szczerą ;)
2 opinia kamerzysty, który gdy usłyszał, że ma jechać "aż" do Ząbkowic to mu mina zrzedła, a nigdy nie słyszał o Zaciszu... a wychodząc z wesela powiedział,ze jest w ogromnym szoku,ze spodziewał się badziewia a to,co tu zastał i co zobaczył spowodowało,iż jest pod ogromnym wrażeniem. chodziło mu i o wygląd Zacisza, ale przede wszystkim o obsługę :)

Pozdrawiam :)

Offline angeldg

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20/09/2014
« Odpowiedź #220 dnia: 24 Września 2012, 13:38 »
Od osoby która w najbliższym czasie ma wesele w Zaciuszu usłyszałam 2 rzeczy, które mnie zaniepokoiły.
1.  po obiedzie jest tort i ciasta ale na zimną płytę trzeba sporo poczekać - nie wyobrażam sobie sytuacji ze na stole jest wódka, a nie ma jej czym "zagryźć"
2.  nie uzupełnia się zimnej płyty jeżeli na danym półmisku się kończy - to tak leży raz położony przez całą noc a jak zniknie to zostaje puste miejsce na stole?

Proszę napiszcie jakie były Wasze ustalenia i czy coś takiego faktycznie miało miejsce.  Cena jest na tyle wysoka że osobiście nie dopuszczam takiej opcji.   Mam nadzieję, że to tylko kwestia dogadania się.  Będę jeszcze tą sprawę weryfikować po weselu autorów informacji.

Offline kasica-dg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.09.2012
« Odpowiedź #221 dnia: 24 Września 2012, 14:44 »
Witam, nasze wesele odbyło się 1 września w Zaciszu.  Co do jedzenia od razu uspokajam, jest go na tyle, że nikt, ale to nikt nie powiedział, że mu mało, wręcz przeciwnie.  Po obiedzie ( który był przepyszny, że każdemu było żal nie zjeść do końca i którego i tak dużo zostało, bo ilość była nie do przejedzenia) wchodził deser, a chwilę po nim zimna płyta ( wg mnie najlepsze rozwiązanie, bo wszystko było świeże, a goście i tak byli jeszcze syci obiadem).  Z kim się nie spotykamy, to mówi, że super sala i ogrom jedzenia, a wszystko tak pięknie podane i smaczne, że oczy jedzą, a żołądek już nie może, bo za dużo ;).  Rozumiem obawy przed, bo sama takie miałam, ale na prawdę obsługa, organizacja, wystrój, jedzenie wszystko na najwyższym poziomie i absolutnie nikt nie zarzuca nam, że czegoś brakło, że nie donieśli, że coś było nie tak.  Podsumowując mogę tylko napisać, że Hotel Zacisze to wielki profesjonalizm i wesele tam jest najpiękniejszą imprezą w życiu ;)

Offline angeldg

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20/09/2014
« Odpowiedź #222 dnia: 24 Września 2012, 15:00 »
Kasica-dg - przede wszystkim gratulacje!  :-*

Dziękuję za informacje, trochę się uspokoiłam.  Poczekam jeszcze na relację znajomych i jak wszystko będzie ok, to pewnie pojedziemy podpisać umowę.  W samej sali jestem zakochana, tylko cena mnie trochę przeraża, ale jeżeli mam dzięki temu mniej się denerwować przed weselem to chyba warto.  :)

Offline Delta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #223 dnia: 29 Września 2012, 22:51 »
Angeldg...
Parę dni przed ślubem jest tworzony scenariusz wesela... Pani rozpisuje godzinowo, co i kiedy ma być podane. To,że tort był po obiedzie to był wybór młodych. U mnie był o 21 (coś koło tego) i z tego co pamiętam to organizatorzy również sugerują wieczór. Dlaczego? a no dlatego,iż po obiedzie ludzie nie mają już siły zjeść porcji tortu, poza tym bardziej efektownie tort wygląda wieczorem... Pamiętaj,że w menu jest deser - i to on po obiedzie jest bezpośrednio podawany...

Co do ilości jedzenia- jedzenia jest mnóstwo i tak ogromny wybór,ze nie jest się w stanie wszystkiego spróbować... i owszem- słyszałam,że goście marudzili, ale właśnie dlatego,ze nie byli w stanie spróbować wszystkiego :))

i tak na przyszłość: zamiast się zamartwiać- PYTAJCIE panie organizatorki- one naprawdę na wszystkie Wasze pytania odpowiedzą!!!!!
Gdybyś zapytała dlaczego zimna płyta jest wydawana po obiedzie w partiach to dowiedziałabyś się,ze dlatego,iż jest ona na świeżo przygotowywana... Co to znaczy? a no to,że w pierwszej partii na stół ląduje talerze z wędlinami, owoce, ciasta i już tego jest bardzo dużo. A na co się czeka? Na sałatki, które są przygotowywane w trakcie wesela. Oznacza to,ze wszystko jest świeże.

Być może kogoś to dziwi, ale trzeba pamiętać,że to jest nowa sala. I wiecie jak to jest: do nowych ( gdzie wiadomo,że ludzie się starają, bo chcą zachęcić potencjalnych klientów) Sanepid ma bardzo wysokie wymagania związane z przestrzeganiem zasad podawania jedzenia. Sałatki są robione na świeżo po to właśnie,żeby wyeliminować jakąkolwiek możliwość zagrożenia zatruciem.
Dziewczyny w trakcie mojego wesela było 30 stopni i było bardzo duszno.. jak myślicie jak wyglądałyby te wszystkie sałatki przygotowane choćby rano???

Chwała Zaciszowi za ogromny profesjonalizm i znajomość rzeczy :))

Pozdrawiam :)

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #224 dnia: 1 Grudnia 2012, 13:28 »
Witam,
Czy słyszeliście może o tym, że Pani Agata już nie pracuję w Zaciszu??:(:(
Mam nadzieję, że to jakieś plotki....

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #225 dnia: 2 Stycznia 2013, 07:48 »
Witam Serdecznie.
Tak tak Agatka już nie pracuje a miała przygotowywac mój ślub.
Ale jestem z nią w kontakcie ;) i mam nadzieję że jednak w tym dniu mi pomoże.
Życzę jej dużo szczęścia ;) bo jest super babką ;)

Pozdrawiam Sylwia
Szprotka

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #226 dnia: 14 Stycznia 2013, 21:47 »
A jak ma Ci ma pomódz skoro tam nie pracuje???

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #227 dnia: 14 Stycznia 2013, 21:52 »
Miałam okazje po raz drugi bawić się w Zaciszu tym razem na SYLWESTRZE. Jedzonko rewelacyjne!!!!!Normalnie palce lizać, nawet żurek był lepszy niż na naszym weselu:P
Jedynie co to było bardzo ciasno i przez to długo czekało się na dania.

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #228 dnia: 15 Stycznia 2013, 08:13 »
Tak jakoś się napisało ;)
Mam nadzieję że będzie myślami.
Chociaż muszę przyznać że właśnie ostatecznie podpisaliśmy umowę na Naszą Datę ;) i Pani Marlena jest bardzoooo sympatyczna ;)
I wydaje mi się że nie będzie problemu z jakimiś kompromisami ;)
Ale ten czas leci. . . .  nie dawno było 2 lata  a już jest półtora roku.

Polecacie jakiś super zespół muzyczny?
Upatrzony mamy "100 lat" z Lublina ale tak się jeszcze zastanawiamy. . . .
Zespół najlepiej jak by miał co najmniej 2 facetów i babkę.
Może jakieś propozycje odnośnie kamerzysty i fotografa? Najlepiej jedna firma?
Jestem osobą która lubi zwracać uwagę na każdy szczegół ;)

Dla tego chciała bym fotografa i kamerzystę z pomysłami fajnymi.

Dziekuje za pomoc ;)

Czy ktoś ma za planowe Wesele w Zaciszu a jest na forum? ;)

Pozdrawiam Sylwia
Szprotka

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #229 dnia: 15 Stycznia 2013, 10:44 »
ja polecam zespół Muzyk Nocy, można posłuchac ich na stronie i na youtube
mają tam nagrania prosto z wesel i widać jak świetnie bawią się goście
a są w pełni profesjonalni!!!

a co do kamerzysty i fotografa w jednym no to Multimedial HDStudio :)

Offline siuleek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #230 dnia: 20 Stycznia 2013, 17:40 »
Cześć.

Całkiem przypadkowo trafiłam na stronę "Zacisza", która zrobiła na mnie i na moim narzeczonym dobre wrażenie.  W tym tygodniu pojedziemy ją zobaczyć, bo już najwyższy czas już coś wybrać na 2014r.

Przeczytałam wszystkie opinie i tym bardziej chcę pojechać zobaczyć tą salę.  Trochę ten filar mi przeszkadza ;) ale nie na tyle, by z tego powodu nie wybierać tej sali.

Mam jeszcze małe obawy, że sala będzie za duża na 80 osób.  Czytałam, że któras tu miała na 50 i połowa sali była do siedzenia, a druga do tańczenia, ale z 80 to już nie wypali.

Doczytałam też, że Szprotka już dawno temu zaklepała sobie termin na 2014, to ja się teraz obawiam, że nie dostaniemy naszego wymarzonego terminu, 16. 08.  Powiedz szprotka, czy wiesz czy jest tam jeszcze dużo wolnych terminów?;p

A pozostałym parom już "po" życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze.

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #231 dnia: 21 Stycznia 2013, 08:30 »
Witaj ;)
Ja osobiście dla mojego szefa w sprawach biznesowych szukałam sal ;) i właśnie również trafiłam na nią.
Osobiście bardzo mi się podoba CATAMARAN ma swój urok.
Ale Zacisze ma to coś….
Ten strumyk , fontanna i ta słodka sala bardzo elegancka ;)
Zapytałam Panią Marlenkę to odpowiem Ci wieczorem czy jest miejsce ;)
Powiem Ci że czerwiec i sierpień leci pierwszy.
Jak byście wybrali Zaciszę ;) widzę że jesteście z Dąbrowy może będziecie mieli ochotę na małą kawę? ;)
Ja będę miała ok.  100 osób ale byłam obejrzeć jak wygląda wesele na 80 osób jest bardzo fajne więc spokojnie ;)

Pozdrawiam Sylwia
Szprotka

Offline siuleek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #232 dnia: 21 Stycznia 2013, 11:14 »
Hej :)

no właśnie ten ogród też się nam podoba :) i zdjęcia fajnie będzie można tam porobić, nie trzeba będzie jechać gdzieś dalej na krótki plener.

W zeszłym roku byliśmy zobaczyć kilka sal które nam się ze stron spodobały, i jak do tej pory spodobała nam się Różana Dolina w Będzinie.  Ale tam mi trochę bardzo przeszkadza mi ta podłoga :P dużo bardziej niż filar na środku sali ;) no i nie ma tam noclegów, nawet jakiegoś pokoju do przechowywania rzeczy nie ma. . . .  więc Zacisze wychodzi tu dużo bardziej na plus.

Zadzwoniłam już do Zacisza, dzisiaj popołudniu jedziemy zobaczyć salę :) Pani z recepcji mówi, że nasz termin jest wolny. . :D no więc zobaczymy :D

A na spotkanie przy kawce jestem chętna jak najbardziej :)

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #233 dnia: 21 Stycznia 2013, 12:54 »
To super napisz od razu jak Ci się sala podoba ;)

Na priv wyślę Ci numer tel.  do Pani Marleny czyli szefowej , jak byście nie mogli trafić czy coś ;)

W Różanej Dolinie super ale jest ALE. . . . ;)
Szprotka

Offline in somnia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08 2012
« Odpowiedź #234 dnia: 24 Stycznia 2013, 21:12 »
My idziemy tam niebawem na wesele to Wam opiszę dziewczynki jak było w tym Zaciszu

Moja siostra będzie świadkową na tym weselu z tego co wiem na razie wszyscy są zadowoleni z wstępnych rozmów.
Mężczyzna,
który nie spędza czasu z rodziną, nigdy nie będzie prawdziwym mężczyzną!

Offline klaudynka1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: zaręczona
« Odpowiedź #235 dnia: 4 Lutego 2013, 17:53 »
Byłam w tym hotelu , ale właśnie jestem zdziwiona , ze same pozytywne opinie bo siostra mojego przyszłego mężusia miała tam wesele wiosną zeszłego roku i delikatnie mówiąc nie byli zadowoleni.
Mnie najbardziej nie podobało się, że było straaasznie duszno i goście łazili po okolicy .  Jedynym plusem było to , że nie za daleko bo miejsce jest na osiedlu domków i wszędzie sąsiedzi zaglądają.
Szwiagierka była załamana trochę bo zawalił jej się harmonogram wesela.  Posiłki wydawane były na raty , może dlatego były zimnawe.

Ogólnie my tam nie zrobimy wesela na pewno

Offline novatorka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lipiec 2014
« Odpowiedź #236 dnia: 11 Lutego 2013, 22:24 »
Hej :) dziewczyny powiedzcie mi jak jest czynny ten lokal bo byłam tam w niedzielę a tam wszystko pozamykane i ciemno :( jakby nikogo tam nie było ??
Wiecie coś ? Czy Oni pracują w weekendy ??

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #237 dnia: 12 Lutego 2013, 08:32 »
Hej ;)
Oni są różnie zwłaszcza jak teraz nie ma sezonu.
Najlepiej przed spotkaniem zadzwoń.  Albo jak jesteś na miejscu spróbuj zadzwonić na komórkę mieszkają właściciele blisko więc może podjadą ;)
Szprotka

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #238 dnia: 12 Lutego 2013, 13:33 »
Hej dziewczyny.
mam pytanie czy jest szansa dostac jakieś fotki od was z wesela w Zaciszu? :)
Może jakiś krótki filmik?;)
Szprotka

Offline Delta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #239 dnia: 18 Lutego 2013, 11:31 »
klaudynka- przecież w Zaciszu jest klima....ja miałam ślub w lecie...temperatura powyżej 30 stopni i wszyscy byli zadowoleni ze względu na klimę... więc naprawdę mnie dziwi to co piszesz...
poza tym byłam już na kilku weselach ;) i nigdy nie ma tak, ze wszyscy goście siedzą grzecznie w sali i nie wychodzą... przecież sa dzieci, palący, starsi ludzie itd itp... różne kategorie ludzi, którzy z różnych powodów udają się na spacery ;)